- 21 Eylül 2014
- 8.562
- 34.210
- 748
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #372.741
Deniz yazacaktım formu doldurdum canim
9. TAKIMA SAĞLIKLI VE KEYİFLİ KİLO VERMELER DİLERİM.
seaBahAR
"Her üyenin, yarışma kurallllokuması zounludur
Kararların güncel hali her zaman son mesajdır."Cuma Zayıflama Yarışması Nedir? / Karar Defteri
CUMA YARIŞMASI KARAR DEFTERİ GENEL UYARI Bir yarışmacı, diğer yarışmacıya ve/ya takıma iğneyeleyici, hakaret içeren, küçümseyen, saygı yoksunu mesaj yazamaz. Takımlar arası bu türde tartışmalar olduğunda, ilgili kişiler site kuralları gereği ceza alır ve ilgili takımlar bir sonraki etapta...www.kadinlarkulubu.com
9. Takim kaptani
Handandandan
9.takim yardimciları
@GastrikAsit
U UcanSupurge
@askrhpozitif
9.Takım ailesine hoşgeldin sevgili kaderdaşım
Burada ruhumuzdaki ve bedenimizdeki fazlalıklardan kurtulup hayallerimizdeki bedene kavuşmak için dostluk kardeşlik havasında el ele verip birbirimize destek oluyoruz
Kilo vermek ve yarışmada olduğumuz için, takımımızın başarılı olması adına bazı kurallarımız var
9.TAKIM KURALLARI:
1-) Bizim için en önemli şeylerden biri buradaki sağladığımız devamlılık ,katılım , birbirimize verdiğimiz destek ve bu yüzden; üyelerimizden bol paylasim bekliyoruz ( kaptanın bilgilendirildiği ekstrem durumlar hariç )
Mazeretsiz takıma uğramama durumunda üye uyarılır, bu durumun devam etmesi halinde diskalifiye edilir
2-) Kilo vermemizde diğer bir faktör ise yediklerimiz içtiklerimizdir ve bu yüzden ;Her gün menü paylaşımı yapmak ve menülere yorum yapmak mecburidir
Öğünlerimiz her akşam saatleriyle birlikte liste halinde yazılmak zorunda
Mazeretsiz 2 gün üst üste menü yazmayan sarı kart alır
3 sarı kart alan kırmızı kartla takım kurallarına uymadığı için diskalifiye edilir
Menü Paylaşım Sayfası linktedir
9.Takım Menü ve Spor Listeleri
9.TAKIMIN MENÜ ve SPOR PAYLAŞIM SAYFASIDIR. @Dream00 @Furha63 @pamukseker11 @Ucmelekannesi @papatya_2014 @ela_2019 @UcanSupurge @medine66 @Beyazkugu87 @strontium @Pnrrr-20 @bi prenses annesi @hadikonusalim 9. Takımın Güzelleri, Menüleri ve yaptığımız sporları burada paylasıyoruz...www.kadinlarkulubu.com
ÖRNEK MENÜ(saatler farazidir , herkes kendine göre bir saat düzeni oluşturabilir, herkes 3 ana , 3 ara öğün yapmak zorunda değil)
Örnek :
1 Nisan Çarşamba Menüm
sabah(09:00)
öğle(13:00)
ara(15:00)
akşam(18:00)
içilen su:2lt.
yapılan spor dakikası:60 dk
3-) kilo vermek için SU olmazsa olmazımız.kişinin SU ihtiyacı kilo*0.33 ml dir. Emzirme, spor durumlarında bu oran artar
4-) Sağlıklı kilo vermek, kas kaybetmek istemiyorsak hafta da 3-4 kez min.45 dk SPOR yapılmalı 
5-) En can alıcı bir noktada kaçamaklar,Elimizden geldiği kadar kaçamak yapmamaya çalışıyoruz. Her yapılan kaçamak bizi geriye götürür, emeklerimizi çöpe atar.
Ayrıca takım sorumluluğunu bilen biri takım arkadaşlarının emeklerini zayi etmek istemez.
Kaçamaklı menülerle devam eden yeni üyelerin deneme süreleri uzar
6-)-Menüler deki faydalı karbonhidratlar sabah ve öğlen tüketilmeli çarşamba ve Perşembe günleri ise minimum karbonhidrat alınmalıdır. Perşembe günü Mümkün olduğunca akşam öğünü erken saate çekilmelidir.
7-) KİLO BİLDİRİMİ!!!
Yarışma için kilo bildirimi CUMA GÜNÜ EN GEÇ 14.00 DE KADAR YAPILMALIDIR. Mazeretsiz ve bilgi vermeden 2 defa kilo bildiriminde bulunmayan üyeler DİSKALİFİYE edilecektir
AYRICA PAZARTESİ ARA KONTROLÜ OLARAK TAKIM İÇİ KİLO BİLDİRİMİ YAPILMALIDIR.
Artı gelenlerin cezaları ortak karar ile belirlenmiş
Her haftanın artı gelenleri için geçerlidir.
1-) Cumartesi-Pazar 500 'er ip atlama (toplam 1000, ipli yada ipsiz farketmez, puan hesaplanmayacak, U UcanSupurge etiketlenecek.
2-) Çarşamba-Perşembe şeker orucu yapılacak ( U UcanSupurge menülere etiketlenecek)
3-) "Ben nerede hata yaptım" başlıklı kendini değerlendirme mesajı yazılacak (en geç Salı gününe kadar)
ÖRNEKTİR
kilo bildirimim
geçen hafta :
bu hafta :
aradaki fark :
Yüzde :
8-)Her üye son yazdığı mesajdan itibaren yazılan mesajları okuyup gerektiğinde cevaplamakla yükümlüdür... Bu bir bütünün parçası olmak adına önemlidir.
9-)3 HAFTA ARKA ARKAYA KİLO VERMEYEN VE TAKIM YÜZDESİNİN ALTINDA YÜZDE YAPAN KİŞİ LİSTEDEN ÇIKARILIR ...(elinden geleni yapmadığı takdirde)
10-) yeni üyenin deneme süresi min. 2 haftadır,yeterli paylaşım ve takıma uyumu,diyetine sadık olması, kilo veriminin yeterli düzeyde olması durumunda 3.cuma bildiriminde listeye dahil edilir.
Kaptanın gerek duyduğu durumlarda deneme süresi uzayabilir
11-)Üyeler kilolarını verirken sağlıklı beslenmeye dikkat ederler. Şok diyetler yapamazlar.Gerektiğinde en fazla 3 günlük detoks yapılabilir
YARIŞMACININ VERDİĞİ/ALDIĞI KİLONUN YÜZDE HESABI NASIL YAPILIR?
Formülümüz şu şekilde:
[(Etap başlangıç kilosu - Etap bitiş kilosu) / Etap başlangıç kilosu] x 100
Örnek: Yarışmacı 61 kilo. Bir hafta sonra 60,5 kiloya düşmüş olsun.
61-60,5 = 0,5
0,5 / 61 = 0,008196721
0,008196721 x 100 = %0,82
Takım kurallarını okuyup kabul eden yeni arkadaşlar
Aşağıdaki formu kopyalayıp doldurarak giriş yaparsanız 9.Takım ailesine dahil olmuş olursunuz
Teşekkür ediyor ve hoşgeldiniz diyorum...
Kilo ve boy bilgilerinizi profilinizin altına yazarsanız memnun oluruz :)
9.TAKIM KATILIM FORMU
Adı:
Yaşı:
Evli/bekar:
Çocuk/yaşları:
Emziriyormusun:
Meslek:
Şu anda çalışıyomusun:
Boy:
Kilo:
Hedef:
Daha önce başka takımda yarıştımı :
Kilo alma nedeniniz :
Bize kısaca kendini anlatırmısın:
__
__
günaydın canım, gayet iyi yediklerine rağmenGünaydın canlar çok yoğun oluyorum giremiyorum kusura bakmayın❤ bol eksili gün olur inşallah ben de tartıldım erkenden kilo bildirimi yapayım dedim
Geçen cuma 59.00
Bugün 58.6
O kadar hamur isine karşı yine böyleyim izne ayrilmasaydim keşke
maşallah süpersinKilomu bildireyim. Yürüyüşe çıkacağım.
Geçen cuma :73
Bugün: 71,5
Fark:1,5
Yuzde: 2.05
başta alışana kadar yapabilir canım, ben olsam onların yerine alternatif başka şeyler yerdim onlar zaten yararlı değilKizlar bir şey soracağım. Ben diyetisyen listeme uyacağım ama onda makarnalar pilavlarda var. Ben nerdeyse 6 aydir onlari yemiyoum.simdi yersem kilo yapmaz mi
sabit olmakta iyi canımKızlar kusuruma bakmayın oğlanlar ev işleri hazırlık derken yazamadım hiç kilom sabit
55.0
Süpersingeçen cuma: 59,1
bu hafta: 58,4
fark: 700
yüzde: 1,18
bak yaaaa, illa çile çektireceksin insana, yap bildirimini de öğrenelim kim kimin koltuğunu almışvayyyy cok iyi canim:)acaba senin oltugudami aldimki
bravo tatlımCuma 79.6
Bugün 78.7
Fark 0.9
Yüzde 1.13
hoşgeldin deniz ben de yasemindeniz yazacaktım
görünmez kaza dedikleri şey işte çok geçmiş olsun niranım iyiki burnuna falan denk gelmemiş , parmakların durumu da fena gerçiDün kitaplığa el atıp düzenleyeyim dedim.
Rafları da kitap boyuna göre yeniden düzenlerken bi sakarlık sonucu rafin biri yüksekten parmaklarımın üstüne düştü.
Parmaklarım koptu sandım
Verilmiş sadaka varmışta sadece eziklik, kanama, morarma oldu.
Şimdi hala ağrı var ama en azından parmaklarımı açıp kapatabiliyorum
Elim işlemez olunca sizede yazamadım.
Ayak parmağımın ağrısı da geçti ya da bu daha ağır bastığı için hissetmiyorum
Memnun oldum yasemincim.bak yaaaa, illa çile çektireceksin insana, yap bildirimini de öğrenelim kim kimin koltuğunu almış
bravo tatlım
hoşgeldin deniz ben de yasemin
@PamukDeniz hoşgeldin canım, istikrarlı gidersen kısa sürede ulaşırsın dilediğin kiloya inşallah9.TAKIM KATILIM FORMU
Adıeniz
Yaşı: 27
Evli/bekar: Evli
Çocuk/yaşları: Aymila 19 aylik
Emziriyormusun: Hayır
Meslek: Akademisyen / Blogger
Şu anda çalışıyomusun: Çalışıyorum
Boy: 167
Kilo: 88
Hedef: 60
Daha önce başka takımda yarıştımı :Hayır
Kilo alma nedeniniz : Doğum kilolarını daha veremedim sanki yapıştı kaldı
Bize kısaca kendini anlatırmısın: Duygusal aslında azimli ama çikolata ya asla hayır diyemeyen biriyim ve çok yem asla yediğim halde kilo takılı kaldı
hoş geldin gülüm
arada kalmış doldurduğun form gülüm kopyalayıp yapıştırdım buraya ki herkes rahat görsün :)
Çok iyi canımCuma 79.6
Bugün 78.7
Fark 0.9
Yüzde 1.13
Isterim tabi ki kaptanimMuhteşemsin Elif
Böyle devam edersen beni geçersin
Seni listeye alalım o zaman, takım kurallarımıza da sıkı sıkıya uyuyorsun zaten, ne dersin
hayirli cumalar ablahayırlı cumalar
masalalh cokniyi tebrikler canim.tikir tikir gidiyo kilolarCuma 79.6
Bugün 78.7
Fark 0.9
Yüzde 1.13
daha fazla merakta bekletmeyim ozaman seni gidip tartilayimbak yaaaa, illa çile çektireceksin insana, yap bildirimini de öğrenelim kim kimin koltuğunu almış
bravo tatlım
hoşgeldin deniz ben de yasemin
sağol kuzummgünaydın canım, gayet iyi yediklerine rağmen
maşallah süpersin
başta alışana kadar yapabilir canım, ben olsam onların yerine alternatif başka şeyler yerdim onlar zaten yararlı değil
sabit olmakta iyi canım
Süpersin
hosgeldin canim.bende ayse 27 yasindayim bende:)deniz yazacaktım
Memnum oldum Ayşecik nasilsinay inşallah zayıflarım bende yahosgeldin canim.bende ayse 27 yasindayim bende:)
iyyim canimMemnum oldum Ayşecik nasilsinay inşallah zayıflarım bende ya
Şu evde sürdüğüm sürece hep kilo aldım kuzum ya bende inşallah veririm admin beni listeye ekler mi ben ne yiyip ne içtiğimi yazayım mi fikir verir musinduzeni biliyorsundur kuzum bu arada Allah iyilik versiniyyim canim
10 kiloya yakin verdim burda son bi kac kilom kaldi.burda gercekten birbirimizi motive ediyoruz burda daha kollaylasiyo kilo vermek.
canim kaptanimiz uygun gorurse o kabul ederŞu evde sürdüğüm sürece hep kilo aldım kuzum ya bende inşallah veririm admin beni listeye ekler mi ben ne yiyip ne içtiğimi yazayım mi fikir verir musinduzeni biliyorsundur kuzum bu arada Allah iyilik versin
Tmm canımcanim kaptanimiz uygun gorurse o kabul eder
birazdan gorur zaten cevap verir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?