- 11 Mayıs 2009
- 27.408
- 92.964
- 1.123
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #373.901
ayyyy kuzum yaaa buna ben bile ağlıycan şimdi gözüm doldu hem de gülerek:)işte bunun farkın da olsunlar bilsinler çocuklarımız bence en değerli hediye rabbim evlatlarınla eşinle tüm sevdiklerinle gözlerini sadece mutluluktan dolmayı nasip edeceği nice sağlıklı yıllarınız olsun inşallah , rabbim ileri de seninle benim yüz yüze görüşüp sarılıp gözümüzün dolmasını da nasip etsin inşallahBugün aglatacaksiniz beni
Cok tesekkur ederim canimin içi
Benim oglanda, beni benden cok sevdigine inandigim tek kişi diye durum yapmış
Allah şifa versin canım dikkat et kendine yorma kendini muhtemelen işlere dalıp terleyip üzerinde soğuyor ondan üşütmüşsüdür
benim de pazartesi olmam lazımdı. Normalde de guzel kilo verdiğim ay gecikirdi. Bugün halen ödem felan yok.Daha gecikecek gibi duruyor.Inşallah cuma ya olmam.
Geçmiş olsun canım
Sağolun canlardunun alintisi ama gunaydin canim.
Allah kolaylik versin uyku problemi zor gercekten
internetizlik gercekten zir oluyor. Aman bitirme bildirimlere yetis
hosgeldin tarti ne diyor
dun tartilmadim bugun bi bakiyim tarti ne diyor abla.
ben bugun kabak yogurt yapacagim.
Dun aksami salatayla gecirdim bakalim hayirlisi
bi yerde yatili kalinca duzen falan klmiyor cocuklarda canim. Neyseki yarin donuyormussunuz
sana niye kizalim canim benim. Sen icini ferah tutmaya calis . rabbim kimsenin cocugunu kimseye birakmasin ins. Sen baslarinda sag saglim duracaksin merak etme . MR sonucunun temiz ciktiginu kosa kosa bize soyleyeceksin
ahanda kacak gelmis. Kac kilo gelmisben yapmadigim icin tam bilemiycem ama. Ya porsiyonlarin fazla yada sana if yaramadi belkide
Baska ne var ne yok. Bebeler nasillar. Tuvalet egitimi tamamdir artik
abla bir bitkinlik,mayisiklik su ara dun yine yattim uyudum eekenden. Su saat oldu hala mayisiyorum yataktacanim hic bisey yapmak istemiyor
Sen nasilsin
ben buyutemedim aleoverayi nedense
hisgeldin gecmis olsun canim. Evine ne zaman donuyorsun
gayet guzel canim
karpuz bir kase cok gibi canim.
pilav azmis guzel menu canim
guzel canim.
pilavi bilemedim cokmu. Gerisi guzel canim
canim if 2 ogun diye biliyorim
Aralarda sadece kalorisiz iceceekler icebiliyirsun. Yapan arkadaslar daha iyi bilgi verir simdi
Menun guzel bence sadece ekmek 3 dlm cokmu bilemedim
Gelmiş geçmiş olsun kuzumguzel olmus canim:)
bence boregi telafi etmissin ama spor biraz daha yapabilseymissin daha iyi olurmus:)
senin menunde artilari telafi menusu olmus tam:)
tam sabah az yemissin peynir yumurta da ekleyebilirsin diycektimki sonraki yesiklerin hic olmamis
seker pare zaten kacamak ama 3 lahmacunda cok olmus
bi onceni gunun telafisi olmus gizel bence
bence guzel olmus canim
guzel olmus canim
cok az olmus normal acikman abla
yok gevti gitti takmiyorum zaten.o anlik moralim bozuldu ama takmadim zaten
bencede oyleler.evde kilo almis yuruyus yaparken karsilastik.herkes kilo aldi ben verdim kiskandi bencede:)
goz altlarim genelede morariyo ama cok degil.
tuzumdende cok gitti belkide ondandir
samimi oldugum biri de degil
direk boyle demesi zaten moralimi bozmustu.ne olursa olsun ben baska bi kisinin bi durumunu soyleyemem boyle
canim soylesemmi soylemsemmi bilemedim ama 2 sene once kizimdada vardi odem ama gecti cok sukur
bizde cok korkmustuk gozlerine zarar gelecek diye dr lar cok korkutmustu
ama atlattik cok sukur.sende moralini bozma guzel dusun
rabbim sifani versin insallah
cok iyi canim
krep sekerli bisey degilse iyi bence ama karpuz yerine sebze yemegi daha doyueucu olurdu
elimden heldigi kadaraktif olmaya calisyorum:)
disardaydim canim cok acikmistim markete ugramistik alip yiyim dedim
kv restoranta girelim dedi
istemedim onunla gecistirdim:)
gozluk takmasi gerekiyo ama taktiramiyoruz
nasil yapcaz bilmiyorum.hem uzagi hem yakini gormuyo
a.slm canim
naptin yasindin bittimi
ne zamn gelceksin takima
Amin kuzumm inşallahdunun alintisi ama gunaydin canim.
Allah kolaylik versin uyku problemi zor gercekten
internetizlik gercekten zir oluyor. Aman bitirme bildirimlere yetis
hosgeldin tarti ne diyor
dun tartilmadim bugun bi bakiyim tarti ne diyor abla.
ben bugun kabak yogurt yapacagim.
Dun aksami salatayla gecirdim bakalim hayirlisi
bi yerde yatili kalinca duzen falan klmiyor cocuklarda canim. Neyseki yarin donuyormussunuz
sana niye kizalim canim benim. Sen icini ferah tutmaya calis . rabbim kimsenin cocugunu kimseye birakmasin ins. Sen baslarinda sag saglim duracaksin merak etme . MR sonucunun temiz ciktiginu kosa kosa bize soyleyeceksin
ahanda kacak gelmis. Kac kilo gelmisben yapmadigim icin tam bilemiycem ama. Ya porsiyonlarin fazla yada sana if yaramadi belkide
Baska ne var ne yok. Bebeler nasillar. Tuvalet egitimi tamamdir artik
abla bir bitkinlik,mayisiklik su ara dun yine yattim uyudum eekenden. Su saat oldu hala mayisiyorum yataktacanim hic bisey yapmak istemiyor
Sen nasilsin
ben buyutemedim aleoverayi nedense
hisgeldin gecmis olsun canim. Evine ne zaman donuyorsun
gayet guzel canim
karpuz bir kase cok gibi canim.
pilav azmis guzel menu canim
guzel canim.
pilavi bilemedim cokmu. Gerisi guzel canim
canim if 2 ogun diye biliyorim
Aralarda sadece kalorisiz iceceekler icebiliyirsun. Yapan arkadaslar daha iyi bilgi verir simdi
Menun guzel bence sadece ekmek 3 dlm cokmu bilemedim
akşamüstü 5te ablacım MRJasminium84 yasimmm bebegim ne yaptin gittinmi mr a
Şu ara ekstra agrim var, spor yapabilirmiyim diye sordumiyi ki ısrar etmişsin mefkuşum yoksa ilaçla yollayacakmış kiloyu zaten vermeye başladın da o dizle nasıl bol spor yapacakmışsın kendine zarar vermeden onu da dedi mi
Cok tesekkur ederim gökşencimdoğum gününüz kutlu olsuun.sevdiklerinizle sağlıkla geçireceğiniz nice güzel seneleriniz olsun inşallah.
Aminnnnnn inşallahhhhh canomayyyy kuzum yaaa buna ben bile ağlıycan şimdi gözüm doldu hem de gülerek:)işte bunun farkın da olsunlar bilsinler çocuklarımız bence en değerli hediye rabbim evlatlarınla eşinle tüm sevdiklerinle gözlerini sadece mutluluktan dolmayı nasip edeceği nice sağlıklı yıllarınız olsun inşallah , rabbim ileri de seninle benim yüz yüze görüşüp sarılıp gözümüzün dolmasını da nasip etsin inşallah
Geçmiş olsun tatlimGünaydın herkese hayırlı sağlıklı mutlu huzurlu günler olsunçok özledim takımımı ama bir süre yine giremeyebilirim hem iş hem çocuk hem hastalık surunup gidiyorum ben kilo konusuna gelince hep hamur işi tam gaz devam tartilmadim ama hiç iyi sonuç beklemiyorum bu hafta Annemlere geçince hızlıca diyete geçeceğim ve mezun olacağım inşallah
Hayirli insallah cnmakşamüstü 5te ablacım MR
iki gündür sistem hata verdi sürekli opss hata oluştu yazdı durdu evde degıldım eve gelınce bılgısayarımdan gırebıldım
insAllah ablacım aynen asıl doğum sonrası çok daha dikkat etmem gerek cidden düzen oturtmam lazımVakti saati gelince saglikla olur ins. Cnm
toplamda aldigin kilo fazla degil
Dogum sonrasi belki bi 8-10kilo gider
Ondan sonra cok dikkat etmen lazim
geçmiş olsun ablacım insAllah sağlıkla gider kilolarda dizilerindeki yük azalırHuuuuu daha kalkmadinizmi millet
Kalkdiysaniz neden gelip rapor vermiyosunuz
Ben dr dan geldim
Ev dr u bi tedavi uyguladimi dedi krem ilac vs, yok , rontgen mr cekilsin dedi
Önce iltihap vardir belki diye ilac verecekti
Ben israrci olunca röntgen cekti :)))
Dizin cok kötü görünüyor cok aşınma var yaşın daha cok genc
Mutlaka hemen kilo vermelisin, bol spor yapmalisin dedi
Bide mr dan randevu almam lazim
amin cnm insAllah saolaisnSağ Salim gelsin inşallah miniğin canım maşallah çok maharetlisin
bende cekingenimdr hani pazarlık falan yapan olsa zorlanırız yüz yüze genelde fiyat kırarım çoğu zmn zararına satış yaparım diye cesaret edememAllahım inşallah hızlıca giderler :) yürüyüş yeri bulamayacağım diye dert etmiştim. evde de yapılır ama ağaçların arasında daha iyi oluyor.
granül kahvenin öyle olduğunu bilmiyordum. iş yerinde hep içiyorduk. Türk kahveside içiyorum ama kupada olan kafeinli şeyleri daha çok seviyorum. o zaman şu filtre kahveler nasıl yapılıyor helan bi araştırayım.
dışarıya da satmak istiyorum aslında ama çekingenlik var sanırım bende. belkiFit mutlu anne bana gaz verir, öneri verir :)
şimdi eşimle overloğun parçalarını almaya gidiyoruz :)
insAllah canım saolasinsağlıkla kucağına alırsın ınsalah. Güzel, çok kilo almamışsın
insAllah abla iyice toparladın da sarilık falan ugrasmayalim insAllah bu sefer oğluma yaptım nasipse bunlar müşterilerin abla dogurmasam bı iki daha diksem kâr kârdır39. haftayı da gör de gülüm o arada dikkat et kendine doğurma kızzz iyice gelişsin bebiş , çok güzel dikmişsin maşallah kuzum da sağlıkla güle güle kullanır inşallah , bebeklerin her şeyi şirin güzel oluyor yaaaa
Sende if ci oldun artikHerkese hayirli günler
Sabah ciktim Evden, gittigimde yerde net cekmedieve geldim bi oturdum gecmisi bitirmeye calistim kahvalti hazirliyayim dedim gec saatte Kahvalti yapmis oldum artik ögle yemegi oldu
is yerindemi bi sorun vardi acabaiki gündür sistem hata verdi sürekli opss hata oluştu yazdı durdu evde degıldım eve gelınce bılgısayarımdan gırebıldım
amin cnm sagolasingeçmiş olsun ablacım insAllah sağlıkla gider kilolarda dizilerindeki yük azalır
Mefkurem Zuhal abla doğum günün snrm Rabb'im sevdiklerinle daha nice güzel günler günler görmeyi nasip etsin insAllah
Cok tesekkur ederim canlarimmm
Önemli biseyi yoktur insbende yeni girdim eve
kizimin goz dr da randevusu vardi.donerkende bi kac magzaya girdim.dunden kalan yemekleri yedim simdi esime biseyler hazirliycam
bizde uyumak hayalHuuuuu daha kalkmadinizmi millet
Kalkdiysaniz neden gelip rapor vermiyosunuz
Ben dr dan geldim
Ev dr u bi tedavi uyguladimi dedi krem ilac vs, yok , rontgen mr cekilsin dedi
Önce iltihap vardir belki diye ilac verecekti
Ben israrci olunca röntgen cekti :)))
Dizin cok kötü görünüyor cok aşınma var yaşın daha cok genc
Mutlaka hemen kilo vermelisin, bol spor yapmalisin dedi
Bide mr dan randevu almam lazim
Günaydin canim, yeni baslangicin hayirli olsun insallah. Bol bol eksilerin olsunGünaydın güzeller
Kendimi tanıtıym yeni arkadaşlara.
Ben Poni eskilerdenim 31 yaşında 2 çocuk annesi okulöncesi öğretmeniyim. Bu yıl mimiğime baktığım için ücretsiz izindeydim,evdeydim hep. 91 kiloyla diyete başladım 78 kiloya düştüm ama şimdi 80 kiloyum takıma gelip başlamasaydım ben hala 90larda olacaktım bu yüzdn mutluyum. Hastalık, taşınma işleri vs derken ara verdim ama bomba gibi geldim inşaallah gerci tansiyondan baş dönmelerm olsada diyete başladm spora da Allah kerim artık. Bi de hepinizi seviyorum
Sanirim Bugünlük öyle oldumSende if ci oldun artik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?