- 31 Ekim 2013
- 21.689
- 72.953
- 798
- 41
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #372.761
gecen cuma 59.1
bu cuma 58.2
fark 900
%1.52
boynum kıldan ince kuzum, yiğidin hakkını vermek gerek
canin alintida kalmış. Evet beslenme tarzi diyorlar. 16 saat açlık tam bana göre aslinda. Sabah 9 a da alıştım ama bakalim. Bir çözüm bulacagim.Sayende brotchen in ne demek olduğunu öğrendimama olmuş mu nein nein nein
Çok sıkışık olduğunda sıvı deterjan koyuyorum canım bi de ekstra durulama yaptırıyorum öyle deneyebilirsin
İşte bizim sorunumuz bu abla çok aç da kalabiliyoruz çok yiyebiliyoruz aramız yok sen ben Niran Merve gözlemlediğim
canım öğünle içersin Ahmet apanın sıvı alım kuralı yok bunda
Ben de çok severim
Geçmiş olsun abla dikkat et en azından ağrın hafifleyene kadar
Ah abla ya dikkat et kendine inşallah geçer bi an önce ağrıların
Beni biraz sıkıyor 38ler çok dar giyinmediğim için belki de ama 40 rahat oluyor artık
ne güzel de mi mağazaya gidip bunun small I medium umu Yok mu demek
İnşallah kısa zamanda verirler MR randevunu abla bizim Burda akşam gidebilme imkanım var dersen daha çabuk randevu veriyorlar evde yorma bari kendini 1 hafta en azından dikkat et
Geldim ablam geldim
Kuzum aslında if diyet değil de beslenme tarzı formunu korumak Veya kilo vermek senin elinde her diyet programında var olan yasaklar ve serbestlere göre öğünlerini uyarlayabilirsin
yağmur varsa yapma boşuna.tül güneşlik yıkamayı taktım kafaya tabi camlar tekrar silinecek ama yarın yine yağış başlıyormuş ,:))))
Ayni şeyler canim.Abla bende de kas romatizması var. Kaç sene önce gitmiştim fizik tedaviye. Merak ettiğim fibromiyalji ile kas romatizması aynı şeyler mi farklı şeyler mi. Bende de çoğu belirtiler var
Nasil yani. Anneler süt içince bebekte süt alerjisi varsa tepki veriyor ya buda onun gibi. Yediğin ictigin şeyler süte geçmiyor mu ? Hatta ben cok kahve içiyorum diye suclamaya basladim kendimi.Senin içtiğin şey çocuğa niye zarar etsin ki
Rezeneyi yemeklere çorbalara baharat olarak kullanırız biz burda, çayı bebeklere de içirilir zaten.
Doktor özellikle söylemediyse birşey olmaz diye düşünüyorum
Rezene yi alacağım en kisa zamanda.anladım canım rezene bende baya sut yapıyordu birde baya idrar sokturuyor arada hala ıcıyorum
cok zorlamadan yuru canım
sanırım L beden olur gıbı korono dan dolayı hıc bısey denemedimAma evdeki xl lar belimden dusuyor
hemde nasıl sımdı birde temmuz basında memlekete gitme durumu var Insallah su virus biraz daha azalırsa
kesinlikle hep utana sıkıla buyuk beden sorardım sımdı gayet rahattım
bir orta ayarımız yok ne kadar cok isterdim insan gibi yıyebılmeyi
kabızlık var abla yemeklerıme ogutulmus sınemake ile cozumluyorum suan aklımda bulunsun abla Sagol
pazar market fatura hepsi onda canim. Ama tamirat işlerini sevmez hevesi yok. O yüzden ben yaaparim.kaptanım kesinlikle haklı .benim.esim öğretmen o da babasından görmemiş usta işlerini parasını veririz yaptırırız mantığında idi.ama benim babam erkek kardeşlerim tam tersi.onlari göre göre ben de söyleye söyleye öğrendi şükür.beni kv tembihledi o babasından görmedi bazı şeyleri bilmez ben de hep herşeyi üstlendim yine girmesi dedi.alisverise giderken dahi birlikte gidin oyla alıştır dedi.baktim evin babası koca lik görevleri eşimin gururunu okşuyor hoşuna gidiyor onu mutlu ediyor.kendini ise yarar hissediyor.kavanoz kapağıni dahi kendim açmam.guclu bi erkege ihtiyacım var.der ona actiririm.bu benim aciz olduğumu göstermez tam tersi erkeği evine bağlar.bana ihtiyaçları var hissi uyandırır.
Evet doğru söylüyorsun valla.günaydın canım, gayet iyi yediklerine rağmen
maşallah süpersin
başta alışana kadar yapabilir canım, ben olsam onların yerine alternatif başka şeyler yerdim onlar zaten yararlı değil
sabit olmakta iyi canım
Süpersin
yani idare eder iştehayirli cumalar abla
masalalh cokniyi tebrikler canim.tikir tikir gidiyo kilolar
daha fazla merakta bekletmeyim ozaman seni gidip tartilayim
hic vermeye niyetim yok canim:)sen simdiki koltuguna alissan iyi olurboynum kıldan ince kuzum, yiğidin hakkını vermek gerek
tebrikler
haftaya cumaya kadar koltuğuma iyi bak, aynı şekilde geri almak isterim, zira malım kıymetlidir benim
masallah cok iyi canimm tebriklerIlk kilo bildirimimi yapayım
Gecen hafta 75
Bugün 73.6
Fark 1.4
Evet canim katiliyorum. Normalde de zaten 6 da yemek yer günü kapatirdim. Uzun zamandir gece bir şey yemiyorum zaten ama sabah erken kahvalti yapiyordum. Tekrar öyle yapayim. Zaten 16 saat aç kalmak ta pek işe yaramadi.
aynen abla ıyı geliyor cocuklarla ugrasmanın kolay olmadıigını goruyor gerci her bı yere gittigimde 99 kere arıyor nerdesın dıye
tunaydın canlar sabah alıntılamıstım anca fırsat oldu
Hatice gercekten sınır bir durum
Sagol canim geldıgım de suyla oynuyorlardı butun ust bas ıslanmos bir sekılde
gecmıs olsun canım Insallah onemli bırsey yoktur diyetini biraz daha esnetetek devam et canim hareket ve suyu arttırırsın gıttıgı kadar gider
sorma ya sınır ettiler kartla yukleme yapmam lazımmıs ıcerde ki TL yi kullanamazmısım parayı da geri vermiyorlar hattı tekrar turk Telekoma tasıcam
Dün kitaplığa el atıp düzenleyeyim dedim.
Rafları da kitap boyuna göre yeniden düzenlerken bi sakarlık sonucu rafin biri yüksekten parmaklarımın üstüne düştü.
Parmaklarım koptu sandım
Verilmiş sadaka varmışta sadece eziklik, kanama, morarma oldu.
Şimdi hala ağrı var ama en azından parmaklarımı açıp kapatabiliyorum
Elim işlemez olunca sizede yazamadım.
Ayak parmağımın ağrısı da geçti ya da bu daha ağır bastığı için hissetmiyorum
Sabah sabah tam bir sınır harbi yasadım agladım rahatladım bu adam benim ayarlarımla oynuyor resmen
Neyse gelelim bildirime
Gecen hafta 71.5
Bu hafta 72.5
Artı 1 ıkı gundur aksam gec yiyorum birde sanırım fazla harekette odem tuttu neyse hafta hedefim Yuzde 2 vermek
Aman geçmiş olsun canım şimdi nasılsın şu sıralar hep bi aksilik geliyor başınaDün kitaplığa el atıp düzenleyeyim dedim.
Rafları da kitap boyuna göre yeniden düzenlerken bi sakarlık sonucu rafin biri yüksekten parmaklarımın üstüne düştü.
Parmaklarım koptu sandım
Verilmiş sadaka varmışta sadece eziklik, kanama, morarma oldu.
Şimdi hala ağrı var ama en azından parmaklarımı açıp kapatabiliyorum
Elim işlemez olunca sizede yazamadım.
Ayak parmağımın ağrısı da geçti ya da bu daha ağır bastığı için hissetmiyorum
Şükür canım bi dün sabahki kusmayla kaldıU UcanSupurge geçmiş olsun canım, kendine gelmiş miydi akşamleyin.
Teşekkür ederim canım dün sabahtan bu yana bi sıkıntısı yok şükürgecmis olsun U UcanSupurge midesini usutmustur
kusunca rahatlamis zaten
gunduz sicak gece serin oluyomus oyuzdendir
Günaydın canım nasıl miniğin ?Gunaydinnnn kizlarrr.
Bak şimdi ne geldi aklıma biz Erzurum’da çuvalla alıp kapı önüne koyuyoruz ya patatesi bi gün patates almaya çıktım kapı önüne komşumla karşılaştık laflarken benim kız geldi dilli düdük başladı konuşmaya onun da oğlu var benimkinden 8 ay büyük benimki kadar konuşmuyor belki benimki kreşe gittiği için daha çok konuşabiliyor bilmiyorum sonra içeri girdik Kadın gitti benimki buzdolabından bi kavanoz kemik suyunu düşürdü ayak baş parmağına bildiğin tırnağı düşecek sanmıştımSağol canım.
Maalesef hem evliliğimiz üzerinde hemde benim üzerimde çok fazla nazar var.
Ne zaman eşimle birlikte evden çıksak o gün kedi köpek gibi oluyoruz, artık yolunu evden ayrı ayrı çıkıp dışarda bir yerde buluşmakta bulduk
Cansın,balsın9.TAKIM KATILIM FORMU
Adıeniz
Yaşı: 27
Evli/bekar: Evli
Çocuk/yaşları: Aymila 19 aylik
Emziriyormusun: Hayır
Meslek: Akademisyen / Blogger
Şu anda çalışıyomusun: Çalışıyorum
Boy: 167
Kilo: 88
Hedef: 60
Daha önce başka takımda yarıştımı :Hayır
Kilo alma nedeniniz : Doğum kilolarını daha veremedim sanki yapıştı kaldı
Bize kısaca kendini anlatırmısın: Duygusal aslında azimli ama çikolata ya asla hayır diyemeyen biriyim ve çok yem asla yediğim halde kilo takılı kaldı
hoş geldin gülüm
arada kalmış doldurduğun form gülüm kopyalayıp yapıştırdım buraya ki herkes rahat görsün :)
Çok şükür canım dün sabahtan başka sıkıntısı olmadıHerkese hayirli cumalar ve bol eksiler insallah
U UcanSupurge geçmiş olsun canım yavruna şimdi nasıl?
Handandandan geçmiş olsun canım bi oku üfle kendini
Hoş geldin canım ben de ZehraDeniz yazacaktım formu doldurdum canim
Niye canın sıkıldı canım ? Üzme kendiniSabah sabah tam bir sınır harbi yasadım agladım rahatladım bu adam benim ayarlarımla oynuyor resmen
Neyse gelelim bildirime
Gecen hafta 71.5
Bu hafta 72.5
Artı 1 ıkı gundur aksam gec yiyorum birde sanırım fazla harekette odem tuttu neyse hafta hedefim Yuzde 2 vermek
süpersin canımgecen cuma 59.1
bu cuma 58.2
fark 900
%1.52
gaywt iyi canımIlk kilo bildirimimi yapayım
Gecen hafta 75
Bugün 73.6
Fark 1.4
of canım yaSabah sabah tam bir sınır harbi yasadım agladım rahatladım bu adam benim ayarlarımla oynuyor resmen
Neyse gelelim bildirime
Gecen hafta 71.5
Bu hafta 72.5
sana bütün koltuklar helal olsun canım bu azimle
inşallah ulaşırsın canım, fazla istek yok sanki sendeKizlar bildirim yapaym
Gecen hafta cuma 68.5
Bu hafta 68.4
Fark - 100gr
Son zamanlar grammlarla gidiyorm gercktn canımı sıkıyor tekrardan motivasyon lazm sanrm bana ama bu pazar bursaya gidiyorz 4 gun - 1 hafta civari kalicaz baklm ordan sabit donebilirsem bile iyi olucak benm icin. Sonrasinda agustosta bi aksilik olmazsa almanya gidebilrm ozamana kadar 65 hedefime ulasmak istiyorm insallah
Eksi olman güzel canımGünaydın
Geçen hafta= 68.0
Bu hafta =67.8
Fark -200
Ayni canim. Bugün sonucları göstereceğiz bakalim.Aman geçmiş olsun canım şimdi nasılsın şu sıralar hep bi aksilik geliyor başına
Şükür canım bi dün sabahki kusmayla kaldı
Teşekkür ederim canım dün sabahtan bu yana bi sıkıntısı yok şükürçok korktum gece Ateşlenir filan diye yalnızdık babası Diyarbakır’a gitti araba almaya
Günaydın canım nasıl miniğin ?
Bak şimdi ne geldi aklıma biz Erzurum’da çuvalla alıp kapı önüne koyuyoruz ya patatesi bi gün patates almaya çıktım kapı önüne komşumla karşılaştık laflarken benim kız geldi dilli düdük başladı konuşmaya onun da oğlu var benimkinden 8 ay büyük benimki kadar konuşmuyor belki benimki kreşe gittiği için daha çok konuşabiliyor bilmiyorum sonra içeri girdik Kadın gitti benimki buzdolabından bi kavanoz kemik suyunu düşürdü ayak baş parmağına bildiğin tırnağı düşecek sanmıştım
Cansın,balsın
Çok şükür canım dün sabahtan başka sıkıntısı olmadı
Hoş geldin canım ben de Zehra
Niye canın sıkıldı canım ? Üzme kendini
Çok şükürÇok şükür canım dün sabahtan başka sıkıntısı olmadı
Hadi hayırlısı canım inşallah bi sıkıntı çıkmazAyni canim. Bugün sonucları göstereceğiz bakalim.
Insallah canimm. Sizde iyiymissiniz çok şükürHadi hayırlısı canım inşallah bi sıkıntı çıkmaz
Elaa bizi uçurursunŞimdi listeme baktim da 7 ince dilim kepekli ekmek var 1 gun de
Şükür canım bi sıkıntısı yok elhamdulillahInsallah canimm. Sizde iyiymissiniz çok şükür
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?