- 27 Kasım 2019
- 5.691
- 27.469
- 548
- 37
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #372.781
SüpersinCuma:69
Bugün:68.1
Fark:900 gram
Yüzde:1.30
Huban , hubanBu hafta hiç kaçamak yapmamıştım, çarşamba akşamı hariç keşke onuda yapmasaydımbirde yürüyüşlerimi arttırmaya çalıştım.
Gecen Hafta Cuma : 55.7 kg
Bu Hafta : 54.8 kg
Fark : -900 gr
Sen bizi kalpten mi götürcenÜstelik ayni listede öğle ve akşam olmak üzere 12 kaşık pilav yada makarna var
Diyetisyen olayı tam tersi yönde anlamış olabilirÜstelik ayni listede öğle ve akşam olmak üzere 12 kaşık pilav yada makarna var
Yemeden soğudumDiyetisyen olayı tam tersi yönde anlamış olabilir
cok sevindim canim sonunda kavusacaksin ailenleKizlar bildirim yapaym
Gecen hafta cuma 68.5
Bu hafta 68.4
Fark - 100gr
Son zamanlar grammlarla gidiyorm gercktn canımı sıkıyor tekrardan motivasyon lazm sanrm bana ama bu pazar bursaya gidiyorz 4 gun - 1 hafta civari kalicaz baklm ordan sabit donebilirsem bile iyi olucak benm icin. Sonrasinda agustosta bi aksilik olmazsa almanya gidebilrm ozamana kadar 65 hedefime ulasmak istiyorm insallah
azda olsa eksidesin guzelGünaydın
Geçen hafta= 68.0
Bu hafta =67.8
Fark -200
yok canim.kendimi 55 lerde dusunemiyom yaasana bütün koltuklar helal olsun canım bu azimle
kolay fittimiydi bu listeyle kilolarŞimdi listeme baktim da 7 ince dilim kepekli ekmek var 1 gun de
daha nolsunn masalalh canimBu hafta hiç kaçamak yapmamıştım, çarşamba akşamı hariç keşke onuda yapmasaydımbirde yürüyüşlerimi arttırmaya çalıştım.
İmkansız diye bişey yok istedikten sonrayok canim.kendimi 55 lerde dusunemiyom yaa
imkansiz gibi sanki
superrr cokniyi canimCuma:69
bencede kilo almak icindir bu listeÜstelik ayni listede öğle ve akşam olmak üzere 12 kaşık pilav yada makarna var
3 kilocuk var sadece gercii niye olmasinİmkansız diye bişey yok istedikten sonra
Adetine 3gün var şişin ben bide olmasam sen düşün
gecmis olsun tatlimDün kitaplığa el atıp düzenleyeyim dedim.
Rafları da kitap boyuna göre yeniden düzenlerken bi sakarlık sonucu rafin biri yüksekten parmaklarımın üstüne düştü.
Parmaklarım koptu sandım
Verilmiş sadaka varmışta sadece eziklik, kanama, morarma oldu.
Şimdi hala ağrı var ama en azından parmaklarımı açıp kapatabiliyorum
Elim işlemez olunca sizede yazamadım.
Ayak parmağımın ağrısı da geçti ya da bu daha ağır bastığı için hissetmiyorum
ahh zeynep listede arti gel, izine cikinca eksi :))) revami buGünaydın canlar çok yoğun oluyorum giremiyorum kusura bakmayınbol eksili gün olur inşallah ben de tartıldım erkenden kilo bildirimi yapayım dedim
Geçen cuma 59.00
Bugün 58.6
O kadar hamur isine karşı yine böyleyim izne ayrilmasaydim keşke
masallahhhh elifcim süpersinKilomu bildireyim. Yürüyüşe çıkacağım.
Geçen cuma :73
Bugün: 71,5
Fark:1,5
Yuzde: 2.05
cok güzel gitmis tatlimgeçen cuma: 59,1
bu hafta: 58,4
fark: 700
yüzde: 1,18
gecen hafta güzel vermene ragmen yine cok güzel vermişsin cnmCuma 79.6
Bugün 78.7
Fark 0.9
Yüzde 1.13
harikasinnnn tatlimgecen cuma 59.1
bu cuma 58.2
fark 900
%1.52
eliflerdemi bisey var acabaIlk kilo bildirimimi yapayım
Gecen hafta 75
Bugün 73.6
Fark 1.4
kuzummmm yaaaaSabah sabah tam bir sınır harbi yasadım agladım rahatladım bu adam benim ayarlarımla oynuyor resmen
Neyse gelelim bildirime
Gecen hafta 71.5
Bu hafta 72.5
Artı 1 ıkı gundur aksam gec yiyorum birde sanırım fazla harekette odem tuttu neyse hafta hedefim Yuzde 2 vermek
eksi olman guzel pinarimKizlar bildirim yapaym
Gecen hafta cuma 68.5
Bu hafta 68.4
Fark - 100gr
Son zamanlar grammlarla gidiyorm gercktn canımı sıkıyor tekrardan motivasyon lazm sanrm bana ama bu pazar bursaya gidiyorz 4 gun - 1 hafta civari kalicaz baklm ordan sabit donebilirsem bile iyi olucak benm icin. Sonrasinda agustosta bi aksilik olmazsa almanya gidebilrm ozamana kadar 65 hedefime ulasmak istiyorm insallah
Senin hedefin kacti tatlimGünaydın
Geçen hafta= 68.0
Bu hafta =67.8
Fark -200
Pazartesiler gelmişimdir belki de Cuma hiç artı gelmedim hatırlamıyorum bi kere İzmir’e gittiğimde sabittim onun harici sizlerin de desteği sayesinde motivasyon kazandım hep buradansuperrr cokniyi canim
masallh senin hic arti heldigi gormedim kac aydir burdayim
Haftaya geç şu çirozuAdetine 3gün var şişin ben bide olmasam sen düşün
Elif’in anlamı ince uzun demek galiba abla özlerine dönüyor hatunlareliflerdemi bisey var acabasende cok güzel basladin cnm, insallah devami gelsin
Bana bel bağlama bu 2hafta annem bana 2 tepsi baklava yapmış börek falan yemessem ayıp olurPazartesiler gelmişimdir belki de Cuma hiç artı gelmedim hatırlamıyorum bi kere İzmir’e gittiğimde sabittim onun harici sizlerin de desteği sayesinde motivasyon kazandım hep buradan
Haftaya geç şu çirozubu hafta seni tutuyorum
Elif’in anlamı ince uzun demek galiba abla özlerine dönüyor hatunlar
nazlim kendini bulmuşBu hafta hiç kaçamak yapmamıştım, çarşamba akşamı hariç keşke onuda yapmasaydımbirde yürüyüşlerimi arttırmaya çalıştım.
azim istikrar kralicesine de bu yakisir isteCuma:69
Bu listeyi yapacaksan izine cik istersenÜstelik ayni listede öğle ve akşam olmak üzere 12 kaşık pilav yada makarna var
tebrikler kuzummIlk kilo bildirimimi yapayım
Gecen hafta 75
Bugün 73.6
Fark 1.4
hayırdır canım ne oldu sabah sabahSabah sabah tam bir sınır harbi yasadım agladım rahatladım bu adam benim ayarlarımla oynuyor resmen
Neyse gelelim bildirime
Gecen hafta 71.5
Bu hafta 72.5
Artı 1 ıkı gundur aksam gec yiyorum birde sanırım fazla harekette odem tuttu neyse hafta hedefim Yuzde 2 vermek
vaayyy gözüm yükseklerde diyorsunhic vermeye niyetim yok canim:)sen simdiki koltuguna alissan iyi olur
simdide gozumuDream00 koltuguna diktiktim gozumu:))dermisimmm
masallah cok iyi canimm tebrikler
Günaydın Kızlar hangi ara kalktınız da bu kadar yazıştınızgece en son mesajı bırakıp gittim oysa ki
günaydın canlarımmmGunaydinnn guzellerimmmm
Dun gece geç yatinca bugün geç kalktim
Sizin sonuclari merak ediyorum
Bi geçmişe süzüleyim bakalim ne yapmişimiz
Ben daha tartilmadim
tebrikler canımGünaydın
Geçen hafta= 68.0
Bu hafta =67.8
Fark -200
hedefim şimdilik 62 abla.gecmis olsun tatlim
Birileri sana nazar ediyor heralde :)
ahh zeynep listede arti gel, izine cikinca eksi :))) revami bu
masallahhhh elifcim süpersininsallah azmin hep boyle devam eder
Emeklerinin karsiligini almişsin
cok güzel gitmis tatlimhafta ici sabahlari 2 dilim ekmekleri görünce biraz korkmuştum
gecen hafta güzel vermene ragmen yine cok güzel vermişsin cnm
harikasinnnn tatlimbu hafta beni yaniltmadin
eliflerdemi bisey var acabasende cok güzel basladin cnm, insallah devami gelsin
kuzummmm yaaaaseni üzmesine izin vermesene
Ilerde ondan cok, kendine kizacaksin
Aksamlari gec yememeye calis
eksi olman guzel pinarim
Ama bu sonuc senin pek gayret etmedigini gosteriyor :)
Senin hedefin kacti tatlim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?