Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Yürüyüş yaptım ama maalesef kaçamakta oldu uyku çöktü gözlerime yemek yerkende gözlerim kapanıyordu erkende uyumak istemiyorum Bugun inş dayanırım
Simdi uyursan gece uyuyamazsin cnm

Kiz kacamak falan yazma :) yeni arkadaslar senin mezun oldugunu bilmez

Sabah 7 'de kahvaltı yapmadan sadece 1 bardak Kgk içerek evden çıktım, sınav esnasında şekerim düştü, midem bulandı, başım ağrıdı, eve döndüğümde saat 2 olmuştu, ne bulduysam yedim ama şeker düşmesinin halsizliğini hala üzerimden atamadım, bizimkiler parka indiler, ben yatıyorum

Keşke yanina kuruyemis alsaydin arada agzina atardin cnm

Sen aslinda açlığa aliskinsin niye öyle olduki

Keşke yanina kuruyemis alsaydin arada agzina atardin cnm

Sen aslinda açlığa aliskinsin niye öyle olduki
Yanımıza kimlik ve sınav belgesi hariç hiçbir şey alamıyoruz canım, kurallar çok katı.

Ben de anlamıyorum aslında açlık oruçlarını bile çok rahat tutmama rağmen kısa süreli açlıklarda bu sıkıntıyı çok defa yaşıyorum

geceyene alışkanlığı daha kötüymüş inşallah tamamen bırakırsın
Kgk nedir canim

Bende ya hiç yemem, yersem de hakkını veririm
Sağlıklı beslenmeme rağmen porsiyon kontrolü yapamadığım için kilo aldığımı düşünüyorum

Yürüye yürüye diz çürüttüm nerdeyse ama ne fayda

Tatlım niye komşularla bu kadar sıkı fıkı oluyorsun ki.
Komşuculuk demek; laf demek, dedikodu demek, başağrısı demek, nazar demek, kıskançlık demek...
Tesadüfen tanışılan insanlara hayatımda yer vermeyi doğru bulmuyorum ben

Bilinen markalar soğuk sıkım yapıyordur belki ama köylüler zeytinyağı üretimini eskiden beri sıcak sıkım yaparlar canım.
Akdeniz diyetinde kullanılan zeytinyağı sıcak sıkım yani.
Açıkçası ben dedem ve babaannemin sağlıklı öldükleri için sıcak sıkımın zararlı olduğunu düşünmüyorum canım, onların herşeyi zeytin ve zeytinyağı idi çünkü.

Bende hiç sevmem komsuculugu ölüm düğün dogum olmadıkça gitmem 14senedir ayni yerdeyim 4 eve gitmisligim bu süre zarfinda
sevemiyorum olmuyor camda markette görünce hal hatır hepsi bu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…