Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

masallah yaaa itadesi cok iyi.bende youtube da ebru egi diye kiz var onu takip.ediyorum .oda.50 kusur kilo vermis
ufak tefek isler kaldi bahce ye cim.felan ekecek.tum.isler bitince temizleyelim diyorum girip.ciktikca tekrar toz toprak olucak
benim kp de panik atak.kv ye soyleyim bulabilirlerse onlarda kullansin.ilkkez duyyorum bende
Kızlar bende an itibariyle dersleri bitirdim, şükürler olsun
Hem zihnen hem bedenen o kadar yorgunum ki uzun bir süre tembellik yapasım var
gozun aydin abla rahatlamissindir:)
cok guldum vallaa

Aynen. Emzirenlere önermiyorlar canim. Arada tarçınlı, türk kahvesi içiyorum. Bir de hazim süresi sebebinden, yemekten yarım saat önce ve 2 saat sonraya kadar hiçbir sıvı tüketiyorum. Benim bedenime uygun beslenme buymuş gerçekten. Normalde iki kilo verip, takılırdım. Bir de yağdan gidiyor. Bayagi inceldim. 63 kiloda iken olan kıyafetlerim de oluyor☺

Günaydın
Geçen cuma 85.7
pazartesi 85.8
bugün 85
fark 700.gr
%86
inş doğru hesaplamisimdir
yüzden kadınlar klübü tarihinde görülmemiş yüzde Allah seni güldürsün kız eriyip bitmiş olurdun eğer %86 olsaydı
Yüzden: 0.82 cancağzım
Ayşemm can ayşem niye böyle oldu ya artık veremeyeceğini düşünüyorsan mezuniyet doğru karar olur bence
En kısa sürede eski rutinine döneceğine inanıyorum canım

Tarçınlı kahve candır

gülüm bence de tüm işler bitsin bir kere de güzelce temizlersiniz boş boşuna kendinizi yormayın ,zaten azıcık işi kalmış hayırlısıyla biter onlarda
ya taşlara ilgisi olanlar yada benim gibi kullananlar biliyor genel de pek yazılıp çizilen bir şey değil gülüm , inşallah kp ne de şifa olur

Geçmiş olsun abla inşallah çok şiddetli olmamıştır neredeyse olduysa
salonun avizeler baya sallanmaya devam etti benim sıpaya sesleniyorum oğlum hissettin mi diye ne hissedicem yatıyordum ben dedi :)))))) eşimi aradım onun çalıştığı yer 6. kat güzel hissetmişler kıkırdayarak konuştuk kapattık çok rahatız yaavf biz böyle konularda :)

Cok gecmis olsun abla ins hasar yoktur olan yerde bu ara yine hep oluyor nedense, ama su anlatis tarzin komik ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…