Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Deniz yazacaktım formu doldurdum canim

günaydın canım, gayet iyi yediklerine rağmen
Kilomu bildireyim. Yürüyüşe çıkacağım.
Geçen cuma :73
Bugün: 71,5
Fark:1,5
Yuzde: 2.05
maşallah süpersin
Kizlar bir şey soracağım. Ben diyetisyen listeme uyacağım ama onda makarnalar pilavlarda var. Ben nerdeyse 6 aydir onlari yemiyoum.simdi yersem kilo yapmaz mi
başta alışana kadar yapabilir canım, ben olsam onların yerine alternatif başka şeyler yerdim onlar zaten yararlı değil
Kızlar kusuruma bakmayın oğlanlar ev işleri hazırlık derken yazamadım hiç kilom sabit
55.0
sabit olmakta iyi canım
geçen cuma: 59,1
bu hafta: 58,4
fark: 700
yüzde: 1,18
Süpersin

görünmez kaza dedikleri şey işte çok geçmiş olsun niranım iyiki burnuna falan denk gelmemiş , parmakların durumu da fena gerçi kemiğe bir şey olmadığına eminsin değil mi sadece ezilme buzda beklettin mi parmakları

@PamukDeniz hoşgeldin canım, istikrarlı gidersen kısa sürede ulaşırsın dilediğin kiloya inşallah
Cuma 79.6
Bugün 78.7
Fark 0.9
Yüzde 1.13
Çok iyi canım

sağol kuzumm

iyyim canim
10 kiloya yakin verdim burda son bi kac kilom kaldi.burda gercekten birbirimizi motive ediyoruz burda daha kollaylasiyo kilo vermek.
Şu evde sürdüğüm sürece hep kilo aldım kuzum ya bende inşallah veririm admin beni listeye ekler mi ben ne yiyip ne içtiğimi yazayım mi fikir verir musinduzeni biliyorsundur kuzum bu arada Allah iyilik versin

Şu evde sürdüğüm sürece hep kilo aldım kuzum ya bende inşallah veririm admin beni listeye ekler mi ben ne yiyip ne içtiğimi yazayım mi fikir verir musinduzeni biliyorsundur kuzum bu arada Allah iyilik versin
canim kaptanimiz uygun gorurse o kabul eder
birazdan gorur zaten cevap verir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…