Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Aynen
Sabah kahve iki üç saat sonra öğün ekmeksiz genelde kahvaltılık tarzı
4-5 saat sonra yine öğün ekmeksiz karbonhidrat haftada iki gün maksimum cuma-Cumartesi genelde meyve pek tüketmiyorum aramıyorum da akşam öğününde bol salata veya cacık tarzı bir şey
Kizlar neden kimseler yok cuma kacamaklarini bitiremedinizmi hala
Ben erkenden yazdim menuye biseyler daha eklemiyim diye:)))

Gelin iki muhabbet edek ben yarin kv yolcusuyum yine sabahtan yemekti cantaydi derken yarin cok ugrayamam
Ne çabuk sıra geldi

suan canım cok sıkıldı telefonun ekranı gıttı esım yıne kıyametı koparacak hepte benı buluyor boyle seyler
Merkür geri mi gidiyordu neydi. Telefonlar felan bozulacak diye bir astrologtan duymuştum. Cana gelmesin de, benimde elektronik eşyalarım cabuk bozulur
Tebrik ederim yendin beni ve takımımızı uçurdun inşallah bu hafta birincisi de olursun
Ne güzel kalbin var canım sen ne zamandır çabalamışsın, ben bir hafta ile yenemem seni. Hep beraber vereceğiz kiloları inşallah.

Gelin iki muhabbet edek ben yarin kv yolcusuyum yine sabahtan yemekti cantaydi derken yarin cok ugrayamam
Aksama kadar ancak çıkabildim ev temizliği icinden. Simdi yürüyüşten yeni geldim. Kahvemi yapıp, geleceğim ınsallah

he yav geldi gene sira
Aksama kadar ancak çıkabildim ev temizliği icinden. Simdi yürüyüşten yeni geldim. Kahvemi yapıp, geleceğim ınsallah
Oh mis olmis evin. Afiyet olsun kahven bende simdi ictim

Karbonhidrat olarak neler tüketiyorsun canim. Bu iki gün yediğinde kilonu etkiliyor mu. Birde kuruyemiş ne sıklıkla yiyorsun

selam herkese. çalıştığım için uğrayamıyorum buraya menümü yazıyorum hemen;
19 haziran cuma
Sabah 10:30
2 adet haşlanmış yumurta
peynir, 4 adet zeytin, yarım domates, yarım salatalık, bir avuçu doldurmayacak şekilde kuruyemiş, siyah çay.

Saat 13:30 civarı kiraz saplı yeşilçay.
15:30 civarı şekersiz türk kahvesi 3 tane kaju 1 adet günkurusu.

Akşam 18:30
Fasulye yemeği, salata ve iki kaşık yoğurt.

Su 3 lt, spor yok.

bugün diğer günlere göre alışacağıma daha çok zorlandım, çalışırken atıştırmamak için zor tuttum kendimi darısı yarının başına artık.

Merkür geri mi gidiyordu neydi. Telefonlar felan bozulacak diye bir astrologtan duymuştum. Cana gelmesin de, benimde elektronik eşyalarım cabuk bozulur
valla eger merkurun ısıyse benım telefonu hallettı ustune haftaya annemlere gıdecekken bırden kv ye gııtme ıhtımalı oldugunu ogrendım daha telefonu soylemeden baska sınır bozucu seyler olmaya devam edıyor cekıyor muyum ne

Guzel menu canim

menulerimizi bu sayfaya yaziyoruz canim

Tebrik ederim ne kadar güzel vermişsin
Ben de kontrollü gitmeye çalışıyorum, ama iştahım çok açık sağlıklı atistirmaliklarla geçiştirmeye calisiyorum ekmekle pek aram yok zaten.
Kızlar biraz yoğunum komşumun elinde sinir sıkışması varmış ameliyat olmuş kimsesi yok onun da burda 3 çocuğu var yemek hazırlayıp götüreceğim alıntılara sonra döneceğim
Kuzuuum Allah kabul etsin, iyi komşu ne kadar önemli
Dikkat edicem abla boşu boşuna kilo almiyim.
Büyüdü kuzum valla, artik daha hızlı geçiyor zaman.
Aminnn hem bana hem isteyen herkese inşallah
Aynen canım yerleşmeden vereyim bunları
İnşallah kuzumm
Bebiş büyüyor çok şükür teyzesi, iyice alıştık birbirimize. Bende bazen amannn hamileliğinin tadını çıkar diyorum ama sonra bu kiloları yine ben vericem diye düşününce tutuyorum kendimi
Başarıya götüren beslenme şekli budur umarım
Valla canım nerdeyse 24 kilo gitti ben sevdim bu stili artık bu tarz besleneceğim

Aynen canım hatta kıyafetsiz

Tebrik ederim yendin beni ve takımımızı uçurdun inşallah bu hafta birincisi de olursun

Çoook iyi

Gayet güzel ilerliyorsun canım

Benimkilere de bakabilirsin bizim Elif’le benziyor beslenmemiz

Sağlık olsun abla haftaya daha güzel olur inşallah

Süper

Tekrardan hoş geldin canım bu hafta listedesin değil mi ?

İnşallah canım sonucun güzel

Bence de atmalısın süper

Gayet iyi canım haftaya daha iyi olacak inanıyorum

68.4 galiba canım yine de eksi de olmak güzel bence

Sabit ve artı gelenlere %2 mi yaptırıyorduk lütfen canını sıkma canım her şey güzel olacak İnan bak

Güzel canım spor yapmaya özen gösterirsen daha fazla gidebiliriz dediğin gibi

Ooo

Gülbe Kaç aydır takımdaydım herhalde ilk Defa bu kadar iyi sonuç aldın aynen devam

Allah Allah dünkü menünde hiç bir şey yoktu neredeyse niye böyle oldu?

Allah razı olsun abla son iki kilo yolun sonu görünüyor

Haftaya adet ödemi de giderse %3 bile yapabilirsin canım

Çok iyi

Ya Cumalar da olmasa gelmeyeceksin kalorili şeylerden uzak durursan dengelersin bence de canım

Allah şifa versin canım illa önümde olacaksın 100 gramla bile olsa seni geçemiyorum.

Ferforje mi düşünüyorsun abla ?

Çok sevindim canım annelerin en mutlu olacağı sebep çocuklar mutluysa sen de mutlusun
[/QUOTE]
Ya kuzum geleyim geleyim diyorum ama takımdan kilo muhabbetinden bı kere uzaklaşınca buraya düzenli gelmek kolay olmuyor. Niranla sen hamile kalacaksınız ben gecmise bakmayın kacircam diye korkuyorum
Öyle bişey olursa etiketleyin beni
Kizlarrrr 2. Olmusuz
Kilo verip yuzdesi cok olanlarimizda vardi lakin yuzdesi az olanlarda vardi 1.ligi kacirmisiz.

Elif yildizz umarim dogru etiketlemisimdir.
Canim bireyselde ucuncu olmussun tebrik ederim
Tebrikler kizlarrr yine ilk 3'e girmiş takımımız
Elif yildizz tebrik ederim bireyseldeki dereceni

Canım senin kilon benimkinden düşük olduğu için senin yüzden daha yüksektir
Tebrik ederim seni

Başarıya götüren beslenme şekli budur umarım
Valla canım nerdeyse 24 kilo gitti ben sevdim bu stili artık bu tarz besleneceğim

Aynen canım hatta kıyafetsiz

Çoook iyi

Gayet güzel ilerliyorsun canım

Benimkilere de bakabilirsin bizim Elif’le benziyor beslenmemiz

Sağlık olsun abla haftaya daha güzel olur inşallah

Süper

Tekrardan hoş geldin canım bu hafta listedesin değil mi ?

İnşallah canım sonucun güzel

Bence de atmalısın süper

Gayet iyi canım haftaya daha iyi olacak inanıyorum

68.4 galiba canım yine de eksi de olmak güzel bence

Sabit ve artı gelenlere %2 mi yaptırıyorduk lütfen canını sıkma canım her şey güzel olacak İnan bak

Güzel canım spor yapmaya özen gösterirsen daha fazla gidebiliriz dediğin gibi

Ooo

Gülbe Kaç aydır takımdaydım herhalde ilk Defa bu kadar iyi sonuç aldın aynen devam

Allah Allah dünkü menünde hiç bir şey yoktu neredeyse niye böyle oldu?

Allah razı olsun abla son iki kilo yolun sonu görünüyor

Haftaya adet ödemi de giderse %3 bile yapabilirsin canım

Çok iyi

Ya Cumalar da olmasa gelmeyeceksin kalorili şeylerden uzak durursan dengelersin bence de canım

Allah şifa versin canım illa önümde olacaksın 100 gramla bile olsa seni geçemiyorum.

Ferforje mi düşünüyorsun abla ?

Çok sevindim canım annelerin en mutlu olacağı sebep çocuklar mutluysa sen de mutlusun
[/QUOTE]
Yok cnm 67.4 kilom
Geçen haftanın kilosunu yanlış girdim aceleden. Köye gidecektik diye hemen bildirim yapayım dedim unuturum yoksa diye

Canım senin kilon benimkinden düşük olduğu için senin yüzden daha yüksektir
Tebrik ederim seni
Sen dedigin gibi bu hafta musait degildin. Ben o artiya kacaga yoksa seni gecemezdim. İns yeniden kapisalim ama bu sefer cekismeli,laf atmali olsun ben gaza geliyorum oyle

Bebiş büyüyor çok şükür teyzesi, iyice alıştık birbirimize. Bende bazen amannn hamileliğinin tadını çıkar diyorum ama sonra bu kiloları yine ben vericem diye düşününce tutuyorum kendimi
Ben 3.hamileligim cok sikintili olmasina ragmen ozluyorum. Dolu dolu yasa zaten sen vereceksin o kiloyu. (Tabi cok almasan iyi olur) zaten bence hamilelikten ziyade dogum sonrasi onemli.
Ben 3 . hamilelikte baslangic kilomdan 5 kilo ekside doguma gittim ama sonuc bak burda 1 yildir vermeye ugasiyorum.

Benmde yarın kvdegil yemeğe gelecekler ne yemek yapsam acep

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…