- 5 Ocak 2015
- 59.197
- 205.945
- 898
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #373.281
Simdi uyursan gece uyuyamazsin cnmYürüyüş yaptım ama maalesef kaçamakta olduuyku çöktü gözlerime yemek yerkende gözlerim kapanıyordu erkende uyumak istemiyorum Bugun inş dayanırım
Keşke yanina kuruyemis alsaydin arada agzina atardin cnmSabah 7 'de kahvaltı yapmadan sadece 1 bardak Kgk içerek evden çıktım, sınav esnasında şekerim düştü, midem bulandı, başım ağrıdı, eve döndüğümde saat 2 olmuştu, ne bulduysam yedim ama şeker düşmesinin halsizliğini hala üzerimden atamadım, bizimkiler parka indiler, ben yatıyorum
Yanımıza kimlik ve sınav belgesi hariç hiçbir şey alamıyoruz canım, kurallar çok katı.Keşke yanina kuruyemis alsaydin arada agzina atardin cnm
Sen aslinda açlığa aliskinsin niye öyle olduki
geceyene alışkanlığı daha kötüymüş inşallah tamamen bırakırsınben gece yemiş olmasam daha cok üstüne gelirdim de, hadi kurtuldun
Tabi kendim yanlis yapsamda, sizi elestirmiyecegim anlamina gelmez
Acliktan ölsek de cuma o eksi gelecek, o kadarrrrrr
yok cnm, aslinda cok cnm istememisti
Benim gece yeme problemim var zaten oyuzden kilo aliyorumuykudan kalkiyorum
Anca Listedeyken kendimi tutsamda arada sapitiyorum
Neyseki cumaya kadar telafi ederim
neden 1 sene
Bilmezmiyimbende ilk evlendigimde 2 sene kadar oturmustum
Bazen diyorumki, Allah o yuzden bana cocuklari arka arkaya verdi
Ev kucuk olunca cikmak zorunda kaldik
Yok önceden icmiyodum cnm
Ben ne diyecegimi cok iyi biliyorum
Sessiz kalirsam yüzüne gulemem
Herkes haddini yerini bilsin
Kgk nedir canimSabah 7 'de kahvaltı yapmadan sadece 1 bardak Kgk içerek evden çıktım, sınav esnasında şekerim düştü, midem bulandı, başım ağrıdı, eve döndüğümde saat 2 olmuştu, ne bulduysam yedim ama şeker düşmesinin halsizliğini hala üzerimden atamadım, bizimkiler parka indiler, ben yatıyorum
Bende ya hiç yemem, yersem de hakkını veririmDoğrusu o galiba ama kişiden kişiye göre değişiyor.Ben bir çatal alsam devam ederim, bundan kurtulmamız lazım gerçekten. Porsiyon kontrolünü öğrenene kadar kaçamak yapmam ınsalah en azından korumaya geçene kadar
Kurşun geçirmez kahve (kgk)Kgk nedir canim
Metabolizma mi hızlandırıyorKurşun geçirmez kahve (kgk)
Kahve, tarçın, terayağı ve Hindistan cevizi yağı ile yapıyorum canım
Ketojenik diyette yağ oranını tamamlamıza yardımcı oluyor canım.Metabolizma mi hızlandırıyor
Yürüye yürüye diz çürüttüm nerdeyse ama ne faydaSpor listesi Sonuclar
1. Handandandan 1980
2. @medine66 1145
3. @askrhpozitif 886
Tebrikler kizlar
__SPOR LİSTESİ __
Cuma/Cumartesi/Pazar/Pazartesi/Salı/Carsamba/Persembe
zsaracoglu --60+--140+--60+--+--90+--+ --110+ 460
Lina0156 --+-+ —100+--100+ --60+--80+ 340
Ucmelekannesi -- --210 + --180+ -- + --+ --90+ -- 480
Niran Nevra-- 540+--180+ --540+ -- 360+ --360+ --+ --+ 1980
ela_2019--180 + --165+ --+ --+ -- + --90 +--+ 693
Mer_4260 --+ --+ -- + -- + -- +--+ --+
askrhpozitif -- + --240+ --195+-- 180+ --151 +--+ --120+ 886
Dream00 -- +--90+--+--+----+-- 90
Medine66 --+ -- 250+ -- 270+--210+-- 215+ -- + -- 200+ 1145
Jasminium84 -- + --90+ --135+-- 90+ --90+ -- +--+ 405
Elif yildizz -- + --+--+ --+ --135 + --135+ --+ 270
strontium -- 120+ -- 60+ -- 168+ -- + -- 60+ -- +--+ 240
zafer64 -- + -- + -- + --135 + -- + -- + --+ 135
Tatlım niye komşularla bu kadar sıkı fıkı oluyorsun ki.Kızlar yan apartmanda esimin is arkadası vardi beraber calisiyorlar ise gidip gelirken felan beraber gidiyorlar oda evlendi 2 ay oldu eşiyle tanismistik. Kadın tabi burda kimseyi tanimiyor ve hep evde eside esimle ayni yerde calisiyor onda varsa ondada vardir diye guvenip dun kadını caya cagirdm ama karsi komsunun haberi oldu resmen catladi onlari almiyordm cnku 4-5 aydir eve asagda gorusunce bile artk evde goruselm tarzi konusuyorlar ama acikcasi esim istemiyor daha cnku esi markette cagriyor faln tam riskli. Neyse bizm bi grubumuz var komsularla ordan bana gonderme yapip durdu yok bizu nezmn alcan kahveye ben illa sana gelmek istiyom vs uyuz oldm dedm hatta ben senin derdni biliyom oteki komsuda nolduki faln diyjnce dedm o kadin bana caya geldi o eksik kaldi faln oda diyor ay ask olsun ama sonrasinda takiliyom ben vs dedikten sonra illa gelcm gibi bsi yazmis gene. Sirf bu hareketi yuzunden cagirmiycam eve
Hatay'da neredeyse hiç vaka yoktu, hatta ölüm hiç yoktu.Komyada vakalar artiyor yine tum hastahaneleri pendemi hastahanesi ilan ettiler.(((
Ne güzel olması, günüm öldüne guzel olmus canim.
Unutma canimmmm
Bilinen markalar soğuk sıkım yapıyordur belki ama köylüler zeytinyağı üretimini eskiden beri sıcak sıkım yaparlar canım.Aslında önemli olan soğuk sıkım olması zeytinyağının beslenme üzerine okuduğum profesör doktor Yavuz Yörükoğlu nun kitabında riviera yani sıcak sıkım zeytinyağının zararlı olduğu yazıyordu birazdan fotoğrafını atayım size @zumazuma
Bende hiç sevmem komsuculuguTatlım niye komşularla bu kadar sıkı fıkı oluyorsun ki.
Komşuculuk demek; laf demek, dedikodu demek, başağrısı demek, nazar demek, kıskançlık demek...
Tesadüfen tanışılan insanlara hayatımda yer vermeyi doğru bulmuyorum ben
Geçmiş olsun canım Allah'ım bi daha yasatmasinAkşam üzeri deprem oldu Bingöl’de biz de hissettik komşular da indi bahçede Semaver yaktık içiyoruz sizlerden hisseden var mı ?
Geçmiş olsun CanımAkşam üzeri deprem oldu Bingöl’de biz de hissettik komşular da indi bahçede Semaver yaktık içiyoruz sizlerden hisseden var mı ?
Biz hissetmedik, geçmiş olsun canım, şiddetli mı hissettinizAkşam üzeri deprem oldu Bingöl’de biz de hissettik komşular da indi bahçede Semaver yaktık içiyoruz sizlerden hisseden var mı ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?