Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Evlendi yani, bi gebelik olsa seneye düğün hikaye olur

Bazi büyükleri anlamak mümkün degil gercekten

Operayi indirdim Ama diger alintilarim burda cikmadi
hıc sorma canım gecen bayram kımse gıdemedı yanlarına kv yanlız kaldık canım sıkkın dıye bana eyvahlanıyor ama hıc dusunmuyorkı benım aılem her bayram yanlız ve bensız
2 cocugun insaatin ortasinda ne işi var ki
Hem deseydin önce annemlere sözüm var oraya gidecem diye
Birazda cocuklari bahane et
Sen orda iş mi yapican, cocuklarlami ilgilencen, onlar rezil olacak
abla benım adamın fıkırlerı ona gore cocuklar rezıl olmayacak doya doya dısarı cıkacaklar evde bıle cocuklların ılgılenecek neyı var modunda yaptıgın ısı ıs olarak gormez
Enişteye acitasyon işe yarıyo bak
her zaman degıl ponı bazen acındırmak ıcın soylemedıgım seylrde bıle acıtasyon yapıyorsun dıyor
Sen annenlere eşinde annesigile gitsin en güzeli. Eş yokken daha rahat olunuyo anne evinde
gondermez canım evlendım evlenelı bır kere esımsız gıttım oda kardesımın dugundde onun dısında esımle gıttık
valla nnıran bosanmak cogunlukla dusundugum bırsey ama eyleme gecırmem cok zor gorunuyor bakıs acısı degısır umuduylada 3. cocuk ıstemıyorum aslında
cok dogru bır sooz cnım
İşte ineklere filan oğlan baksın istiyo inşaata da yardm etsn filn. askrhpozitif merve gel aydınlat bizi
yok ponı ıneklere kendı bakıyor ben ev ısıne lazımım ogluda ınsaat ısıne
askrhpozitif acilen gel, yoksa kavga edeceğiz
geldım geldım
gecmıs olsun cnım
yok,
ev isi yemegi merveye yikicaklar :)
Yoksa eşi derdi, ben oraya sen annene git diye
cok dogru abla gondermez abla
sen kendi ailene git o da kendi ailesine gidip babasına yardım etsin öyle olmaz mı kabul etmez mi eşin inşaat işi çok zordur tozu topağı çocukları düşünün gülüm
dusunmez abla bencılın tekı
Ben de Niran gibi yazacaktım bu hafta yine kapışalım sonra Merve sahalara dönüyor ikimize de nal toplattırabilir askrhpozitif
ay yok canım ya nerde tozu dumana katmak

Tanımam lazım önce yaşın meton nasıl neden kilo aldın ne kadar zamanda ne kadar kilo verdin?
1.60 boy
Boyl yani 7 8 sene 73 lerde kaldım hamile kaldım 79 doguma gittim süt olsun diye yedim 82 kilo oldum kızım ek gidaya baslayinca

Diyetisyen eşliğinde 70 kiloya kadar düştüm sonra aldım yine en yüksek kilolari virüste aldım veremiyorum
Bu arada 22 yasima kadar 57kiloyu geçmiş bi insan değildim ne olduysa infertilite tedavilerinde çok kilo aldım

4.5yasinda bi kızım var 2.istiyoruz rabbim nasip ederse

Böyleyken böyle eee ne diyorsun

Kizlar cok yogun geciyor gunlerm hic firsat bulamiyorm burya bakmaya ki bugn annemlere video bile atmamism 2 kez aramis duymadm diye esimi aramis bisimi oldu diye hergun illaki video istiyorlar oglandan :)
Camasir yika ser katla yemek derdi vs hic oturamiyorm ya kvdeyken daha rahattim enazindan camasirdi yemekti dusuncesi yoktu. Gene kvde yardm ediyor ama ne yapsak nezaman yapsakvs derken onun stresii yetiyor bide kendin gbi olmuyor otururken kvyle muhabbet ediyorz alip telefn burya bakamiyorm herzaman. Su adet stresside gene vurdu olamiyorm biturlu az once tatli kriz8 geldi cikolata yedim

hıc sorma canım gecen bayram kımse gıdemedı yanlarına kv yanlız kaldık canım sıkkın dıye bana eyvahlanıyor ama hıc dusunmuyorkı benım aılem her bayram yanlız ve bensız
Merve seni hatalı görüyorum
Allah dil vermiş konuş diye, neden güzel bir şekilde, şakayla karışık kendini ifade etmiyorsun.
Karşıdakinin seni anlamasını beklersen ömür biter gene kimse seni anlamaz
Karşındaki kim olursa olsun aklından geçeni ifade et lütfen.
3.cocukla fikri değişir derken sadece fikirden bahsetmek istemedim aslında,
Sana karşı davranışı, kabullenişi, senin fikirlerini önemsemesi kısaca her konuda evrimleşme oluyor diyeyim

Benimde günlerim bana yetmez oldu
Zamansızlık denen şeyi tam anlamıyla yaşıyorum.

Son düzenleme:
Benimde günlerim bana yetmez oldu
Zamansızlık denen şeyi tam anlamıyla yaşıyorum.

Seni cok iyi anliyorum calışan biri olark ev cocuklar Allah kolaylik versin ben bu şekilde bile yetisemiyorm
Yarina camasrm yok enazindan ama bi supurge tutmam lazm bide yemek tabi

aslında ıfade edıyorum canım ama ha duvara konusmusum ha esıme

Kizlar iyi geceler.
Sabah kp fenalasti ambulans cagirdik.
Simdi yogun bakima aldilar.
Eltiler gorumcem burdaydi onlar gitti.
Biz kvdedeyiz.
Su aralar menu paylasimindan ve yorumundan muaf olmak istiyorum canim Handandandan cunki pek vaktim olmuyor.
Kulagimiz telefonda kpden haber bekliyoruz.

rabbım sıfa versın canım rabbım ıyı haberler almayı nasıp etsın canım

Geçmiş olsun canım çok zor Allah çektirmesin eniştem akciğer kanserinden vefat etti son zamanlarda o kadar ağrısı acısı oluyormuş ki kuzenlerim babaları için Allahım daha fazla çektirme diye dua ederlermiş

Hayırlı geceler hanımlar

Bi üstün körü okudum geçmişi herkesin bu aralar vakti yok galiba. Bende hiç vakit bulamıyorum ve kızım çok hıysuzlaşmışmış kucağımdan inmiyor sürekli ağlama huzursuz diş çıkarıyor. Boynum ve omuzlarımın ağrısı beni öldürecek. Hep kızı kucağımda tutmaktan. Buraya da bakamıyorum arada girince kızım izin vermiyor telefonu elimden çekiyor.

Çok geçmiş olsun cnm. Allah'ım şifa versin.

Geçmiş olsun canım.
Menü ve yorumlamayı dert etme canım.

Benimki de bi dalamadı çok uykum var benim de
Bir uykusuzluk ceken ben degilmişim.benimkiler evi cok dagıtmış küçuk kızim yeni uyudu bende evi düzelymeden asla.yatamam.Ya sabah ben uykudayken biri kapımi calsada evi oyle daginik görse.Yada ben gece ölsem arkamdan derler evide ne kadar daginikmıs falanen iyisi evi toplayayım çöpüde hazirlâyayım kapinin oraya koyayım sabah eşim işe giderken atar çöpe bende saat 11'ekadar kafam rahat yatarım artık

Pilavdan dönenin kaşığı kırılsın hodri meydan bu arada geçen hafya kaç verdin? Bu hafta hedefin ne?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…