- 11 Mayıs 2009
- 27.408
- 92.964
- 1.123
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #374.481
eline canına sağlık niranım19 HAZİRAN 9.TAKIM KİLO KRONOLOJİSİ
- ) @huban1234 (55.0)
- ) @Dream00 (55.3)
- ) @medine66(57.6)
- )
Jasminium84 (58.4) - ) @Zeycan123 (58.6)
- )
zumazuma (64.7) - ) @Ucmelekannesi (66.2)
- ) @mer_4260 (67.1)
- ) U UcanSupurge (67.2)
- ) @Furha63 (67.4)
- ) @Pnrrr-20 (68.4)
- )
Elif yildizz (69.3) - )
Handandandan (69.5) - )
askrhpozitif (71.5) - ) @lina0156 (73.0)
- ) @strontium (77.9)
- ) @ela_naz2019 (78.7)
- )
Poni Bon (79.9) - ) @Beyazkugu87 (85.7)
- )
ekim2009 (87.5) - ) @Gulbe seker (96.0)
- ) @mefkurem (97.4)
- ) @Sevimikra (102.0)
Takımın kilo kronolojidir.
Terfiler yukarı doğrudur.
Herkesin rakibi bir üstündeki kişidir.
Her Cuma liste yenilenecektir.
Sen istersen yaparsın biliyorsuneline canına sağlık niranım
17 sıradan 20 ye çıkmışımdır en yakınımda beyazkuğu var 2 kilo fark var yakalamam için çok yavaşım yaaa gelen farkı atıyor bana koşmam lazımmmm
Çok güzeller, nereden topladın canımBugün topladığım çiçekler
Burda valiliğin bahçesinde küçük bir çay bahçesi var ağaçlık yeşillik benim kız şu senin hindibaları üflemeye bayılıyor o hindibalarla oynarken ben de topladımÇok güzeller, nereden topladın canım
Tanımam lazım önce yaşın meton nasıl neden kilo aldın ne kadar zamanda ne kadar kilo verdin?
Zor rakip istemiyor musunTanımam lazım önce yaşın meton nasıl neden kilo aldın ne kadar zamanda ne kadar kilo verdin?
Dişine göre rakip arıyorduTanımam lazım önce yaşın meton nasıl neden kilo aldın ne kadar zamanda ne kadar kilo verdin?
Elif’le yarış Elif’leTanımam lazım önce yaşın meton nasıl neden kilo aldın ne kadar zamanda ne kadar kilo verdin?
Sağol ablacımİş yapmak sana iyi gelmis gibi tatlim
Kuzuya da gecmis olsun
Sağol kuzummİyi olmana sevindim
Geçmiş olsun canım minnoşa, seninde ellerine sağlık.
Sağol bitanemkuzuya geçmiş olsun gülüm
hay maşallah yeğenleri bile bu kadar düşünüp uğraşan yengeyi baş tacı edilmeli ellerine sağlık şimdiden
gelin çıkması dediğin normal nikah yapıp virüsden dolayı düğünsüz evine gitmesi mi gülüm ayy ne olaki başka merak ettim şimdi
İntihar mı etsin sonraElif’le yarış Elif’leElif yildizz
1 ileri 2 geri ile ben uyarım dişine aslındaDişine göre rakip arıyordu
Eline sağlık kaptanım19 HAZİRAN 9.TAKIM KİLO KRONOLOJİSİ
- ) @huban1234 (55.0)
- ) @Dream00 (55.3)
- ) @medine66(57.6)
- )
Jasminium84 (58.4) - ) @Zeycan123 (58.6)
- )
zumazuma (64.7) - ) @Ucmelekannesi (66.2)
- ) @mer_4260 (67.1)
- ) U UcanSupurge (67.2)
- ) @Furha63 (67.4)
- ) @Pnrrr-20 (68.4)
- )
Elif yildizz (69.3) - )
Handandandan (69.5) - )
askrhpozitif (71.5) - ) @lina0156 (73.0)
- ) @strontium (77.9)
- ) @ela_naz2019 (78.7)
- )
Poni Bon (79.9) - ) @Beyazkugu87 (85.7)
- )
ekim2009 (87.5) - ) @Gulbe seker (96.0)
- ) @mefkurem (97.4)
- ) @Sevimikra (102.0)
Takımın kilo kronolojidir.
Terfiler yukarı doğrudur.
Herkesin rakibi bir üstündeki kişidir.
Her Cuma liste yenilenecektir.
benim rakip Pınar oluyor galibaİntihar mı etsin sonra
Sen U UcanSupurge ile rakip ol canım.benim rakip Pınar oluyor galiba. Bugün biraz ödemim vardı. Sabaha gider insallah
Ben de Niran gibi yazacaktım bu hafta yine kapışalım sonra Merve sahalara dönüyor ikimize de nal toplattırabilirbenim rakip Pınar oluyor galiba. Bugün biraz ödemim vardı. Sabaha gider insallah
umarım her şey yolundadır. naptın gittin mi doktora.Günaydın kızlar
Saat 5 ten beri uyanigim dün benim ufaklık pek hareket etmedi hala da yok bi kıpırdama karın ağrım var belim felaket galiba acile gideriz gibime geliyor içim rahat değil kızimda da bu zmnlar hareket yok diye gitmiştim açılmam varmış yatış verdiler doğum yaptım ciktim aslında iyice ağrı hissetmeden gitmek istemiyorum bu sefer ama hareketini kontrol et sıkıntı olursa git acile dediği için Dr hep gidicem snrm kızımda bı buçuk gün bekledim agrim çok olmayınca suni ağrı vermislerdi ama o da çok hızlı ielrleme sağlamadi herşey yolundadır insAllah ama karnımın altı baya adet ağrısı gjbi ağrıyor benim en şiddetli adet ağrım böyledir normalde de
Yavaş yürüyen sadece vakit kaybettiriyor canım.
Bende eşimle akşam yürüyüşüne çıkmak istiyorum, "seninle hızlı yürüyemiyorum" diye kabul etmiyor
14:00 da kahvaltı yapan benim sanırım :) ama bugün arkadaşım ısmarladı biraz fazla kaçtı. kimseye anlatamıyorsun az yemem gerektiğinisade ve şık menüler gördüm .pogacali sufle li ama bol sporlu menüler gördüm.saat 17.00 da günü kaptanları gördüm.hayran kaldım.saat 14.00 da kahvaltı yapıp 2 öğün beslenen bi arkadaş vardı güne şekersiz kahve ile başlayıp kahvaltıyı 14 00 da yapmıştı helal olsun.
ben güne saat 7 de başlıyorum.oldum.olasi çok uyuyamam.calisirken alışkanlık oldu heralde
çok çekmiş olsun ya.. çabucak iyileşir inşallah.slm kizlar hafta sonu pek gorunemedim.insata yemek felan goturdum
annem dusup ayagini incitti sismis ustune basamiyo.oraya gidip geliyorum.bugunde yemek yapip goturecem.2 gundur gelinlerimiz goturuyodu simdi sira bende yarinda aplamda:)
iyi oluyo bi taraftan kalabalik aile:)
çok güzel menü.20 Haziran Cumartesi
11:30
1 yumurtalı bir kase menemen
Salatalik
Yeşillik
17:00
Bir kase ıspanak kavurması
4 yk yoğurt
2 ceviz
2lt su
kansızlık mı var sende canım keçiboynuzu özü 4 kaşık fazla o yüzden merak ettim.20 HAZİRAN CUMARTESİ MENÜM
05.30: 2 tane haşlanmış yumurta(sınav görevi olunca bu saatte hemen yedim çıktım)
14.00: 1,5 porsiyon bamya yemeği
Yeşillik
18.00: 4 kaşık keçiboynuzu özü
5 ceviz
1 kase mısır gevreği
1sade soda
*2,5 lt su
Spor yok
Hala kendimi aç hissediyorum ya.Nedense bugün sanki ne yesem doymayacakmisim gibi. Ekmek arası sandviç nasıl canım istiyor anlatamamAma yememek için çok direndim git geller yaşadım sonra onu bari yemeyem artık dedim Neyse bugünkü yoğunluk ve stres beni doyumsuz yaptı galiba. Bugünü de böyle sonladiralim☺
afiyet olsun.20 haziran cumartesi menüsü
10:30 bi kiymali yumurta peynir 5zeytin 5ceri domates limonlu maydanoz bi salatalık bi buçuk dilim tb ekmeği
14:40 şekersiz türk kahvesi iki kare bitter çikolata
18:00 bi kase pırasa yemegi bi bardak ayran
22:00 5kasik yoğurt zencefili zerdecalli yoğurt
30dk yürüyüş 60pn
Su 2.5lt
U UcanSupurge
güzel menü afiyet olsun.cumartesi menü
8.30 peynir.5 zeytin.1 dilim çavdar.domates salatalık
ara 2 çatal karpuz
13.00 2 kepçe mercimek çorbası
1 tabak yoğurtlusemizotu
ara 15 kiraz
18.00. 6 ksk tavuk sote.salata.1 dilim çavdar
2 bardak ayran
ara 5 kiraz
şu 3lt
spor 40 dk hızlı tempo yürüyüş ×3= 120 puan
U UcanSupurge
çok iyi menü 15:00 da bile hafif yemişsin çok iyi.20 Haziran cunartesi
07:30
Tarçınlı Türk kahvesi
15:00
5 kaşık yoğurt
3 ceviz
1 çay kaşığı tarçın karışım halinde
19:00
Fırın mantar 1 tabak
2 kepçe cacık
Su: 1 buçuk litre
Spor yok
az yapın. bende diyete başlayınca yemekler hep eşime kaldı :)20.06.2020
11:00
Uno chıalı keten tohumlu sandivich ekmegı ile tost
Fıltre kahve
17:00
3 kasık sebzeli bulgur pilavı(evde herkes diyette 5 gundur aynı pilavı yiyoruz bitti sonunda)
6 tane minik nugget (fırında)
Bol Salata
Su2. 5lt
Spor:7.43km tempolu yuruyus 1,5 saat 180 puan U UcanSupurge
çok şükür abla aynenNeyse, hersey yolundaymis
insAllah canım Rabbim kolay doğum nasıl etsin cümlemizeBir önceki mesajını okuyunca korkmuştum canım, ama çok şükür iyiymişsiniz. Hastaneye erken gitmenin zor olduğunu duydum hep. İnşallah sorunsuz bir şekilde sancının çoğunu evde çekip gidersin
aynen yauzun süre uyumuş annesi ondan kıpırdamamış demek ki , çok şükür sıkıntı yok ya şimdi doğuma kadar da olmaz inşallah
canım Operadan git hiç reklam yokSitenin reklamlarından bana sinir geldi yaa
Çoklu alıntıları eklemek bi eziyet haline geldi reklamlardan dolayı bunun bi çözümü yok mu ki acaba
çok şükür canım yolunda herhalde bı sıkıntı yok gibi gitmedimumarım her şey yolundadır. naptın gittin mi doktora
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?