Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Sabah 11:30
Yarim dilim ekmek yarım domates 3 zeytin

15:00
2avuç kiraz 6kayısı 8erik

20:00
1dilimekmekle kaşarlı tost
bana biraz dengesiz geldi canim ya
cok az bide 6 keyisi cok olmus
18 haziran perşembe

Gün icinde kahve su

18.30
100 gr mozeralla
1 dil. Ananas
arrilari biraz eksiltmek icindi galiba abla yinede ise yaramis

19 haziran cuma
11.30
Domates salatalik biber
2dlm peynir
1 kase yogurt
1 elma

16.00
Sade kahve
2 kare bitter

18.00
6ksk menemen
Salata
3ucgen dlm karpuz
1dlm peynir
1kase yogurt
Yarim dlm tb ekmegi

Su 2litre
sende yapmamissin kacamak:))
dunki menundede muhallebi vardi
bugunluk kacamak olsun
19 Haziran Cuma
11:30
1 yumurtadan omlet
1 dilim peynir
2 ceviz
Domates, Salatalik
Yeşillik
17:00
1 porsiyon et sote
Bol yeşil salata
2,5 lt su
sende yapmamissin kacamak
guzel olmus canim afiyet olsun
guzel.olmus canim

Ne güzel kalbin var canım sen ne zamandır çabalamışsın, ben bir hafta ile yenemem seni. Hep beraber vereceğiz kiloları inşallah.
İnşallah canım önemli olan birbirimize destek olmak yoksa kilo bi şekilde verilir
Karbonhidrat olarak neler tüketiyorsun canim. Bu iki gün yediğinde kilonu etkiliyor mu. Birde kuruyemiş ne sıklıkla yiyorsun
Kuru fasülye barbunya veya bulgur pilavı gibi ama aynı öğünde birden fazla karbonhidrat olmamasına da dikkat ediyorum arada bir yer fıstığı çoğunlukla kahvaltılarda birkaç ceviz
Elif yildizz Elif yildizz umarim dogru etiketlemisimdir.
Canim bireyselde ucuncu olmussun tebrik ederim
Ya o yüzdeyle üçüncülük ben birinci olur sanmıştım olsun takımdan bir arkadaşımızın derecede olması çok güzel
Canım bu üçüncü olacak söylüyorum menüleri takımın menü sayfasına ekliyoruz bu defa link yazmayacağım Hatice de yazmış muhtemelen geçmiş yapmıyorsun gelip menü ekleyip gitmekle takım olunmaz düzenli gelmeye özen gösterirsen sevinirim
Niranla sen hamile kalacaksınız ben gecmise bakmayın kacircam diye korkuyorum
Öyle bişey olursa etiketleyin beni
Aynen direkt burda paylaşırım zaten
Yok cnm 67.4 kilom
Geçen haftanın kilosunu yanlış girdim aceleden. Köye gidecektik diye hemen bildirim yapayım dedim unuturum yoksa diye
300 gram demişsin de fark için o yüzden kafam karıştı
Ben kaçamak yapmak istemiyorum kilo verirken
Aynen Otokontrol yok çünkü yedim mi dur duraksız yiyebiliyorum
canim tesim.nasil ekliyodun
kimsenin goremedigi
sadece istedigin kisilerin gorebilecegi
beceremiyorum bi turlu
Ben de görmek istiyorum beni de ekle görebilecekler listesine

eklerim canim

Gunaydın kızlar, biz sagsaglim geldik dun ama bi kosturmaca namazlar yemekti camasirdi bavuldu vs yazamadm. Uyudugmda 1i geciyordu zaten. Hatta barış muslunun demosuna bakiym dedm 12:45 civariydi o ara yapiyordu demoyu yayin 10:30 da basladigni dusunursek cok gec hayatta bekleyemezdim okadr. Biraz duyguya giriym dedm ama vuruslar vs. de bilmedigm ve cok yorgun oldugm icin bi 10dk sonrasi kapadim. Ama bidhaki demoda deniycem insallah.
Oglan uyuyor benm uyku dagildi ama devam uyumayi deniyim gorsrz alintilarla gelicem gun icinde bide kilo bildirimimle :)

bu hafta yapmamaya calisacagim canim
benide unutma eklemeye
Eve gelmissinizya .iyi dinlenmeler canim.
Oglan ozlemismi yatagini rahat uyudumu gece.

guzel canim pilav biraz daha yiyebilirmissin . Su ara tek ogun besleniyorsun.
Hadi cuma kacamagi diyim. Azicik ipin uci kacmis gecen hafta cimartesi benim yaptigim gibi.
Ama sende spor var yediklerini yakmanda yardimci olur

yaaa ben unuttum barış mutlu yu izlicektim

Kilolu hatta dun geldiginde bizde tartildi 87 kg boyuda benden baya kisa 155 falandir herhalde

Anladm cnm bende duymustm almanya daha iyi diye, takip edeym sagol abla

Selam herkese

Geçen hafta 81.7
Dün 80.3
Bugün 79.9
Canım 7ler
Supersinn poni :)

Iyi gidiyorsn cnm eksi gelmesede arti gelmedikce hemen dengeler dikkat et sen genede ama tadinida cikar hamileliginin :)

Kızlar biraz yoğunum komşumun elinde sinir sıkışması varmış ameliyat olmuş kimsesi yok onun da burda 3 çocuğu var yemek hazırlayıp götüreceğim alıntılara sonra döneceğim

Allah razi olsun senden cnm ne guzel dusunmussun yardim ediyorsun :)

hayırlısı olsun, tek sağlıklı olalım da
ne güzel , komşuna yardım ediyorsun. Allah da sana dar gününde, yardımcı göndersin

Aynen cnm hayirlisi saglik herseyden onemli

Cuma 68.0
Bugun 67. 1
Fark 0.9
Ikı gundur aksam yemegım yok maalesef hemoroıd problemi basladı bu yuzden de moralim cok bozuk
Gecmis olsun cnm hemeroid cok zor oluyor biliyorm Allah yardimcin olsun dikkat et ilerlemesin fissur vs gbi

Cok sevindim cnm komsu ortam cok onemli bende ilk oturdugmuz yere nazaan burayi daha cok sevdim :)

suan canım cok sıkıldı telefonun ekranı gıttı esım yıne kıyametı koparacak hepte benı buluyor boyle seyler

Kotu olmus cnm ama senlik bisi deglki olabilliyor boyle seyler hayatta

Insallah izleyebilmisdir abla cok uzun oluyor sanrm saat 1 de kpadm ben ki 10dk izluyebildm yol vs derken erken acma sansim olmadi ama demo devam ediyordu

bu hafta yapmamaya calisacagim canim
benide unutma eklemeye

Eve gelmissinizya .iyi dinlenmeler canim.
Oglan ozlemismi yatagini rahat uyudumu gece.

Sagol cnm bugun camasir gnu ilan ettim
Gercekten insanin evi gibisu yok ya cok sukur evime gelince beni huzur kapladı:)

Masallah diyim cok iyi uyudu ozlemismi artik yorulmusmu bilmem ama gece 12drn sabah 9a kadr 4 kez mi ne uyandi emmeye bu bizim icin cok nadir olan bisi :) bende dinlenmisim tabi oyle olunca

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…