Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

canin alintida kalmış. Evet beslenme tarzi diyorlar. 16 saat açlık tam bana göre aslinda. Sabah 9 a da alıştım ama bakalim. Bir çözüm bulacagim.
tül güneşlik yıkamayı taktım kafaya tabi camlar tekrar silinecek ama yarın yine yağış başlıyormuş ,:))))
yağmur varsa yapma boşuna.
Abla bende de kas romatizması var. Kaç sene önce gitmiştim fizik tedaviye. Merak ettiğim fibromiyalji ile kas romatizması aynı şeyler mi farklı şeyler mi. Bende de çoğu belirtiler var
Ayni şeyler canim.
Nasil yani. Anneler süt içince bebekte süt alerjisi varsa tepki veriyor ya buda onun gibi. Yediğin ictigin şeyler süte geçmiyor mu ? Hatta ben cok kahve içiyorum diye suclamaya basladim kendimi.
Rezene yi alacağım en kisa zamanda.
pazar market fatura hepsi onda canim. Ama tamirat işlerini sevmez hevesi yok. O yüzden ben yaaparim.
Evet doğru söylüyorsun valla.
hayirli cumalar abla
masalalh cokniyi tebrikler canim.tikir tikir gidiyo kilolar
daha fazla merakta bekletmeyim ozaman seni gidip tartilayim
yani idare eder işte

boynum kıldan ince kuzum, yiğidin hakkını vermek gerek
tebrikler
haftaya cumaya kadar koltuğuma iyi bak, aynı şekilde geri almak isterim, zira malım kıymetlidir benim
hic vermeye niyetim yok canim:)sen simdiki koltuguna alissan iyi olur
simdide gozumu Dream00 koltuguna diktiktim gozumu:))dermisimmm
Ilk kilo bildirimimi yapayım
Gecen hafta 75
Bugün 73.6
Fark 1.4
masallah cok iyi canimm tebrikler

Kizlar bildirim yapaym

Gecen hafta cuma 68.5
Bu hafta 68.4
Fark - 100gr

Son zamanlar grammlarla gidiyorm gercktn canımı sıkıyor tekrardan motivasyon lazm sanrm bana ama bu pazar bursaya gidiyorz 4 gun - 1 hafta civari kalicaz baklm ordan sabit donebilirsem bile iyi olucak benm icin. Sonrasinda agustosta bi aksilik olmazsa almanya gidebilrm ozamana kadar 65 hedefime ulasmak istiyorm insallah

Evet canim katiliyorum. Normalde de zaten 6 da yemek yer günü kapatirdim. Uzun zamandir gece bir şey yemiyorum zaten ama sabah erken kahvalti yapiyordum. Tekrar öyle yapayim. Zaten 16 saat aç kalmak ta pek işe yaramadi.

Aynen cnm bence abartmadan yesende uzun sure ac kalmadikca sutun articaktir abur cuburn yarari yok zaten yesillik vs cok iyi geliyor rezene cayinin faydasni ben cok gordm halada iciyorm 1 fincan ve bulgur bende guzel sut yapiyor. Zaten bilinen seyler

Ah ah buberkekler illa stresse sokturuyorlar bizi

Gecmis olsun niranim nedir bu durmadan kaza geciriyorsn insallah sob olur

Napti kiz esin aglatcak kadar . Tarti haftaya cok daha iyi olucaktir eminim

Aman geçmiş olsun canım şimdi nasılsın şu sıralar hep bi aksilik geliyor başına
U UcanSupurge geçmiş olsun canım, kendine gelmiş miydi akşamleyin.
Şükür canım bi dün sabahki kusmayla kaldı
gecmis olsun U UcanSupurge midesini usutmustur
kusunca rahatlamis zaten
gunduz sicak gece serin oluyomus oyuzdendir
Teşekkür ederim canım dün sabahtan bu yana bi sıkıntısı yok şükür çok korktum gece Ateşlenir filan diye yalnızdık babası Diyarbakır’a gitti araba almaya
Gunaydinnnn kizlarrr.
Günaydın canım nasıl miniğin ?
Bak şimdi ne geldi aklıma biz Erzurum’da çuvalla alıp kapı önüne koyuyoruz ya patatesi bi gün patates almaya çıktım kapı önüne komşumla karşılaştık laflarken benim kız geldi dilli düdük başladı konuşmaya onun da oğlu var benimkinden 8 ay büyük benimki kadar konuşmuyor belki benimki kreşe gittiği için daha çok konuşabiliyor bilmiyorum sonra içeri girdik Kadın gitti benimki buzdolabından bi kavanoz kemik suyunu düşürdü ayak baş parmağına bildiğin tırnağı düşecek sanmıştım
Cansın,balsın
Herkese hayirli cumalar ve bol eksiler insallah
U UcanSupurge geçmiş olsun canım yavruna şimdi nasıl?
Handandandan geçmiş olsun canım bi oku üfle kendini
Çok şükür canım dün sabahtan başka sıkıntısı olmadı
Deniz yazacaktım formu doldurdum canim
Hoş geldin canım ben de Zehra Niye canın sıkıldı canım ? Üzme kendini

gecen cuma 59.1
bu cuma 58.2
fark 900
%1.52
süpersin canım
Ilk kilo bildirimimi yapayım
Gecen hafta 75
Bugün 73.6
Fark 1.4
gaywt iyi canım
of canım ya niye ağlatıyor bu eşin seni
Haftaya fazlasıyla eksi gelirsin inşallah
hic vermeye niyetim yok canim:)sen simdiki koltuguna alissan iyi olur
simdide gozumu Dream00 Dream00 koltuguna diktiktim gozumu:))dermisimmm
sana bütün koltuklar helal olsun canım bu azimle
inşallah ulaşırsın canım, fazla istek yok sanki sende
Günaydın

Geçen hafta= 68.0
Bu hafta =67.8
Fark -200
Eksi olman güzel canım

Ayni canim. Bugün sonucları göstereceğiz bakalim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…