Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Iste biz kilo problemi yasayanlarin en büyük hatasi olan oldu zaten diyip abartmak..zaten bozuldu şunu da yiyim yarin zaten yemem bu en sık yaşadığımız durum. Bundan kurduğumuzda kilo problemimiz kalmayacak

dogum.gunu kutlu olsun prensesinn nice seneleree insalalh
okadar yakinmi oturuyonuz
hic iyi olmuyo yaa
bende cok sikildim altli ustu oturmaktan artik.bi ana once su 1 sene hizlica gecsede tasinsak artik

Doğrusu o galiba ama kişiden kişiye göre değişiyor.Ben bir çatal alsam devam ederim , bundan kurtulmamız lazım gerçekten. Porsiyon kontrolünü öğrenene kadar kaçamak yapmam ınsalah en azından korumaya geçene kadar

Evet kuzum erteleyin seneye denmiyor genç onları da anlıyorum tabii ama işte korku yok değil Allah korktuğumuzu getirmesin başımıza

Muhtemelen bekarken içmiyordun, evlendikten sonra başladın.
Eger öyleyse birkaç kere laf götürecek kişilerin yanında "oğulları alıştırdı,ben bilmezdim" babında birkaç cümle kur.
Yok öyle değilse bekarken de kullanıyorsan yine laf götürecek kişilerin yanında "kendi çocuğunu terbiye edemeyenin başkasına laf söylemeye hakkı yok" de...

Emri vaki hiç sevmem bende icimden gelmesi lazım
Zühal abla haftanın 6gunu yumurta yiyince 7gunu yemeyeyim dedim maydonoz salatalık tok tuttu
Ellerinize sağlık
Yaşlılarin çogunlugu yanlarında sigara icilmesinin saygısızlık olarak algiliyabiliyorlar cok saçma bir düşünce
boşver abla üzme kendini
Upuzun sağlıklı mutlu huzurlu seneleriniz olsun prensesle nice güzel yaşlara
Tşk ederim ❤

12 Haziran Cuma

13.30
Tavuk ızgaralı çavdar ekmeğine sandviç
Ayran

19.00
2 yk kabak yemeği
2 yk bulgur pilavı

su: 3 lt
Spor: yok
aksam az olmus canim
13 Haziran Cumartesi

10.00
2 dilim tam buğday ekmeği
7 zeytin
2 tk labne
1 tk fıstık ezmesi
1 çk bal
1 haşlanmış yumurta

17.30
3 adet mercimek köftesi

su: 1,5 lt
Spor: 30 dk Leslie 90 puan @zsaracoglu
guzel bence mercimek koftenin miktari az oldugu icin
Iste biz kilo problemi yasayanlarin en büyük hatasi olan oldu zaten diyip abartmak..zaten bozuldu şunu da yiyim yarin zaten yemem bu en sık yaşadığımız durum. Bundan kurduğumuzda kilo problemimiz kalmayacak
evet yaa haklisin. 1 dlm kekle kalsaydim hic olmadi demi. Tadimlik temeyi ne zaman basaracagiz bilmiyorum
Eki Görüntüle 2648722 kahvemi içiyorum geçmişe birazdan bakacağım kızlar eve yeni geldim ❤
afiyet olsun cok guzel gorunuyor
Evet kuzum erteleyin seneye denmiyor genç onları da anlıyorum tabii ama işte korku yok değil Allah korktuğumuzu getirmesin başımıza
amin canim.

ablacim dun dunde kaldi bugun yeni bir gun. Bugunu biraz hafif tutarsan artin gider. Ben tartiya cikmadim korkumdan.
Bide yatiyorsan aksam ogununu cok erken yemesenmi acaba
Evet abla olmusken olan olsun dedim sanirim

Ama cumaya en iyi eksi ile gelmek icin elimden geleni yapacagim
ben gece yemiş olmasam daha cok üstüne gelirdim de, hadi kurtuldun

Tabi kendim yanlis yapsamda, sizi elestirmiyecegim anlamina gelmez

Acliktan ölsek de cuma o eksi gelecek, o kadarrrrrr
yok cnm, aslinda cok cnm istememisti
Benim gece yeme problemim var zaten oyuzden kilo aliyorum uykudan kalkiyorum

Anca Listedeyken kendimi tutsamda arada sapitiyorum
Neyseki cumaya kadar telafi ederim
okadar yakinmi oturuyonuz
hic iyi olmuyo yaa
bende cok sikildim altli ustu oturmaktan artik.bi ana once su 1 sene hizlica gecsede tasinsak artik
neden 1 sene

Bilmezmiyim bende ilk evlendigimde 2 sene kadar oturmustum
Bazen diyorumki, Allah o yuzden bana cocuklari arka arkaya verdi
Ev kucuk olunca cikmak zorunda kaldik
Yok önceden icmiyodum cnm

Ben ne diyecegimi cok iyi biliyorum
Sessiz kalirsam yüzüne gulemem
Herkes haddini yerini bilsin

Zühal abla haftanın 6gunu yumurta yiyince 7gunu yemeyeyim dedim maydonoz salatalık tok tuttu
Ben hic yumurtadan bikmam da :))

Sıkıldığın zaman yulaf ezmesi süt kuruyemis den müslide yapabilirsin arada

Buraya yazmadin ama bugun daha iyimisin

Bize de yaz, ne söylediğini
Olur

Bugun eşime soyledim hic bisey demedi

Eskiden onlar ne yaparsa yapsin, ne soylerse soylesinler yetistirmis gibi olmamak icin hic soylemedim, artik akillandim

Ben cevap verince de, bana bisey demeye yüzü yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…