Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Benmde yarın kvdegil yemeğe gelecekler ne yemek yapsam acep
Ben kuru biber dolduracagim,
Bide canim kuru patlican yemegi istiyor esim sevmiyor diye pek yapmiyorum orda yenir diye onu pisirecegim. Eltide orda oda biseyler yapacaktir heralde yeter bize.

Ev gormeywmi gelecek kv. Biseyler belirlemedinmi vardir yinede aklinda biseyler yapmak icin

ıyı fıkırmıs uste cıkacagım sey hazır canımda bır konuyu acamadım gecen sınırlenınce pcnın ekranını kırmıstı koz olarak onu kullanıcam
Senin kozda iyiymis
Poninin dedigi gibi sinirli bir sekilde bune boyle diyip koy teli esinin onune karambole getir

Az önce öğrendim bnde canm geleceklerini. Kayınpeder çok titizdir yemeğe kurufasulye yapıym bari. Ev görmeye değil normal oturma sanırım birşy aldıklarını görmedim hediye olarak düğünde dahi

Bence de yaaaa. Benim sevdiğim şeylerde hep kilo yapıyor
abartmadan yesek Zaten böyle olmazda ayarimiz yok iste
suan canım cok sıkıldı telefonun ekranı gıttı esım yıne kıyametı koparacak hepte benı buluyor boyle seyler
saglik olsun canim, o hal olabilecek bisey cana bisey gelmesin ins esinde anlayisli olur

hubani merak etmistim aranizda gizli rekabetten oturu
Ama seb pazartesiye eritirsin bu artiyi
bilmiyorum canim bu ara yiyorum bugunde yedim
Kizlar neden kimseler yok cuma kacamaklarini bitiremedinizmi hala
Ben erkenden yazdim menuye biseyler daha eklemiyim diye:)))

Gelin iki muhabbet edek ben yarin kv yolcusuyum yine sabahtan yemekti cantaydi derken yarin cok ugrayamam
benim Pilim bitti ya bugun tabi kacamakta var
ıyı fıkırmıs uste cıkacagım sey hazır canımda bır konuyu acamadım gecen sınırlenınce pcnın ekranını kırmıstı koz olarak onu kullanıcam
karambole gelmez canım o hıc bır zaman susmaaz hep kendı konusacak hep kendı oncelıklerı ve hep kendı dogruları
Biz gelelim cete olarak en iyisi

anca hakkından gelırız dıyorsun

19 Haziran Cuma
11:30
1 yumurtadan omlet
1 dilim peynir
2 ceviz
Domates, Salatalik
Yeşillik
17:00
1 porsiyon et sote
Bol yeşil salata
2,5 lt su
harika bir menu . cumanin kacamak gunu klasigine aykiri
guzel menu canim
Az önce öğrendim bnde canm geleceklerini. Kayınpeder çok titizdir yemeğe kurufasulye yapıym bari. Ev görmeye değil normal oturma sanırım birşy aldıklarını görmedim hediye olarak düğünde dahi
kur fasulye candir.
Aman alt taafi yemek neyine titizlenirleese sanki.

harika bir menu . cumanin kacamak gunu klasigine aykiri
guzel menu canim
kur fasulye candir.
Aman alt taafi yemek neyine titizlenirleese sanki.
Uu hiç sorma yemeği sıcak olmayacak soğuk olmayacak sinirlenir. Geçen biz onlardayken baya kızdı kvdeye sofra vaktinde niye hazır değil diye. Sohbete daldık vs dedim bn mutfaktn çıkınca bağırdı kadına adamn huyu pis bana bişy diyemezde gene de insan geriliyor

Oyyyy yazik ya kvye ne cekmistir. Simdi boyle olan genclihinde neler yapmistir.
Sanada bisey demesin bi zahmet

Liste deme tansiyonum fırlıyor
elinde sonund alisteye girecenkacis yok
boyle kalmak sa cok iyi.keske bende kalabilsem de almasam kilo:)
suan canım cok sıkıldı telefonun ekranı gıttı esım yıne kıyametı koparacak hepte benı buluyor boyle seyler
ekran koruyucu kullanmiyomusun canim
benim telin camida kirildi ama yukari kosesi
bi zarari yok simdilik.3 sene oldu.2 sene daha gitse yeter:)
sakinan goze cop batarmis
Ben kaçamak yapmak istemiyorum kilo verirken
ne guzel yaaa:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…