- 24 Ocak 2012
- 14.421
- 50.809
- 798
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #374.221
Al at önüne niye bana dandik tel alıyosun de sinirli sinirli gitti ekranı de çıkıyı fıkırmıs uste cıkacagım sey hazır canımda bır konuyu acamadım gecen sınırlenınce pcnın ekranını kırmıstı koz olarak onu kullanıcam
Ben kuru biber dolduracagim,Benmde yarın kvdegil yemeğe gelecekler ne yemek yapsam acep
Senin kozda iyiymisıyı fıkırmıs uste cıkacagım sey hazır canımda bır konuyu acamadım gecen sınırlenınce pcnın ekranını kırmıstı koz olarak onu kullanıcam
karambole gelmez canım o hıc bır zaman susmaaz hep kendı konusacak hep kendı oncelıklerı ve hep kendı dogrularıSenin kozda iyiymis
Poninin dedigi gibi sinirli bir sekilde bune boyle diyip koy teli esinin onune karambole getir
Az önce öğrendim bnde canm geleceklerini. Kayınpeder çok titizdir yemeğe kurufasulye yapıym bari. Ev görmeye değil normal oturma sanırım birşy aldıklarını görmedim hediye olarak düğünde dahiBen kuru biber dolduracagim,
Bide canim kuru patlican yemegi istiyor esim sevmiyor diye pek yapmiyorum orda yenir diye onu pisirecegim. Eltide orda oda biseyler yapacaktir heralde yeter bize.
Ev gormeywmi gelecek kv. Biseyler belirlemedinmi vardir yinede aklinda biseyler yapmak icin
abartmadan yesek Zaten böyle olmazda ayarimiz yok isteBence de yaaaa. Benim sevdiğim şeylerde hep kilo yapıyor
saglik olsun canim, o hal olabilecek bisey cana bisey gelmesin ins esinde anlayisli olursuan canım cok sıkıldı telefonun ekranı gıttı esım yıne kıyametı koparacak hepte benı buluyor boyle seyler
bilmiyorum canim bu ara yiyorumhubani merak etmistim aranizda gizli rekabetten oturu
Ama seb pazartesiye eritirsin bu artiyi
benim Pilim bitti ya bugunKizlar neden kimseler yok cuma kacamaklarini bitiremedinizmi hala
Ben erkenden yazdim menuye biseyler daha eklemiyim diye:)))
Gelin iki muhabbet edek ben yarin kv yolcusuyum yine sabahtan yemekti cantaydi derken yarin cok ugrayamam
ıyı fıkırmıs uste cıkacagım sey hazır canımda bır konuyu acamadım gecen sınırlenınce pcnın ekranını kırmıstı koz olarak onu kullanıcam
Biz gelelim cete olarak en iyisikarambole gelmez canım o hıc bır zaman susmaaz hep kendı konusacak hep kendı oncelıklerı ve hep kendı dogruları
anca hakkından gelırız dıyorsunabartmadan yesek Zaten böyle olmazda ayarimiz yok iste
saglik olsun canim, o hal olabilecek bisey cana bisey gelmesin ins esinde anlayisli olur
bilmiyorum canim bu ara yiyorumbugunde yedim
diger alinti solmisiersakinan göze cöp batarmisya öyle oluyor gercekten, fazla dikkat etmiceksin.. bana babam telefon almisti 6-7 siniftaydim galiba hatirlqmiyorum gözüm gibi bakiyordum öyle böyle degil tenefüstü okulda zil caldi iceri girecegiz ceket cebime koymustum demir gibi yerden atladim,, Sinifa girdim telefona bakim dedim ekran kirilmis babama bisey diyemedim Nokia di istedigin renkte takabiliyordun kabini gittim almistim babam Hala bilmez benim Pilim bitti ya bugun tabi kacamakta var
Biz gelelim cete olarak en iyisi
harika bir menu . cumanin kacamak gunu klasigine aykiri19 Haziran Cuma
11:30
1 yumurtadan omlet
1 dilim peynir
2 ceviz
Domates, Salatalik
Yeşillik
17:00
1 porsiyon et sote
Bol yeşil salata
2,5 lt su
guzel menu canim19 haziran cuma
10.00 bir bardak limonlu sirkeli su
11.00 şekersiz nescafe
14.00 2 yumurtalı menemen 1 dilim ekmek,
19.30 iki dilim kavun, patlıcan kebap (4 adet küçük köfte 4 dilim patlıcan)
(geç yatıyorum)
gün boyu su. spor yok
kur fasulye candir.Az önce öğrendim bnde canm geleceklerini. Kayınpeder çok titizdir yemeğe kurufasulye yapıym bari. Ev görmeye değil normal oturma sanırım birşy aldıklarını görmedim hediye olarak düğünde dahi
ilk nerde bozuldu anlamadim birinin alintisindan devam ediyir canim.Alla alla alintilar karisti
napiyoruz yeme fikrini aklimizdan atiyoruz.Bugun Hic bisey yapasim yok ya kaldim koltuktabiseyler yiyesim var düzensiz yedim bugun
Bende yemin etsem pazartesiden itibarenilk nerde bozuldu anlamadim birinin alintisindan devam ediyir canim.
napiyoruz yeme fikrini aklimizdan atiyoruz.
Bir kahve yada tarcinli sut falan is gorur bence
Yemin isi sikinti elayi ayakta alkisliyorum benBende yemin etsem pazartesiden itibaren
Uu hiç sorma yemeği sıcak olmayacak soğuk olmayacak sinirlenir. Geçen biz onlardayken baya kızdı kvdeye sofra vaktinde niye hazır değil diye. Sohbete daldık vs dedim bn mutfaktn çıkınca bağırdı kadına adamn huyu pis bana bişy diyemezde gene de insan geriliyorharika bir menu . cumanin kacamak gunu klasigine aykiri
guzel menu canim
kur fasulye candir.
Aman alt taafi yemek neyine titizlenirleese sanki.
Ben kaçamak yapmak istemiyorum kilo verirkenharika bir menu . cumanin kacamak gunu klasigine aykiri
Masallah tebrikler o zaman canim. Bende o irade yokBen kaçamak yapmak istemiyorum kilo verirken
Oyyyy yazik ya kvye ne cekmistir. Simdi boyle olan genclihinde neler yapmistir.Uu hiç sorma yemeği sıcak olmayacak soğuk olmayacak sinirlenir. Geçen biz onlardayken baya kızdı kvdeye sofra vaktinde niye hazır değil diye. Sohbete daldık vs dedim bn mutfaktn çıkınca bağırdı kadına adamn huyu pis bana bişy diyemezde gene de insan geriliyor
Başarıya götüren beslenme şekli budur umarım
Liste deme tansiyonum fırlıyor
boyle kalmak sa cok iyi.keske bende kalabilsem de almasam kilo:)olsun canım moral bozmahaftaya daha güzel olur
yüne iyi gitmiş canım
güzrl abla
süper gidiyorsun canım
inş haftaya telafı edersin canım
gayet iyi canım adim adim mezuniyete gidiyorsun
trabzonlular Sade misir unu, peynir, tereyag ve su ile yapiyor..
rizelilerde bildigim tereyag, misir unu, normal un, su ve süt kaymagiyla yapiliyor
evet abla, ama bu hafta Cok kötü yedim abur cubur
a.selam canim ayaginin tozuyla hosgeldin 7 lere
en azindan sabitsin canim
bide bogazimi tutabilsem canim
süpersin canim
olsun canim biyerde kafan rahatlamistir, simdi güzel bi baslangicla sonuca ulasacaksin ins
bide bogazim yemegi sevmese
dikkat edersen az kiloyla bitirirsin canim Ins
kalbi güzel insan allahta sana böyle güzel Komsular nasip etsin ins
malesef canim cogu kisi umursamiyor bileEvine gidince rahat edersin ins
ama eksi canim güzelgecmis olsun ins
ne güzel Canim Cok sevindim senin adina cocuklarinin adinains bakici iside hal olur
Böyle kaldi Bende canimHerhalde Ben böyle ne incem ne cikcam bu bogazla
ekran koruyucu kullanmiyomusun canimsuan canım cok sıkıldı telefonun ekranı gıttı esım yıne kıyametı koparacak hepte benı buluyor boyle seyler
sakinan goze cop batarmisevlendıgımızde ekranım kırıktı bırde telefon kacak telefondu onu oyle yenıledık onu bı sure kullandım sonra tam dogum yaptıgım gun ekranı dondu onuda yaptırıp bı sure kullandım yenı aldık onuda 2 sene once falan caldırdım pazarda bu baya ıyı gıdıyordu ama pat dıye dustu elımden ve ekran gıttı
benım sansıma butun hersey benım elımde bozulur aslında cok dıkkat ederım buna ragmen olay bana patlar
ne guzel yaaa:))Ben kaçamak yapmak istemiyorum kilo verirken
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?