- 11 Mayıs 2009
- 27.408
- 92.964
- 1.123
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #375.121
masallah yaaa itadesi cok iyi.bende youtube da ebru egi diye kiz var onu takip.ediyorum .oda.50 kusur kilo vermisçalıştığım yerde bir kız var, kız işe ilk başladığında çok kiloluydu
kız 1 sene içinde öyle bir kilo verdi ki şu anda resmen benim kolum kadar bacağı var
çok samimi olmadığım için hiç sormadım ne yaptın nasıl yaptın diye ama bugün bi arkadaşıyla konuştuk diyetti falan
kızı anlattı, kız şu anda 50 kiloya düşmüş ve 50den fazla kilo vermiş 1 sene içinde nasıl olduğunu sordum
kızın psikolojik olarak rahatsız olduğu şeyler varmış mutsuzmuş ilk önce psikoloğa gitmiş hemen peşinden de diyetisyene gitmiş 3 ay, sonrasında da nasıl besleneceğini öğrenerek öyle devam etmiş
hem mutsuzluklarını çözmüş hem de kilo problemini
kızı bir görmeniz gerekiyor kızın içinden bir ben çıkmış durumda resmen
ve çok takdir ettim ben altı üstü 10 kiloyu ala vere ala vere bi hedefime ulaşamadım 2 senedir, kız 1 senede çözmüş işi
ama şuna karar verdim en kısa zamanda psikoloğa gideceğim çünkü benim yeme problemim tamamen duygusal kaynaklı dolayısıyla evet şimdi verdim ama kafamda birşeyleri çözemezsem geri almam çok uzak değil
demem o ki kızlar asla pes etmeyin isteyince azmedince şahane kilolar veriliyor valla
ufak tefek isler kaldi bahce ye cim.felan ekecek.tum.isler bitince temizleyelim diyorum girip.ciktikca tekrar toz toprak olucakinşaat işi ne zaman bitecek gülüm temizlemek gerektiğine göre bitmek üzere galiba , ah ahh böyle halsizken de çok zor temizlik allah kolaylık versin gülüm
troid tahlili yaptırınca sonucu yaz bakalım değerler inmiş mi çıkmış mı ne durum da
benim kp de panik atak.kv ye soyleyim bulabilirlerse onlarda kullansin.ilkkez duyyorum bendeçoğu yerde varmış aslın da takıcılarda şu teşbih kolye satan (doğal taşlardan ) yerler de , büyük ihtimal nette de gerçeği vardır etrafı altın gümüş v.s. olmazsa ucuz da bir şey gülüm çok para vermen de gerekmez ama müthiş işe yarıyor ben inanmamıştım aman taş ne halt edecek ki demiştim söylenmiştim annem yine de alıp getirmişti bana gelirken, kullanıp panik ataktan eser kalmayınca tabi ki inandım arada rengi böyle sislenir yada sigara dumanından sararan şeyler gibi oluyor çizgi çizgi o zaman akan suya yada saksı toprağına koyuyordu annem yenileniyordu bende ki sıkıntıyı kötü enerjiyi çekiyormuş meğer:)
gozun aydin abla rahatlamissindir:)Kızlar bende an itibariyle dersleri bitirdim, şükürler olsun
Hem zihnen hem bedenen o kadar yorgunum ki uzun bir süre tembellik yapasım var
Kızlar piknige gittik catalcaya cok guzeldi sakin biyer buldk pek kimse yoktu olanlarda baya mesafeliydi hatta esimle sık sık gelirz dedik. Tam mangal zamani cocuk uyuyordu sıcak sıcak iyi gitti biraz fazla yemis olabillrm
Bu arada koftelere galeta diye onceden rondodan cektigim kedidilli koymusum tatlimsiydi
Allahtan tavuk sucuk boldu kofte pek yenmedi cnku tatli tatli
Orda bi kopege attik oda kokladi yemedi gitti ac degilmis sanirm sonr bi 10 15 dk sonra geri dondu aldi kofteleri tek tek farkli yerlere gömdü saskinlikla izledik valla nekadar akilli ya sonra yemek icin sakladı kendisine resmen :)
Aynen. Emzirenlere önermiyorlar canim. Arada tarçınlı, türk kahvesi içiyorum. Bir de hazim süresi sebebinden, yemekten yarım saat önce ve 2 saat sonraya kadar hiçbir sıvı tüketiyorum. Benim bedenime uygun beslenme buymuş gerçekten. Normalde iki kilo verip, takılırdım. Bir de yağdan gidiyor. Bayagi inceldim. 63 kiloda iken olan kıyafetlerim de oluyor☺Yaaa süpersin elifff. Demekki gerçekten dikkat edince gidiyor. Emziriyor olmasam senin yöntemi kesin denerdim. Sen de zehra da bu yöntemle cok iyi verdiniz.Tebrikler vallaBirde merak ettim kahvaltı ve akşam arası hiç bir şey yemiyor, içmiyor musun
yüzden kadınlar klübü tarihinde görülmemiş yüzdeGünaydın
Geçen cuma 85.7
pazartesi 85.8
bugün 85
fark 700.gr
%86
inş doğru hesaplamisimdir
Ayşemm can ayşem niye böyle oldu ya artık veremeyeceğini düşünüyorsan mezuniyet doğru karar olur bencepazartese artisi gitmedi malesef.
sporumuda yaptip ama gitmedi troude bagliyorum yine iyi degilim haftaya randevu aldim dr dan kan aldirip.baktircam yine
ilacin dozu yeterli olup olmadigina
gecen cuma 57.6
bu cuma 58
fark +400
%-0.69
mezun olmak istiyorumHandandandan
yada iznemi ayrilsam aslinda 55 olmak istiyorum ama haftaya da veremesem diye korkuyorum listeyide etkilemek istemiyorum
ilk baslardada 2 hafta verememistim boyle oldugumda
En kısa sürede eski rutinine döneceğine inanıyorum canımGunaydin kızlar
Gecen cuma 71.5
Bugun 71.1
Dun aksam gec yememe ve ustelık ekmek ve kızartmama yememe baglı yorum bu kadar az gitmesini liste ye girmeye gelınce bir sure daha liste de olmadan devam etmeye karar verdim dalgalanmalar yasıyorum
Tarçınlı kahve candırAynen. Emzirenlere önermiyorlar canim. Arada tarçınlı, türk kahvesi içiyorum. Bir de hazim süresi sebebinden, yemekten yarım saat önce ve 2 saat sonraya kadar hiçbir sıvı tüketiyorum. Benim bedenime uygun beslenme buymuş gerçekten. Normalde iki kilo verip, takılırdım. Bir de yağdan gidiyor. Bayagi inceldim. 63 kiloda iken olan kıyafetlerim de oluyor☺
Geçmiş olsun abla inşallah çok şiddetli olmamıştır neredeyse olduysaaz önce güzel sallandık nere de deprem oldu acaba
Aynen. Çok seviyorum içmesiniTarçınlı kahve candır
Geçmiş olsun. Yakınlarda miydi acaba?az önce güzel sallandık nere de deprem oldu acaba
gülüm bence de tüm işler bitsin bir kere de güzelce temizlersiniz boş boşuna kendinizi yormayın ,zaten azıcık işi kalmış hayırlısıyla biter onlardamasallah yaaa itadesi cok iyi.bende youtube da ebru egi diye kiz var onu takip.ediyorum .oda.50 kusur kilo vermis
ufak tefek isler kaldi bahce ye cim.felan ekecek.tum.isler bitince temizleyelim diyorum girip.ciktikca tekrar toz toprak olucak
benim kp de panik atak.kv ye soyleyim bulabilirlerse onlarda kullansin.ilkkez duyyorum bende
gozun aydin abla rahatlamissindir:)
cok guldum vallaa
büyük ihtimal çevre illerden birinde olmuştur ben eskişehirdeyim gülüm netten baktım henüz yazmamış kandilli rasathanesi bileGeçmiş olsun. Yakınlarda miydi acaba?
salonun avizeler baya sallanmaya devam etti benim sıpaya sesleniyorum oğlum hissettin mi diye ne hissedicem yatıyordum ben dedi :)))))) eşimi aradım onun çalıştığı yer 6. kat güzel hissetmişler kıkırdayarak konuştuk kapattık çok rahatız yaavf biz böyle konularda :)Geçmiş olsun abla inşallah çok şiddetli olmamıştır neredeyse olduysa
Geçmiş olsun canımaz önce güzel sallandık nere de deprem oldu acaba
Cok gecmis olsun abla ins hasar yoktur olan yerdesalonun avizeler baya sallanmaya devam etti benim sıpaya sesleniyorum oğlum hissettin mi diye ne hissedicem yatıyordum ben dedi :)))))) eşimi aradım onun çalıştığı yer 6. kat güzel hissetmişler kıkırdayarak konuştuk kapattık çok rahatız yaavf biz böyle konularda :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?