- Konu Sahibi Handandandan
-
- #374.241
Bu defa kalacaksin canim burdan ayrilamazsinboyle kalmak sa cok iyi.keske bende kalabilsem de almasam kilo:)
insallah burdayim artik hep:)Bu defa kalacaksin canim burdan ayrilamazsin
canim tesim.nasil ekliyodunBu defa kalacaksin canim burdan ayrilamazsin
18 Haziran Perşembe
10:30
Tarçınlı Türk kahvesi
13:00
1 haşlanmış yumurta
3 ceviz
1 domates
1 salatalık
1 avuç maydanoz
Biraz çeçil peyniri
3 siyah zeytin
18:00
5 fırın köfte
1 büyük bardak ayran
1 kase zeytinyağlı salata
Su:2 litre
Spor: 30 dakika yürüyüş 60 puan U UcanSupurge
bana biraz dengesiz geldi canim yaSabah 11:30
Yarim dilim ekmek yarım domates 3 zeytin
15:00
2avuç kiraz 6kayısı 8erik
20:00
1dilimekmekle kaşarlı tost
arrilari biraz eksiltmek icindi galiba abla yinede ise yaramis18 haziran perşembe
Gün icinde kahve su
18.30
100 gr mozeralla
1 dil. Ananas
perşembe günü menüm
kahvaltı peynir.5 zeytin.1 çavdar.domatrs biber
öğle kibrit kutusu peynir
yoğurtlu semizotu
ara 4 kayısı.1 berk yarim yağlı süt
akşam kabak sote 4 ksk yoğurt.1 dilim çavdar
ara 1 şeftali.yarim çay bardağı çerez
şu 3 lt
spor 1 saat hızlı tempo yürüyüş ×3= 180 puan
U UcanSupurge
sende yapmamissin kacamak:))19 haziran cuma
11.30
Domates salatalik biber
2dlm peynir
1 kase yogurt
1 elma
16.00
Sade kahve
2 kare bitter
18.00
6ksk menemen
Salata
3ucgen dlm karpuz
1dlm peynir
1kase yogurt
Yarim dlm tb ekmegi
Su 2litre
dunki menundede muhallebi vardi19 HAZİRAN CUMA MENÜM
10.00: Kıymalı yumurta (2kasik kıyma+2yumurta)
Yeşillik
1kucuk bardak kadayıflı muhallebi
17.00: 1 çorba kasesi karpuz
*47 dk ekliptik bisiklet
188puan
U UcanSupurge
19 Haziran Cuma
11:30
1 yumurtadan omlet
1 dilim peynir
2 ceviz
Domates, Salatalik
Yeşillik
17:00
1 porsiyon et sote
Bol yeşil salata
2,5 lt su
guzel olmus canim afiyet olsun19 haziran cuma
10.00 bir bardak limonlu sirkeli su
11.00 şekersiz nescafe
14.00 2 yumurtalı menemen 1 dilim ekmek,
19.30 iki dilim kavun, patlıcan kebap (4 adet küçük köfte 4 dilim patlıcan)
(geç yatıyorum)
gün boyu su. spor yok
guzel.olmus canim19.06.2020
10:00
Filtre kahve
12:00
Filtre kahve
4 kaşık sebzeli bulgur pilavı
Yogurtlu semizotu salatası
Minicik dılım kavun
Su:2.5lt
Spor:7.63km hızlı yürüyüş 180 puan
30 squat 6 puan
186 puan U UcanSupurge
İnşallah canım önemli olan birbirimize destek olmakNe güzel kalbin var canımsen ne zamandır çabalamışsın, ben bir hafta ile yenemem seni. Hep beraber vereceğiz kiloları inşallah.
Kuru fasülye barbunya veya bulgur pilavı gibi ama aynı öğünde birden fazla karbonhidrat olmamasına da dikkat ediyorum arada bir yer fıstığı çoğunlukla kahvaltılarda birkaç cevizKarbonhidrat olarak neler tüketiyorsun canim. Bu iki gün yediğinde kilonu etkiliyor mu. Birde kuruyemiş ne sıklıkla yiyorsun
Ya o yüzdeyle üçüncülük ben birinci olur sanmıştım olsun takımdan bir arkadaşımızın derecede olması çok güzelElif yildizz Elif yildizz umarim dogru etiketlemisimdir.
Canim bireyselde ucuncu olmussun tebrik ederim
Canım bu üçüncü olacak söylüyorum menüleri takımın menü sayfasına ekliyoruz bu defa link yazmayacağım Hatice de yazmış muhtemelen geçmiş yapmıyorsun gelip menü ekleyip gitmekle takım olunmaz düzenli gelmeye özen gösterirsen sevinirimselam herkese. çalıştığım için uğrayamıyorum buraya menümü yazıyorum hemen;
19 haziran cuma
Sabah 10:30
2 adet haşlanmış yumurta
peynir, 4 adet zeytin, yarım domates, yarım salatalık, bir avuçu doldurmayacak şekilde kuruyemiş, siyah çay.
Saat 13:30 civarı kiraz saplı yeşilçay.
15:30 civarı şekersiz türk kahvesi 3 tane kaju 1 adet günkurusu.
Akşam 18:30
Fasulye yemeği, salata ve iki kaşık yoğurt.
Su 3 lt, spor yok.
bugün diğer günlere göre alışacağıma daha çok zorlandım, çalışırken atıştırmamak için zor tuttum kendimi darısı yarının başına artık.
Aynen direkt burda paylaşırım zatenNiranla sen hamile kalacaksınız ben gecmise bakmayın kacircam diye korkuyorum
Öyle bişey olursa etiketleyin beni
300 gram demişsin de fark için o yüzden kafam karıştıYok cnm 67.4 kilom
Geçen haftanın kilosunu yanlış girdim aceleden. Köye gidecektik diye hemen bildirim yapayım dedim unuturum yoksa diye
Aynen Otokontrol yok çünkü yedim mi dur duraksız yiyebiliyorumBen kaçamak yapmak istemiyorum kilo verirken
Ben de görmek istiyorum beni de ekle görebilecekler listesinecanim tesim.nasil ekliyodun
kimsenin goremedigi
sadece istedigin kisilerin gorebilecegi
beceremiyorum bi turlu
eklerim canimİnşallah canım önemli olan birbirimize destek olmakyoksa kilo bi şekilde verilir
Kuru fasülye barbunya veya bulgur pilavı gibi ama aynı öğünde birden fazla karbonhidrat olmamasına da dikkat ediyorum arada bir yer fıstığı çoğunlukla kahvaltılarda birkaç ceviz
Ya o yüzdeyle üçüncülük ben birinci olur sanmıştım olsun takımdan bir arkadaşımızın derecede olması çok güzel
Canım bu üçüncü olacak söylüyorum menüleri takımın menü sayfasına ekliyoruz bu defa link yazmayacağım Hatice de yazmış muhtemelen geçmiş yapmıyorsun gelip menü ekleyip gitmekle takım olunmaz düzenli gelmeye özen gösterirsen sevinirim
Aynen direkt burda paylaşırım zaten
300 gram demişsin de fark için o yüzden kafam karıştı
Aynen Otokontrol yok çünkü yedim mi dur duraksız yiyebiliyorum
Ben de görmek istiyorum beni de ekle görebilecekler listesine
bu hafta yapmamaya calisacagim canim
bana biraz dengesiz geldi canim ya
cok az bide 6 keyisi cok olmus
arrilari biraz eksiltmek icindi galiba abla yinede ise yaramis
sende yapmamissin kacamak:))
dunki menundede muhallebi vardi
bugunluk kacamak olsun
sende yapmamissin kacamak
guzel olmus canim afiyet olsun
guzel.olmus canim
benide unutma eklemeyeeklerim canim
Eve gelmissinizya .iyi dinlenmeler canim.Gunaydın kızlar, biz sagsaglim geldik dun ama bi kosturmaca namazlar yemekti camasirdi bavuldu vs yazamadm. Uyudugmda 1i geciyordu zaten. Hatta barış muslunun demosuna bakiym dedm 12:45 civariydi o ara yapiyordu demoyu yayin 10:30 da basladigni dusunursek cok gec hayatta bekleyemezdim okadr. Biraz duyguya giriym dedm ama vuruslar vs. de bilmedigm ve cok yorgun oldugm icin bi 10dk sonrasi kapadim. Ama bidhaki demoda deniycem insallah.
Oglan uyuyor benm uyku dagildi ama devam uyumayi deniyim gorsrz alintilarla gelicem gun icinde bide kilo bildirimimle :)
guzel canim pilav biraz daha yiyebilirmissin . Su ara tek ogun besleniyorsun.19.06.2020
10:00
Filtre kahve
12:00
Filtre kahve
4 kaşık sebzeli bulgur pilavı
Yogurtlu semizotu salatası
Minicik dılım kavun
Su:2.5lt
Spor:7.63km hızlı yürüyüş 180 puan
30 squat 6 puan
186 puan U UcanSupurge
Hadi cuma kacamagi diyim. Azicik ipin uci kacmis gecen hafta cimartesi benim yaptigim gibi.19 haziran cuma
09.00
2dlm sufle
4 5 tane kucuk biskuvi
domates salatalik
2yk yogurt yedimdi emilimini azaltsin diye
15.00
2 kofte
yesillik
2 kucuk pogca
19.00
1yarim ay seklinde karpuz
spor 200 ip atlam 30 dk kosu 20 dk yuruyus 200 puan U UcanSupurge
yaaa ben unuttum barış mutlu yu izlicektimGunaydın kızlar, biz sagsaglim geldik dun ama bi kosturmaca namazlar yemekti camasirdi bavuldu vs yazamadm. Uyudugmda 1i geciyordu zaten. Hatta barış muslunun demosuna bakiym dedm 12:45 civariydi o ara yapiyordu demoyu yayin 10:30 da basladigni dusunursek cok gec hayatta bekleyemezdim okadr. Biraz duyguya giriym dedm ama vuruslar vs. de bilmedigm ve cok yorgun oldugm icin bi 10dk sonrasi kapadim. Ama bidhaki demoda deniycem insallah.
Oglan uyuyor benm uyku dagildi ama devam uyumayi deniyim gorsrz alintilarla gelicem gun icinde bide kilo bildirimimle :)
uzun zamandir bu sürecte olmana, ve kilona göre süper gitmis zehrammasallah her hafta ayni güzellikte devam ediyorsun kv
Kv kilolumu
Burda ekstrem bi durum yok cnm, toplu yerlerde maske zorunlu o kadar
Almanya corana haberlerini (baska bilgilerde veriyor) you tube da oktan erdikmen var
Onu takip et
Supersinn poni :)Selam herkese
Geçen hafta 81.7
Dün 80.3
Bugün 79.9
Canım 7ler
Herkese hayırlı günler hayırlı cumalar kizlarr
Biz sonunda evimize döndük ve tartilabildim
3 hafta önce:69.8
Bugün:71.1
Fark: 1.3
Hiç bebek kilosu demiycem bu bildiğin anne evi kilosu
Dikkat etsem gider mi ki acaba? Diyet gibi değilde cıslı yiyeceklerden uzak dursam belki azalir biraz. 14. Haftanin içindeyim artık ama 16-18. Haftaya kadar kilo almamaya çalisiyodum.
Kızlar biraz yoğunum komşumun elinde sinir sıkışması varmış ameliyat olmuş kimsesi yok onun da burda 3 çocuğu var yemek hazırlayıp götüreceğim alıntılara sonra döneceğim
hayırlısı olsun, tek sağlıklı olalım da
ne güzel, komşuna yardım ediyorsun. Allah da sana dar gününde, yardımcı göndersin
Gecmis olsun cnm hemeroid cok zor oluyor biliyorm Allah yardimcin olsun dikkat et ilerlemesin fissur vs gbiCuma 68.0
Bugun 67. 1
Fark 0.9
Ikı gundur aksam yemegım yok maalesef hemoroıd problemi basladı bu yuzden de moralim cok bozuk
Kızlar taşınırken bi acaba vardı kafamızda ama şu an çok memnunum. Kızımın orda hiç arkadaşı yoktu burda oyun alanının ve apartmn önünün metrekaresine 2 çocuk düşüyor :) apartmanda da komşu çocuklarıyla iyi anlaştılar 9 ve 11 yaşında sürekli bizdeler bnde rahat rahat yazabiliuorum. Bakıcı içinde apartman görevlisinin eşini önerdiler inşaallah o da iyi olursa yeme de yanında yat olacak benm için taşnma işi
suan canım cok sıkıldı telefonun ekranı gıttı esım yıne kıyametı koparacak hepte benı buluyor boyle seyler
Insallah izleyebilmisdir abla cok uzun oluyor sanrm saat 1 de kpadm ben ki 10dk izluyebildm yol vs derken erken acma sansim olmadi ama demo devam ediyorduöğleden sonra tontişime gittim, bu defa da yok sen gel desem 2 haftadır öyle diyorum küsecek cancağızım , neyse gittim barış muslunun demo var bu akşam didim bizim hatunun instagramı yok telefonu eksi yüklese kapanıyor tel kaldıramıyor ben de oğluna dedim senin insatagramdan barış musluyu takibe al akşam 22:30 da annene ver kuzum izlesin dedim ,inşallah ona da faydası olur diyerek buradan ilgisi çekenlere de hatırlatma olsun
barış muslu canlı instagram yayını 22:30 da isteyenler kendini ayarlayıp telefon şarjlarını tam doldurup saati kaçırmasın
bu hafta yapmamaya calisacagim canim
benide unutma eklemeye
Eve gelmissinizya .iyi dinlenmeler canim.
Oglan ozlemismi yatagini rahat uyudumu gece.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?