- 11 Mayıs 2009
- 27.408
- 92.964
- 1.123
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #372.621
normal kulaklıkla daha kötü oldu , ramazan da erkek kardeşim toplu görüntülü arama yapıp duruyordu benim ses gitmiyormuş oğlanın pilot kulaklığı gibi kulaklığını aldım kullandım onunla ağrım olmadı ,kulak içine girenler ağrı yapıyormuş demek ki , velhasıl oğlana bu kulaklık artık benim dedim vermem bananeee dedim , babası ona 150 tl ye bulututlu kulaklık aldıbencede bu resim cok guzel:)
okullar acik ama ben goturmuyorum abla
anladim sagol canim:)
salata veya bamya yemegi var.bakalim akdama kadar kararimi cok degistirrim
anladim canimhic yok olmasada az bile ciksa raziyim
benimde sirtimda degilde sirtimin alt kisminda var.genetik bizde tum kardeslerimde var
hosgeldin canim.ben ayse
6 yasinda 1 kizim var.
kulaklikla konusmayi denedinmi abla.yinede ise yaramiyomu telle konusurken
ayni esim simdiye kadar hic hatasini.kabul ettigini gormedim.
ah ahh abla.bende bu konuda hep icim yaniyo aklima geldikce
gorumcem hamileyken el ustunde tutuldu.ben hamileyken karnim burnumda oturup ekmek pisirdiydim kilolarca
su an musait degilim ama iyi bi zamanda dinliycem insallah....
favorime ekledim:)
aaa orada da ustalar işi savsaklayıp insanları bekletiyor desene ,inşallah yaz ortalamadan bahçe işi de biter de sen de rahat bir oturuşunkuzum bizim isler yilan hikayesine döndü
Terasin betonu dokulmesi icin once üstu yapilmasi gerekiyordu
O adami bekledik 1 ay sonra beton dokuldu
Simdi fayansi yapiliyor
Teras bitince bahceyi yapicaz
valla benimki hic rakip olarak gormezondan iş istemiyim de ne yaparsam yapayim :)))
spor yapmadan önce vucudunu esnet ısındır cnm
AB yi biliyorumda A0 hic duymadim
aynen cnm bende birinden bisey istemekten nefret ederim
senin koca sana büyü yapmis
kiz seninki koca dana olmuşdaha ne emmesi
elif kurallara karsi geliyon cnm
Stres olmak yasakyoksa kortizol hormonu salgilariz o da kilo vermeye engel
bi laf var ya cnm
Eşek olunca semer vuran cok olur diye
Hep bizim hatamiz Eeee www.kadinlarkulubu.com
alirken hangi ozelliklerine dikkat etmek lazimki cnm hic bi bilgim yok
Zaten sen çayını icmiyomuşun cnm ama yinede haftada 1-2seferi gecme istersen
Katılıyorum ben daha once de baska takimda yarışmıştım orda menulere yorum mecburiydi. Menulere yorum olmazsa gevseme olur benim fikrimKizlar biseyi merak ettim
Menulere pek yorum yapilmiyor ama okuyormusunuz?
Dogru dürüst begeni görmüyorum o sayfada
sen de emziriyor muydun canım sabah peyniri 2 dilim tercih ettiginde yumurta bir olmaki tavuk baget de 2 olsa daha ideal olur. Afiyet olsun10 Haziran çarşamba
11:00
tarçınlı Türk kahvesi
13:00
2 haşlanmış yumurta
1 domates
1 salatalık
7 yeşil zeytin
2 dilim kaşar
18:00
3 fırın baget
1 kase zeytinyağlı salata
2 kepçe cacık
su: 2 litre
Spor yok
aslinda yediklerinin kalorisi az ama karbonhidrat ağırlıklı olmuş10 Haziran 2020
3 kaşik melemen
1k.k peynir
2dilim ekmek
15:00
2dilim kavun
19:00
4 kaşıķ dügün çorbası
1 çorba kasesi mercimekli bulgur pilavı ama şuan çok pişmanım keşke yemeseydim
afiyet olsun canım menünde yağ ağırlıklı olmuş hem fıstık ezmesi hem avokado10.haziran carsamba
Sabah kahveler :)
13.30
2 yunurtadan omlet
Peynir
1 zeytin
1 avakado
Domates
2 tk fistik ezmesi
2 ck bal
1 tb sandwich ekm.
20.00
1 tb susuz taze fasulye
Tavuklu salata
Ayran
Su 2 lt
Su böreği olmasaydi iyi olurdu ama yjne de afiyet olsun10 haziran carsamba
10.30
1 haslama yumurta
3 yk domates soslu biber kavurma
1 kase yogurt
Yarim dlm beyaz ekmek
1 su bardagi sutlu kahve
19.00
1 tabak salata
1 kepce meecimek corbasi
1 kare biskuvi kadar su boregi
Su 2litre
30 dk tempolu yuruyus 90 @zsaracoglu
sen de emziriyor muydun canım sabah peyniri 2 dilim tercih ettiginde yumurta bir olmaki tavuk baget de 2 olsa daha ideal olur. Afiyet olsun10 Haziran çarşamba
tarçınlı Türk kahvesi
2 haşlanmış yumurta
1 domates
1 salatalık
7 yeşil zeytin
2 dilim kaşar
3 fırın baget
2 kepçe cacık
Spor yok
aslinda yediklerinin kalorisi az ama karbonhidrat ağırlıklı olmuş10 Haziran 2020
3 kaşik melemen
1k.k peynir
2dilim ekmek
2dilim kavun
4 kaşıķ dügün çorbası
afiyet olsun canım menünde yağ ağırlıklı olmuş hem fıstık ezmesi hem avokado10.haziran carsamba
13.30
2 yunurtadan omlet
Peynir
1 zeytin
1 avakado
Domates
2 tk fistik ezmesi
2 ck bal
1 tb sandwich ekm.
20.00
1 tb susuz taze fasulye
Tavuklu salata
Ayran
Su 2 lt
Su böreği olmasaydi iyi olurdu ama yine de afiyet olsun10 haziran carsamba
10.30
1 haslama yumurta
3 yk domates soslu biber kavurma
1 kase yogurt
Yarim dlm beyaz ekmek
1 su bardagi sutlu kahve
19.00
1 tabak salata
1 kepce meecimek corbasi
1 kare biskuvi kadar su boregi
Su 2litre
30 dk tempolu yuruyus 90 @zsaracoglu
günaydın ablacım. InşallahGunaydinnnn fistik adaylari
Geldik mi yine bi persembeye
Yarin guzel sonuclar almak istiyorsak
Bugünü sifir karbonla gecirmeye calisalim
Yoksa güzel eksi olanlari görünce, kendimizden utanmayalim
yağmurda, soğukta yürüdüm. Islanmamıştım ama yine de hasta oldum. boğazım ağrıyor.hayirdir tatlim neyin var
birkac gündür ben de yorum yapamadim. Bugünde misafir gelecek. Yine de ara ara uğramaya çalışacağım.Kizlar biseyi merak ettim
Hatta bir yürüme az gelip, Ikinciyi yapmazsa kendini kötü hissediyorsun benim gibiKoskocamannnn masallah tatlim
1 hafta duzenli yaparsan sonra vücut alisip istiyor zaten :)))
peki.. ben yapamıyorum.. yarın kilo bildirimimi yapıp ayrılacağım inş.Muzmus güzelim listedesin ama katilimin cok cok az
Ekstra bi mazaret olunca anlayış gosterilir ama normal hayat telaşi herkesde var
duzenli, yeterli paylaşım takim kurallarindan...
Burda birbirimize destek için bulunuyoruz
Gelmezsek nasil olacaz?
Sana ayril demedimki cnmpeki.. ben yapamıyorum.. yarın kilo bildirimimi yapıp ayrılacağım inş.
Kizlar biseyi merak ettim
Salıncakta değildi, yataktaydı, uyanmadı canım.
Bir gün ara verirsem bir daha kendimi motive edemiyorum canım.
Ev halkının kahvaltısını verdım bende market ve pazar ıcın cıktım ufaklıgı uyutmadım bakalım duracak mı
guzel olmus abla.zaten sabahkilerin miktarida az9 haziran sali
11.30
1.5 yumurtadan omlet
5 zeytin
Erik domateslerden
Az peynir, kaşar
2 tk badem ezmesi
1 ck bal
20.00
1 derisiz tavuk but
1 sk taze fasulye
Salata
Su 2 lt
fuzel olmus bence12:30
Kucuk kase de dut
Filtre kahve
21:00
3 kasık bulgur fırında 1halka patates biber sogan domates
3 köfte
4 kasık kıvırcık domates bıberlı salata
Su:2lt
Sporyarım saat tempolu yuruyuş 60 puan
o degilde benim.icin cok kolaylik olur alirsam.lazere gitmek istiyorum aslinda ama burda seanslari cok pahalionun bence işine bile gelir hemen al diyebilir
corbanin yaninda salata felanda yeszymissin canim cok az geldi.9 Haziran Salı
07.00
2 dilim tam buğday ekmeği
1 haşlanmış yumurta
3 dilim peynir
7 zeytin
bol domates salatalık
18.30
1 kepçe ezogelin çorbası
su: 3 lt
spor: 30 dk leslie 90 puan @zsaracoglu
iyi cok sukur :)sagol canimgecmıs olsun canim simdi nasıl
guzel olmus canim10 Haziran Çarşamba
07.00
1 dilim tam buğday ekmeği
10 adet zeytin
1 tk labne
bol salatalık domates
15.30
3 köfte
bir kase yeşillik
su: 2 lt
spor: henüz yok
hafatsonu bide magzalardan bakari.internetten pek almak istemiyorumAaa ne güzel bilseydim ben de eltilerimden isterdim valla
Hemen kap o zaman sen
kek disinda guzel.ama onunda miktari azmis.yavas yavas onlarida birakirsin:)10 haziran çarşamba
Kahvalti 10.30
4-5 kaşık menemen
2 zeytin
2 kk peynir
2 dilim tb ekmeği
Ara 14.00
Turk kahvesi+3 çatal kek
Akşam 18.00
5 kaşık patlican tava (etli patlican yemeği kizartilmadan yapılıyor. Hatta ben hiç yag koymadim etin kendi yaginda pisirdim yenegi)
1 kase cacık
Marul
Ara 20.00 gibi yapicam
2 kayisi 1 erik var planımda
Su 2 litre + 500 ml detoks suyu
Spor 20 dakika eliptik bisiklet
guzel olmus canim10 Haziran Çarşamba
11:30
1 yumurtadan biberli omlet
Domates, salatalık
2 ceviz
Yeşillik
17:00
2 parça izgara tavuk
Yeşil salata
2,5 lt su
45 dakika Leslie 135 puan @zsaracoglu
guzel olmus canim9 Haziran Salı
10:30
tarçınlı Türk kahvesi
13:30
2 yumurtalı Menemen
2 dilim beyaz peynir
10 yeşil zeytin
18:30
7 kaşık et sote
1 bardak ayran
Spor:45 dakika yürüyüş 90 puan @zsaracoglu
10 Haziran çarşamba
tarçınlı Türk kahvesi
2 haşlanmış yumurta
1 domates
1 salatalık
7 yeşil zeytin
2 dilim kaşar
3 fırın baget
2 kepçe cacık
Spor yok
guzel olmus canim09/06/2020 Salı
09:00 bir bardak limon ve sirkeli su
11:00 şekersiz Türk kahvesi
14:00 iki haşlanmış yumurta, bir domates, iki küçük salatalık, beyaz peynir, 4 adet zeytin, iki dilim ekmek.
18:00 iki dilim kavun
19:00 bir tavuk but 2 yemek kaşığı sebze 4 yemek kaşığı yoğurt ve zeytin yağlı salata
Not: Gün boyunca şekersiz çay ve su. Daha spora başlamadım.
10 Haziran çarşamba
09.30 bir bardak limonlu sirkeli su
11.00 şekersiz nescafe
14.00 iki salatalık, bir domates, 4 zeytin, 3 çatal peynir, iki yumurta, bir dilim ekmek.
19.00 bir kase kiraz
20.00 elli gram süzülmüş ton balıklı salata.
Gün boyunca çay ve su. Bugün yine spor yok.
cok kotu olmus yaa..parmak carmasi cok kotuuu.sildi nasil cikmismiPertim çıktı tam yatağa gelirken de karanlıkta çocuğun salıncağına çarptı ayağım, tırnağım kanıyor, çokta acıyor, sanırım çıktı.
Bu ağrıda bile yarın yürüyüş yapabilir miyim bu ayakla diye düşünüyorum
tarti oncesi yemiyoruz ama sen listede olmadigin icin yiyebilirsin canim10 Haziran 2020
3 kaşik melemen
1k.k peynir
2dilim ekmek
2dilim kavun
4 kaşıķ dügün çorbası
guzel olmus10:30
1yumurta chia keten tohumu pul bıberlı omlet
1 domates
1 salatalık
1kk peynir
3 etiform
Filtre kahve
16:30
5 kaşık bulgur pilavı (domateslı biberli olandan)
1 ceviz ve 1 bardak ceviz suyu
Su 3lt
Spor yok malesef
guzel olmus canim10 Haziran çarşamba
Sabah 09.00
2 h.yumurta
3 dilim peynir
Domates salatalik
1 dilim ekmek
Ara
Sütlü türk kahvesi
Öğle
3 kaşık yoğurt
3 kaşık yulaf ezmesi
1 muz 2 ceviz
Ara
Turk kahvesi
Akşam 17.45
2 adet hasanpaşa köfte
Su 2 litre
Spor 30 dk leslie 90 p @zsaracoglu
Her firsat bulduğunda bölgesel yapiyorum ama kısa kısa süreleri tutamiyorum.
sabahki 2 ser kasiknyediklerin sanki cok olmimus abla.1 er ksik yeterdi sanki10.haziran carsamba
13.30
2 yunurtadan omlet
Peynir
1 zeytin
1 avakado
Domates
2 tk fistik ezmesi
2 ck bal
1 tb sandwich ekm.
20.00
1 tb susuz taze fasulye
Tavuklu salata
Ayran
Su 2 lt
ben geldim geri gittimSabah kalkkkk borusu çaldı
Yoklama alalim :)))
Elayla ayse kalkmis :)
Bugun burasi tatil
Cocuklar kahvaltiya gelecek 11 gibi
Simdi kahvemi iciyorum
Bugun ekmeksiz bi kahvalti
Aksamda hafif bisey dusunuyorum hemde erken kapaticam insallah
Salidan sonra tartilmadim, yarin bana da supriz olacak
ben yorumluyorum geneldeKizlar biseyi merak ettim
guzel olmis canim. Bugun artik bulgur ve turevlerini tuketmemeye calis yarin cuma12:30
Kucuk kase de dut
Filtre kahve
21:00
3 kasık bulgur fırında 1halka patates biber sogan domates
3 köfte
4 kasık kıvırcık domates bıberlı salata
Su:2lt
Sporyarım saat tempolu yuruyuş 60 puan
Evet abla yapmaya çalışıyorum diyelim henüz pek müşteri toplayamadim
Bebek yelegi, patigi, elbisesi falan amigurumi bebek örüyorum. Puset örtüsü kundak emzirme örtüsü Bebek önlüğü falan dikiyorumbunlar gibi abla yine ban yer miyim ki kaldırayim fotoları
seninkiler bi tik daha fazla abla.tedavisi yok diyorlar stresten uzak durup kasları güçlendirmek ağrıları hafifletir diyor doktorlar başka da bir şey bilmiyorlar :)
allah beni doğuştan neşeli yaratmış çok şükür ama eşimi tanısan oğlan da babasının kopyası sen nasıl gülümseyebiliyorsun diye beni översin ciddi söylüyorum bunu tamamen negatif birden bir şeylere sinirlenen sinirlendiğin de durulmayan biri , oğlan sadece olumsuz Allahtan, evde öyle siniri bitmeyen vaziyette gezemiyor ama söyleniyor sürekli başkalarını eleştiriyor ve acayip inat misal 19 senedir suyu ayakta içme demekten dilimde tüy bitti gözüme baka baka ayakta içiyor yine de :) ve en gıcığı baba oğul beni sekreter gibi kullanıyor birbirlerine sorup konuşmak yerine bana soruyorlar dün mesele oğlan ilk defa babasının kartını alıp alışveriş yaptı kendine babası puan mı bir şey varmış kartta onu kullan demiş verirken , sonra bana soruyor kullanmış mı ben ne bileyim yavff , oğlan nerde kaçta gelecek bana sorar elim hamurda olsa bile ara der kendi paşa ya aramaz:) yani bildik neredeyse herkesin evin de olan şeyler aslın da ama benim dayanıklık azalmış evde durmaktan :)
aynen oyle buyudukce dertler buyuyor.Ah ah buyudukce zorlasiyorrlar zaten 2-3 aylikken ne guzeldi bi emip yatinca 6-7 saat uyanmazdi ilk cocuk oldugundan bende oyle gidicek dahada
amin ablamamin gülüm rabbim çok çektirmesin , arada bir yiyebiliyorlar insan ona bile seviniyor son zamanları olduğunu bilsek de konduramıyoruz işte
yagislar geliyormus bosver pencere alan silme abla.gelin kız şunları dövelim ama maske takalım bizi tanımasınlar
aklım da tül güneşlik de imkanı yok kollarım hava da takamam oğlana yaptır diyor babası oğlan da birini taksa gerisine sıvışır durmaz evde bunlardan bana hayır yok evim tıkış tıkış olmasa evde yabancı birinin dolanmasını sevmesem de yardımcı alacam da neysee:)
hay maşallah ne güzel açmışlar ben şaşkınlıktan önce bakmadım bile güllere alışmışım ya diğer resme
alyernatif tip cogu seyin dermani. İns sifa olsunmıknatısları denemeye başladım dün sanki biraz işe yaradı dün buraya yazdıktan sonra iyice beter oldum başım kulağım da geceye kadar ağrıdı ilaç içtim bana mısın demedi en son güçlü mıknatıslardan vardı onları ana meridyen boyu dolandırdım hafifledi gibi geldi bana , sabah kalktım çok şükür baş ağrısı yok kulak azıcık kalmış sırtım da iyi :)
klasik erkek hastayim lafini duydulrmi bizden fazla hasta oluyorlar hay allahim.ahh mefkuşum naz yapılacak karşım da kimse yok üstüne azar işitiyorum bu yaşım da dün birbirimize girdik eşimle öğle buraya yazdım ya o daha evdeyken akşama et pişireyim mi dedim bağırdı sanki pişirebiliyorsun da dedi sabah çıkarıp komidinin üzerine attığı çamaşırları duruyordu kaldırmamıştım onları aldı hıncıkladı bunları niye kaldırmıyorsun diye bağırdı sinir krizi geçirdi sanki en son ben de bağırdım kızdım akşama da zıkkım yiyin dedim ilk defa , çamaşırları alıp çektim kapıyı çıktım odadan bu hala arkamdan bağırıyordu :)) 1 gün savsaklasam ikinci günü olmuyor ben omzum ağrıyor desem eşim hem omzum hem belim hem başım der ve illa ovala der elim tutmuyor desem de illa yap der geçen sene doktor ona da fibromiyalji demiş o hep benden daha beter hasta
hosgeldin aslihan ancak cevap verebildim.Hoşbulduk ☺ okudum ve kabul ediyorum.
Adı: Aslıhan
Yaşı: 32
Evli/bekar: evli
Çocuk/yaşları: yok
Emziriyormusun: -
Meslek: modelist
Şu anda çalışıyomusun: coronavirus yüzünden çıkarıldım
Boy: 165
Kilo: 68
Hedef: 50
Daha önce başka takımda yarıştımı : hayır
Kilo alma nedeniniz : iki aydır evdeyim ve genel olarak çok iştahlıyım
Bize kısaca kendini anlatırmısın: geçen yıl diyetisyen ile 9 kilo vermiştim ama iki aydır evdeyim. Ramazanda ve sonrasında 6-7 kilo aldım. Bunun öncesinde bir yıl içinde 2 kilo aldım. Hedefimi biraz yüksek tuttum ki diyeti uzun süre devam ettireyim. Aynı zamanda belimde kanal daralması var uzun süre ayakta duramıyorum. Bunun için de zayıflamam gerek. Biraz fazla konuştum :) teşekkürler.
ne guzel sozmus oyle okız mefkuşum ablamın oğlu var şimdi 27 yaşın da bundan 5-6 sene kadar önce dedi ki ananem çok güzel ot yetiştirmiş sizi , öküzlerde gelmiş konmuş diye o zaman kadar öyle bir tabiri duymamıştım önce şaşırdım anlayınca gül gül bir hoş olmuştum sıpa çok güzel özetliyor annemin kızlarının halini
hepimiz sevilmeyi hakediyoruz ablam.bence de sana canı gönülden katılıyorum
aaa gönlünü yapmada da hayır demek yok bel fıtığım azsa bile , aaa ben cidden çok iyi kadınım yaaa bedenine evine tertemiz kendimce düzenli yemek konusun da becerikli (tatlıyı demiyorum rezil ediyorum garibanları) kim yese elin lezzetli diyor övüyor beni , evde bile kendine bakan moralim iyiyse makyaj da yapan tek kusuru bıngıldayan yağları olan sevimli bir tipim ben , sevilmeyi değer görmeyi hak ediyorum
bak şimdi iyice sinir oldum . öğlen gelsin ben bu adamı dövecem merdanem nerde benimmmmmmmm
bizim 2020 nin eylulunde 13 sene bitecek abla ve benim esimde hic ama hic haksiz olmadi . ben birgun duzelecgi hakkindaki umidimi yitirdim artik senin bu yazindan sonrabu ayın 20 sinde 21 senelik evli olucaz asla o hatalı olmadı hep ben kışkırtmış yada hatalı oldum egosu yüksek :)
azcik her ise burnunu sokmamak laxim.Haaaa biliyor da senin pırlantalığını
hey yarabbim ölür müsün öldürür müsün yaa azıcık okşa işte şu gül gibi kadının ruhunu eyyy adam
evet zaten en büyük hata biz kadınlarda ama değiştimek de bizim elimizde tabii
ahhh ahhh bunların sinirine tükürürüm ben ayyyy
afferin sana
yaaaa tabii yaaa senin minnoşluğun kimde var yaa
enerji kelebeğim, güzel kalplim benim Allahım senin o güzel gönlüne göre versin her daim yüzünü güldürsün iç huzuru versin ve eşine de sükunet versin kıymet bildirsin Allah
aman diyeyim yaaa benim yüzümden sen yine de dövme kocayı, ben senin nezdinde bütün senin gibi kadınlar için kızdım tüm erkekler
yaa aynen, elimden gelmese bile öğrenmeye çalışırım aman ben yapayım yarın öbür gün yalnız kalırsam her işten anlayayım diye bu da annemden kaldı bana o hep der bana her işi öğren diye
hamileyken bile her işi kendim yepardım ağır da kaldırırdım uzanırdm da koştururdum da hele ilk hamileliğimde o amanları hiç değerlendirmedim salak gibi
başka arkadaşlarıma baktım sonrasında hamile olanlarda bi naz bi niyaz görme, parmaklarını kaldırmaya korkuyorlardı ama eşleri de bi o kadar üstlerine titrerdi sonrasında da lohusayken çocukları büyütürken vs
ben hep harcardım o kıymetli zamanları hayyy kafama tüküreyim
benimkide der simarirsin diye. Sanki bana neye simaracaksamHahhaaa benim ki de diyor şımarırsın diye.Hem söylerse ben alışırmışım bi anlami da olmaz miş
benim anne tarafima gittigimde 3.de sikintiliydim biraz hic bir is yapmazdim sagolsunlar.Valla 3 hamilelik gecirdim
Hic birinde aman sen hamilesin otur sunu da yapma denmedi
kahvaltida 2 yumurta varsa ekmek ya hic olmamali yada 1 tane bence. Ama digerleri guzel canimmsj ları takip etmek şuan zor, zamanla alışacağım sanırım :)
ben diyete dün başladım ve dünkü menümü paylaşmak istiyorum.
9:00 bir bardak limon ve sirkeli su
14:00 iki haşlanmış yumurta, bir domates, iki küçük salatalık, beyaz peynir, 4 adet zeytin, iki dilim ekmek.
19:00 bir tavuk but 2 yemek kaşığı sebze 4 yemek kaşığı yoğurt ve zeytin yağlı salata
zaten bi tez canliliktan geliyor basimiza ne geliyorsaYa ama çok üşengeç nasil bekliycem o kadarTamam o zaman bi deneme çalışması yapalim. Ama anlamiyor ki. Bak mesela mutfak musluğu bozulmuştu alttan sıkmak lazim ama o alttan sıkılması gerektiğini bilmiyor yada uğraşmak istemiyor. Musluğu komple degistiririz diyor. Ee susayim mi
kizin nasil oldu canim. Nesi vardi nobet falanmi gecirdi yoksatunaydin kizlaarr
masallah dayfalar birikmis anca okudum keske katilabilseydim sohbetinize:)kizim biraz rahatsizdi azar azar okuyarak anca bitirdim
bende bugun regl oldum
belim ve kasiklarim cok agriyo
benimki 17 aylikken 20 dk yada 30 dk ya bir gelip emerdi saymak mumkun degilHandandandan senin bebiş kaç aylık ?bir de gunde kac kere emiyor?
Benimki 18 aylık ama msallah çok sık emiyor günlük 15 kere emiyirdur en az bir kere sayayım dedim sayıyı karıştırdım
gec oldu ama sagol canimhoş geldin arkadaşım ben de yeniyim
ben arada kullanıyorum ev dışına çıktığımda kabız oluyorum hava şu değişikliğinden.o zaman kullanıyorum.ama bagirsaklarimi da tembelliğe alıştırmamaya çalışıyorum
kolay gelsin arkadaşım
bugun guzel gunesli burasi. Senin orda hava nasil canim. Ciktinmi yuruyuseyok, normalde pazartesi olacağım. Ben güneşli hava severim. Bir haftadır yağmurlu burası. Ondan da için daraldı herhalde. Tartı stresi aldı beni simdiden
en azından kilo verme sürecinde haftada bir felan yemek istiyorum
Bende daraldım, buranın havası da insanin içini daraltıyor
guzel bemce canim9 Haziran Salı
07.00
2 dilim tam buğday ekmeği
1 haşlanmış yumurta
3 dilim peynir
7 zeytin
bol domates salatalık
18.30
1 kepçe ezogelin çorbası
su: 3 lt
spor: 30 dk leslie 90 puan @zsaracoglu
baya az olmus canim10 Haziran Çarşamba
07.00
1 dilim tam buğday ekmeği
10 adet zeytin
1 tk labne
bol salatalık domates
15.30
3 köfte
bir kase yeşillik
su: 2 lt
spor: henüz yok
ins canim. Rabbim saglik versin girusuruz ins sikmadim canimi yapacak bisey yokİnşallah daha güzel günlerde yine bir arada olursunuz canım sıkma canını
dayanamdim o kadar yapmisken tadina baktimBen de öyle yapıyorum var ya diyet desem yarın yaparsın bi tadına bak vs bitmez
ah ahhh 1. Gecmis 2.ye nazin dibine vur.Aynen abla ya hamile halimle inşaat ev temizleyip taşındım ne deliymişim hiç nazlamamışım kendi
kek olmasa guzel olurmus.10 haziran çarşamba
Kahvalti 10.30
4-5 kaşık menemen
2 zeytin
2 kk peynir
2 dilim tb ekmeği
Ara 14.00
Turk kahvesi+3 çatal kek
Akşam 18.00
5 kaşık patlican tava (etli patlican yemeği kizartilmadan yapılıyor. Hatta ben hiç yag koymadim etin kendi yaginda pisirdim yenegi)
1 kase cacık
Marul
Ara 20.00 gibi yapicam
2 kayisi 1 erik var planımda
Su 2 litre + 500 ml detoks suyu
Spor 20 dakika eliptik bisiklet
gayet guzel canim10 Haziran Çarşamba
11:30
1 yumurtadan biberli omlet
Domates, salatalık
2 ceviz
Yeşillik
17:00
2 parça izgara tavuk
Yeşil salata
2,5 lt su
45 dakika Leslie 135 puan @zsaracoglu
kiraz kasen buyuk degilse guzel menu canim.Herkese merhaba
Bugün ikinci günüm
9.30
bir bardak limonlu sirkeli su
11.00
şekersiz nescafe
14.00
iki salatalık,
bir domates,
4 zeytin,
3 çatal peynir,
iki yumurta,
bir dilim ekmek.
19.00
bir kase kiraz
20.00
elli gram süzülmüş ton balıklı salata.
Gün boyunca çay ve su. Bugün yine spor yok :)
guzel menu canim9 Haziran Salı
10:30
tarçınlı Türk kahvesi
13:30
2 yumurtalı Menemen
2 dilim beyaz peynir
10 yeşil zeytin
18:30
7 kaşık et sote
1 bardak ayran
Spor:45 dakika yürüyüş 90 puan @zsaracoglu
guzel olmus canim10 Haziran çarşamba
tarçınlı Türk kahvesi
2 haşlanmış yumurta
1 domates
1 salatalık
7 yeşil zeytin
2 dilim kaşar
3 fırın baget
2 kepçe cacık
Spor yok
2 yumurta yaninda 2 dlm ekmek bence fazla olmus canim09/06/2020 Salı
09:00 bir bardak limon ve sirkeli su
gecmis olsun canim bugun daha iyiymis okudumPertim çıktı tam yatağa gelirken de karanlıkta çocuğun salıncağına çarptı ayağım, tırnağım kanıyor, çokta acıyor, sanırım çıktı.
Bu ağrıda bile yarın yürüyüş yapabilir miyim bu ayakla diye düşünüyorum
baya karbon olmus canim. Sabah 2 dlm ekmek aksam pilav10 Haziran 2020
3 kaşik melemen
1k.k peynir
2dilim ekmek
2dilim kavun
4 kaşıķ dügün çorbası
guzel canim ama tartiya yakin bulgur tuketmesen daha iyi olur10:30
1yumurta chia keten tohumu pul bıberlı omlet
1 domates
1 salatalık
1kk peynir
3 etiform
Filtre kahve
16:30
5 kaşık bulgur pilavı (domateslı biberli olandan)
1 ceviz ve 1 bardak ceviz suyu
Su 3lt
Spor yok malesef
guzel canim10 Haziran çarşamba
Sabah 09.00
2 h.yumurta
3 dilim peynir
Domates salatalik
1 dilim ekmek
Ara
Sütlü türk kahvesi
Öğle
3 kaşık yoğurt
3 kaşık yulaf ezmesi
1 muz 2 ceviz
Ara
Turk kahvesi
Akşam 17.45
2 adet hasanpaşa köfte
Su 2 litre
Spor 30 dk leslie 90 p @zsaracoglu
Her firsat bulduğunda bölgesel yapiyorum ama kısa kısa süreleri tutamiyorum.
sabah 2 yumurtayla ekmek olmasa daha iyi olurmus abla10.haziran carsamba
13.30
2 yunurtadan omlet
Peynir
1 zeytin
1 avakado
Domates
2 tk fistik ezmesi
2 ck bal
1 tb sandwich ekm.
20.00
1 tb susuz taze fasulye
Tavuklu salata
Ayran
Su 2 lt
gayet guzel menu canim10 haziran carsamba
12.30
3 kofte
1kk peynir
1 haslanmis yumurta
bol yesillik
16.00
1 kayisi
1 ceviz
1incir
1kare bitter
19.00
2 kabak sote(yagsiz ,tuzsuz)
1 kase yogurt
su 2.5lt
spor yok
bunu cevapladim ablam. Elimden geleni yapiyorumKizlar biseyi merak ettim
Evet anim hic yemeseydim iyiydi ama dayanamadimsen de emziriyor muydun canım sabah peyniri 2 dilim tercih ettiginde yumurta bir olmaki tavuk baget de 2 olsa daha ideal olur. Afiyet olsun
aslinda yediklerinin kalorisi az ama karbonhidrat ağırlıklı olmuş
afiyet olsun canım menünde yağ ağırlıklı olmuş hem fıstık ezmesi hem avokado
Su böreği olmasaydi iyi olurdu ama yjne de afiyet olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?