- Konu Sahibi Handandandan
-
- #374.181
Seninle birlikte mi yaşayacak canım, kırılabilir.suan canım cok sıkıldı telefonun ekranı gıttı esım yıne kıyametı koparacak hepte benı buluyor boyle seyler
susmamda her sene telefonun basına bır ıs gelıyor benım daha 1 sene falan oldu alalı:SSeninle birlikte mi yaşayacak canım, kırılabilir.
Bağırırsa susma sakın
tebrikler canim guzel eksigeçen hafta 83
bu hafta 82.3
700 gr fark var
olsun abla yinede eksi gelmis.Gunaydinnnn güzellikler
Benim tam bekledigim gibi olmadi3 gündür cok cabaladim ama sali günü +2vardi
Anca bu kadar eksiye dusebilmisim
Gecen hafta 97.8
Bugun 97.4
Fark 0.4
Yüzde 0.41
Tarti icin fazla beklemek istemedim çünkü haftaya işe baslayinca daha da erken tartilcam
Sabah, gecen haftaki kilomu 98. 8 diye hatirladiydim, sonucu görünce sevindirik oldum
Sonuc listelerine baktim tekrar, sonra hayal kirikligi
tebrikler canimgecen cuma 58.2
bu cum 57.6
fark 600
%1.03
artiyla gelmemis olman super. Listeye giriyormusunGunaydin kızlar
2 hafta once tartım 71.5
Bu hafta 71.5
Sabıtım
ah bu esler kiskirtmak icin herseyi yapiyorlarherkese günaydın ve hayırlı cumalar :)
bu sabah işime mıhlama yaptım, yine o yedi ben baktım :) bi de utanmadan sana çok üzülüyorum diyor
sabah msj larını okuyayım:)
tebrikler canimDiyetimin 3.haftasi ilk başlangıç 88.7 galiba tam hatırlamıyorum ama
Geçen hafta 86.7
Bu hafta 85.7
Fark 1kilo
Haftaya 84 görmek istiyorum
atmalisin canim.Kilo Bildirimi
Geçen hafta: 82,2
Bu hafta : 80,5
Aradaki fark: 1,7
Yüzde: %2,06
Eki Görüntüle 2651058
Çığlık atabilirim
ama az gecen haftada azdiSen de bendensinama yüzden benimkinden bi parca daha iyi :)))
sonradan -400 oldugunu yazmissin o zaman yuzdelere bakicaz gerci zaten yuzdeye bakiyordukta hesaplayalim biGünaydın
Geçen cuma 68.7
Bu cuma 67.4
Fark -300
@uç melek annesi
Seni tebrik ederim cnm. Bu hafta çok dolu geçti benim hiç evde durmadım. Bügün bile köye gideceğiz.
Kusura bakma hem seni yarışmak için çağırdım hemde katılamadım. Bu hafta olmadı. Ama istersen başka hafta yarışabiliriz.
olsun canim . can sikintisiyla normal artida degilsinyaKızlar ben ne yazık ki sabitim
kusura bakmayın lütfen
Bi günlük sapıtmayı ancak bu kadar toparlayabildim
eksi eksidir tebriklerGeçen cuma 73.6
Bu cuma 73.0
Fark -600 gr
Yüzde %0.81
Spor pek yapamadim bu hafta onu da yapsaydım 1 kilo giderdi
eksi candir ablamkilo bildirimim
geçen cuma 87.8
bu cuma 87.5
fark -300 gram :)
tebrikler canim.
hayirli yolculuklar diyecektim eve varmissindir belki iyi dinlenmeler canimGunaydın kızlar bizde ogleden sonra yola cikicaz. Kvde gelicek kesinlesti. Hayirlisiyla bi varaydık eve yol gözumde buyuyor ya
menulerin az ama duzenli degil canim. O yuzden fazladan yedigin hersey arti gelebilir. Olbildigince menu satlerine dikkat eteye calisçok üzülerek bildiriyorum
gecen hafta 77.4
bu hafta 77.9
fark -0,5
dün bu yuzden azcık yedım canım cok sıkıldı haftaya telafi edicem söz
tebrikler canimCuma:68.1
Bugün:67.2
Fark:900 gram
Yüzde:1.32
hubani merak etmistim aranizda gizli rekabetten oturuGeçen cuma : 54.8 kg
Bu hafta : 55.3 kg
Fark : + 500 gr
kolay gelsin. Yeni evinde saglik ve huzurla otur insSenin dönüm noktan da 3 haneli sayılar zaar 100 görmeden motivasyomun olmuyor 90 ı görünce de gevşiyor yaylar
Gelirim abloşum sen gel de iste yeterki
Taşınacağız da ev topluyorum bu ara yoğunum stresliyim bunalımlıyım. Kağıt toplayıcılar gibi marketlerde kutu kutu geziyorum bi SGK m yok onu da büyük devletim el atıversin gari
hosgeldin canim. Hemde eksiyle gelmis. Haftaya listedesin o zamanSelam herkese
Geçen hafta 81.7
Dün 80.3
Bugün 79.9
Canım 7ler
sabitte iyi canimBu hafta pek olmadı.ama haftaya daha iyi ve sıkı davrancam.Regl dönemındeyim bbenimki 2hafta sürüyor o yüzden biraz zorlaniyorum
Geçen Cuma 102
Bu hafta 102
Fark 0
Ne aldım ne verdim
masallah yuzde super tebriklerbende şimdi tartıldım
Geçen hafta: 66,2
Bu hafta : 64.7
Aradaki fark: -1,5
Yüzde: 2,26 %
masallah buyuyor bebis. Dikkat edersen dengeli gider kilo isi canim. Ama cokta kafa yorma bence hamileligin tadini cikarHerkese hayırlı günler hayırlı cumalar kizlarr
Biz sonunda evimize döndük ve tartilabildim
3 hafta önce:69.8
Bugün:71.1
Fark: 1.3
Hiç bebek kilosu demiycem bu bildiğin anne evi kilosu
Dikkat etsem gider mi ki acaba? Diyet gibi değilde cıslı yiyeceklerden uzak dursam belki azalir biraz. 14. Haftanin içindeyim artık ama 16-18. Haftaya kadar kilo almamaya çalisiyodum.
tevrikler canim. Gecmis olsunCuma 68.0
Bugun 67. 1
Fark 0.9
Ikı gundur aksam yemegım yok maalesef hemoroıd problemi basladı bu yuzden de moralim cok bozuk
Sabit olman guzel canim. Adetin bitince dahada ekside olacaksin demekKusura bakma canım çok yoğun geçiyor günlerim 55 sabitim ama muhtemelen zayıfladım adetimin 2. Günü çünkü
Kul yapisi olabiliyor canim. Benimde baya senede bozuluyor. Ya yenisi ya yaptiriliyor yapacak visey yoksusmamda her sene telefonun basına bır ıs gelıyor benım daha 1 sene falan oldu alalı:S
abla bu nasil bir menudur. Nasil durdun bununla18 haziran perşembe
Gün icinde kahve su
18.30
100 gr mozeralla
1 dil. Ananas
Menun guzel gibi canim. Ama saatlerini de yazki aksam gecmi yiyorsun napiyorsun anlayalim. Sporda var tebriklerperşembe günü menüm
kahvaltı peynir.5 zeytin.1 çavdar.domatrs biber
öğle kibrit kutusu peynir
yoğurtlu semizotu
ara 4 kayısı.1 berk yarim yağlı süt
akşam kabak sote 4 ksk yoğurt.1 dilim çavdar
ara 1 şeftali.yarim çay bardağı çerez
şu 3 lt
spor 1 saat hızlı tempo yürüyüş ×3= 180 puan
U UcanSupurge
bu hafta degıl canım haftaya gırebılıyorum ayrıldıgım kılo veya altında olursamartiyla gelmemis olman super. Listeye giriyormusun
evlendıgımızde ekranım kırıktı bırde telefon kacak telefondu onu oyle yenıledık onu bı sure kullandım sonra tam dogum yaptıgım gun ekranı dondu onuda yaptırıp bı sure kullandım yenı aldık onuda 2 sene once falan caldırdım pazarda bu baya ıyı gıdıyordu ama pat dıye dustu elımden ve ekran gıttıKul yapisi olabiliyor canim. Benimde baya senede bozuluyor. Ya yenisi ya yaptiriliyor yapacak visey yok
Napalim canim esler boyle yaptigi icin bence bozuluyor bizim teller.evlendıgımızde ekranım kırıktı bırde telefon kacak telefondu onu oyle yenıledık onu bı sure kullandım sonra tam dogum yaptıgım gun ekranı dondu onuda yaptırıp bı sure kullandım yenı aldık onuda 2 sene once falan caldırdım pazarda bu baya ıyı gıdıyordu ama pat dıye dustu elımden ve ekran gıttı
benım sansıma butun hersey benım elımde bozulur aslında cok dıkkat ederım buna ragmen olay bana patlar
benımkıde oyledı gecenlerde degıstırdı telını yenı valla banka acık olaydı gıdıp degıstırecektım ona soylemeden ekranı sansıma butun param katılım hesabında tel gıdıncede carı hesaba aktaramıyorum yeterkı cenesını cekmeyeyım kalbım kırılmasın dıye ama bıcımsız zamana denk geldı sansmaNapalim canim esler boyle yaptigi icin bence bozuluyor bizim teller.
Benimkide soylenir. Kendi 5 senedir galan ayni teli kullanir.
Ben dikkat etrikce mutlaka bisey oluyor dedigin gibi.
neyine kıyamet koparacak bilerek mi yapıyorsun sanki kazadır olabilir insanlık hali gülüm ,koruyucu kılıf kapaklı kaplardan kullanmıyor musun gülüm ben de çok düşürüyorum birden elim boşalıyor ya ama sapasağlam her yeri telefonun çok güzel koruyor kapaklı kılıflarsuan canım cok sıkıldı telefonun ekranı gıttı esım yıne kıyametı koparacak hepte benı buluyor boyle seyler
zaten telefonların ömrü 2 sene çok iyi kullansan da yavaşlıyor donuyor ekran parmağı görmüyor bir şekilde bozuluyor pili hemen bitiyor ,adamlar ona göre yapıyor çabuk bozulsun ki yenisi alınsın diyeNapalim canim esler boyle yaptigi icin bence bozuluyor bizim teller.
Benimkide soylenir. Kendi 5 senedir galan ayni teli kullanir.
Ben dikkat etrikce mutlaka bisey oluyor dedigin gibi.
aklıma ne geldi :)) nette çocuğun teki yazmış rüyasın da çok pahalı arabası varmış ve bunun benzinine nasıl para yetiştiricem diyormuş , sonrada ulan bizim ruhumuz fakir rüyada bile pahalı arabanın benzinin parasını düşünüyoruz yaa diye yazmıştıKiz bizim ruhumuz fakirbisey isterken bile cok ucmuyoruz :)))
Zaten alacagim biseydi, kendi teklif etti onu ben alayim diyecok pahali bisey degil :)
En iyisi önceden ne istedigimizi duyurmak
Başarıya götüren beslenme şekli budur umarım
Aynen canım hatta kıyafetsizgünaydın herkese. biraz saçma bir soru olacak belki ama genelde sabah aç karnınıza tartılın diyorlar ya su bile içmeden mi tartılıyorsunuz?:)
Tebrik ederim yendin beni ve takımımızı uçurdun inşallah bu hafta birincisi de olursunGeçen cuma: 71,5
Bugün: 69.3
Fark :2,2
Yüzde: 3.07 yüzdeyi yanlış hesaplamadıysam
Çoook iyiilk cuma kilo bildiririmimi bende yapayım;
diyete salı günü başladım.
başlangıç kilo: 65.7
19 haziran cuma günü kilo: 63 :)
Gayet güzel ilerliyorsun canımgeçen hafta 83
bu hafta 82.3
700 gr fark var
Benimkilere de bakabilirsinElifff yaaa harikasinnn bu haftaki menulerine hemen bi göz atiyorum. Tebrikler
Sağlık olsun abla haftaya daha güzel olur inşallahGunaydinnnn güzellikler
Benim tam bekledigim gibi olmadi3 gündür cok cabaladim ama sali günü +2vardi
Anca bu kadar eksiye dusebilmisim
Gecen hafta 97.8
Bugun 97.4
Fark 0.4
Yüzde 0.41
Tarti icin fazla beklemek istemedim çünkü haftaya işe baslayinca daha da erken tartilcam
Sabah, gecen haftaki kilomu 98. 8 diye hatirladiydim, sonucu görünce sevindirik oldum
Sonuc listelerine baktim tekrar, sonra hayal kirikligi
Süpergecen cuma 58.2
bu cum 57.6
fark 600
%1.03
Tekrardan hoş geldin canım bu hafta listedesin değil mi ?Gunaydin kızlar
2 hafta once tartım 71.5
Bu hafta 71.5
Sabıtım
İnşallah canım sonucun güzelDiyetimin 3.haftasi ilk başlangıç 88.7 galiba tam hatırlamıyorum ama
Geçen hafta 86.7
Bu hafta 85.7
Fark 1kilo
Haftaya 84 görmek istiyorum
Bence de atmalısın süperKilo Bildirimi
Geçen hafta: 82,2
Bu hafta : 80,5
Aradaki fark: 1,7
Yüzde: %2,06
Eki Görüntüle 2651058
Çığlık atabilirim
Gayet iyi canım haftaya daha iyi olacak inanıyorumGecen cuma 66.6
Bu cuma 66.2
Fark 0.4
Yuzde %0.60
Kizlar pazartesi artilari gidip ancak bu kadar eksiye gecebildim kusura bakmayin.
@huban1234 kilo bildirimini bekliyorum canim
68.4 galiba canım yine de eksi de olmak güzel benceGünaydın
Geçen cuma 68.7
Bu cuma 67.4
Fark -300
@uç melek annesi
Seni tebrik ederim cnm. Bu hafta çok dolu geçti benim hiç evde durmadım. Bügün bile köye gideceğiz.
Kusura bakma hem seni yarışmak için çağırdım hemde katılamadım. Bu hafta olmadı. Ama istersen başka hafta yarışabiliriz.
Sabit ve artı gelenlere %2 mi yaptırıyordukKızlar ben ne yazık ki sabitim
kusura bakmayın lütfen
Bi günlük sapıtmayı ancak bu kadar toparlayabildim
Güzel canım spor yapmaya özen gösterirsen daha fazla gidebiliriz dediğin gibiGeçen cuma 73.6
Bu cuma 73.0
Fark -600 gr
Yüzde %0.81
Spor pek yapamadim bu hafta onu da yapsaydım 1 kilo giderdi
Oookilo bildirimim
geçen cuma 87.8
bu cuma 87.5
fark -300 gram :)
Gülbe Kaç aydır takımdaydım herhalde ilk Defa bu kadar iyi sonuç aldın aynen devam
Allah Allah dünkü menünde hiç bir şey yoktu neredeyse niye böyle oldu?çok üzülerek bildiriyorum
gecen hafta 77.4
bu hafta 77.9
fark -0,5
dün bu yuzden azcık yedım canım cok sıkıldı haftaya telafi edicem söz
Allah razı olsun abla son iki kilo yolun sonu görünüyorzun zamandir bu sürecte olmana, ve kilona göre süper gitmis zehrammasallah her hafta ayni güzellikte devam ediyorsun kv
Haftaya adet ödemi de giderse %3 bile yapabilirsin canımBu hafta pek olmadı.ama haftaya daha iyi ve sıkı davrancam.Regl dönemındeyim bbenimki 2hafta sürüyor o yüzden biraz zorlaniyorum
Geçen Cuma 102
Bu hafta 102
Fark 0
Ne aldım ne verdim
Çok iyibende şimdi tartıldım
Geçen hafta: 66,2
Bu hafta : 64.7
Aradaki fark: -1,5
Yüzde: 2,26 %
Ya Cumalar da olmasa gelmeyeceksin kalorili şeylerden uzak durursan dengelersin bence de canımHerkese hayırlı günler hayırlı cumalar kizlarr
Biz sonunda evimize döndük ve tartilabildim
3 hafta önce:69.8
Bugün:71.1
Fark: 1.3
Hiç bebek kilosu demiycem bu bildiğin anne evi kilosu
Dikkat etsem gider mi ki acaba? Diyet gibi değilde cıslı yiyeceklerden uzak dursam belki azalir biraz. 14. Haftanin içindeyim artık ama 16-18. Haftaya kadar kilo almamaya çalisiyodum.
Allah şifa versin canım illa önümde olacaksın 100 gramla bile olsa seni geçemiyorum.Cuma 68.0
Bugun 67. 1
Fark 0.9
Ikı gundur aksam yemegım yok maalesef hemoroıd problemi basladı bu yuzden de moralim cok bozuk
Ferforje mi düşünüyorsun abla ?yok kizz o kadar pahalı bisey degil :) bu dedigimi aksesuar icin koyacam, 2 sandalye 1 yuvarlak masa
Çok sevindim canım annelerin en mutlu olacağı sebep çocuklar mutluysa sen de mutlusunKızlar taşınırken bi acaba vardı kafamızda ama şu an çok memnunum. Kızımın orda hiç arkadaşı yoktu burda oyun alanının ve apartmn önünün metrekaresine 2 çocuk düşüyor :) apartmanda da komşu çocuklarıyla iyi anlaştılar 9 ve 11 yaşında sürekli bizdeler bnde rahat rahat yazabiliuorum. Bakıcı içinde apartman görevlisinin eşini önerdiler inşaallah o da iyi olursa yeme de yanında yat olacak benm için taşnma işi
Allah Allah senden kıymetli mi sen her ay yemek pişirerek çocuklara bakarak temizliği yaparak daha bir sürü şey dahil ona kaç telefon parası kazandırıyorsun sıkma canını böyle şeylere arabayı çarptığında da böyle canın sıkılmıştı hatırlıyorumsuan canım cok sıkıldı telefonun ekranı gıttı esım yıne kıyametı koparacak hepte benı buluyor boyle seyler
Valla canım nerdeyse 24 kilo gitti ben sevdim bu stili artık bu tarz besleneceğimBaşarıya götüren beslenme şekli budur umarım
ekranı degısınce sorun halolur sanırım ablada mesele bunu esıme soylemekte daha hala soyleyemedımzaten telefonların ömrü 2 sene çok iyi kullansan da yavaşlıyor donuyor ekran parmağı görmüyor bir şekilde bozuluyor pili hemen bitiyor ,adamlar ona göre yapıyor çabuk bozulsun ki yenisi alınsın diye
bu cuma gırıcem ınsallah canım 3 hafta lısteye dahıl olaabılıyorumTekrardan hoş geldin canım bu hafta listedesin değil mi ?
arabada benı sasırtmıstı ama telefon konusunda hıc umıdım yok zehracım daha 2 gun once telefon sarj almıyor sanıp ona soyledıgımde duzgun kullanmıyorsun dye bır ton laf saydıAllah Allah senden kıymetli mi sen her ay yemek pişirerek çocuklara bakarak temizliği yaparak daha bir sürü şey dahil ona kaç telefon parası kazandırıyorsun sıkma canını böyle şeylere arabayı çarptığında da böyle canın sıkılmıştı hatırlıyorum
amannn canim bosver. Ben bu takima geldigimden beri esimin her dedigini takmamaya basladim. Burdaki tecrubeli hatunlardan. Yoksa hayat gecmezbenımkıde oyledı gecenlerde degıstırdı telını yenı valla banka acık olaydı gıdıp degıstırecektım ona soylemeden ekranı sansıma butun param katılım hesabında tel gıdıncede carı hesaba aktaramıyorum yeterkı cenesını cekmeyeyım kalbım kırılmasın dıye ama bıcımsız zamana denk geldı sansma
aynen abla birisi oyle elimde tele bakarken mavi ekran oldu gitti dusme falan yok omru bittimi yapacak bisey yokzaten telefonların ömrü 2 sene çok iyi kullansan da yavaşlıyor donuyor ekran parmağı görmüyor bir şekilde bozuluyor pili hemen bitiyor ,adamlar ona göre yapıyor çabuk bozulsun ki yenisi alınsın diye
ins tontisine faydasi olur ablam.öğleden sonra tontişime gittim, bu defa da yok sen gel desem 2 haftadır öyle diyorum küsecek cancağızım , neyse gittim barış muslunun demo var bu akşam didim bizim hatunun instagramı yok telefonu eksi yüklese kapanıyor tel kaldıramıyor ben de oğluna dedim senin insatagramdan barış musluyu takibe al akşam 22:30 da annene ver kuzum izlesin dedim ,inşallah ona da faydası olur diyerek buradan ilgisi çekenlere de hatırlatma olsun
barış muslu canlı instagram yayını 22:30 da isteyenler kendini ayarlayıp telefon şarjlarını tam doldurup saati kaçırmasın
Makarna kremaliymis ama cuma kacamagin olsun. Sabah tatli varmis,keci boynuzu ozude tatli fazla olmus sanki19 HAZİRAN CUMA MENÜM
10.00: Kıymalı yumurta (2kasik kıyma+2yumurta)
Yeşillik
1kucuk bardak kadayıflı muhallebi
17.00: 1 çorba kasesi karpuz
*47 dk ekliptik bisiklet
188puan
U UcanSupurge
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?