- 29 Mart 2015
- 20.192
- 101.414
- 598
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #372.601
Pazarı eşine bıraksana canım, niye her işe sen koşuyorsunben aksama kadar hıc oturamadım bugunde aynı olur temızlıge gırıstım bı kere birde pazara gitmem lazım bugun
Ben iş yerinde molada bakarsam, zaman kaybetmemek icin basmiyom :)Aslinda ben çoğu mesaji okuyorum ama beğen butonuna basma alışkanlığı edinemedimbenim gibi olan varmi
Cocuk uyanirsa eşin duyup, bakarmiBugun tartılamadım ama eve gidince bakayım ufaklık uyanmak uzereydı hızlıca cıktım
Aksam daha kolay gecıyor sa 16 saatı oraya kaydırırsın canım en kotu cok ac olursan uyuma ihtimalin var yada ilk etapta 14:10 yapacaksınZaten farkeden birşey olmuyor. 16 saat aç kaliyorum ama sabitim
Calısıyor canım aksam cıkabılır ancak ondanda cok ıyı olmuyor kalanlar birde o bılmedıgı cogu sebzeyi meyveyi almazPazarı eşine bıraksana canım, niye her işe sen koşuyorsun
Bakar abla genelde gittigimde eve uyanmıs oluyorlar huma uyanmıs tı bugunCocuk uyanirsa eşin duyup, bakarmi
Cocuklarlami gidicen cnmCalısıyor canım aksam cıkabılır ancak ondanda cok ıyı olmuyor kalanlar birde o bılmedıgı cogu sebzeyi meyveyi almazbirde alıstı herseyı yapmama
Ayyy yazik senin adamaBakar abla genelde gittigimde eve uyanmıs oluyorlar huma uyanmıs tı bugun
hep diyorum gülüm ben yatınca iyileşen biriyim yani evet sakin yerde dinlenmeden geçmiyor namısısYaaa kötü
Mesela dün biraz spor yapayım dedim. Salon da tempolu koşu yaptım 20dk kadar ama ikiye böldüm. Sabah uyandım omuz ve kulunçlarımın arasında bi noktada bıçak saplanıyor gibi oluyordu her kolumu kaldırdığımda.
Benim ağrılarım dinlendikçe geçiyor Ekim abla seninde öyle mi
Yok abla ufaklıgı uyutup gıdıyor cocuklar babada kalıyorCocuklarlami gidicen cnm
Bu evde calısmadı bir yandan bana yaradı ısım oldumu bırakıyorum cocuklarıAyyy yazik senin adama
Iyi bari cnm biraz nefes almış olursunBu evde calısmadı bir yandan bana yaradı ısım oldumu bırakıyorum cocukları
bir bulsam profesyonel yardımı eşimi ikna ederim allahın izniyleAlternatif tıpta kullanılıyor mıknatıs.
Keşke profesyonel yardım alsan kendi kendine yapmak yerine
bu gün daha iyi uyandım çok şükür mefkuşum
geçmiş olsun canımmPertim çıktı tam yatağa gelirken de karanlıkta çocuğun salıncağına çarptı ayağım, tırnağım kanıyor, çokta acıyor, sanırım çıktı.
Bu ağrıda bile yarın yürüyüş yapabilir miyim bu ayakla diye düşünüyorum
kuzum benim tavsiyem, hele ki şu dönemde güzellik merkezinde falan yaptırma hem hijyen açısından hem zaman açısından dezavantajlı benceyapcak bisi yok illaki ogreneceklerdi
Bendee ayy cok guzeller ablaMefkurem
Bendede philips lumea vardi ama malesef duzenli kullanmadm evlenmedn once almistm yarida biraktm ama bacagmin bazi bolgelerine etki etmis cikmiyor artik oteki bolgelerde daha uzun kullanmaliydm belki emzirme sonrasi devam edebillirm aslinda ama turkiyede bu makine almak cok mantiksiz cnku yerine gidip 1.500tl yaptiran tanidiklarm var ve makine daha pahali kendin ugrasiyorsn vs. Ben emzirme. Donemi sonrasi dusunuyorm yaptirmayi gidipte evdekiylede devam edbilrm oncelikle duruma gore giderm belki
Ayy ne guldm cnm ya
Aaa kotu ornek cuma saldirirm diyor nasil. Kaptansin senn ornek olmak gereksin :}
günaydın ablaammmGunaydinnnn fistik adaylari
Geldik mi yine bi persembeye
Yarin guzel sonuclar almak istiyorsak
Bugünü sifir karbonla gecirmeye calisalim
Yoksa güzel eksi olanlari görünce, kendimizden utanmayalim
ben de geldim ablacım, işe geldim ve hemen kk'yı açtımSabah kalkkkk borusu çaldı kizlar
Yoklama alalim :)))
Elayla ayse kalkmis :)
Bugun burasi tatil
Cocuklar kahvaltiya gelecek 11 gibi
Simdi kahvemi iciyorum
Bugun ekmeksiz bi kahvalti
Aksamda hafif bisey dusunuyorum hemde erken kapaticam insallah
Salidan sonra tartilmadim, yarin bana da supriz olacak
ben okuyorum ama yorum yapmıyorum beğen butonuna basma alışkanlığını kazanacağım inşallahKizlar biseyi merak ettim
Menulere pek yorum yapilmiyor ama okuyormusunuz?
Dogru dürüst begeni görmüyorum o sayfada
günaydın balımmGünaydın Kızlar
içine bişe katacak mıyız, tarçın biber gibi?Sadece yogurt
Tabi tabak tabak degil
beeennnnAslinda ben çoğu mesaji okuyorum ama beğen butonuna basma alışkanlığı edinemedimbenim gibi olan varmi
canımmm günaydın, çiçeğim
seni mi kırıcam gülüm ekibim geniş olacak aynı an da en az 5 şehre yollayabilecek kadar :)Benim kv yi de ilk sıraya al
yanlış hesaplanıyormuş burçlar hatta 13. bir burç daha vardı bir iki sene önce ortaya çıkmıştı bulabilirsem paylaşırımBurç takvimi mi değişti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?