Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

yok ya abla ben sürekli okuyorum. Bazen yazıyorum.
Ev işinden ve çocuklardan ne zaman vakit bulursam buraya damlıyorum.
Çok seviyorum burada olmakta
O zaman listede olmadigin icin menu yazma zorunlulugun yok diye yazmiyorsun ve dikkat etmiyorsun

Bu hafta bi rakip bul kendine :)

Çok teşekkür ederim :) elimden geldiğince karbonhidrat almamaya çalışıyorum. ama kuru fasulye ye hayır diyemem
mezun olmama çok var o zaman olsun bu grupla beraber inşallah mezun olduğum günleri de göreceğim :)

benim metodum biraz canan karatay, biraz aralıklı oruç, biraz da kendime ceza vermek :) sanırım ilk bir hafta iyi kkilo veriliyor ama sonra yavaşlıyor.

Bakliyati haftasonu yersen sorun olmaz cnm :) tabi cok abartmadan :)

Meton derken... Metobolizman iyi demek istemistim
Takimda çoğu kişi if tarzi besleniyor, 2 öğün yapiyor
Tabi herkes kendine nasil iyi geliyor ve iyi hissediyorsa onu yapiyor
Onemli olan saglikli dengeli beslenip kacamak yapmamak

Ama perşembe sifir karbon yapmaya calisiyoruz

heee metobolizmam iyi mi bilmiyorum bakalım ilerleyen zamanlarda ne olacak. Bu iyi öğün beslenme tarzında beni en çok etkileyen Peygamber efendimizin de bu şekilde beslenmesi oldu.
hem Peygamberimizin sünnetini yerine getiriyoruz hem de zayıflıyoruz :)

tamam özellikle perşembeye dikkat edeceğim.

aaaaa ilk defa duydum. tadı güzel mi acaba :) türk kahvesine mi koyuyorsun nasıl hazırlanıyor. zayıflamaya yardımcı sanırım
Vucudun faydali yaglara ihtiyaci var ya cnm ayni kuruyemisler gibi
Bu yaglar abartilmadigi surece, makine yagi gibi vucudun calismasini saglar
Ama yagi karbonla beraber almamak lazimki depo edilmesin

Ben seviyorum tadini kahveyi yumusatiyor
Ozellikle ketojenik diyette cok kullanilir

Hem turk kahvesine, hem filtre kahveye koyuyorum

Turk kahvesi yaparken pisirmeden icine karistirip oyle pisiriyom

Tatlim yaa bu yaşda
bi çözüm bulman lazim
Bu bel daha cok lazim olacak sana
abla Ben böyle cekecem oturup kalamadigim icin fazla ayakta durmam yasak aslinda, Wirbelsäule dan dolayi böyle onunda caresi yok malesef, yani bu defa fitiktan degil en iyisi Ben biyerden atliyim
belinde bir sorun mu var yoksa yorgunluktan mı? benim belimde sorun var da merak ettim seni.
Evet canim, bende sorun bitmez heryerimde bi sorun var
Ama suanki durum omurgamla alakali düz degil Benim s seklinde fazla ayakta durunca agri yapiyor belime ve kalcama. Bu hafta kendimi Cok yordum.
Senin problemin Ney canim?

Kızlar hepinizi tebrik ediyorum her hafta böyle oluruz inş ❤
insallah canim
insallah yuzde 1 le gelicem en az abla
bugune ragmenn
Baya bir abarti olmus yarin artı olursun odemden dolayı bu haftayi cok sıkı tutmalısın
insallh oyle yapicam.bende canim:)
dikismi yapiyosun diycektim cevavini gordum:))
afiyet olsun. Kaçamak yapmışsan da, bugünden yapmişsın.bir haftaya yine eksileri görürsün canım
insalalh canim
cok dikkatli olucam

Belimden ölüyorum Evde cogunlukla ayaktayim bide yürüyüs yapinca bu hafta belim perte cikti cay alayim geleyim Ben
yorgunluktanmi canim
cokmu is.yaptin bugun
ttım diyorsun ama durabilmişsin. mesela ben yarım dondurma yiyemezdim. ya hiç yemiycem ya da sonuna kadar bitiricem
dunden kalan yarim dondurma vardi kizimin
onu yedim.eve almiyorum artik abur cubur tarzi seyler.yukardan kv deden almisti kizim.bitiremeyince buzluga koymustum geri
ip atlamayi puanli olarak hesaplandigi icin U UcanSupurge nu etiketliyoruz
adim icinde Jasminium84 u etiketliyoruz

Ben böyle cekecem oturup kalamadigim icin fazla ayakta durmam yasak aslinda, Wirbelsäule dan dolayi böyle onunda caresi yok malesef, yani bu defa fitiktan degil en iyisi Ben biyerden atliyim
Bel kaslarini kuvvetlendirmen lazim cnm

karbonhidrat la yağın aynı zamanda alınmama mevzusunu bilmiyordum. Bu ketojenik diyetini de bir iki gün önce forumda ilk defa duydum, biraz araştıracağım nasıl bir şey diye.
"kurşun gecirmez kahve" bunu yakın zamanda deneyeceğim :)

skolyoz mu ne oluyo galiba s seklindeyse

Evet canim, bende sorun bitmez heryerimde bi sorun var
Ama suanki durum omurgamla alakali düz degil Benim s seklinde fazla ayakta durunca agri yapiyor belime ve kalcama. Bu hafta kendimi Cok yordum.
Senin problemin Ney canim?
Allah şifa versin inşallah.
bende senin gibi ayakta duramıyorum. otobüslerde zorlanıyorum bu yüzden.
benim belimde kanal daralması var. tedavisi yok sadece hafifletilebilir. ömür boyu kilo almaman gerek dedi doktor :) kalça kaslarını güçlendirmelisin dedi. ama spor yapmaya üşeniyorum. platese gitmeyi düşünüyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…