- Konu Sahibi Handandandan
-
- #374.461
sagol canimGeçmiş olsun canım
Ne güzel hayırlı gelinleriniz var
İnşallah canımmNiran’ın dediği gibi canım spordan sonra benim pek iştahım olmuyor da açıkçası
Ayy tam komedi sizinkiler
İnşallah güzel bir yer gelir canım muhtemelen heyecanlanmıştır sınıflarda saat asılıydı son 15 dakika diye uyardığımda bi çocuğun İngilizce ve din optiğinde hiç işaret yoktu
Haftaya da üniversite sınavını atlatırsak bizden iyisi yok
Kuzum kıyamam niye yalnız olasın miniğin seninle ve yakında evinizi onun sesi varlığı dolduracak inşallah
Biz de zorlamadik abla ama meraktan çalıyorum benistem,yorsa bakmasın morali bozulmasın boşuna nasıl olsa açıklanınca öğreneceksiniz gülüm inşallah iyi bir okul gelir
bize de inşallah kazanır da atlatırız geçen sene kazanamadı bu sene de virüs olunca online ders aldı ama hazırım diyor bakalım :)
Evet sorumluluk çok zor gerçekten, bir yandan da büyük bir rahatlama geldi tabi.bir kaç gün bile sürmez gülüm boşluk hissi, geçer . canları sağ olsun herkes kendi anasının babasının yanında olsun derim hep kardeş bile olsa sorumluluk da zor bence
Aaa çok sevindimm hayırlı olsun inşallah, Allah bağışlasınHayir olsun kuzum, bekleme git tabi, ne olur ne olmaz
Bizide haberdar et yada hatice yazsin, ne durumdasin
Bu arada bahar evesigun doğum yapti
Abla etrafımızdaki herkes bir daha hicbisey eskisi gibi olmayacak diyip duruyosen daha iyisini yapmişin cnm :) bizim koltukta kötü durumda ama daha sıra gelmedi :))
tatlim adam normallesmeye basliyor istesen de illa kötü olsun diye bekliyorsun biraz pozitif ol
sagolasim cnm
Fabrikada paketleme yapiyorum
sizin plan niye degisiyorki
ev almamisiniz ki, ev hediyesine gerek yok bence
sonucu insallah hayr olur cnm
Esinle basbasa gecireceginiz son aylar, artik uzun süre yalniz kalamicaksiz :))) bunun kiymetini bilin
Baya uzunmuş cnm yaa, insanin cani sıkılır
Abla bende de var ama büyümedi bir türlü. Senin tarif ettiğin gibi deniyim bir de bakımını. Ben birkaç günde bir suluyordum. Evdeki rutubet çiçekleri çok etkiliyo, kaç çiçek denedim buyumediler.ilk başta eltim ekip vermişti yeni toprağa ekildi diye her gün bir bardak kadar su ver dedi bir de direk güneşe konmuyor yarı güneş yarı gölge gibi bir yerde iyi oluyor gün aşırı suyunu versem yetiyor , kullanmak istediğin de bıçakla bir ucundan kesiyorsun o kadarcık
Ayyy ben de aynı kafadayim Poni. Eşim yokken çok rahat ediyorum annemlerde. Ama işin kötü tarafı benim eşim de annemlerde çok rahat ediyoSen annenlere eşinde annesigile gitsin en güzeli. Eş yokken daha rahat olunuyo anne evinde
Bir önceki mesajını okuyunca korkmuştum canım, ama çok şükür iyiymişsiniz. Hastaneye erken gitmenin zor olduğunu duydum hep. İnşallah sorunsuz bir şekilde sancının çoğunu evde çekip gidersinYazacam bı yazamadim sabah baya ağrım da vardı hareket etmiyor diye korkmuştum ama şükür evi toparladım her ihtimale karşı sonra bı duş aldim az uzandım uyandığımda hareket ediyordu agrimda azalmış snrm yanlış alarmdi gitmedik hastaneye yine olursa gideriz tabi
Operayi dene canım. Zuhal abla söylemişti bir ara ben de o zaman yüklemiştim çok rahat ettim. Hiç reklam yokreklam yuzunden alintiya basamiyirum bende
bence de. Biz öyle yapıyoruz. Ben anneme, eşim annesine gidiyor çoğunlukla, memlekete gittigimizdeSen annenlere eşinde annesigile gitsin en güzeli. Eş yokken daha rahat olunuyo anne evinde
Geçmiş olsun canimslm kizlar hafta sonu pek gorunemedim.insata yemek felan goturdum
annem dusup ayagini incitti sismis ustune basamiyo.oraya gidip geliyorum.bugunde yemek yapip goturecem.2 gundur gelinlerimiz goturuyodu simdi sira bende yarinda aplamda:)
iyi oluyo bi taraftan kalabalik aile:)
Canım M mer_4260 67.1 idi sanki 100 gramla benim önündeydi diye hatırlıyorum12 HAZİRAN 9.TAKIM KİLO KRONOLOJİSİ
- )
Dream00 (54.8) - )
huban1234 (55.0) - ) I Ilyusa (58.2)
- )
Jasminium84 (58.4) - ) @Zeycan123 (58.6)
- ) @Muzmus (60.7)
- )
Ucmelekannesi (66.6) - ) @Furha63 (67.8)
- ) M mer_4260 (68.0)
- ) U UcanSupurge (68.1)
- ) @Pnrrr-20 (68.4)
- )
Handandandan (69.5) - )
Elif yildizz (71.5) - )
askrhpozitif (72.5) - )
lina0156 (73.6) - )
strontium (77.5) - ) @ela_naz2019 (78.7)
- ) @Beyazkugu87 (86.7)
- )
ekim2009 (87.8) - ) @Gulbe seker (97.7)
- )
Mefkurem (97.8) - ) S Sevimikra (102.0)
Takımın kilo kronolojidir.
Terfiler yukarı doğrudur.
Herkesin rakibi bir üstündeki kişidir.
Her Cuma liste yenilenecektir.
Operayi indirip ordan gir cnmreklam yuzunden alintiya basamiyirum bende
Cuma günü üstün körü bakmıştım yoğunluktan.
Estağfirullah canım tahmin ettim gözünden kaçtığını iki haftadır 100 gramla önümde de kendisi ordan kalmış aklımdaCuma günü üstün körü bakmıştım yoğunluktan.
Bugün geri yaptım, rastlamayınca bildirime değiştirmedim, hemen düzelteyim, uyardığın için teşekkür ederim
Hoş geldin canımKızlar bugünlerde internetim yok diye burayı biraktim sanmayın wifi buldum simdi bir yerden hemen bir selam vereyim dedim
Eline sağlık canım19 HAZİRAN 9.TAKIM KİLO KRONOLOJİSİ
- )
huban1234 (55.0) - )
Dream00 (55.3) - ) I Ilyusa (57.6)
- )
Jasminium84 (58.4) - ) @Zeycan123 (58.6)
- )
zumazuma (64.7) - )
Ucmelekannesi (66.2) - ) M mer_4260 (67.1)
- ) U UcanSupurge (67.2)
- ) @Furha63 (67.4)
- ) @Pnrrr-20 (68.4)
- )
Elif yildizz (69.3) - )
Handandandan (69.5) - )
askrhpozitif (71.5) - )
lina0156 (73.0) - )
strontium (77.9) - ) @ela_naz2019 (78.7)
- )
Poni Bon (79.9) - ) @Beyazkugu87 (85.7)
- )
ekim2009 (87.5) - ) @Gulbe seker (96.0)
- )
Mefkurem (97.4) - ) S Sevimikra (102.0)
Takımın kilo kronolojidir.
Terfiler yukarı doğrudur.
Herkesin rakibi bir üstündeki kişidir.
Her Cuma liste yenilenecektir.
sen kendi ailene git o da kendi ailesine gidip babasına yardım etsin öyle olmaz mı kabul etmez mi eşin inşaat işi çok zordur tozu topağı çocukları düşünün gülümkayınpeder koydekı eve sureklı bırseyler yapıyor abla once evı buyuttu 2 oda ekledı sımdı ust kata cıkacakmıs ınsaat baslarsa annesı hepsıne yetısemezmıs hayvanlar falan var onları otlatıyor evde calısacak ınsan lazımmız tamamen bencıllık uzerıne anlıcan kendı aılesı aıle benımmkı el
bence deee :))Sen annenlere eşinde annesigile gitsin en güzeli. Eş yokken daha rahat olunuyo anne evinde
kaç sene önce izlemiştim eğlenceli baya kız zayıflayınca antrönörü de aşık oldu ya ohhh evlendiler ::)))ekim2009 abla oh mu venüs ü izledin mi beni gaza getiriyor dizi.
amanın bende aynısını dedim saf gibi ,doğru diyorsun niranımSende amma dedin yani
Oğullarını boşuna mı çağırıyorlar, yanında karısı var hizmet etsin diye.
Bekar olaydı çağırırlar mıydı hiç
annene çok geçmiş olsun gülüm , ne güzel ailecek sırayla yemek yapıp götürmeniz gelinlerde sağ olsun bize ne kızları var dememişlerslm kizlar hafta sonu pek gorunemedim.insata yemek felan goturdum
annem dusup ayagini incitti sismis ustune basamiyo.oraya gidip geliyorum.bugunde yemek yapip goturecem.2 gundur gelinlerimiz goturuyodu simdi sira bende yarinda aplamda:)
iyi oluyo bi taraftan kalabalik aile:)
uzun süre uyumuş annesi ondan kıpırdamamış demek ki , çok şükür sıkıntı yok ya şimdi doğuma kadar da olmaz inşallahYazacam bı yazamadim sabah baya ağrım da vardı hareket etmiyor diye korkmuştum ama şükür evi toparladım her ihtimale karşı sonra bı duş aldim az uzandım uyandığımda hareket ediyordu agrimda azalmış snrm yanlış alarmdi gitmedik hastaneye yine olursa gideriz tabi
ben değilllll
aminn allah razı olsun gülüm, hukuk fakültesini istiyor geçen sene o yüzden giremedi puanı düşüktüİnşallah canımm
İlginç olan okulundaki çoğu kişi sozeli yetistirememis, okulca cuvalladilar yani
Biz de zorlamadik abla ama meraktan çalıyorum ben
İnşallah oğlun da hayırlısıyla yerleşir bu sene güzel bir okula, lise sınavı bişey değil alternatifi var en azından üniversite sınavının stresi çok fena. Hangi bölümü istiyordu abla?
Evet sorumluluk çok zor gerçekten, bir yandan da büyük bir rahatlama geldi tabi.
Aaa çok sevindimm hayırlı olsun inşallah, Allah bağışlasınO Hafize'den hafta olarak öndeydi diye hatırlıyorum bayadir görüşemedik.
Abla etrafımızdaki herkes bir daha hicbisey eskisi gibi olmayacak diyip duruyo
Biz zaten başbaşa 7 sene geçirip yapılacak herşeyi yaptık o yüzden korkumuz yok, gelsin hayat bildiği gibi ❤
Abla bende de var ama büyümedi bir türlü. Senin tarif ettiğin gibi deniyim bir de bakımını. Ben birkaç günde bir suluyordum. Evdeki rutubet çiçekleri çok etkiliyo, kaç çiçek denedim buyumediler.
Ayyy ben de aynı kafadayim Poni. Eşim yokken çok rahat ediyorum annemlerde. Ama işin kötü tarafı benim eşim de annemlerde çok rahat ediyoSen kendi annenlere git ben burada kalayım diyorum sıkılırım ben ne yapcam gidip diyo. Alınıyor bı de. Gönderince de 2 gün sonra ariyo çok sıkıldım geliyim ben artık diye
Bir önceki mesajını okuyunca korkmuştum canım, ama çok şükür iyiymişsiniz. Hastaneye erken gitmenin zor olduğunu duydum hep. İnşallah sorunsuz bir şekilde sancının çoğunu evde çekip gidersin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?