- 1 Mayıs 2020
- 718
- 3.360
- 28
- 33
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #373.301
aksine ben de cik severim komsuculugu ama sabah kahvesi sadece.esler olmicak kadın kadına.benim de 2 komsum var onlar da benim gibi gezip tozmazlar güvendiğim içi sadece 2 sine gidip geliyom.onlarin da çocukları var benimkilere oynuyorladTatlım niye komşularla bu kadar sıkı fıkı oluyorsun ki.
Komşuculuk demek; laf demek, dedikodu demek, başağrısı demek, nazar demek, kıskançlık demek...
Tesadüfen tanışılan insanlara hayatımda yer vermeyi doğru bulmuyorum ben
çok geçmiş olsun skinti yok dimiAkşam üzeri deprem oldu Bingöl’de biz de hissettik komşular da indi bahçede Semaver yaktık içiyoruz sizlerden hisseden var mı ?
keçi boynuzu neden o kadar fazla kullaniyorsun.bi rahatsızlık falan yok dimi
Kolay gelsin. Aslında yediklerine dikkat edersen bu tempoyla eksi bile gelebilirsin. 3. Hafta annemlere gidebilirim ama tabiki diyetimi bozmuyorum.Canım benim iyiyim
Cuma ve Salı günleri canlı ders günüm artık biliyorsunuz diye yazmadım.
İzne ayrılma sebebimde;
Hem kilom da uzun süredir bir türlü eksi göremeyişim,
Hem de yarında dahil haftasonları merkezi sınavlarda görevliyim,
Hafta içi de AYT ve TYT ye kadar hergün gün boyu online soru çözümlerim olacak.
Buraya uğramaya vakit bulamayacağım gibi diyet motivasyonundan kopup artı gelip listeyi etkilemek istemedim.
3. Cuma seninle birlikte listeye tekrar giriş yaparız İnşallah
Ev hanımı olduğun için sizde vakit bol canımaksine ben de cik severim komsuculugu ama sabah kahvesi sadece.esler olmicak kadın kadına.benim de 2 komsum var onlar da benim gibi gezip tozmazlar güvendiğim içi sadece 2 sine gidip geliyom.onlarin da çocukları var benimkilere oynuyorlad
aynen n düzenli yemzsem ben de öyle oluyorum sonra saldırıyorum.yalniz ramazanda rabbim nasıl bir güç veriyor şu dışında bisey istemiyor canmSabah 7 'de kahvaltı yapmadan sadece 1 bardak Kgk içerek evden çıktım, sınav esnasında şekerim düştü, midem bulandı, başım ağrıdı, eve döndüğümde saat 2 olmuştu, ne bulduysam yedim ama şeker düşmesinin halsizliğini hala üzerimden atamadım, bizimkiler parka indiler, ben yatıyorum
adi çok güzelmişKurşun geçirmez kahve (kgk)
Kahve, tarçın, terayağı ve Hindistan cevizi yağı ile yapıyorum canım
Kansizliktan dolayı her gün tüketiyorumkeçi boynuzu neden o kadar fazla kullaniyorsun.bi rahatsızlık falan yok dimi
Anneye giden kilo alıyor, aman dikkat.Kolay gelsin. Aslında yediklerine dikkat edersen bu tempoyla eksi bile gelebilirsin. 3. Hafta annemlere gidebilirim ama tabiki diyetimi bozmuyorum.
evet haklısın kaptanım çalışırken ben de öyleydim.okul dönemi de tabi kahveli gazneli olmuyor.evde kaldığım günlerde alıştım ben deEv hanımı olduğun için sizde vakit bol canım
Ben vaktime acıyorum, kendime ve çocuklarıma ayıracağım vakti kimseye harcayamam
Kız deme öyle valla ben ücretli yaptığım zaman vaktim daha çoktu. Galiba planlı olmak vakit yaratıyor. Onu da şu an yapamiyorum. Bebeğim biraz daha büyümeli. Şu an ona göre hareket ediyorum. Ama benim de komşuluk ilişkim sıfır. 5 yıldır ayni binadayım bir iki dışında kimseyle slmlasmam. Karşı komşumla hiç konuşmuyorum hatta. Bizimkiler aşırı dedikoducu bundan sebeple konuşmuyorumEv hanımı olduğun için sizde vakit bol canım
Ben vaktime acıyorum, kendime ve çocuklarıma ayıracağım vakti kimseye harcayamam
Kiz artıyı birak ben de kara kara düşünüyorum eksi gelirsem ne olacak diyeAnneye giden kilo alıyor, aman dikkat.
İzinde artı döneni listeye almıyorum, peşinen söyleyeyim
Artı gelme dedik canım, eksi gelebilirsin.Kiz artıyı birak ben de kara kara düşünüyorum eksi gelirsem ne olacak diye
Bilmiyorum emin değilim. En sin annemle konustugumda bayramda yaptığım baklavadan bi sen yiyemedin aklımdan çıkmıyor, gelince yapacağım dediArtı gelme dedik canım, eksi gelebilirsin.
Hatta fazladan eksi gel benim yerime, muhtemelen ben artı gelirim çünkü
Oturduğum binada annemgilin aile dostunun gelini var hatta karşı komşum kendisi, kapımı çalmazsa kapısını çalmam, kınamda düğünümde ailecek bulundular.Kız deme öyle valla ben ücretli yaptığım zaman vaktim daha çoktu. Galiba planlı olmak vakit yaratıyor. Onu da şu an yapamiyorum. Bebeğim biraz daha büyümeli. Şu an ona göre hareket ediyorum. Ama benim de komşuluk ilişkim sıfır. 5 yıldır ayni binadayım bir iki dışında kimseyle slmlasmam. Karşı komşumla hiç konuşmuyorum hatta. Bizimkiler aşırı dedikoducu bundan sebeple konuşmuyorum
Geçmiş olsun canım Allah'ım bi daha yasatmasin
Ben istanbuldayim
Geçmiş olsun Canım
Biz hissetmedik, geçmiş olsun canım, şiddetli mı hissettiniz
çok geçmiş olsun skinti yok dimi
Allah razı olsun canlar biz çok aşırı şiddetli hissetmedik ama uzun sürdü ben yakın bir yerde daha şiddetli olduğunu söyledim eşime hakikaten de öyle olmuş Çok şükür orda da ağır hasar yok galiba bi can kaybı varmış galiba
Artı gelmeyecek kadar kaçamak yapabilirsin canım, izindesin çünküBilmiyorum emin değilim. En sin annemle konustugumda bayramda yaptığım baklavadan bi sen yiyemedin aklımdan çıkmıyor, gelince yapacağım dedibaklava konusunda pek güvenemiyorum kendime bakalim nasil olacak.
Seni kaptan yardımcılığına alalım, kurallara biraz kafa yormuş olursunEksi gelmek listeyi nasil etkiliyor henüz anlamış değilim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?