- 5 Ocak 2015
- 59.197
- 205.945
- 898
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #373.001
Yarisma heyecani böyle bisey tatlimZühal abla bu nasıl motive etmektir ya
Yarindan itibaren menü yazmaya başlayayım bugün düzenli yiyemedim alisverisle geçti
ben allaha havale ediyorum abla bisey demiyorum.bencillik böyle bisey işte. Millet kendini düşünüyor
ahh ne zaman alintiladim acabaBenimde cocuklar kahvaltiya gelmisti, biraz once gittiler
Bugün kahvaltiyi az tuttum, simdiden aciktim :))
2 saate quark yiyecem belki az kuruyemis koyarim icine
Sizlerde ne var ne yok
niye alintiladimkibilirim canım bilirim
Şok oldum kayınvalidem deseydin o kadar şaşırmazdım
Gerçekten mi abla o zaman lafımı geri alıp senden özür diliyorumben zincir çekmeyi bile beceremedim
Kızlarların yorumlarından bakıyorum ben de abla benim yapmak istediğim yorum yazılmışsa bi şey eklemiyorum
Yok canım takıma geldiğim sıra emzirme olayını bitirdik kaşar için ben çok iri dilimlemiyorum genel olarak her şeyi küçük doğrama gibi bi takıntım varakşam da doymadım gibi geldi normalde iki tane yerim de bazen gözüm doymuyor
Kendimden hiç öyle bir performans beklemiyorum canım ben yine dümdüz devam ederim sadece beklentiye girmeyeceğim inşallah böylece de üzülmem
Elaaa çok üzüldüm şimdi nasıl iyi mi ? Allah şifa versin benimki de sabah çok huysuzdu hiç bir şey yiyip içmedi soğuk soğuk terledi sonunda kustu rahatladı inşallah yine hastalanmaz bizimki de
gecmis olsun canim. Sonraki mesajlarini okudum daha iyiymis . usuttu falanmiydi acabaSabah kahvaltısından benim kız kusunca yarım yamalak kalktım şimdi de acıktım ben de muhtemelen salata ton balığı yapabilirim
senin spor aliskanligin oturdu artik canim. Sporsuz duramiyorsunogleden sonra isindi ama geri.sogmaya basladi bu ara yagmurlu
bide ben cok usuryorum bu sene
niye boyle oldu alamadim
kisin hep corapla yattim hatta 2 tane esortmanlada yattigim zamanlar oldu
bende bugun sadece tavuklu salata ve yogurt yedim
simdide banta yuruyus yapiyorum:)
haklisin canim olmadisu boregi olmamis canim hemde tartiya 1 kala
kolay gelsin kuzum. Gerci sen coktan bitiemissindir isleriİyi geceler kızlar suraya yorgun bir Merve bırakıyorum cocuk odasınıda bitirdim bugun yarın da 2 oda yaparsam benden iyisi yok bugun dısarda isler olmasa bu kadar zor olmazdı mutfak benı bekliyor toplanacak benım gozumse yatakta
genel olarak akrablarini cevrelerini tanidim oyle sikintilar olmuyor pek canim.valla kv lerının oraya gittigimde benım genelde yuzum asık oluyorne konustukları konuları bılıyorum ne kisilerı tanıyorum dogal olarak sıkıntıdan patlıyorum
doktor ne dedi canim tahlillereee.Idrar temiz ama kan tahlilinde baya bi düşük yüksek değer var. Doktorlarda olmadığı için gösteremedik yarina kaldı.
tuhhhj cok gecmis olsun canim.Dün kitaplığa el atıp düzenleyeyim dedim.
Rafları da kitap boyuna göre yeniden düzenlerken bi sakarlık sonucu rafin biri yüksekten parmaklarımın üstüne düştü.
Parmaklarım koptu sandım
Verilmiş sadaka varmışta sadece eziklik, kanama, morarma oldu.
Şimdi hala ağrı var ama en azından parmaklarımı açıp kapatabiliyorum
Elim işlemez olunca sizede yazamadım.
Ayak parmağımın ağrısı da geçti ya da bu daha ağır bastığı için hissetmiyorum
hay masallah sana izindeyken kilo vermek guzelGünaydın canlar çok yoğun oluyorum giremiyorum kusura bakmayın❤ bol eksili gün olur inşallah ben de tartıldım erkenden kilo bildirimi yapayım dedim
Geçen cuma 59.00
Bugün 58.6
O kadar hamur isine karşı yine böyleyim izne ayrilmasaydim keşke
coookkk guzel canim tebriklerKilomu bildireyim. Yürüyüşe çıkacağım.
Geçen cuma :73
Bugün: 71,5
Fark:1,5
Yuzde: 2.05
tebrikler canim guzel yuzdegeçen cuma: 59,1
bu hafta: 58,4
fark: 700
yüzde: 1,18
hosgeldin deniz. İns istedigin kiloya hemen ulasirsin9.TAKIM KATILIM FORMU
Adıeniz
Yaşı: 27
Evli/bekar: Evli
Çocuk/yaşları: Aymila 19 aylik
Emziriyormusun: Hayır
Meslek: Akademisyen / Blogger
Şu anda çalışıyomusun: Çalışıyorum
Boy: 167
Kilo: 88
Hedef: 60
Daha önce başka takımda yarıştımı :Hayır
Kilo alma nedeniniz : Doğum kilolarını daha veremedim sanki yapıştı kaldı
Bize kısaca kendini anlatırmısın: Duygusal aslında azimli ama çikolata ya asla hayır diyemeyen biriyim ve çok yem asla yediğim halde kilo takılı kaldı
hoş geldin gülüm
arada kalmış doldurduğun form gülüm kopyalayıp yapıştırdım buraya ki herkes rahat görsün :)
tebrik ederim canim. İzinde kilo alma sakinCuma 79.6
Bugün 78.7
Fark 0.9
Yüzde 1.13
masallah tebriklergecen cuma 59.1
bu cuma 58.2
fark 900
%1.52
guzel eksi canim tebriklerIlk kilo bildirimimi yapayım
Gecen hafta 75
Bugün 73.6
Fark 1.4
bu esleri napsak acaba. Haftaya guzel eksin gelir canim seninSabah sabah tam bir sınır harbi yasadım agladım rahatladım bu adam benim ayarlarımla oynuyor resmen
Neyse gelelim bildirime
Gecen hafta 71.5
Bu hafta 72.5
Artı 1 ıkı gundur aksam gec yiyorum birde sanırım fazla harekette odem tuttu neyse hafta hedefim Yuzde 2 vermek
yinede eksidesin canim.Kizlar bildirim yapaym
Gecen hafta cuma 68.5
Bu hafta 68.4
Fark - 100gr
Son zamanlar grammlarla gidiyorm gercktn canımı sıkıyor tekrardan motivasyon lazm sanrm bana ama bu pazar bursaya gidiyorz 4 gun - 1 hafta civari kalicaz baklm ordan sabit donebilirsem bile iyi olucak benm icin. Sonrasinda agustosta bi aksilik olmazsa almanya gidebilrm ozamana kadar 65 hedefime ulasmak istiyorm insallah
eksi candir.Günaydın
Geçen hafta= 68.0
Bu hafta =67.8
Fark -200
daha ne olsun kiz. Masallah sanaBu hafta hiç kaçamak yapmamıştım, çarşamba akşamı hariç keşke onuda yapmasaydımbirde yürüyüşlerimi arttırmaya çalıştım.
Gecen Hafta Cuma : 55.7 kg
Bu Hafta : 54.8 kg
Fark : -900 gr
tebrikler canim. Hedefe az kaldiCuma:69
Bugün:68.1
Fark:900 gram
Yüzde:1.30
kv iyimi bakiyor sanaYok kaptanım ya belki geri alırım böyle giderse hep hamur işi börek ekmek makarna dolma hep
tebrikler canim.Geçen hafta 103
Bu hafta 102
fark -1
%0,98
masallah canim o nasil bir yuzde bide begenmiyorsunGünaydınn kızlar
Gecen hafta 79.8
Bu hafta 77.5
Fark 2.3
%2.88
Bildirim yaptım ya kesin bırazdan kılom daha da düşer
masallah abla tebriklerKilo bildirimi
Gecen hafta 100
Bugun 97.8
Fark 2.2
Yuzde 2.2
Gulbe gecememisim
spor olsa daha iyi gidecek ye iste.tebrikler ablacimm
58.2 yim canim:))
kv deolmana ragmen iyi gitmis canim:)
tebrikler canim guzel eksi. Mezunda oliyormussun masallah sanakilo bildiririm
geçen cuma 63
bu cuma 60.7
fark : 2.3
Kızlar ben ayrılıyorum. burayı gerçejten çok ama çok sevdim. çok muhabetr dahil olamasam da hepinizi ayrı ayrı çok sevdim gerçekten. her şey için teşekkür ediyorum. geçen cumaki kilom dan çok emin değilim inş doğru girmişiödir
tebrikler canim o kadar cisin icinde kilo vermissinMerhaba herkse
Bildirim yapayım bende
Cuma 68.9
Bugun 68.0
Fark-900 g
kv evi biraz sikintili abla herseyi agiz tadiyla yiyemiyorsunbi ohhhh cektim icimdencok sevindim
Kv de olunca biraz korkmuştum :))) şükür yuzde 1 i gecmişin cnm
gayet güzel Canim
hosgeldin canim.9.TAKIM KATILIM FORMU
Adı:
Yaşı:34
Evli/bekar:Evli
Çocuk/yaşları: 4.5yasinda bi kızım var
Emziriyormusun:
Meslek:tekstil
Şu anda çalışıyomusun:hayır
Boy:1.60
Kilo:86.7
Hedef:ilk hedef 70 olsun
Daha önce başka takımda yarıştımı :hayir
Kilo alma nedeniniz :infertilite tedavisi doğum bide corana üstüne tuz biber oldu
Bize kısaca kendini anlatırmısın:
hiç yerinde durmayan çok haraketli biriyim görenler taniyanlar bu kadar hareketlisin nasıl kilo aliyorsun diyorlar coranadan sonra hafifte olsa takıntılarım oldu Ins ideal kiloma sizlerle birlikte düşerim
tebrikler canım
ilk hedef 60 ama asil hedefim 55 ler canimCok iyi cnm tbrkler hedefin kacti
olsun abla yonede eksidesinben de bildirimimi yapayım gerçi pek değişen bir şey yok
geçen cuma 87.9
bu cuma 87.8
fark - 100 gram
Oyyyyy ne guzel buralar.
afiyet olsun. Kaçamak yapmışsan da, bugünden yapmişsın.bir haftaya yine eksileri görürsün canım12 haziran cuma
10.00
1kepce bamya yemegi(tarti sonrasi icin dolapta duruyodu canim cekti kahvalti yerine yadim)
2dlm ekmek
yarim dondurma
2 kare cikolata
17.00
10 tae felandi en fazla cig kofte
bol yesillik
1dlm kek
1dlm hamuru ince pizza
19.30
1 avuc leblebi
spor yok
su 2lt
cok abarttim yaaama haftasonunu sporla gecircem ve ogunlerimin kalorisi cok dusuk olcak telafi edicem insallah
Afiyet olsun. Iki öğünde de ekmek olması bana çok geldi ama güzel kilo verebildigine göre, seni çok etkilemiyor galiba.12 haziran cuma
Kahvaltı 10.30
2 dilim tb ekmeği
1 soganli yumurta
4 zeytin
2 kk peynir
Domates salatalık
Ara 3 kayisi ve ceyrek muz
Aksam 18.30
5 kasik zeytin yağlı taze fasulye
1 kepçe mercimek çorbası
3 kaşık yoğurt
Salata ve 1 dilim tb ekmeği
Ara 20.00
2 kaşık leblebi
Su 700 ml detoks suyu ve 2 litre kadar su
Spor yok malasef
Afiyet olsun, çok guzel12 haziran CUMA
11.00
Kgk
12.30 civari
1 yunurtadan omlet
Peynir, kaşar (fazla degil)
Domates salatalik
2 tk fistik ezmesi
1 tk bal
3 kş kuru domates kavurmasi
Zeytin yedimmi hatirlayamadim
19.45
2 sk et kavurma
Salata
Su 2 lt
afiyet olsun, maasalah güzel menü. Toparlamışsındır dünki yanlışını12 haziran cuma
12:00 bir bardak limonlu sirkeli su
15:00 şekersiz nescafe
18:00 iki salatalık, bir domates, 4 zeytin, 3 çatal peynir, iki yumurta, yarım dilim ekmek, 2 adet ceviz
Gün boyunca çay ve su. Bugün yine spor yok
(dün akşam bir ramazan pidesi yedim diye kendime bugün ceza verdim tek öğün beslendim)
Sagolasin tatlimmasallah abla tebrikler
Aynen canim ben her zamrn yiyorumafiyet olsun. Kaçamak yapmışsan da, bugünden yapmişsın.bir haftaya yine eksileri görürsün canım
Afiyet olsun. Iki öğünde de ekmek olması bana çok geldi ama güzel kilo verebildigine göre, seni çok etkilemiyor galiba.
Afiyet olsun, çok guzel
afiyet olsun, maasalah güzel menü. Toparlamışsındır dünki yanlışını
inşallah ablacım. Hep birlikte yağları eritip, grubumuzu hep birincilige uçuracağız inşallahElif yildizz
lina0156
Aaaa tevafuka bakin ki 2 elif ayni zamanda girdi listeye
Listeye hosgeldiniz kizlar
Insallah hep güzel eksileriniz olur
Hem siz hedefinize ulasirsiniz hemde takim yuzdelerini uçurursunuz
Biraz yoğun gecmis :)) sndemi dikiş dikiyorsun
Ilk haftan diye hoş görelimbundan sonra kaçırma
Hem bugün verilen kilolara bak bakalim, ne kadar basarili bi takima gelmişsin
Biraz yoğun gecmis :)) sndemi dikiş dikiyorsun
Ilk haftan diye hoş görelimbundan sonra kaçırma
Hem bugün verilen kilolara bak bakalim, ne kadar basarili bi takima gelmişsin
abarttım diyorsun ama durabilmişsin. mesela ben yarım dondurma yiyemezdim. ya hiç yemiycem ya da sonuna kadar bitiricem12 haziran cuma
10.00
1kepce bamya yemegi(tarti sonrasi icin dolapta duruyodu canim cekti kahvalti yerine yadim)
2dlm ekmek
yarim dondurma
2 kare cikolata
17.00
10 tae felandi en fazla cig kofte
bol yesillik
1dlm kek
1dlm hamuru ince pizza
19.30
1 avuc leblebi
spor yok
su 2lt
cok abarttim yaaama haftasonunu sporla gecircem ve ogunlerimin kalorisi cok dusuk olcak telafi edicem insallah
12 haziran cuma
Kahvaltı 10.30
2 dilim tb ekmeği
1 soganli yumurta
4 zeytin
2 kk peynir
Domates salatalık
Ara 3 kayisi ve ceyrek muz
Aksam 18.30
5 kasik zeytin yağlı taze fasulye
1 kepçe mercimek çorbası
3 kaşık yoğurt
Salata ve 1 dilim tb ekmeği
Ara 20.00
2 kaşık leblebi
Su 700 ml detoks suyu ve 2 litre kadar su
Spor yok malasef
12 haziran CUMA
11.00
Kgk
12.30 civari
1 yunurtadan omlet
Peynir, kaşar (fazla degil)
Domates salatalik
2 tk fistik ezmesi
1 tk bal
3 kş kuru domates kavurmasi
Zeytin yedimmi hatirlayamadim
19.45
2 sk et kavurma
Salata
Su 2 lt
Sağol canım çok şükürHayırlı akşamlar hanımlar
E ela_2019 Çok geçmiş olsun cnm. Bebeğin inşallah iyidir
Handandandan geçmiş olsun cnm. Arkadaşların dediği gibi nazardır
Yeni arkadaşlar hoşgeldiniz. En kısa zamanda hedefinize ulaşırsınız inşallah.
Spora başlıcam. İp atlama ve adım sayısında kimi etiketliyorduk hanımlar.Unutkanım da biraz
Yok cnm ben dikiş yapmiyorum :)) eskiden ufak tefek biseyler yapmistim. Burda baska arkadaslar yapiyorduevet sende mi :) bu bölümü okuduğum için biliyorum. işsiz kaldığım için hobi olarak bir şeyler yapacağım inşallah. belki iş olarak da yapmaya başlarım. 2 arkadaşıma satış yaptım ama devamı için uğraşmadım :)
bu arada sormak istediğim bir kaç şey vardı soramadım.
"6-)-Menüler deki faydalı karbonhidratlar sabah ve öğlen tüketilmeli çarşamba ve Perşembe günleri ise minimum karbonhidrat alınmalıdır. Perşembe günü Mümkün olduğunca akşam öğünü erken saate çekilmelidir."
Çarşamba ve Perşembe günleri karbonhidrat alımı konusunda esneklik var mı acaba :)
"AYRICA PAZARTESİ ARA KONTROLÜ OLARAK TAKIM İÇİ KİLO BİLDİRİMİ YAPILMALIDIR."
Bu bildirimi bu forum konusuna mı yazmam gerekli.
son sorum, mezun üye tam olarak ne demek :)
Kilo bildirimi:
başlangıç : 68
4 gün : 66.2
aradaki fark : 1.8
Yüzde : %2.64
Tatlim yaa bu yaşdaBelimden ölüyorumEvde cogunlukla ayaktayim bide yürüyüs yapinca bu hafta belim perte cikti cay alayim geleyim Ben
Allah iyilik versin cnm. Hiç bişey bebeğinin sağlığından önemli değil. Benim naçizane fikrim çok katı diyet yapma. Biraz esnet diyetini cnm.
Yok cnm yoğun heraldeAra ara giriyorum amaHandandandan kaptani göremiyorum. Mefkurem haberin var mi. Önemli bir şey yoktur inşallah.
Geçmiş olsun cnm dikkat et kendineBelimden ölüyorumEvde cogunlukla ayaktayim bide yürüyüs yapinca bu hafta belim perte cikti cay alayim geleyim Ben
Hindistan cevizi yagli kahve :) diger adi kurşun gecirmez kahvekgk nedir acep :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?