- 24 Ocak 2012
- 14.421
- 50.809
- 798
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #374.521
Aa geçmiş olsun hatice güzel haberler alırsınız inşaallahKizlar iyi geceler.
Sabah kp fenalasti ambulans cagirdik.
Simdi yogun bakima aldilar.
Eltiler gorumcem burdaydi onlar gitti.
Biz kvdedeyiz.
Su aralar menu paylasimindan ve yorumundan muaf olmak istiyorum canimHandandandan cunki pek vaktim olmuyor.
Kulagimiz telefonda kpden haber bekliyoruz.
Allah seni ne yapmayaBir uykusuzluk ceken ben degilmişim.benimkiler evi cok dagıtmış küçuk kızim yeni uyudu bende evi düzelymeden asla.yatamam.Ya sabah ben uykudayken biri kapımi calsada evi oyle daginik görse.Yada ben gece ölsem arkamdan derler evide ne kadar daginikmıs falanen iyisi evi toplayayım çöpüde hazirlâyayım kapinin oraya koyayım sabah eşim işe giderken atar çöpe bende saat 11'ekadar kafam rahat yatarım artık
Allah seni ne yapmayaannen mi
Tamamen kendi hür ve özgür düsüncemAllah seni ne yapmayaannen mi aşıladı bi zihniyeti
Allah şifa versin inşallah.Kizlar iyi geceler.
Biz kvdedeyiz.
Su aralar menu paylasimindan ve yorumundan muaf olmak istiyorum canimHandandandan cunki pek vaktim olmuyor.
Günaydın kilomu bildireyim. Sonrasında yürüyüşe çıkacağım.
Cuma:69,3
Bugün: 69
Aha bi elalem ne deri dert eden biri daha boş ver rahatına bak yaBir uykusuzluk ceken ben degilmişim.benimkiler evi cok dagıtmış küçuk kızim yeni uyudu bende evi düzelymeden asla.yatamam.Ya sabah ben uykudayken biri kapımi calsada evi oyle daginik görse.Yada ben gece ölsem arkamdan derler evide ne kadar daginikmıs falanen iyisi evi toplayayım çöpüde hazirlâyayım kapinin oraya koyayım sabah eşim işe giderken atar çöpe bende saat 11'ekadar kafam rahat yatarım artık
OooGünaydın kilomu bildireyim. Sonrasında yürüyüşe çıkacağım.
opera ne canım, bi program mı yüklemek mi gerekiyorçok şükür abla aynen
insAllah canım Rabbim kolay doğum nasıl etsin cümlemize
aynen yainsAllah abla
canım Operadan git hiç reklam yok
çok şükür canım yolunda herhalde bı sıkıntı yok gibi gitmedim
evet canım evlendiEvlendi yani, bi gebelik olsa seneye düğün hikaye olur
geçmiş olsun kuzumKizlar iyi geceler.
Biz kvdedeyiz.
gecmis olsun insallah iyi haberler alirsiniz canimKizlar iyi geceler.
Biz kvdedeyiz.
benim annemde hep sey derAllah seni ne yapmayaannen mi aşıladı bi zihniyeti
ne güzeldir sabah yürüyüşü.ben akşamları çıkıyorum.gunes lekeleri oluşabiliyor sabahladıGünaydın kilomu bildireyim. Sonrasında yürüyüşe çıkacağım.
neresi orası merak ettim haberlerde söylemiştir ama kacirmisimgunaydin kizlar bugun okullar 2 haftaligina acildi burda
superisnBir uykusuzluk ceken ben degilmişim.benimkiler evi cok dagıtmış küçuk kızim yeni uyudu bende evi düzelymeden asla.yatamam.Ya sabah ben uykudayken biri kapımi calsada evi oyle daginik görse.Yada ben gece ölsem arkamdan derler evide ne kadar daginikmıs falanen iyisi evi toplayayım çöpüde hazirlâyayım kapinin oraya koyayım sabah eşim işe giderken atar çöpe bende saat 11'ekadar kafam rahat yatarım artık
çok geçmiş olsunKizlar iyi geceler.
Biz kvdedeyiz.
canim bizde rabbim cektirmesin diyorduk. Ama cocuklarinin hicbiri yinede hazir degilmis. Rabbim hakkinda hayirlisini versinGeçmiş olsun canım çok zor Allah çektirmesin eniştem akciğer kanserinden vefat etti son zamanlarda o kadar ağrısı acısı oluyormuş ki kuzenlerim babaları için Allahım daha fazla çektirme diye dua ederlermiş
sagol canimHayırlı geceler hanımlar
Bi üstün körü okudum geçmişi herkesin bu aralar vakti yok galiba. Bende hiç vakit bulamıyorum ve kızım çok hıysuzlaşmışmış kucağımdan inmiyor sürekli ağlama huzursuz diş çıkarıyor. Boynum ve omuzlarımın ağrısı beni öldürecek. Hep kızı kucağımda tutmaktan. Buraya da bakamıyorum arada girince kızım izin vermiyor telefonu elimden çekiyor.
Çok geçmiş olsun cnm. Allah'ım şifa versin.
Sagol canim.Geçmiş olsun canım.
Menü ve yorumlamayı dert etme canım.
Sagol canim insAa geçmiş olsun hatice güzel haberler alırsınız inşaallah
Bizde ölümün yüzü soğuk derler beklesen beklemesen de zor gelir elbet sevdiğini kaybetmekcanim bizde rabbim cektirmesin diyorduk. Ama cocuklarinin hicbiri yinede hazir degilmis. Rabbim hakkinda hayirlisini versin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?