- 3 Kasım 2012
- 6.741
- 8.403
- 198
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #373.261
Iste biz kilo problemi yasayanlarin en büyük hatasi olan oldu zaten diyip abartmak..zaten bozuldu şunu da yiyim yarin zaten yemem bu en sık yaşadığımız durum. Bundan kurduğumuzda kilo problemimiz kalmayacakbizde iyilik canim.
Dun pazardan 7 kilo yaprak almistim onu salamura yaptim evleri hallettim kahvemi aldim geldim
evet canim. Bizimde iki akrabanin var bu yaza dugun yasak gelmezse dugunlere yapacaklar. Yapmayin emiyorsun. Gitsen bir turlu gitmesen bir turlu kafamda deli sorular.
ne gicik insanlar varya
bende dunu telafi etmeye calisiyorum bugun canim
haklisin abla bi hale yola koymam lazim
masallah ne guzel. Bi sure sonra yuzude toparlar belki
eline saglik canim.
bu haftaa hergun kalkacak o toto yerinden merak etme
hay allahim. Bosverrrr abla gelmissin kaca yasina hala sana karismya mi kalkiyorlar. Sigara herkesin kendine verdigi zarar bence.keske icmesen ama oyle soylemeyede hakki yok.
nice saglikli yaslari olsun canim.
Dunden sonra bence sansin var.
Ama bugun siki tutuyorum kendimi. Sende cok kacirma yinede canim.
Ama insanin kizinin dogum gunude senede bir kere oluyor sen ye en iyisi hazirladiklarini
vazgecme benden
ablacim dun dunde kaldi bugun yeni bir gun. Bugunu biraz hafif tutarsan artin gider. Ben tartiya cikmadim korkumdan.
Bide yatiyorsan aksam ogununu cok erken yemesenmi acaba.
Evet abla olmusken olan olsun dedim sanirim
Ama cumaya en iyi eksi ile gelmek icin elimden geleni yapacagim .
dogum.gunu kutlu olsun prensesinn nice seneleree insalalhGünaydın
Bugün kızımın doğum gününü kutlicaz. Hazırlık falan yaptım dün. Bugünde devam ediyorum. Akşama hem yemek, hemde kutlicaz. İnşallah kaçırmam
@Uç melek annesi cnm yanlış zamanda rakip olduk ben bu hafta kendimden pek umutlu değilim. İnşallah iyi olur diyorum.
okadar yakinmi oturuyonuzartik o kadar kısıtlı uzun sureli seyleri yapamiyorum cnm
insallah cnm elimden gelenin fazlasını yapicam
pek niyetleri yok
Bide kv artik yalniz yapamaz
Cocuklarida istemiyolar
yok kizim ona degil, gece yememe cnm sikildi, huzursuz oldum
telafi benim işim cnm
Nerdeeee
Arka terasa ciksam, balkona cikiyor
Sanki bbg deyim
Doğrusu o galiba ama kişiden kişiye göre değişiyor.Ben bir çatal alsam devam ederimbence böyle yapmanın sebebi gündüzki yiyecekleri canin çektiği halde kendini mahrum bırakıp tatmamak o da aksam patlak vermiş. Halbuki böyle durumlarda 1 çatal tatsan nefsin körlenecek ve başka şeylere saldırmamış olacaksın
Afiyet olsunEki Görüntüle 2648722 kahvemi içiyorum geçmişe birazdan bakacağım kızlar eve yeni geldim ❤
Evet kuzum erteleyin seneye denmiyor genç onları da anlıyorum tabii ama işte korku yok değil Allah korktuğumuzu getirmesin başımızabizde iyilik canim.
Dun pazardan 7 kilo yaprak almistim onu salamura yaptim evleri hallettim kahvemi aldim geldim
evet canim. Bizimde iki akrabanin var bu yaza dugun yasak gelmezse dugunlere yapacaklar. Yapmayin emiyorsun. Gitsen bir turlu gitmesen bir turlu kafamda deli sorular.
ne gicik insanlar varya
bende dunu telafi etmeye calisiyorum bugun canim
haklisin abla bi hale yola koymam lazim
masallah ne guzel. Bi sure sonra yuzude toparlar belki
eline saglik canim.
bu haftaa hergun kalkacak o toto yerinden merak etme
hay allahim. Bosverrrr abla gelmissin kaca yasina hala sana karismya mi kalkiyorlar. Sigara herkesin kendine verdigi zarar bence.keske icmesen ama oyle soylemeyede hakki yok.
nice saglikli yaslari olsun canim.
Dunden sonra bence sansin var.
Ama bugun siki tutuyorum kendimi. Sende cok kacirma yinede canim.
Ama insanin kizinin dogum gunude senede bir kere oluyor sen ye en iyisi hazirladiklarini
vazgecme benden
ablacim dun dunde kaldi bugun yeni bir gun. Bugunu biraz hafif tutarsan artin gider. Ben tartiya cikmadim korkumdan.
Bide yatiyorsan aksam ogununu cok erken yemesenmi acaba.
Evet abla olmusken olan olsun dedim sanirim
Ama cumaya en iyi eksi ile gelmek icin elimden geleni yapacagim .
Muhtemelen bekarken içmiyordun, evlendikten sonra başladın.Kizlar sabah pencerede sigara iciyorum
Yan tarafta gorumcemin 2.katinda kv gil oturuyor
Kp penceredeymis heralde
Ama beni göremez biraz geride duruyodum, dumani gördü heralde
Sonra geberin vs. Gibi biseyler soyleyip cami carptigini duydum
Sigara icilmesini elestiriyorya....
Ne diyim ben buna
Emri vaki hiç sevmem bende icimden gelmesi lazımKızlar yan apartmanda esimin is arkadası vardi beraber calisiyorlar ise gidip gelirken felan beraber gidiyorlar oda evlendi 2 ay oldu eşiyle tanismistik. Kadın tabi burda kimseyi tanimiyor ve hep evde eside esimle ayni yerde calisiyor onda varsa ondada vardir diye guvenip dun kadını caya cagirdm ama karsi komsunun haberi oldu resmen catladi onlari almiyordm cnku 4-5 aydir eve asagda gorusunce bile artk evde goruselm tarzi konusuyorlar ama acikcasi esim istemiyor daha cnku esi markette cagriyor faln tam riskli. Neyse bizm bi grubumuz var komsularla ordan bana gonderme yapip durdu yok bizu nezmn alcan kahveye ben illa sana gelmek istiyom vs uyuz oldm dedm hatta ben senin derdni biliyom oteki komsuda nolduki faln diyjnce dedm o kadin bana caya geldi o eksik kaldi faln oda diyor ay ask olsun ama sonrasinda takiliyom ben vs dedikten sonra illa gelcm gibi bsi yazmis gene. Sirf bu hareketi yuzunden cagirmiycam eve
Zühal abla haftanın 6gunu yumurta yiyince 7gunu yemeyeyim dedim maydonoz salatalık tok tuttusana guveniyorum bebisimzehrayi ez, Parcala
Ama o da kolay lokma degildir benden soylemesi
amin insallah tatlim
yok tatlim
Biz daha o kadar yaşli degiliz
emeklerinin karsiligini almışın
bu sürede, arti olmamaya calisarak vucudunu sasirtmayi dene cnm
güzel bi cuma gecirdik
bende sali günü işe baslicam cnm
Biliyosun işteyken gunduzleri gelemiyorum
diyet yapiyorum deme zaten :))
Teşekkür ederim tatlim
hayirli olsun Allah mutlu etsin cnm
Ne guzel hersey yepyeni olunca, gelin evi baska oluyor :)))
genelde yumurta olmayinca insan cabuk acikiyor :) sen doyduysan sorun yok cnm
bence cikar bi hava alsinlar cnm. Sonucta kış soğuğu gibi degildir
biraz yüzsüz biriymis demekki
Ellerinize sağlıkSpor listesi Sonuclar
1. Handandandan 1980
2. I Ilyusa 1145
3. @askrhpozitif 886
Tebrikler kizlar
__SPOR LİSTESİ __
Cuma/Cumartesi/Pazar/Pazartesi/Salı/Carsamba/Persembe
zsaracoglu --60+--140+--60+--+--90+--+ --110+ 460
Lina0156 --+-+ —100+--100+ --60+--80+ 340
Ucmelekannesi -- --210 + --180+ -- + --+ --90+ -- 480
Niran Nevra-- 540+--180+ --540+ -- 360+ --360+ --+ --+ 1980
ela_2019--180 + --165+ --+ --+ -- + --90 +--+ 693
Mer_4260 --+ --+ -- + -- + -- +--+ --+
askrhpozitif -- + --240+ --195+-- 180+ --151 +--+ --120+ 886
Dream00 -- +--90+--+--+----+-- 90
Medine66 --+ -- 250+ -- 270+--210+-- 215+ -- + -- 200+ 1145
Jasminium84 -- + --90+ --135+-- 90+ --90+ -- +--+ 405
Elif yildizz -- + --+--+ --+ --135 + --135+ --+ 270
strontium -- 120+ -- 60+ -- 168+ -- + -- 60+ -- +--+ 240
zafer64 -- + -- + -- + --135 + -- + -- + --+ 135
Yaşlılarin çogunlugu yanlarında sigara icilmesinin saygısızlık olarak algiliyabiliyorlar cok saçma bir düşünceKizlar sabah pencerede sigara iciyorum
Yan tarafta gorumcemin 2.katinda kv gil oturuyor
Kp penceredeymis heralde
Ama beni göremez biraz geride duruyodum, dumani gördü heralde
Sonra geberin vs. Gibi biseyler soyleyip cami carptigini duydum
Sigara icilmesini elestiriyorya....
Ne diyim ben buna
Upuzun sağlıklı mutlu huzurlu seneleriniz olsun prensesleGünaydın
Bugün kızımın doğum gününü kutlicaz. Hazırlık falan yaptım dün. Bugünde devam ediyorum. Akşama hem yemek, hemde kutlicaz. İnşallah kaçırmam
@Uç melek annesi cnm yanlış zamanda rakip olduk ben bu hafta kendimden pek umutlu değilim. İnşallah iyi olur diyorum.
Tşk ederim ❤Afiyet olsun
aksam az olmus canim12 Haziran Cuma
13.30
Tavuk ızgaralı çavdar ekmeğine sandviç
Ayran
19.00
2 yk kabak yemeği
2 yk bulgur pilavı
su: 3 lt
Spor: yok
guzel bence mercimek koftenin miktari az oldugu icin13 Haziran Cumartesi
10.00
2 dilim tam buğday ekmeği
7 zeytin
2 tk labne
1 tk fıstık ezmesi
1 çk bal
1 haşlanmış yumurta
17.30
3 adet mercimek köftesi
su: 1,5 lt
Spor: 30 dk Leslie 90 puan @zsaracoglu
evet yaa haklisin. 1 dlm kekle kalsaydim hic olmadi demi. Tadimlik temeyi ne zaman basaracagiz bilmiyorumIste biz kilo problemi yasayanlarin en büyük hatasi olan oldu zaten diyip abartmak..zaten bozuldu şunu da yiyim yarin zaten yemem bu en sık yaşadığımız durum. Bundan kurduğumuzda kilo problemimiz kalmayacak
afiyet olsun cok guzel gorunuyorEki Görüntüle 2648722 kahvemi içiyorum geçmişe birazdan bakacağım kızlar eve yeni geldim ❤
amin canim.Evet kuzum erteleyin seneye denmiyor genç onları da anlıyorum tabii ama işte korku yok değil Allah korktuğumuzu getirmesin başımıza
Bide yatiyorsan aksam ogununu cok erken yemesenmi acaba
ben gece yemiş olmasam daha cok üstüne gelirdim de, hadi kurtuldunEvet abla olmusken olan olsun dedim sanirim
Ama cumaya en iyi eksi ile gelmek icin elimden geleni yapacagim
yok cnm, aslinda cok cnm istememistibence böyle yapmanın sebebi gündüzki yiyecekleri canin çektiği halde kendini mahrum bırakıp tatmamak o da aksam patlak vermiş. Halbuki böyle durumlarda 1 çatal tatsan nefsin körlenecek ve başka şeylere saldırmamış
neden 1 seneokadar yakinmi oturuyonuz
hic iyi olmuyo yaa
bende cok sikildim altli ustu oturmaktan artik.bi ana once su 1 sene hizlica gecsede tasinsak artik
Yok önceden icmiyodum cnmMuhtemelen bekarken içmiyordun, evlendikten sonra başladın.
Eger öyleyse birkaç kere laf götürecek kişilerin yanında "oğulları alıştırdı,ben bilmezdim" babında birkaç cümle kur.
Yok öyle değilse bekarken de kullanıyorsan yine laf götürecek kişilerin yanında "kendi çocuğunu terbiye edemeyenin başkasına laf söylemeye hakkı yok" de...
Ben hic yumurtadan bikmam da :))Zühal abla haftanın 6gunu yumurta yiyince 7gunu yemeyeyim dedim maydonoz salatalık tok tuttu
Birlikte mi oturuyordunBilmezmiyimbende ilk evlendigimde 2 sene kadar oturmustum
Bazen diyorumki, Allah o yuzden bana cocuklari arka arkaya verdi
Ev kucuk olunca cikmak zorunda kaldik
Yaninda icmiyorum zaten cnm ama ictigimi biliyorYaşlılarin çogunlugu yanlarında sigara icilmesinin saygısızlık olarak algiliyabiliyorlar cok saçma bir düşünce
boşver abla üzme kendini
Bize de yaz, ne söylediğiniBen ne diyecegimi cok iyi biliyorum
Sessiz kalirsam yüzüne gulemem
Herkes haddini yerini bilsin
Alt üst oturuyoduk cnmBirlikte mi oturuyordun
Yaşlı ışte ablam benimde kv öyle çocuk gibiYaninda icmiyorum zaten cnm ama ictigimi biliyor
OlurBize de yaz, ne söylediğini
Yulaf alayım dışarı çıkınca ❤Ben hic yumurtadan bikmam da :))
Sıkıldığın zaman yulaf ezmesi süt kuruyemis den müslide yapabilirsin arada
Buraya yazmadin ama bugun daha iyimisin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?