- Konu Sahibi Handandandan
-
- #372.641
yok cok yorgun du halsizdi.sonrasinda daha iyi oldu cok sukurkizin nasil oldu canim. Nesi vardi nobet falanmi
gecmis olsun canim yaaa.onemli olan bebeginin sagligi..Kizlar ya hastaneye geldim. Bir kaç gündür bebeğim çiş yapmiyor, ve bu sabahta dahil 3 kere bezinde kan lekesi gibi lekeler gördüm bide aşırı huzursuz mızmız ağlıyor. Cins bir doktora denk gelsim. Kan idrar istedi. Susuz kalmış ve bol bol emzir dedi moralim çok bozuk. Sanırım sütüm tahmin ettigimden de az
Diyetimi birakmayi hiç düşünmüyordum ama bi ara verip sütü arttirip azar azar kısacağım.
gecmis olsun canim. Sen yinde baska bir doktorada gotur.Kizlar ya hastaneye geldim. Bir kaç gündür bebeğim çiş yapmiyor, ve bu sabahta dahil 3 kere bezinde kan lekesi gibi lekeler gördüm bide aşırı huzursuz mızmız ağlıyor. Cins bir doktora denk gelsim. Kan idrar istedi. Susuz kalmış ve bol bol emzir dedi moralim çok bozuk. Sanırım sütüm tahmin ettigimden de az
Diyetimi birakmayi hiç düşünmüyordum ama bi ara verip sütü arttirip azar azar kısacağım.
İyi aman canim.yok cok yorgun du halsizdi.sonrasinda daha iyi oldu cok sukur
gecmis olsun canim yaaa.onemli olan bebeginin sagligi..
emzirmek disinda su vermeye baslamadinmi?
6 aylik oldu dimi
Kizlar ya hastaneye geldim. Bir kaç gündür bebeğim çiş yapmiyor, ve bu sabahta dahil 3 kere bezinde kan lekesi gibi lekeler gördüm bide aşırı huzursuz mızmız ağlıyor. Cins bir doktora denk gelsim. Kan idrar istedi. Susuz kalmış ve bol bol emzir dedi moralim çok bozuk. Sanırım sütüm tahmin ettigimden de az
Canim lutfen kendi basina diyet yapma bir diyetisyenden destek al. Çok gecmis olsunKizlar ya hastaneye geldim. Bir kaç gündür bebeğim çiş yapmiyor, ve bu sabahta dahil 3 kere bezinde kan lekesi gibi lekeler gördüm bide aşırı huzursuz mızmız ağlıyor. Cins bir doktora denk gelsim. Kan idrar istedi. Susuz kalmış ve bol bol emzir dedi moralim çok bozuk. Sanırım sütüm tahmin ettigimden de az
maalesef yine güneş yok. Karanlık bir hava ama yine de yürüyüşe çıktım.bugun guzel gunesli burasi. Senin orda hava nasil canim. Ciktinmi yuruyuse
Geçmiş olsun canım. Önemli olan bebeğinin sağlığıKizlar ya hastaneye geldim. Bir kaç gündür bebeğim çiş yapmiyor, ve bu sabahta dahil 3 kere bezinde kan lekesi gibi lekeler gördüm bide aşırı huzursuz mızmız ağlıyor. Cins bir doktora denk gelsim. Kan idrar istedi. Susuz kalmış ve bol bol emzir dedi moralim çok bozuk. Sanırım sütüm tahmin ettigimden de az
ayrıl demedin tabiki. zaten ben düşünüyordum ya kararsızdım. şu sıralar giremicem de sınavım falan var ekstra bazı şeyler de. 4 haftam varmış izne ayrılabilmem için. sanırım idare edemicem. o yüzden ayrılmam en hayırlısı olacakSana ayril demedimki cnm
Heralde takima geldiginde kurallari okuyup kabul ettin
maalesef yine güneş yok. Karanlık bir hava ama yine de yürüyüşe çıktım.
günaydin ablaGunaydinnnn fistik adaylari
Geldik mi yine bi persembeye
Yarin guzel sonuclar almak istiyorsak
Bugünü sifir karbonla gecirmeye calisalim
Yoksa güzel eksi olanlari görünce, kendimizden utanmayalim
daha Gecen gördümbidahakine iyi degerlendir cnm
Burda gelinler hamile oldumu, elleri gobeklerinde geziyolar
günaydin masallah canimGunaydın kızlar bugun resmen yataktan kazıdım kendimi ve yuruyuse cıktım
simdiden afiyet olsun ablaBende 17.00-18,00 gibi quarka tarcin zencefil zerdecal atip onu yiyebilirim
Ben takima ilk geldigim zamanlar, yani fi tarihinde2015 ocakta baslamistim
persembeleri bazi arkadaslarla yogurt günü yapardik :))
günaydin canimGünaydın Kızlar
vodafone isteHattı Vodafone tasıdım TL yuklendım paket secemıyorum paketi secınce kart bilgileri istiyor sabah sabah sinir etto
bizde baska Sans yoktu sanirimTesti yaparken AA ve A0 ın görüntüsü farklı oluyor, tahlili yapan anlar ama bu detayı geçer.
Ben kendi tahlilimi kendim yaptığım için biliyorum.
Bir de anne ve baba farklı gruplar olunca tahlilde görmeye gerek yok, formül olarak çaprazlamadan çıkıyor
çok şükür inş güzel eksi gelir yarınaDün +1.5 idim, bugün +0.2
Bakalım bugünkü ananas ile yarın ne olacak
yarın tartı günü olduğu için bence iyi yaptın canımBugun tempoyu dusurdum ıyı mı ettim kotu mu ettim bılmıyorum
kolay gelsin inşEv halkının kahvaltısını verdım bende market ve pazar ıcın cıktım ufaklıgı uyutmadım bakalım duracak mı
Cok geçmiş olsun canımKizlar ya hastaneye geldim. Bir kaç gündür bebeğim çiş yapmiyor, ve bu sabahta dahil 3 kere bezinde kan lekesi gibi lekeler gördüm bide aşırı huzursuz mızmız ağlıyor. Cins bir doktora denk gelsim. Kan idrar istedi. Susuz kalmış ve bol bol emzir dedi moralim çok bozuk. Sanırım sütüm tahmin ettigimden de az
Bebeğin susuz kalmış diyecektim ki doktor dedi diye yazmışsın canım.Kizlar ya hastaneye geldim. Bir kaç gündür bebeğim çiş yapmiyor, ve bu sabahta dahil 3 kere bezinde kan lekesi gibi lekeler gördüm bide aşırı huzursuz mızmız ağlıyor. Cins bir doktora denk gelsim. Kan idrar istedi. Susuz kalmış ve bol bol emzir dedi moralim çok bozuk. Sanırım sütüm tahmin ettigimden de az
Aynen canım. Ben yillardir yürüdüğüm için vücudum alıştıhava sartlari ne olursa olsun durmak yok
Çok geçmiş olsun kuzummKizlar ya hastaneye geldim. Bir kaç gündür bebeğim çiş yapmiyor, ve bu sabahta dahil 3 kere bezinde kan lekesi gibi lekeler gördüm bide aşırı huzursuz mızmız ağlıyor. Cins bir doktora denk gelsim. Kan idrar istedi. Susuz kalmış ve bol bol emzir dedi moralim çok bozuk. Sanırım sütüm tahmin ettigimden de az
Basladim canim su veriyordumyok cok yorgun du halsizdi.sonrasinda daha iyi oldu cok sukur
gecmis olsun canim yaaa.onemli olan bebeginin sagligi..
emzirmek disinda su vermeye baslamadinmi?
6 aylik oldu dimi
Tahlil yapildi canim. Bi bakayim bir şey cikacak migecmis olsun canim. Sen yinde baska bir doktorada gotur.
Bebeginin sagligi daha onemli
İyi aman canim.
Evet canim katiliyorum. Normalde de zaten 6 da yemek yer günü kapatirdim. Uzun zamandir gece bir şey yemiyorum zaten ama sabah erken kahvalti yapiyordum. Tekrar öyle yapayim. Zaten 16 saat aç kalmak ta pek işe yaramadi.Cok gecmis olsun ya. Baska bisey olmasinda insallah sut artar cnm, kim ne derse desin illaki yemek etkiliyor bence diyetini bozmak degilde if sureni azalt yada yapma cunku uzun sure aclik bisey yemeyimce sut uretimini etkiliyodur.
Oğlumu emzirirken ki diyet listem var aslinda bi çıkarıp ona uymaya calisayim.Canim lutfen kendi basina diyet yapma bir diyetisyenden destek al. Çok gecmis olsun
Amin cok sagol canim insallahgünaydin ablains dereceye gireriz
daha Gecen gördümkiz yolda yürüyor, eli karninda oksaya oksaya Lambadan geciyordu normalde yadirgamam Ama yolda tuhafima gitti
günaydin masallah canim
simdiden afiyet olsun ablaey gidi ilk kizima hamileyim o tatihte
günaydin canim
vodafone iste
bizde baska Sans yoktu sanirimesim 0 rh + Ben 0 rh - Kizlarda Benim kan grubumu aldilar
çok şükür inş güzel eksi gelir yarına
yarın tartı günü olduğu için bence iyi yaptın canım
kolay gelsin inş
Cok geçmiş olsun canımtez vakit iyi olsun inş yavrun
Canim havalar isinmaya başladığından beri su veriyorum zaten. Vermemiş olsam bu kadar canim sakilmaz di ona ragmen oldu. Aşırı huzursuz bide şu 1 haftadır bildiğin kucağımdan indiremiyorumBebeğin susuz kalmış diyecektim ki doktor dedi diye yazmışsın canım.
Sıcak memlekette yaşıyorsun zaten, bebeğinde 6 aylık oldu sayılır, artık su içirmen gerekiyor, sütün ne kadar fazla olursa olsun sadece anne sütü yaz aylarında yeterli olmaz.
Benim bebeğimde sürekli su içtiği halde bezi kirlenmiyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?