Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

İnşallah canımm
İlginç olan okulundaki çoğu kişi sozeli yetistirememis, okulca cuvalladilar yani

Biz de zorlamadik abla ama meraktan çalıyorum ben
İnşallah oğlun da hayırlısıyla yerleşir bu sene güzel bir okula, lise sınavı bişey değil alternatifi var en azından üniversite sınavının stresi çok fena. Hangi bölümü istiyordu abla?
bir kaç gün bile sürmez gülüm boşluk hissi, geçer . canları sağ olsun herkes kendi anasının babasının yanında olsun derim hep kardeş bile olsa sorumluluk da zor bence
Evet sorumluluk çok zor gerçekten, bir yandan da büyük bir rahatlama geldi tabi.
Hayir olsun kuzum, bekleme git tabi, ne olur ne olmaz
Bizide haberdar et yada hatice yazsin, ne durumdasin

Bu arada bahar evesigun doğum yapti
Aaa çok sevindimm hayırlı olsun inşallah, Allah bağışlasın O Hafize'den hafta olarak öndeydi diye hatırlıyorum bayadir görüşemedik.
Abla etrafımızdaki herkes bir daha hicbisey eskisi gibi olmayacak diyip duruyo
Biz zaten başbaşa 7 sene geçirip yapılacak herşeyi yaptık o yüzden korkumuz yok, gelsin hayat bildiği gibi
Abla bende de var ama büyümedi bir türlü. Senin tarif ettiğin gibi deniyim bir de bakımını. Ben birkaç günde bir suluyordum. Evdeki rutubet çiçekleri çok etkiliyo, kaç çiçek denedim buyumediler.
Sen annenlere eşinde annesigile gitsin en güzeli. Eş yokken daha rahat olunuyo anne evinde
Ayyy ben de aynı kafadayim Poni. Eşim yokken çok rahat ediyorum annemlerde. Ama işin kötü tarafı benim eşim de annemlerde çok rahat ediyo Sen kendi annenlere git ben burada kalayım diyorum sıkılırım ben ne yapcam gidip diyo. Alınıyor bı de. Gönderince de 2 gün sonra ariyo çok sıkıldım geliyim ben artık diye
Bir önceki mesajını okuyunca korkmuştum canım, ama çok şükür iyiymişsiniz. Hastaneye erken gitmenin zor olduğunu duydum hep. İnşallah sorunsuz bir şekilde sancının çoğunu evde çekip gidersin

Sen annenlere eşinde annesigile gitsin en güzeli. Eş yokken daha rahat olunuyo anne evinde
bence de. Biz öyle yapıyoruz. Ben anneme, eşim annesine gidiyor çoğunlukla, memlekete gittigimizde
Geçmiş olsun canim

Canım M mer_4260 67.1 idi sanki 100 gramla benim önündeydi diye hatırlıyorum

Canım M mer_4260 67.1 idi sanki 100 gramla benim önündeydi diye hatırlıyorum
Cuma günü üstün körü bakmıştım yoğunluktan.
Bugün geri yaptım, rastlamayınca bildirime değiştirmedim, hemen düzelteyim, uyardığın için teşekkür ederim

Cuma günü üstün körü bakmıştım yoğunluktan.
Bugün geri yaptım, rastlamayınca bildirime değiştirmedim, hemen düzelteyim, uyardığın için teşekkür ederim
Estağfirullah canım tahmin ettim gözünden kaçtığını iki haftadır 100 gramla önümde de kendisi ordan kalmış aklımda

19 HAZİRAN 9.TAKIM KİLO KRONOLOJİSİ
  1. ) huban1234 (55.0)
  2. ) Dream00 (55.3)
  3. ) I Ilyusa (57.6)
  4. ) Jasminium84 (58.4)
  5. ) @Zeycan123 (58.6)
  6. ) zumazuma (64.7)
  7. ) Ucmelekannesi (66.2)
  8. ) M mer_4260 (67.1)
  9. ) U UcanSupurge (67.2)
  10. ) @Furha63 (67.4)
  11. ) @Pnrrr-20 (68.4)
  12. ) Elif yildizz (69.3)
  13. ) Handandandan (69.5)
  14. ) askrhpozitif (71.5)
  15. ) lina0156 (73.0)
  16. ) strontium (77.9)
  17. ) @ela_naz2019 (78.7)
  18. ) Poni Bon (79.9)
  19. ) @Beyazkugu87 (85.7)
  20. ) ekim2009 (87.5)
  21. ) @Gulbe seker (96.0)
  22. ) Mefkurem (97.4)
  23. ) S Sevimikra (102.0)

Takımın kilo kronolojidir.
Terfiler yukarı doğrudur.
Herkesin rakibi bir üstündeki kişidir.

Her Cuma liste yenilenecektir.

Eline sağlık canım

sen kendi ailene git o da kendi ailesine gidip babasına yardım etsin öyle olmaz mı kabul etmez mi eşin inşaat işi çok zordur tozu topağı çocukları düşünün gülüm

annene çok geçmiş olsun gülüm , ne güzel ailecek sırayla yemek yapıp götürmeniz gelinlerde sağ olsun bize ne kızları var dememişler

uzun süre uyumuş annesi ondan kıpırdamamış demek ki , çok şükür sıkıntı yok ya şimdi doğuma kadar da olmaz inşallah

aminn allah razı olsun gülüm, hukuk fakültesini istiyor geçen sene o yüzden giremedi puanı düşüktü
rahatlama geldiyse alıştın bileeee:))
benim de evde pek çiçek olmaz ölüverirler genel de bir tane iri yapraklı salon çiçeği hariç hep ölmüşlerdi aloavera ve bir tane kendini saksıda çiçek zanneden reyhanım var kış boyu da şimdide çiçek açıp duruyor bende hiç yaprağını koparmıyorum reyhanın bende çiçek muamelesi yapıyorum :))
aloavera da geç büyüyor zaten onda sıkıntı yok , rutubet çoksa 2 gün de bir sula baktın çok geliyor alt yaprakları salatalık turşusu rengi gibi olursa 3 gün de bir sularsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…