Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

eline canına sağlık niranım
17 sıradan 20 ye çıkmışımdır en yakınımda beyazkuğu var 2 kilo fark var yakalamam için çok yavaşım yaaa gelen farkı atıyor bana koşmam lazımmmm

İş yapmak sana iyi gelmis gibi tatlim
Kuzuya da gecmis olsun
Sağol ablacım
Evet gerçekten iyi geldi, evin dağınıklığını toparlayınca sanki kafamın içi temizlenmiş gibi ferahladım bi

İyi olmana sevindim
Geçmiş olsun canım minnoşa, seninde ellerine sağlık.
Sağol kuzumm

Sağol bitanem
Gelin çıkması hani düğünden hemen önce hani davulla zurnayla gelini evden alır erkek tarafı da sonra düğün mekanına geçerler ya o
Yeğenimizin nikahı olmuştu düğün de taaa seneye kaldı o yüzden evlerine yerleşsinler diye adet de yerini bulsun diye gelin çıkarmasını yaptık

Eline sağlık kaptanım
İntihar mı etsin sonra
benim rakip Pınar oluyor galiba . Bugün biraz ödemim vardı. Sabaha gider insallah

Herkese iyi akşamlar arkadaşlar

Sabahtan beri yoktum. bir arkadaşım yeni işe başladı. sadece bir kaç aydır modelistlik yapıyor. tecrübesi yok,
sabah 10:00 da iş erine gittik, 19:00 da çıktık. yürüyerek gittim. gidiş geliş bir saat toplam. spor oldu bana :)

kot pantolon ve kot gömlek kalıbı yaptık. diğer bedenleri felan yaptık ve teknik başka şeyler öyle işte :)

Yarın da bakşa bir arkadaşla eminönü'ne abyelik kumaş bakmaya gideceğiz. birine kıyafet dikecek bende yardım edeceğim ona. Hazır gitmişken Mehmet Efendi Türk kahvesi alırım :) yarın da yorucu olacak sanırım..

umarım her şey yolundadır. naptın gittin mi doktora.

Yavaş yürüyen sadece vakit kaybettiriyor canım.
Bende eşimle akşam yürüyüşüne çıkmak istiyorum, "seninle hızlı yürüyemiyorum" diye kabul etmiyor

14:00 da kahvaltı yapan benim sanırım :) ama bugün arkadaşım ısmarladı biraz fazla kaçtı. kimseye anlatamıyorsun az yemem gerektiğini

çok çekmiş olsun ya.. çabucak iyileşir inşallah.

20 Haziran Cumartesi
11:30
1 yumurtalı bir kase menemen
Salatalik
Yeşillik
17:00
Bir kase ıspanak kavurması
4 yk yoğurt
2 ceviz
2lt su
çok güzel menü.

kansızlık mı var sende canım keçiboynuzu özü 4 kaşık fazla o yüzden merak ettim.

afiyet olsun.

güzel menü afiyet olsun.

çok iyi menü 15:00 da bile hafif yemişsin çok iyi.

az yapın. bende diyete başlayınca yemekler hep eşime kaldı :)

Neyse, hersey yolundaymis
çok şükür abla aynen
Bir önceki mesajını okuyunca korkmuştum canım, ama çok şükür iyiymişsiniz. Hastaneye erken gitmenin zor olduğunu duydum hep. İnşallah sorunsuz bir şekilde sancının çoğunu evde çekip gidersin
insAllah canım Rabbim kolay doğum nasıl etsin cümlemize
uzun süre uyumuş annesi ondan kıpırdamamış demek ki , çok şükür sıkıntı yok ya şimdi doğuma kadar da olmaz inşallah
aynen ya insAllah abla
Sitenin reklamlarından bana sinir geldi yaa
Çoklu alıntıları eklemek bi eziyet haline geldi reklamlardan dolayı bunun bi çözümü yok mu ki acaba
canım Operadan git hiç reklam yok
umarım her şey yolundadır. naptın gittin mi doktora
çok şükür canım yolunda herhalde bı sıkıntı yok gibi gitmedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…