Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Bugün aglatacaksiniz beni

Cok tesekkur ederim canimin içi

Benim oglanda, beni benden cok sevdigine inandigim tek kişi diye durum yapmış
ayyyy kuzum yaaa buna ben bile ağlıycan şimdi gözüm doldu hem de gülerek:)işte bunun farkın da olsunlar bilsinler çocuklarımız bence en değerli hediye rabbim evlatlarınla eşinle tüm sevdiklerinle gözlerini sadece mutluluktan dolmayı nasip edeceği nice sağlıklı yıllarınız olsun inşallah , rabbim ileri de seninle benim yüz yüze görüşüp sarılıp gözümüzün dolmasını da nasip etsin inşallah

Allah şifa versin canım dikkat et kendine yorma kendini muhtemelen işlere dalıp terleyip üzerinde soğuyor ondan üşütmüşsüdür
benim de pazartesi olmam lazımdı. Normalde de guzel kilo verdiğim ay gecikirdi. Bugün halen ödem felan yok.Daha gecikecek gibi duruyor.Inşallah cuma ya olmam.
Geçmiş olsun canım
Sağolun canlar vallahi eve dönmeyeceğim koca gelmeden ama burda işler bitince annemlere geçeceğim belki 1 haftaya kadar gecebilirim

Gelmiş geçmiş olsun kuzum
Benimki daha farklı sanırım çünkü yıllardır geçmedi aksine büyümesinden korkuyor doktorlar

Amin kuzumm inşallah

Jasminium84 yasimmm bebegim ne yaptin gittinmi mr a
akşamüstü 5te ablacım MR

Günaydın herkese hayırlı sağlıklı mutlu huzurlu günler olsun çok özledim takımımı ama bir süre yine giremeyebilirim hem iş hem çocuk hem hastalık surunup gidiyorum ben kilo konusuna gelince hep hamur işi tam gaz devam tartilmadim ama hiç iyi sonuç beklemiyorum bu hafta Annemlere geçince hızlıca diyete geçeceğim ve mezun olacağım inşallah

iyi ki ısrar etmişsin mefkuşum yoksa ilaçla yollayacakmış kiloyu zaten vermeye başladın da o dizle nasıl bol spor yapacakmışsın kendine zarar vermeden onu da dedi mi
Şu ara ekstra agrim var, spor yapabilirmiyim diye sordum

Ev dr na sor dedi :)))

Aminnnnnn inşallahhhhh canom

Eşimde kutladi, ne hediye istiyon diyor :))
Heralde bi süpriz hazirlamisindir dedim
Goruyon sabahtan aksama bahcedeyim, senin icin yapiyorum

Yok dedim bana özel bisey olmasi lazim
Sen böyle degildin, cok degistin diyor

Artik maddeperest oldum, öbür türlü yaranmadim bundan sonra boyle didim

Geçmiş olsun tatlim
Kv ye hamurisi mideme dokunuyor de :))

Vakti saati gelince saglikla olur ins. Cnm

toplamda aldigin kilo fazla degil
Dogum sonrasi belki bi 8-10kilo gider
Ondan sonra cok dikkat etmen lazim
insAllah ablacım aynen asıl doğum sonrası çok daha dikkat etmem gerek cidden düzen oturtmam lazım
geçmiş olsun ablacım insAllah sağlıkla gider kilolarda dizilerindeki yük azalır
Sağ Salim gelsin inşallah miniğin canım maşallah çok maharetlisin
amin cnm insAllah saolaisn
bende cekingenimdr hani pazarlık falan yapan olsa zorlanırız yüz yüze genelde fiyat kırarım çoğu zmn zararına satış yaparım diye cesaret edemem netten satışa başladım cnm öyle dene istersen face üzerinden yaptıklarımı tanıtıyorum bklm 3-5 geldi sipariş arkası da şöyle olursa güzel gidiyor
sağlıkla kucağına alırsın ınsalah. Güzel, çok kilo almamışsın
insAllah canım saolasin
insAllah abla iyice toparladın da sarilık falan ugrasmayalim insAllah bu sefer oğluma yaptım nasipse bunlar müşterilerin abla dogurmasam bı iki daha diksem kâr kârdır

Herkese hayirli günler
Sabah ciktim Evden, gittigimde yerde net cekmedi eve geldim bi oturdum gecmisi bitirmeye calistim kahvalti hazirliyayim dedim gec saatte Kahvalti yapmis oldum artik ögle yemegi oldu
Sende if ci oldun artik

iki gündür sistem hata verdi sürekli opss hata oluştu yazdı durdu evde degıldım eve gelınce bılgısayarımdan gırebıldım
is yerindemi bi sorun vardi acaba
geçmiş olsun ablacım insAllah sağlıkla gider kilolarda dizilerindeki yük azalır
amin cnm sagolasin
Mefkurem Zuhal abla doğum günün snrm Rabb'im sevdiklerinle daha nice güzel günler günler görmeyi nasip etsin insAllah
Mefkurem dogum günün kutlu olsun abla, ailenle birlikte nice mutlu yaslarin olsun ins
Cok tesekkur ederim canlarimmm

bende yeni girdim eve
kizimin goz dr da randevusu vardi.donerkende bi kac magzaya girdim.dunden kalan yemekleri yedim simdi esime biseyler hazirliycam
Önemli biseyi yoktur ins
bizde uyumak hayal
Günaydin canim, yeni baslangicin hayirli olsun insallah. Bol bol eksilerin olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…