- 5 Ocak 2015
- 59.197
- 205.945
- 898
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #374.261
1.5 ayda 20 kilomu vereyimSen bi sıksan dişini 7lerdesin. Var mısın kurbana kadar sen 7ler ben 6lar
senin adina cok sevindim tatlimKızlar taşınırken bi acaba vardı kafamızda ama şu an çok memnunum. Kızımın orda hiç arkadaşı yoktu burda oyun alanının ve apartmn önünün metrekaresine 2 çocuk düşüyor :) apartmanda da komşu çocuklarıyla iyi anlaştılar 9 ve 11 yaşında sürekli bizdeler bnde rahat rahat yazabiliuorum. Bakıcı içinde apartman görevlisinin eşini önerdiler inşaallah o da iyi olursa yeme de yanında yat olacak benm için taşnma işi
merve böyle durumlarda üste cikacaksin tatlimsuan canım cok sıkıldı telefonun ekranı gıttı esım yıne kıyametı koparacak hepte benı buluyor boyle seyler
dediginin ne oldugunu bilmiyorumFerforje mi düşünüyorsun abla ?
Durumlara göre fazla bi arti degil cnmKizlar kilo durumum bekledigim kadar fena degl odem var kesin cnku adette olamadm hala bide yedim tabi
Bugun: 69.1
Gecen cuma: 68.4
Paraya para demicen yaniGünaydın kızlar, herkese hayırlı sabahlar. bugün full dikiş günü yapacağım kendime. dün gece de diktim biraz.
bir sürü dikip satıp zengin oluyormuşumParaya para demicen yani
Neden olmasin kizzz :)) belki ünlü bi modaci olursunbir sürü dikip satıp zengin oluyormuşum
Ben oncekilerde 2 sefer dinledim, bana bi etkisi olmadi, duyguyada giremedim zatenyaaa ben unuttum barış mutlu yu izlicektim
Sen geçen cuma gelmistin takima degilmi cnmGünaydın kızlar, herkese hayırlı sabahlar. bugün full dikiş günü yapacağım kendime. dün gece de diktim biraz.
Abla sen başlangıçta üçer üçer veriyosn ya 6 kilonu saymadıydım1.5 ayda 20 kilomu vereyim
senin adina cok sevindim tatlim
Bu evi aldinizmi, kirayami geçtiniz
merve böyle durumlarda üste cikacaksin tatlimpasif olma, ezilip bukulme
Bide anladigim kadariyla eşin cok cenebaz, ona karsi hazir cevap olman lazim :))
dediginin ne oldugunu bilmiyorumresim atarim cnm :))
Durumlara göre fazla bi arti degil cnmdikkat edersen yarina bile gider
kk medyadan ekliyorsun canim, gizlilik seceneklerden isimleri ekleyebiliyorsuncanim tesim.nasil ekliyodun
kimsenin goremedigi
sadece istedigin kisilerin gorebilecegi
beceremiyorum bi turlu
oh tez vakit isler halledildimi ne güzelGunaydin canlarr
Beni uyku tutmadi bende kaltim yemek yapiyorum kizlar uyuyorlar.
Kahve iciyorum simdi icerken bi bakiyim size dedim
Sabah kalkinca bi Evi hallettimHuuuuu herkesler haftasonu telaşinami basladi
Nerde bu millet :))
Benim ahali yatiyor daha, bende kahve fasli yapiyorum (en sevdigim saatler)
Birazdan ortalik hareketlenir
SSon rahat 2 günüm, pazartesi işe basliyorum artik
Hazir evdeyken gelin, sonra zor bulursunuz beni
Bide eski calistigim bölüme gidebilecem, yeni yeri hiç sevmemistim zaten
ekran saglam canım ıcı gıttı telefonun benımde 2 seneyı gecmıstı ısteekran koruyucu kullanmiyomusun canim
benim telin camida kirildi ama yukari kosesi
bi zarari yok simdilik.3 sene oldu.2 sene daha gitse yeter:)
aynen oyle oluyorsakinan goze cop batarmis
oyle canım bazen aksılıkler buluyor ıstKotu olmus cnmama senlik bisi deglki olabilliyor boyle seyler hayatta
hemde ne cenebaz abla sorma hazır cevaplık yok ıste bende dun o kadar hazırladım kendımı aksam yatarken sordu neyın var nıye durgunsun dıye soyledım ben kızacak yada laf soyleyecek dıye beklerken optu senden degerlımı bakarız halloluyormu olmuyorsa yenısını alırız dedı normalde dıkkat etmıyorum dıye cok kızar 2 seferdır benı cok sasırtıyor bu adammerve böyle durumlarda üste cikacaksin tatlimpasif olma, ezilip bukulme
Bide anladigim kadariyla eşin cok cenebaz, ona karsi hazir cevap olman lazim :))
evet bu abla ferforce denıyor bunlara
ben evı toplucam pc basına gecebıldıgım kadarda burda olurum ınsalah bakalım bu hafta tartılmadan durmayı denıcem ve eksı ıle lısteye gırmek ıstıyormHuuuuu herkesler haftasonu telaşinami basladi
Baktim şimdi 30 temmuz bayramAbla sen başlangıçta üçer üçer veriyosn ya 6 kilonu saymadıydım
ohhh ne güzel işleri bitirmişin sen :))Sabah kalkinca bi Evi hallettimKahvaltida yapildi, yerleri Silmek bide camasir asmak kaldi sonra disari calismak iyidir abla Stres Atarsin
Oooo baya ilerleme var senin adamdahemde ne cenebaz abla sorma hazır cevaplık yok ıste bende dun o kadar hazırladım kendımı aksam yatarken sordu neyın var nıye durgunsun dıye soyledım ben kızacak yada laf soyleyecek dıye beklerken optu senden degerlımı bakarız halloluyormu olmuyorsa yenısını alırız dedı normalde dıkkat etmıyorum dıye cok kızar 2 seferdır benı cok sasırtıyor b
Ne yaparsan yap, sadece kendine stres yapmaben evı toplucam pc basına gecebıldıgım kadarda burda olurum ınsalah bakalım bu hafta tartılmadan durmayı denıcem ve eksı ıle lısteye gırmek ıstıyorm
cok degilmis artin canim. HalledersinKizlar kilo durumum bekledigim kadar fena degl odem var kesin cnku adette olamadm hala bide yedim tabi
Bugun: 69.1
Gecen cuma: 68.4
aman oyle olsun. Uykusu duzene girsin insKilolu hatta dun geldiginde bizde tartildi 87 kg boyuda benden baya kisa 155 falandir herhalde
Anladm cnm bende duymustm almanya daha iyi diye, takip edeym sagol abla
Supersinn poni :)
Iyi gidiyorsn cnm eksi gelmesede arti gelmedikce hemen dengeler dikkat et sen genede ama tadinida cikar hamileliginin :)
Allah razi olsun senden cnm ne guzel dusunmussun yardim ediyorsun :)
Aynen cnm hayirlisi saglik herseyden onemli
Gecmis olsun cnm hemeroid cok zor oluyor biliyorm Allah yardimcin olsun dikkat et ilerlemesin fissur vs gbi
Cok sevindim cnm komsu ortam cok onemli bende ilk oturdugmuz yere nazaan burayi daha cok sevdim :)
Kotu olmus cnmama senlik bisi deglki olabilliyor boyle seyler hayatta
Insallah izleyebilmisdir abla cok uzun oluyor sanrm saat 1 de kpadm ben ki 10dk izluyebildm yol vs derken erken acma sansim olmadi ama demo devam ediyordu
Sagol cnm bugun camasir gnu ilan ettim
Gercekten insanin evi gibisu yok ya cok sukur evime gelince beni huzur kapladı:)
Masallah diyim cok iyi uyudu ozlemismi artik yorulmusmu bilmem ama gece 12drn sabah 9a kadr 4 kez mi ne uyandi emmeye bu bizim icin cok nadir olan bisi :) bende dinlenmisim tabi oyle olunca
cok guzel abla. Bol kahveli bol muhabbetli oturmalariniz olsun ins
sabah yedide kalktim abla yemek yaptim ,kizlari yikadim,evleri supurdum paspas ve toz alma kaldi.Huuuuu herkesler haftasonu telaşinami basladi
erken kalkan yol aliyormus gercektenoh tez vakit isler halledildimi ne güzel
Ay hadi sevindim seninki yontulmus demekki darisi diger odunlara canimhemde ne cenebaz abla sorma hazır cevaplık yok ıste bende dun o kadar hazırladım kendımı aksam yatarken sordu neyın var nıye durgunsun dıye soyledım ben kızacak yada laf soyleyecek dıye beklerken optu senden degerlımı bakarız halloluyormu olmuyorsa yenısını alırız dedı normalde dıkkat etmıyorum dıye cok kızar 2 seferdır benı cok sasırtıyor bu adam
aynen canimİnşallah canım önemli olan birbirimize destek olmakyoksa kilo bi şekilde verilir
Teşekkür ederim canımYa o yüzdeyle üçüncülük ben birinci olur sanmıştım olsun takımdan bir arkadaşımızın derecede olması çok güzel
ben izledim. Bakalım fayda görecek miyimyaaa ben unuttum barış mutlu yu izlicektim
Teşekkür ederim canım. Önemli olan kilo vermis olmakGunaydinnnnnnn derecelerden düşmeyen takimimmmm
Herkesin emegine saglik,
az bi farkla 2.olmusuz
Elif yildizz elifcimmm dereceni tebrik ederim tatlim
Senin şansına bu hafta az kilodakiler fazla vermis :)) yoksa yüzden cok iyiydi
Ben de birşey anlamadım ama bakalimBen oncekilerde 2 sefer dinledim, bana bi etkisi olmadi, duyguyada giremedim zaten
ilk cuma kilo bildiririmimi bende yapayım;
diyete salı günü başladım.
başlangıç kilo: 65.7
19 haziran cuma günü kilo: 63 :)
geçen hafta 83
bu hafta 82.3
700 gr fark var
Gunaydinnnn güzellikler
Benim tam bekledigim gibi olmadi3 gündür cok cabaladim ama sali günü +2vardi
Anca bu kadar eksiye dusebilmisim
Gecen hafta 97.8
Bugun 97.4
Fark 0.4
Yüzde 0.41
Tarti icin fazla beklemek istemedim çünkü haftaya işe baslayinca daha da erken tartilcam
Sabah, gecen haftaki kilomu 98. 8 diye hatirladiydim, sonucu görünce sevindirik oldum
Sonuc listelerine baktim tekrar, sonra hayal kirikligi
gecen cuma 58.2
bu cum 57.6
fark 600
%1.03
Diyetimin 3.haftasi ilk başlangıç 88.7 galiba tam hatırlamıyorum ama
Geçen hafta 86.7
Bu hafta 85.7
Fark 1kilo
Haftaya 84 görmek istiyorum
Kilo Bildirimi
Geçen hafta: 82,2
Bu hafta : 80,5
Aradaki fark: 1,7
Yüzde: %2,06
Eki Görüntüle 2651058
Çığlık atabilirim
Gecen cuma 66.6
Bu cuma 66.2
Fark 0.4
Yuzde %0.60
Kizlar pazartesi artilari gidip ancak bu kadar eksiye gecebildim kusura bakmayin.
@huban1234 kilo bildirimini bekliyorum canim
Günaydın
Geçen cuma 68.7
Bu cuma 67.4
Fark -300
@uç melek annesi
Seni tebrik ederim cnm. Bu hafta çok dolu geçti benim hiç evde durmadım. Bügün bile köye gideceğiz.
Kusura bakma hem seni yarışmak için çağırdım hemde katılamadım. Bu hafta olmadı. Ama istersen başka hafta yarışabiliriz.
Geçen cuma 73.6
Bu cuma 73.0
Fark -600 gr
Yüzde %0.81
Spor pek yapamadim bu hafta onu da yapsaydım 1 kilo giderdi
kilo bildirimim
geçen cuma 87.8
bu cuma 87.5
fark -300 gram :)
Cuma:68.1
Bugün:67.2
Fark:900 gram
Yüzde:1.32
Selam herkese
Geçen hafta 81.7
Dün 80.3
Bugün 79.9
Canım 7ler
bende şimdi tartıldım
Geçen hafta: 66,2
Bu hafta : 64.7
Aradaki fark: -1,5
Yüzde: 2,26 %
TebriklerCuma 68.0
Bugun 67. 1
Fark 0.9
Ikı gundur aksam yemegım yok maalesef hemoroıd problemi basladı bu yuzden de moralim cok bozuk
Güldürdün beni HaticeBen 3.hamileligim cok sikintili olmasina ragmen ozluyorum. Dolu dolu yasa zaten sen vereceksin o kiloyu. (Tabi cok almasan iyi olur) zaten bence hamilelikten ziyade dogum sonrasi onemli.
Ben 3 . hamilelikte baslangic kilomdan 5 kilo ekside doguma gittim ama sonuc bak burda 1 yildir vermeye ugasiyorum.
Ablaaa bayılıyorum bu ferforje takımlara. Çok zevklisin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?