Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

geçen hafta 83
bu hafta 82.3
700 gr fark var
tebrikler canim guzel eksi
olsun abla yinede eksi gelmis.
Senle ben mimliyiz bu hafta kacamak yok bize
gecen cuma 58.2
bu cum 57.6
fark 600
%1.03
tebrikler canim
Gunaydin kızlar
2 hafta once tartım 71.5
Bu hafta 71.5
Sabıtım
artiyla gelmemis olman super. Listeye giriyormusun
herkese günaydın ve hayırlı cumalar :)

bu sabah işime mıhlama yaptım, yine o yedi ben baktım :) bi de utanmadan sana çok üzülüyorum diyor

sabah msj larını okuyayım:)
ah bu esler kiskirtmak icin herseyi yapiyorlar
Diyetimin 3.haftasi ilk başlangıç 88.7 galiba tam hatırlamıyorum ama
Geçen hafta 86.7
Bu hafta 85.7
Fark 1kilo
Haftaya 84 görmek istiyorum
tebrikler canim
Kilo Bildirimi
Geçen hafta: 82,2
Bu hafta : 80,5
Aradaki fark: 1,7
Yüzde: %2,06
Eki Görüntüle 2651058
Çığlık atabilirim
atmalisin canim.tebrikler
Sen de bendensin ama yüzden benimkinden bi parca daha iyi :)))
ama az gecen haftada azdi(
sonradan -400 oldugunu yazmissin o zaman yuzdelere bakicaz gerci zaten yuzdeye bakiyordukta hesaplayalim bi
Kızlar ben ne yazık ki sabitim
kusura bakmayın lütfen
Bi günlük sapıtmayı ancak bu kadar toparlayabildim
olsun canim . can sikintisiyla normal artida degilsinya
Geçen cuma 73.6
Bu cuma 73.0
Fark -600 gr
Yüzde %0.81

Spor pek yapamadim bu hafta onu da yapsaydım 1 kilo giderdi
eksi eksidir tebrikler
kilo bildirimim
geçen cuma 87.8
bu cuma 87.5
fark -300 gram :)
eksi candir ablam
Geçen cuma 97.7
Bu cuma 96
Fark -1.7

@mefkurem
tebrikler canim.
Gunaydın kızlar bizde ogleden sonra yola cikicaz. Kvde gelicek kesinlesti. Hayirlisiyla bi varaydık eve yol gözumde buyuyor ya
hayirli yolculuklar diyecektim eve varmissindir belki iyi dinlenmeler canim
çok üzülerek bildiriyorum
gecen hafta 77.4
bu hafta 77.9
fark -0,5
dün bu yuzden azcık yedım canım cok sıkıldı haftaya telafi edicem söz
menulerin az ama duzenli degil canim. O yuzden fazladan yedigin hersey arti gelebilir. Olbildigince menu satlerine dikkat eteye calis
Cuma:68.1
Bugün:67.2
Fark:900 gram
Yüzde:1.32
tebrikler canim
Geçen cuma : 54.8 kg
Bu hafta : 55.3 kg
Fark : + 500 gr
hubani merak etmistim aranizda gizli rekabetten oturu
Ama seb pazartesiye eritirsin bu artiyi
kolay gelsin. Yeni evinde saglik ve huzurla otur ins
Selam herkese

Geçen hafta 81.7
Dün 80.3
Bugün 79.9
Canım 7ler
hosgeldin canim. Hemde eksiyle gelmis. Haftaya listedesin o zaman
Bu hafta pek olmadı.ama haftaya daha iyi ve sıkı davrancam.Regl dönemındeyim bbenimki 2hafta sürüyor o yüzden biraz zorlaniyorum
Geçen Cuma 102
Bu hafta 102
Fark 0
Ne aldım ne verdim
sabitte iyi canim
bende şimdi tartıldım

Geçen hafta: 66,2
Bu hafta : 64.7
Aradaki fark: -1,5
Yüzde: 2,26 %
masallah yuzde super tebrikler
masallah buyuyor bebis. Dikkat edersen dengeli gider kilo isi canim. Ama cokta kafa yorma bence hamileligin tadini cikar
Cuma 68.0
Bugun 67. 1
Fark 0.9
Ikı gundur aksam yemegım yok maalesef hemoroıd problemi basladı bu yuzden de moralim cok bozuk
tevrikler canim. Gecmis olsun
Kusura bakma canım çok yoğun geçiyor günlerim 55 sabitim ama muhtemelen zayıfladım adetimin 2. Günü çünkü
Sabit olman guzel canim. Adetin bitince dahada ekside olacaksin demek

18 haziran perşembe

Gün icinde kahve su

18.30
100 gr mozeralla
1 dil. Ananas
abla bu nasil bir menudur. Nasil durdun bununla
Menun guzel gibi canim. Ama saatlerini de yazki aksam gecmi yiyorsun napiyorsun anlayalim. Sporda var tebrikler

Kul yapisi olabiliyor canim. Benimde baya senede bozuluyor. Ya yenisi ya yaptiriliyor yapacak visey yok
evlendıgımızde ekranım kırıktı bırde telefon kacak telefondu onu oyle yenıledık onu bı sure kullandım sonra tam dogum yaptıgım gun ekranı dondu onuda yaptırıp bı sure kullandım yenı aldık onuda 2 sene once falan caldırdım pazarda bu baya ıyı gıdıyordu ama pat dıye dustu elımden ve ekran gıttı

benım sansıma butun hersey benım elımde bozulur aslında cok dıkkat ederım buna ragmen olay bana patlar

Napalim canim esler boyle yaptigi icin bence bozuluyor bizim teller.
Benimkide soylenir. Kendi 5 senedir galan ayni teli kullanir.
Ben dikkat etrikce mutlaka bisey oluyor dedigin gibi.

benımkıde oyledı gecenlerde degıstırdı telını yenı valla banka acık olaydı gıdıp degıstırecektım ona soylemeden ekranı sansıma butun param katılım hesabında tel gıdıncede carı hesaba aktaramıyorum yeterkı cenesını cekmeyeyım kalbım kırılmasın dıye ama bıcımsız zamana denk geldı sansma

suan canım cok sıkıldı telefonun ekranı gıttı esım yıne kıyametı koparacak hepte benı buluyor boyle seyler
neyine kıyamet koparacak bilerek mi yapıyorsun sanki kazadır olabilir insanlık hali gülüm ,koruyucu kılıf kapaklı kaplardan kullanmıyor musun gülüm ben de çok düşürüyorum birden elim boşalıyor ya ama sapasağlam her yeri telefonun çok güzel koruyor kapaklı kılıflar

zaten telefonların ömrü 2 sene çok iyi kullansan da yavaşlıyor donuyor ekran parmağı görmüyor bir şekilde bozuluyor pili hemen bitiyor ,adamlar ona göre yapıyor çabuk bozulsun ki yenisi alınsın diye

öğleden sonra tontişime gittim, bu defa da yok sen gel desem 2 haftadır öyle diyorum küsecek cancağızım , neyse gittim barış muslunun demo var bu akşam didim bizim hatunun instagramı yok telefonu eksi yüklese kapanıyor tel kaldıramıyor ben de oğluna dedim senin insatagramdan barış musluyu takibe al akşam 22:30 da annene ver kuzum izlesin dedim ,inşallah ona da faydası olur diyerek buradan ilgisi çekenlere de hatırlatma olsun

barış muslu canlı instagram yayını 22:30 da isteyenler kendini ayarlayıp telefon şarjlarını tam doldurup saati kaçırmasın

Kiz bizim ruhumuz fakir bisey isterken bile cok ucmuyoruz :)))
Zaten alacagim biseydi, kendi teklif etti onu ben alayim diye cok pahali bisey degil :)

En iyisi önceden ne istedigimizi duyurmak
aklıma ne geldi :)) nette çocuğun teki yazmış rüyasın da çok pahalı arabası varmış ve bunun benzinine nasıl para yetiştiricem diyormuş , sonrada ulan bizim ruhumuz fakir rüyada bile pahalı arabanın benzinin parasını düşünüyoruz yaa diye yazmıştı
bizim gibi kadınlar kendilerine özel pahalı bir şeyi israf yada bencillik olarak gördüğümüz ve tabi ki (bize özel bir şey alınmasına) alışık olmadığımız için böyleyiz bacımmm , değişmeyen tek şey değişimin kendisidir biz de alışırız elbet ufak ufak bir şeyler istemeye sonra pahalı da olsa bizim de hak ettiğimize....

U UcanSupurge menüsü beslenme stilimiz benziyor bence
Başarıya götüren beslenme şekli budur umarım
[/QUOTE]
Valla canım nerdeyse 24 kilo gitti ben sevdim bu stili artık bu tarz besleneceğim
günaydın herkese. biraz saçma bir soru olacak belki ama genelde sabah aç karnınıza tartılın diyorlar ya su bile içmeden mi tartılıyorsunuz?:)
Aynen canım hatta kıyafetsiz
Geçen cuma: 71,5
Bugün: 69.3
Fark :2,2
Yüzde: 3.07 yüzdeyi yanlış hesaplamadıysam
Tebrik ederim yendin beni ve takımımızı uçurdun inşallah bu hafta birincisi de olursun
ilk cuma kilo bildiririmimi bende yapayım;
diyete salı günü başladım.
başlangıç kilo: 65.7
19 haziran cuma günü kilo: 63 :)
Çoook iyi
geçen hafta 83
bu hafta 82.3
700 gr fark var
Gayet güzel ilerliyorsun canım
Elifff yaaa harikasinnn bu haftaki menulerine hemen bi göz atiyorum. Tebrikler
Benimkilere de bakabilirsin bizim Elif’le benziyor beslenmemiz
Sağlık olsun abla haftaya daha güzel olur inşallah
gecen cuma 58.2
bu cum 57.6
fark 600
%1.03
Süper
Gunaydin kızlar
2 hafta once tartım 71.5
Bu hafta 71.5
Sabıtım
Tekrardan hoş geldin canım bu hafta listedesin değil mi ?
Diyetimin 3.haftasi ilk başlangıç 88.7 galiba tam hatırlamıyorum ama
Geçen hafta 86.7
Bu hafta 85.7
Fark 1kilo
Haftaya 84 görmek istiyorum
İnşallah canım sonucun güzel
Kilo Bildirimi
Geçen hafta: 82,2
Bu hafta : 80,5
Aradaki fark: 1,7
Yüzde: %2,06
Eki Görüntüle 2651058
Çığlık atabilirim
Bence de atmalısın süper
Gecen cuma 66.6
Bu cuma 66.2
Fark 0.4
Yuzde %0.60

Kizlar pazartesi artilari gidip ancak bu kadar eksiye gecebildim kusura bakmayin.

@huban1234 kilo bildirimini bekliyorum canim
Gayet iyi canım haftaya daha iyi olacak inanıyorum
68.4 galiba canım yine de eksi de olmak güzel bence
Kızlar ben ne yazık ki sabitim
kusura bakmayın lütfen
Bi günlük sapıtmayı ancak bu kadar toparlayabildim
Sabit ve artı gelenlere %2 mi yaptırıyorduk lütfen canını sıkma canım her şey güzel olacak İnan bak
Geçen cuma 73.6
Bu cuma 73.0
Fark -600 gr
Yüzde %0.81

Spor pek yapamadim bu hafta onu da yapsaydım 1 kilo giderdi
Güzel canım spor yapmaya özen gösterirsen daha fazla gidebiliriz dediğin gibi
kilo bildirimim
geçen cuma 87.8
bu cuma 87.5
fark -300 gram :)
Ooo
Geçen cuma 97.7
Bu cuma 96
Fark -1.7

@mefkurem
Gülbe Kaç aydır takımdaydım herhalde ilk Defa bu kadar iyi sonuç aldın aynen devam
çok üzülerek bildiriyorum
gecen hafta 77.4
bu hafta 77.9
fark -0,5
dün bu yuzden azcık yedım canım cok sıkıldı haftaya telafi edicem söz
Allah Allah dünkü menünde hiç bir şey yoktu neredeyse niye böyle oldu?
zun zamandir bu sürecte olmana, ve kilona göre süper gitmis zehram masallah her hafta ayni güzellikte devam ediyorsun kv
Allah razı olsun abla son iki kilo yolun sonu görünüyor
Bu hafta pek olmadı.ama haftaya daha iyi ve sıkı davrancam.Regl dönemındeyim bbenimki 2hafta sürüyor o yüzden biraz zorlaniyorum
Geçen Cuma 102
Bu hafta 102
Fark 0
Ne aldım ne verdim
Haftaya adet ödemi de giderse %3 bile yapabilirsin canım
bende şimdi tartıldım

Geçen hafta: 66,2
Bu hafta : 64.7
Aradaki fark: -1,5
Yüzde: 2,26 %
Çok iyi
Ya Cumalar da olmasa gelmeyeceksin kalorili şeylerden uzak durursan dengelersin bence de canım
Cuma 68.0
Bugun 67. 1
Fark 0.9
Ikı gundur aksam yemegım yok maalesef hemoroıd problemi basladı bu yuzden de moralim cok bozuk
Allah şifa versin canım illa önümde olacaksın 100 gramla bile olsa seni geçemiyorum.
yok kizz o kadar pahalı bisey degil :) bu dedigimi aksesuar icin koyacam, 2 sandalye 1 yuvarlak masa
Ferforje mi düşünüyorsun abla ?
Çok sevindim canım annelerin en mutlu olacağı sebep çocuklar mutluysa sen de mutlusun

suan canım cok sıkıldı telefonun ekranı gıttı esım yıne kıyametı koparacak hepte benı buluyor boyle seyler
Allah Allah senden kıymetli mi sen her ay yemek pişirerek çocuklara bakarak temizliği yaparak daha bir sürü şey dahil ona kaç telefon parası kazandırıyorsun sıkma canını böyle şeylere arabayı çarptığında da böyle canın sıkılmıştı hatırlıyorum

Başarıya götüren beslenme şekli budur umarım
Valla canım nerdeyse 24 kilo gitti ben sevdim bu stili artık bu tarz besleneceğim

Aynen canım hatta kıyafetsiz

Tebrik ederim yendin beni ve takımımızı uçurdun inşallah bu hafta birincisi de olursun

Çoook iyi

Gayet güzel ilerliyorsun canım

Benimkilere de bakabilirsin bizim Elif’le benziyor beslenmemiz

Sağlık olsun abla haftaya daha güzel olur inşallah

Süper

İnşallah canım sonucun güzel

Bence de atmalısın süper

Gayet iyi canım haftaya daha iyi olacak inanıyorum

68.4 galiba canım yine de eksi de olmak güzel bence

Sabit ve artı gelenlere %2 mi yaptırıyorduk lütfen canını sıkma canım her şey güzel olacak İnan bak

Güzel canım spor yapmaya özen gösterirsen daha fazla gidebiliriz dediğin gibi

Ooo

Gülbe Kaç aydır takımdaydım herhalde ilk Defa bu kadar iyi sonuç aldın aynen devam

Allah Allah dünkü menünde hiç bir şey yoktu neredeyse niye böyle oldu?

Allah razı olsun abla son iki kilo yolun sonu görünüyor

Haftaya adet ödemi de giderse %3 bile yapabilirsin canım

Çok iyi

Ya Cumalar da olmasa gelmeyeceksin kalorili şeylerden uzak durursan dengelersin bence de canım

Allah şifa versin canım illa önümde olacaksın 100 gramla bile olsa seni geçemiyorum.

Ferforje mi düşünüyorsun abla ?

Çok sevindim canım annelerin en mutlu olacağı sebep çocuklar mutluysa sen de mutlusun
[/QUOTE]
Seninkilere artik hakimim sabah uyaninca kahve. 12-1 arasi kahvalti (hafif)
Akşamda sebze yada bakliyat öğle akşam arası bir sey oluyomuydu kaçırdım. Bide kaçirdığım başka bir şey var mi srn de biz özet geç püf noktalarini söyle. Neredeyse hiç sabit kalmadin. Tamam metabolizman da iyi ama bence beslenme sırrı da var.

zaten telefonların ömrü 2 sene çok iyi kullansan da yavaşlıyor donuyor ekran parmağı görmüyor bir şekilde bozuluyor pili hemen bitiyor ,adamlar ona göre yapıyor çabuk bozulsun ki yenisi alınsın diye
ekranı degısınce sorun halolur sanırım ablada mesele bunu esıme soylemekte daha hala soyleyemedım
bu cuma gırıcem ınsallah canım 3 hafta lısteye dahıl olaabılıyorum
arabada benı sasırtmıstı ama telefon konusunda hıc umıdım yok zehracım daha 2 gun once telefon sarj almıyor sanıp ona soyledıgımde duzgun kullanmıyorsun dye bır ton laf saydı

amannn canim bosver. Ben bu takima geldigimden beri esimin her dedigini takmamaya basladim. Burdaki tecrubeli hatunlardan. Yoksa hayat gecmez
aynen abla birisi oyle elimde tele bakarken mavi ekran oldu gitti dusme falan yok omru bittimi yapacak bisey yok
ins tontisine faydasi olur ablam.
Bu aksam birdaha mi denesem bu adamin demosunu napsam
Makarna kremaliymis ama cuma kacamagin olsun. Sabah tatli varmis,keci boynuzu ozude tatli fazla olmus sanki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…