Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

aksine ben de cik severim komsuculugu ama sabah kahvesi sadece.esler olmicak kadın kadına.benim de 2 komsum var onlar da benim gibi gezip tozmazlar güvendiğim içi sadece 2 sine gidip geliyom.onlarin da çocukları var benimkilere oynuyorlad
Akşam üzeri deprem oldu Bingöl’de biz de hissettik komşular da indi bahçede Semaver yaktık içiyoruz sizlerden hisseden var mı ?
çok geçmiş olsun skinti yok dimi

Iyi akşamlar kizlarrrr modum biraz düşük pek gelemedim. Mefkurem alt üst değil de yan yana mi otueuyorsunuz ? Pek uzaklasamamissin sanki Ne anlamsizca demi k.p yaptığı. Insan kendi evinde bile rahat değil diye düşünmüşsundur Handandandan kaptanim yapma bi daha böyle erken kalk güzelce kahvaltını yap öyle git. Hem koronadan dolayi stres yapmissin hem de dışarda olmak insani ekstra aciktiriyor, mugtemelen ondan böyle olmussun. U UcanSupurge canim geçmiş olsun. Semaver keyfide iyi olmuş firsata cevirmissiniz.

Kolay gelsin. Aslında yediklerine dikkat edersen bu tempoyla eksi bile gelebilirsin. 3. Hafta annemlere gidebilirim ama tabiki diyetimi bozmuyorum.

Ev hanımı olduğun için sizde vakit bol canım
Ben vaktime acıyorum, kendime ve çocuklarıma ayıracağım vakti kimseye harcayamam

aynen n düzenli yemzsem ben de öyle oluyorum sonra saldırıyorum.yalniz ramazanda rabbim nasıl bir güç veriyor şu dışında bisey istemiyor canm
Kurşun geçirmez kahve (kgk)

Kahve, tarçın, terayağı ve Hindistan cevizi yağı ile yapıyorum canım
adi çok güzelmiş

Biraz porsiyonumu arttırınca sütüm arttı çok şükür. Bir kaç gün daha arttırıp sonra yavaş yavaş azaltacagim insallah. Ama bu akşam canim bir şey yemek istemedi. Yoğurt yulaf ezmesi muz yaptim bi ç.kasesi kadar. Arada dengelemiş olurum. Bi de Midem küçülmüş porsiyon arttirinca rahatsiz etti beni

Kolay gelsin. Aslında yediklerine dikkat edersen bu tempoyla eksi bile gelebilirsin. 3. Hafta annemlere gidebilirim ama tabiki diyetimi bozmuyorum.
Anneye giden kilo alıyor, aman dikkat.
İzinde artı döneni listeye almıyorum, peşinen söyleyeyim

Ben vaktime acıyorum, kendime ve çocuklarıma ayıracağım vakti kimseye harcayamam
evet haklısın kaptanım çalışırken ben de öyleydim.okul dönemi de tabi kahveli gazneli olmuyor.evde kaldığım günlerde alıştım ben de

Kız deme öyle valla ben ücretli yaptığım zaman vaktim daha çoktu. Galiba planlı olmak vakit yaratıyor. Onu da şu an yapamiyorum. Bebeğim biraz daha büyümeli. Şu an ona göre hareket ediyorum. Ama benim de komşuluk ilişkim sıfır. 5 yıldır ayni binadayım bir iki dışında kimseyle slmlasmam. Karşı komşumla hiç konuşmuyorum hatta. Bizimkiler aşırı dedikoducu bundan sebeple konuşmuyorum

Anneye giden kilo alıyor, aman dikkat.
İzinde artı döneni listeye almıyorum, peşinen söyleyeyim
Kiz artıyı birak ben de kara kara düşünüyorum eksi gelirsem ne olacak diye

Artı gelme dedik canım, eksi gelebilirsin.
Hatta fazladan eksi gel benim yerime, muhtemelen ben artı gelirim çünkü
Bilmiyorum emin değilim. En sin annemle konustugumda bayramda yaptığım baklavadan bi sen yiyemedin aklımdan çıkmıyor, gelince yapacağım dedi baklava konusunda pek güvenemiyorum kendime bakalim nasil olacak.

Oturduğum binada annemgilin aile dostunun gelini var hatta karşı komşum kendisi, kapımı çalmazsa kapısını çalmam, kınamda düğünümde ailecek bulundular.
1 tanede yine annemlerin aile dostu var, yaşlılar biraz, bi kere serum takmaya gittim o kadar.
Kimseyle uğraşamam, ben bana yeterim

Geçmiş olsun canım Allah'ım bi daha yasatmasin
Ben istanbuldayim
Geçmiş olsun Canım
Biz hissetmedik, geçmiş olsun canım, şiddetli mı hissettiniz
çok geçmiş olsun skinti yok dimi
U UcanSupurge U UcanSupurge canim geçmiş olsun. Semaver keyfide iyi olmuş firsata cevirmissiniz
Allah razı olsun canlar biz çok aşırı şiddetli hissetmedik ama uzun sürdü ben yakın bir yerde daha şiddetli olduğunu söyledim eşime hakikaten de öyle olmuş Çok şükür orda da ağır hasar yok galiba bi can kaybı varmış galiba

Bilmiyorum emin değilim. En sin annemle konustugumda bayramda yaptığım baklavadan bi sen yiyemedin aklımdan çıkmıyor, gelince yapacağım dedi baklava konusunda pek güvenemiyorum kendime bakalim nasil olacak.
Artı gelmeyecek kadar kaçamak yapabilirsin canım, izindesin çünkü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…