- 13 Haziran 2019
- 10.081
- 46.901
- 598
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #374.201
AynenSeninkilere artik hakimimsabah uyaninca kahve. 12-1 arasi kahvalti (hafif)
Akşamda sebze yada bakliyatöğle akşam arası bir sey oluyomuydu kaçırdım. Bide kaçirdığım başka bir şey var mi srn de biz özet geç püf noktalarini söyle. Neredeyse hiç sabit kalmadin. Tamam metabolizman da iyi ama bence beslenme sırrı da var.
Ne çabuk sıra geldiKizlar neden kimseler yok cuma kacamaklarini bitiremedinizmi hala
Ben erkenden yazdim menuye biseyler daha eklemiyim diye:)))
Gelin iki muhabbet edek ben yarin kv yolcusuyum yine sabahtan yemekti cantaydi derken yarin cok ugrayamam
Merkür geri mi gidiyordu neydi. Telefonlar felan bozulacak diye bir astrologtan duymuştum. Cana gelmesin de, benimde elektronik eşyalarım cabuk bozulursuan canım cok sıkıldı telefonun ekranı gıttı esım yıne kıyametı koparacak hepte benı buluyor boyle seyler
Ne güzel kalbin var canımTebrik ederim yendin beni ve takımımızı uçurdun inşallah bu hafta birincisi de olursun
Aksama kadar ancak çıkabildim ev temizliği icinden. Simdi yürüyüşten yeni geldim. Kahvemi yapıp, geleceğim ınsallahKizlar neden kimseler yok cuma kacamaklarini bitiremedinizmi hala
Gelin iki muhabbet edek ben yarin kv yolcusuyum yine sabahtan yemekti cantaydi derken yarin cok ugrayamam
he yav geldi gene siraAynen
Sabah kahve iki üç saat sonra öğün ekmeksiz genelde kahvaltılık tarzı
4-5 saat sonra yine öğün ekmeksiz karbonhidrat haftada iki gün maksimum cuma-Cumartesi genelde meyve pek tüketmiyorum aramıyorum da akşam öğününde bol salata veya cacık tarzı bir şey
Ne çabuk sıra geldi
Oh mis olmis evin. Afiyet olsun kahven bende simdi ictimAksama kadar ancak çıkabildim ev temizliği icinden. Simdi yürüyüşten yeni geldim. Kahvemi yapıp, geleceğim ınsallah
Karbonhidrat olarak neler tüketiyorsun canim. Bu iki gün yediğinde kilonu etkiliyor mu. Birde kuruyemiş ne sıklıkla yiyorsunAynen
Sabah kahve iki üç saat sonra öğün ekmeksiz genelde kahvaltılık tarzı
4-5 saat sonra yine öğün ekmeksiz karbonhidrat haftada iki gün maksimum cuma-Cumartesi genelde meyve pek tüketmiyorum aramıyorum da akşam öğününde bol salata veya cacık tarzı bir şey
Ne çabuk sıra geldi
valla eger merkurun ısıyse benım telefonu hallettı ustune haftaya annemlere gıdecekken bırden kv ye gııtme ıhtımalı oldugunu ogrendım daha telefonu soylemeden baska sınır bozucu seyler olmaya devam edıyor cekıyor muyum neMerkür geri mi gidiyordu neydi. Telefonlar felan bozulacak diye bir astrologtan duymuştum. Cana gelmesin de, benimde elektronik eşyalarım cabuk bozulur
Guzel menu canimselam herkese. çalıştığım için uğrayamıyorum buraya menümü yazıyorum hemen;
19 haziran cuma
Sabah 10:30
2 adet haşlanmış yumurta
peynir, 4 adet zeytin, yarım domates, yarım salatalık, bir avuçu doldurmayacak şekilde kuruyemiş, siyah çay.
Saat 13:30 civarı kiraz saplı yeşilçay.
15:30 civarı şekersiz türk kahvesi 3 tane kaju 1 adet günkurusu.
Akşam 18:30
Fasulye yemeği, salata ve iki kaşık yoğurt.
Su 3 lt, spor yok.
bugün diğer günlere göre alışacağıma daha çok zorlandım, çalışırken atıştırmamak için zor tuttum kendimi darısı yarının başına artık.
Tebrik ederim ne kadar güzel vermişsinSadece ekmeği kessen bile gidiyormuş Canım, ben kendimde onu gördüm. Eskiden ekmeksiz bişi yemezken şimdi ekmezsiz doyuldugunu gördüm ve bu beni bı haftada 1,7 eksiye götürdü.
Bu grupta birinci haftam ama toplamda 3 haftadır diyetteyim ve 85 den 80,5 düştüm. Kilo vermek imkansız değil diyorum artık kendime
Kuzuuum Allah kabul etsin, iyi komşu ne kadar önemliKızlar biraz yoğunum komşumun elinde sinir sıkışması varmış ameliyat olmuş kimsesi yok onun da burda 3 çocuğu var yemek hazırlayıp götüreceğim alıntılara sonra döneceğim
Dikkat edicem abla boşu boşuna kilo almiyim.yok kizz o kadar pahalı bisey degil :) bu dedigimi aksesuar icin koyacam, 2 sandalye 1 yuvarlak masa
bende bi 7 lere duşsem, kendimi cok daha hafiflemis hissedicem
harikaaaaa sinnnnn tatlicimmmm
Boyle devam edersen, haftaya deneme süren doluyor heralde
anne evi kilosu yinede fazla degil canimcim :)) az dikkatle tabiki gider
masallah cok guzel vermişsin cnmsen de insallah istikrarlilar kervanina katilirsin :)))
Allah kabul etsin bebegim
annengil gidecekse zaten senin durman anlamsiz cnm
Ama kisa sürede cocuklarla gel git yapmasida zor
Bu durumda düğünü nasil yapicaksiniz
eksi guzel ama gecmis olsun tatlim
Wc sorununmu oldu
buraya gelemesende takimda oldugunu unutmayip dikkat edecegini biliyorum cnmneyse 10 gün daha sabredelim :)
Burasida cok dengesiz cnm bi bakiyon güneş var bi bakiyon yagmur firtina
Büyüdü kuzum valla, artik daha hızlı geçiyor zaman.Gider canm niye gitmesn maşaallah büyümüş bebiş
Kesinlikle benm 2 haftada aldığım 2-3 kilonun sebebi ekmek
Allah razı olsn senden
Gel canm gel hele de şöyle 75 ve altını görsek daha bi severiz 7leri.
Geçmiş olsn cnm. Bnde yaşıyorm şu an hayat kalitemi baya düşürüyor eskidn bi kapsül varmış artık ithal edilmiyormuş o baya iyi geliyomş
Aminnn hem bana hem isteyen herkese inşallahteşekkürler
teşekkürler :)
aa hamile misin Allah sağlıklı sıhhatli bir hamilelik versin sana :)
evet zor ama çok zorlanmadım Allahtan. inşallah önümüzdeki haftalarda verme hızı yavaşlamaz..
hemoroid için yememen ve yemen gereken yiyecekler var. bende de eskiden başlamıştı. internetten bakıp yediklerimi değiştirdim ve zamanla çok hafifledi.
ayyy evet ya. bende mutfaktaydım. dünde yağmıştı eşimle dışarı çıktık bütün çamaşırlar ıslanmıştı. bugün yıkadım yeniden astım. az önce yağmur başladığında mutfakta olduğum için fark etmedim. Allahtan eşim topladı çamaşırları..
ayy teşekkür ederim :) aynen doluyor. keşke bu hafta girebilsem ama olsun, listeye girmeyi dört gözle bekliyorum :)
Aynen canım yerleşmeden vereyim bunlarıtebrikler cok iyi:)
haftaya daha fazla gider canim
tmm.oyle yaparim abla
canim sonuclar temiz cikacak insallah moralini bozma haftaya daha cok gider
tebrikler canim
boyle boyle gidecek kilolar:)
tebrikler canim cok guzel gitmis
menulerin cok az ve sagliksizdi canim belkide oyuzden gitmedi
tebrik ederim canim hedefe son 2
3 kilon kaldi
olsun haftaya gider bu artilar:)
hosgeldin listelere
56 ya dusurdum
cok iyi tebriklerr
insallah az kaldi
hosgeldin canim evine
biraz dikkat edersen gider artilar yerlesmemis kilolar onlar
allah kabul etsin canim
allahda seni dar zamaninda kurtarsin.ev alma komsu al demisler:)
yinede eksidesin cok iyi:)
İnşallah kuzummolsun canım moral bozmahaftaya daha güzel olur
yüne iyi gitmiş canım
güzrl abla
süper gidiyorsun canım
inş haftaya telafı edersin canım
gayet iyi canım adim adim mezuniyete gidiyorsun
trabzonlular Sade misir unu, peynir, tereyag ve su ile yapiyor..
rizelilerde bildigim tereyag, misir unu, normal un, su ve süt kaymagiyla yapiliyor
evet abla, ama bu hafta Cok kötü yedim abur cubur
a.selam canim ayaginin tozuyla hosgeldin 7 lere
en azindan sabitsin canim
bide bogazimi tutabilsem canim
süpersin canim
olsun canim biyerde kafan rahatlamistir, simdi güzel bi baslangicla sonuca ulasacaksin ins
bide bogazim yemegi sevmese
dikkat edersen az kiloyla bitirirsin canim Ins
kalbi güzel insan allahta sana böyle güzel Komsular nasip etsin ins
malesef canim cogu kisi umursamiyor bileEvine gidince rahat edersin ins
ama eksi canim güzelgecmis olsun ins
ne güzel Canim Cok sevindim senin adina cocuklarinin adinains bakici iside hal olur
Böyle kaldi Bende canimHerhalde Ben böyle ne incem ne cikcam bu bogazla
Bebiş büyüyor çok şükür teyzesi, iyice alıştık birbirimize. Bende bazen amannn hamileliğinin tadını çıkar diyorum ama sonra bu kiloları yine ben vericem diye düşününce tutuyorum kendimitebrikler canim guzel eksi
olsun abla yinede eksi gelmis.
Senle ben mimliyiz bu hafta kacamak yok bize
tebrikler canim
artiyla gelmemis olman super. Listeye giriyormusun
ah bu esler kiskirtmak icin herseyi yapiyorlar
tebrikler canim
atmalisin canim.tebrikler
ama az gecen haftada azdi(
sonradan -400 oldugunu yazmissin o zaman yuzdelere bakicaz gerci zaten yuzdeye bakiyordukta hesaplayalim bi
olsun canim . can sikintisiyla normal artida degilsinya
eksi eksidir tebrikler
eksi candir ablam
tebrikler canim.
hayirli yolculuklar diyecektim eve varmissindir belki iyi dinlenmeler canim
menulerin az ama duzenli degil canim. O yuzden fazladan yedigin hersey arti gelebilir. Olbildigince menu satlerine dikkat eteye calis
tebrikler canim
hubani merak etmistim aranizda gizli rekabetten oturu
Ama seb pazartesiye eritirsin bu artiyi
kolay gelsin. Yeni evinde saglik ve huzurla otur ins
hosgeldin canim. Hemde eksiyle gelmis. Haftaya listedesin o zaman
sabitte iyi canim
masallah yuzde super tebrikler
masallah buyuyor bebis. Dikkat edersen dengeli gider kilo isi canim. Ama cokta kafa yorma bence hamileligin tadini cikar
tevrikler canim. Gecmis olsun
Sabit olman guzel canim. Adetin bitince dahada ekside olacaksin demek
Valla canım nerdeyse 24 kilo gitti ben sevdim bu stili artık bu tarz besleneceğimBaşarıya götüren beslenme şekli budur umarım
Tebrikler kizlarrr yine ilk 3'e girmiş takımımızKizlarrrr 2. Olmusuz
Kilo verip yuzdesi cok olanlarimizda vardi lakin yuzdesi az olanlarda vardi 1.ligi kacirmisiz.
Elif yildizz umarim dogru etiketlemisimdir.
Canim bireyselde ucuncu olmussun tebrik ederim
Canım senin kilon benimkinden düşük olduğu için senin yüzden daha yüksektirtebrikler canim guzel eksi
olsun abla yinede eksi gelmis.
Senle ben mimliyiz bu hafta kacamak yok bize
tebrikler canim
artiyla gelmemis olman super. Listeye giriyormusun
ah bu esler kiskirtmak icin herseyi yapiyorlar
tebrikler canim
atmalisin canim.tebrikler
ama az gecen haftada azdi(
sonradan -400 oldugunu yazmissin o zaman yuzdelere bakicaz gerci zaten yuzdeye bakiyordukta hesaplayalim bi
olsun canim . can sikintisiyla normal artida degilsinya
eksi eksidir tebrikler
eksi candir ablam
tebrikler canim.
hayirli yolculuklar diyecektim eve varmissindir belki iyi dinlenmeler canim
menulerin az ama duzenli degil canim. O yuzden fazladan yedigin hersey arti gelebilir. Olbildigince menu satlerine dikkat eteye calis
tebrikler canim
hubani merak etmistim aranizda gizli rekabetten oturu
Ama seb pazartesiye eritirsin bu artiyi
kolay gelsin. Yeni evinde saglik ve huzurla otur ins
hosgeldin canim. Hemde eksiyle gelmis. Haftaya listedesin o zaman
sabitte iyi canim
masallah yuzde super tebrikler
masallah buyuyor bebis. Dikkat edersen dengeli gider kilo isi canim. Ama cokta kafa yorma bence hamileligin tadini cikar
tevrikler canim. Gecmis olsun
Sabit olman guzel canim. Adetin bitince dahada ekside olacaksin demek
Valla canım nerdeyse 24 kilo gitti ben sevdim bu stili artık bu tarz besleneceğimBaşarıya götüren beslenme şekli budur umarım
Sen dedigin gibi bu hafta musait degildin. Ben o artiya kacaga yoksa seni gecemezdim. İns yeniden kapisalimCanım senin kilon benimkinden düşük olduğu için senin yüzden daha yüksektir
Tebrik ederim seni
Dandik tel alıyosn diye üste çık Mervesuan canım cok sıkıldı telefonun ekranı gıttı esım yıne kıyametı koparacak hepte benı buluyor boyle seyler
Tmm cnm öyle yapalım bi dahakine inşallahSen dedigin gibi bu hafta musait degildin. Ben o artiya kacaga yoksa seni gecemezdim. İns yeniden kapisalimama bu sefer cekismeli,laf atmali olsun ben gaza geliyorum oyle
Ben 3.hamileligim cok sikintili olmasina ragmen ozluyorum. Dolu dolu yasa zaten sen vereceksin o kiloyu. (Tabi cok almasan iyi olurBebiş büyüyor çok şükür teyzesi, iyice alıştık birbirimize. Bende bazen amannn hamileliğinin tadını çıkar diyorum ama sonra bu kiloları yine ben vericem diye düşününce tutuyorum kendimi
Cok guzel bir yol benceDandik tel alıyosn diye üste çık Merve
Dandik tel alıyosn diye üste çık Merve
Benmde yarın kvdegil yemeğe gelecekler ne yemek yapsam acepKizlar neden kimseler yok cuma kacamaklarini bitiremedinizmi hala
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?