- 11 Mayıs 2009
- 27.408
- 92.964
- 1.123
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #374.081
Senin metona güvendiğim icin aslinda senden beklentim daha fazladi cnm :) yine de kilona göre güzel eksiGeçen cuma 73.6
Bu cuma 73.0
Fark -600 gr
Yüzde %0.81
Spor pek yapamadim bu hafta onu da yapsaydım 1 kilo giderdi
evettt şimdi bahçe takımını alıp garantiledikten sonra anneler günü ve doğum günlerin de önceden düşün bacım ne istediğini ona göre aldırırsın ama eniştenin hakkını yemeyeyim allah razı olsun tamam demiş benim ki şunu istiyorum desem isteeee derdi ki çok nadiren bir şey isterim :))Aynen öyle
Artik, bisey istemem dönemi bitti
mükemmelKilo Bildirimi
Geçen hafta: 82,2
Bu hafta : 80,5
Aradaki fark: 1,7
Yüzde: %2,06
Eki Görüntüle 2651058
Çığlık atabilirim
olsun en azından bu olmuş. ama artıya geçmemek önemli.Gecen cuma 66.6
Bu cuma 66.2
Fark 0.4
Yuzde %0.60
Kizlar pazartesi artilari gidip ancak bu kadar eksiye gecebildim kusura bakmayin.
@huban1234 kilo bildirimini bekliyorum canim
ooo ne yesem acaba :) yine de bir şey yemeyi düşünmüyorum. istikrarlı devam inşallah :)yemedigin iyi olmus tatlim
Cuma gunleri caninin istedigi biseyi abartmadan yiyebilirsin
evliliğimin ilk aylarında mıhlama-kuymak muhabbeti baya olmuştu :)mıhlama deyişinden anladım Rizeli olabileceğinibende Trabzonluyum biz kuymak deriz
tebrik ederimGünaydın
Geçen cuma 68.7
Bu cuma 67.4
Fark -300
@uç melek annesi
Seni tebrik ederim cnm. Bu hafta çok dolu geçti benim hiç evde durmadım. Bügün bile köye gideceğiz.
Kusura bakma hem seni yarışmak için çağırdım hemde katılamadım. Bu hafta olmadı. Ama istersen başka hafta yarışabiliriz.
olsundu senin aklın şimdi başka bir şeyde. sen mutlu ol.Kızlar ben ne yazık ki sabitim
kusura bakmayın lütfen
Bi günlük sapıtmayı ancak bu kadar toparlayabildim
olsun. ben tam düzenli başlayamadım spora. yinede iyi kilo verdin tebrik ederim.Geçen cuma 73.6
Bu cuma 73.0
Fark -600 gr
Yüzde %0.81
Spor pek yapamadim bu hafta onu da yapsaydım 1 kilo giderdi
vücut gordu valla artı cıktım bu hafta az yıyınce boyle oluyor ıste anında kacamak kilo oluyormenun az oldugu icin 1 pisiyi gormuyum
bence o kadar strese sabit gelmen harika gülüm , gözünü seveyim salıya kadar elinden geldiğince sakin kalmaya çalış gülümKızlar ben ne yazık ki sabitim
kusura bakmayın lütfen
Bi günlük sapıtmayı ancak bu kadar toparlayabildim
Kiz bizim ruhumuz fakirevettt şimdi bahçe takımını alıp garantiledikten sonra anneler günü ve doğum günlerin de önceden düşün bacım ne istediğini ona göre aldırırsın ama eniştenin hakkını yemeyeyim allah razı olsun tamam demiş benim ki şunu istiyorum desem isteeee derdi ki çok nadiren bir şey isterim :))
Vavvvv sen ucmusun bu hafta
Abla tırsmıştım senden ama iki haftadır öndeyim nerde sende ki -3-4 kg'lar beni gaza getirVavvvv sen ucmusun bu hafta
Baya geride kaldim
36 saatlik abla haftaya 3 günlük açlıklar başlıyor ama pazartesi serbest gün var
Haydi zehra haydiiiiiiGünaydınnn
Oooo 3 günlükler basliyosa36 saatlik abla haftaya 3 günlük açlıklar başlıyor ama pazartesi serbest gün varne olur bilmiyoumr
Pazartesi işe basliyom ya, hareketim articak mecbur :)Abla tırsmıştım senden ama iki haftadır öndeyim nerde sende ki -3-4 kg'lar beni gaza getir
Eve gidincede tam rahat edemicenGunaydın kızlar bizde ogleden sonra yola cikicaz. Kvde gelicek kesinlesti. Hayirlisiyla bi varaydık eve yol gözumde buyuyor ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?