- 5 Ocak 2015
- 59.197
- 205.945
- 898
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #373.021
O zaman listede olmadigin icin menu yazma zorunlulugun yok diye yazmiyorsun ve dikkat etmiyorsunyok ya abla ben sürekli okuyorum. Bazen yazıyorum.
Ev işinden ve çocuklardan ne zaman vakit bulursam buraya damlıyorum.
Çok seviyorum burada olmakta
Yok cnm ben dikiş yapmiyorum :)) eskiden ufak tefek biseyler yapmistim. Burda baska arkadaslar yapiyordu
Sorularina gelince...
Saglikli karbonhidrat tabiki tuketebilirsin
Bakliyat, bulgur vs. Bunlar saglikli mesela
Ama sislik yapiyor ve kilo verimini yavaslatiyor
O yuzden tartiya yakin yememeye calisiyoruz
Daha cok sebze salata et türü tercih ediyoruz
Canin cok istedigi bi kacamagida cuma abattmadan yiyebilirsin :) ona bisey demiyoruz
2.sorun
Pazartesi takim ici ara kontrol tartisi yapiyoruz. Haftasonu kacamaklarini onlemek ve ne durumda oldugumuzu bilmek icin, ona göre cumaya kadar plan yapabiliriz
Onuda buraya yazicaksin
Cuma kilo
Pazartesi kilo
Fark
Seklinde.. Yuzde hesaplaman gerekmiyor
Cuma gunu bildirimini yine onceki cumaya göre hesap edeceksin, pazartrsiyi karistirmadan
3.soru
Listeye girerken belirttigimiz kilo hedefine ulasinca mezun oluyoruz
Yarisma editörü mezun uyelere karne hazirliyor
Takimda da isterlerse kilo korumak icin free listede yer alip, kilo bildirimi yapiyolar (mezun uyeler yarisma listesinde olmuyor :)
4 günde süper vermissinmasallah senin metoda iyi heralde :))
aaaaa ilk defa duydum. tadı güzel mi acaba :) türk kahvesine mi koyuyorsun nasıl hazırlanıyor. zayıflamaya yardımcı sanırımHindistan cevizi yagli kahve :) diger adi kurşun gecirmez kahve
Belimden ölüyorumEvde cogunlukla ayaktayim bide yürüyüs yapinca bu hafta belim perte cikti cay alayim geleyim Ben
Bakliyati haftasonu yersen sorun olmaz cnm :) tabi cok abartmadan :)Çok teşekkür ederim :) elimden geldiğince karbonhidrat almamaya çalışıyorum. ama kuru fasulye ye hayır diyemem
mezun olmama çok var o zamanolsun bu grupla beraber inşallah mezun olduğum günleri de göreceğim :)
benim metodum biraz canan karatay, biraz aralıklı oruç, biraz da kendime ceza vermek :) sanırım ilk bir hafta iyi kkilo veriliyor ama sonra yavaşlıyor.
Aynen öyle.O zaman listede olmadigin icin menu yazma zorunlulugun yok diye yazmiyorsun ve dikkat etmiyorsun
Bu hafta bi rakip bul kendine :)
heee metobolizmam iyi mi bilmiyorum bakalım ilerleyen zamanlarda ne olacak. Bu iyi öğün beslenme tarzında beni en çok etkileyen Peygamber efendimizin de bu şekilde beslenmesi oldu.Bakliyati haftasonu yersen sorun olmaz cnm :) tabi cok abartmadan :)
Meton derken... Metobolizman iyi demek istemistim
Takimda çoğu kişi if tarzi besleniyor, 2 öğün yapiyor
Tabi herkes kendine nasil iyi geliyor ve iyi hissediyorsa onu yapiyor
Onemli olan saglikli dengeli beslenip kacamak yapmamak
Ama perşembe sifir karbon yapmaya calisiyoruz
Vucudun faydali yaglara ihtiyaci var ya cnm ayni kuruyemisler gibiaaaaa ilk defa duydum. tadı güzel mi acaba :) türk kahvesine mi koyuyorsun nasıl hazırlanıyor. zayıflamaya yardımcı sanırım
Bence sen sec rakibini, meydan okuAynen öyle.
Bana rakip babayiğit var mı?
Buyursun rakip olalım
abla Ben böyle cekecem oturup kalamadigim icinTatlim yaa bu yaşda
bi çözüm bulman lazim
Bu bel daha cok lazim olacak sana
Evet canim, bende sorun bitmez heryerimde bi sorun varbelinde bir sorun mu var yoksa yorgunluktan mı? benim belimde sorun var da merak ettim seni.
yok :) koca derdi, maddi sikintilar vs.
Aaaa dereceye girmişimhic beklemiyordum
Teşekkür ederim canlarim
Beni sizler var ettiniz
Insallah hep derecelerde olalim
tatlim kurallari okumamismiydin :)) bugün bizim icin mübarek cuma
Bildirimler en gec 14 00 e kadar yapiliyor
Ve takimda kim ne kadar vermiş, ne yapmis diye mümkün oldugunca burda oluyoruz :))
Şımardın hemen dimi
insallah canimKızlar hepinizi tebrik ediyorum her hafta böyle oluruz inş ❤
insallah yuzde 1 le gelicem en az abla
Emek veren herkese cooookkkkk tebrikler
9.takimin azimli, hirslari kizlari
Önce 1.ligin keyfini cikartalim
Sonrada.......
şimarmadan onumuzdeki haftaya odaklanip, planlarimizi yapalim
Yine herkesden min. Yüzde 1 beklenir
Listedekilere duyrulur
insallh oyle yapicam.bende canim:)Baya bir abarti olmus yarin artı olursun odemden dolayı bu haftayi cok sıkı tutmalısın
dikismi yapiyosun diycektim cevavini gordum:))yok okudum. biliyordum cumayı ama bugün biraz yoğundum ve yeni olduğum içinde aklımdan çıktı. eşimin iş yeri kısmi çalışma ödeneğinden faydalanıyor, iş yeri devlete hangi çalışanlarının ne kadar çalışıp çalışmayacağını bildiriyor ya da hiç çalışmayacaklarını bildiriyor. eşimi hiç çalışmıyor olarak bildirmişler ama evden çalışmalarını istiyorlar yarım günde olsa. bunun için biraz araştırma yapıp sgk yı felan aradık.
bi de dikiş makinem bozulmuştu tamire götürdük. artık dikiş makineme küfretmeyeceğim
birazdan yüzdelikleri felan hesaplayıp yazacağım. kendimi ödevini yapmayan öğrenci gibi hissettim
insalalh canimafiyet olsun. Kaçamak yapmışsan da, bugünden yapmişsın.bir haftaya yine eksileri görürsün canım
yorgunluktanmi canimBelimden ölüyorumEvde cogunlukla ayaktayim bide yürüyüs yapinca bu hafta belim perte cikti cay alayim geleyim Ben
dunden kalan yarim dondurma vardi kiziminttım diyorsun ama durabilmişsin. mesela ben yarım dondurma yiyemezdim. ya hiç yemiycem ya da sonuna kadar bitiricem
ip atlamayi puanli olarak hesaplandigi icin U UcanSupurge nu etiketliyoruzHayırlı akşamlar hanımlar
@ela_2019 Çok geçmiş olsun cnm. Bebeğin inşallah iyidir
Handandandan geçmiş olsun cnm. Arkadaşların dediği gibi nazardır
Yeni arkadaşlar hoşgeldiniz. En kısa zamanda hedefinize ulaşırsınız inşallah.
Spora başlıcam. İp atlama ve adım sayısında kimi etiketliyorduk hanımlar.Unutkanım da biraz
Bel kaslarini kuvvetlendirmen lazim cnmBen böyle cekecem oturup kalamadigim icinfazla ayakta durmam yasak aslinda, Wirbelsäule dan dolayi böyle onunda caresi yok malesef, yani bu defa fitiktan degil en iyisi Ben biyerden atliyim
karbonhidrat la yağın aynı zamanda alınmama mevzusunu bilmiyordum. Bu ketojenik diyetini de bir iki gün önce forumda ilk defa duydum, biraz araştıracağım nasıl bir şey diye.Vucudun faydali yaglara ihtiyaci var ya cnm ayni kuruyemisler gibi
Bu yaglar abartilmadigi surece, makine yagi gibi vucudun calismasini saglar
Ama yagi karbonla beraber almamak lazimki depo edilmesin
Ben seviyorum tadini kahveyi yumusatiyor
Ozellikle ketojenik diyette cok kullanilir
Hem turk kahvesine, hem filtre kahveye koyuyorum
Turk kahvesi yaparken pisirmeden icine karistirip oyle pisiriyom
benceAynen öyle.
Bana rakip babayiğit var mı?
Buyursun rakip olalım
hem is Hem yürüyüs canim, omurgada sorun oldugu icin kötü oldu.. yarin yürümeyi düsünmüyorumyorgunluktanmi canim
cokmu is.yaptin bugun
Evet abla bi diyorum yapicam egzersiz basliyorum, fitigada iyi gelir bu durumada Sonra devami gelmiyorBel kaslarini kuvvetlendirmen lazim cnm
skolyoz mu ne oluyo galiba s seklindeyseabla Ben böyle cekecem oturup kalamadigim icinfazla ayakta durmam yasak aslinda, Wirbelsäule dan dolayi böyle onunda caresi yok malesef, yani bu defa fitiktan degil en iyisi Ben biyerden atliyim
Evet canim, bende sorun bitmez heryerimde bi sorun var
Ama suanki durum omurgamla alakali düz degil Benim s seklinde fazla ayakta durunca agri yapiyor belime ve kalcama. Bu hafta kendimi Cok yordum.
Senin problemin Ney canim?
dikismi yapiyosun diycektim cevavini gordum:))
Evet canimskolyoz mu ne oluyo galiba s seklindeyse
Allah şifa versin inşallah.Evet canim, bende sorun bitmez heryerimde bi sorun var
Ama suanki durum omurgamla alakali düz degil Benim s seklinde fazla ayakta durunca agri yapiyor belime ve kalcama. Bu hafta kendimi Cok yordum.
Senin problemin Ney canim?
yok hic anlam ben.dikis makinem bozuldu deyince bi soruyum dedim:)sende mi yapıyorsun :)
caresi yokmu canim ameliyat felanEvet canim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?