- 9 Nisan 2012
- 6.374
- 15.696
- 448
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #375.081
malesef etkili olmayacagini söylüyor ama bence 2 hafta tuzsuz beslenmesi yapip kt yapabilirisniz ardindanda kirec :) cünkü aidin salih kt yi direk yaptiriyor seviyesiz :)Kızlar kendimi hiç iyi hissetmiyorum
Her konuda modum yerlerde, ne yemek yapasım var ne temizlik, ne de diyet...
Dizlerim fena ağrıyor...
Kızkardeşim kemik suyu içmemi önerdi ama midem bulanır içemem diye düşünüyorum.
@eceboce sen kemik suyu içerdin canım, nasıl içiyordun, içine birşey katıyormuydun.
Ahmet APA kireç temizleme programını yayınlamış, yapmayı düşünüyorum ama KT yapılmadan etkili olur mu bilmiyorum
Ben kolyesini takıyorum.çoğu yerde varmış aslın da takıcılarda şu teşbih kolye satan (doğal taşlardan ) yerler de , büyük ihtimal nette de gerçeği vardır etrafı altın gümüş v.s. olmazsa ucuz da bir şey gülüm çok para vermen de gerekmez ama müthiş işe yarıyor ben inanmamıştım aman taş ne halt edecek ki demiştim söylenmiştim annem yine de alıp getirmişti bana gelirken, kullanıp panik ataktan eser kalmayınca tabi ki inandım arada rengi böyle sislenir yada sigara dumanından sararan şeyler gibi oluyor çizgi çizgi o zaman akan suya yada saksı toprağına koyuyordu annem yenileniyordu bende ki sıkıntıyı kötü enerjiyi çekiyormuş meğer:)
KT yapmak için 3 günlük açlık orucu yapmak lazım, açlık orucunu açtığın günün akşamı KT yapılıyor.malesef etkili olmayacagini söylüyor ama bence 2 hafta tuzsuz beslenmesi yapip kt yapabilirisniz ardindanda kirec :) cünkü aidin salih kt yi direk yaptiriyor seviyesiz :)
Hakikisi soğuk olur canım, eline buz gibi değerya süpersin nereden bulabilirim onu internette fln var mıdır gerçeğini bulabilir miyim sence
Aksine bende tam zamanında girdiğini düşünüyorum.Sadede gelecek olursak :))
Listeye girmekle hata etmişimbenim icin yanlis zamanmış
Hersey üst üste şu anda
İş, evdeki işler, kiz- oglan derdi bi taraftan
Buraya ne vakit ayirabiliyorum nede konsantre olabiliyorum
Benim icin liste heyecani da bitmiş heralde artik
Artik izine cikmayada utaniyorum
O yüzden bu hafta yarismadan ayrildi yazalim nirancim
afiyet olsun güzel25 Haziran Perşembe
11:30
Bir yumurtadan menemen
1 dilim peynir
Yeşillik
2 ceviz
17:30
4 ızgara köfte
Bol salata
Gayet güzel afiyet olsunBugünün menüsü
Sabah
09:40 bi sahanda yumurta peynir zeytin 1dilim tb ekmeği ceri domates
12:00 yarım bardak çiğ fıstık
15:00 şekersiz türk kahvesi bi parça bitter çikolata
17:35
Fırında kabak biber pişirdim fırın posetinde
Uzerine sarımsaklı yoğurt döküp yedim 2dilim tb ekmeği
19:00 bi kase karpuz
22:00 kiraz sapi demleyip icecegim
Su 2.5lt
sonunu okumadan aynı şeyi düşündümSelammn herkese ne yoğun bi gündü eve yeni geldik sayılır yemeğe giriştim yedik filan kendimi koltuğa zor attım kollarım boynum ağrımış. Kvdegille eşimn halasına gittik ordn kızımn okuluna uğradık pazara gittik derken farkettimde kvdegille ne sık görüşür oldum
hepsi aynı cins galiba bendekide yüz ver bişey deme hemen başlar yönetime Sonra Bende geri Vites olurBen yumuşadım ayak işlerine çağırmaya başladılar hemen
Gecmis olsun canimBugün bir başağrısı gözümü açamadım yattım kalktim sürekli
Hatta bu ara korktum ateşimi ölçtüm bi kaç kere
Akşam yemeğinden sonra ağrı kesici ıctim iyi geldi
Akşam ekmek yemeseydim iyiydi baş ağrısı da olunca yedim
Insallah onlarda kalmaz cok daha ixi olursun cnm. Brn iyiyim cok sukur bebisimde dis agrilari vardi gece gunduz mizmiz aglakti bu ara 41 masallah cok cok iyi nesesi uykusu vs :) degme keyfime yani ama bide almanya gidebilseydim ailemin yanina cok daha iyi olucaktimiyiyim yani daha iyiyim çok şükür
akşamları huzursuzluğum oluyor biraz onun dışında çok şükür kuzum
sen nasılsın
çalıştığım yerde bir kız var, kız işe ilk başladığında çok kiloluydu
kız 1 sene içinde öyle bir kilo verdi ki şu anda resmen benim kolum kadar bacağı var
çok samimi olmadığım için hiç sormadım ne yaptın nasıl yaptın diye ama bugün bi arkadaşıyla konuştuk diyetti falan
kızı anlattı, kız şu anda 50 kiloya düşmüş ve 50den fazla kilo vermiş 1 sene içinde nasıl olduğunu sordum
kızın psikolojik olarak rahatsız olduğu şeyler varmış mutsuzmuş ilk önce psikoloğa gitmiş hemen peşinden de diyetisyene gitmiş 3 ay, sonrasında da nasıl besleneceğini öğrenerek öyle devam etmiş
hem mutsuzluklarını çözmüş hem de kilo problemini
kızı bir görmeniz gerekiyor kızın içinden bir ben çıkmış durumda resmen
ve çok takdir ettim ben altı üstü 10 kiloyu ala vere ala vere bi hedefime ulaşamadım 2 senedir, kız 1 senede çözmüş işi
ama şuna karar verdim en kısa zamanda psikoloğa gideceğim çünkü benim yeme problemim tamamen duygusal kaynaklı dolayısıyla evet şimdi verdim ama kafamda birşeyleri çözemezsem geri almam çok uzak değil
demem o ki kızlar asla pes etmeyin isteyince azmedince şahane kilolar veriliyor valla
ohh ohh hepinize çok iyi gelir piknik aman dikkat edin kalabalık ortam olmasın da, iyi eğlenceler gülümm
Selammn herkese ne yoğun bi gündü eve yeni geldik sayılır yemeğe giriştim yedik filan kendimi koltuğa zor attım kollarım boynum ağrımış. Kvdegille eşimn halasına gittik ordn kızımn okuluna uğradık pazara gittik derken farkettimde kvdegille ne sık görüşür oldum
Evlendi mi yeniden peki
Kızlar kendimi hiç iyi hissetmiyorum
Dizlerim fena ağrıyor...
@eceboce sen kemik suyu içerdin canım, nasıl içiyordun, içine birşey katıyormuydun.
Ahmet APA kireç temizleme programını yayınlamış, yapmayı düşünüyorum ama KT yapılmadan etkili olur mu bilmiyorum
Oyle atisdirma yapinca insan daha cok yiyesi geliyor herseyden keske oturup enazindan kahvalti gibibyapaydin cips vs yerineAksam yemegi yemedim bugun disaridaydim, geldim malesef cips yedim ve ekmege krem peynir sürüp yedimsuanda bile yiyesim var bireeyler
allah iyiligini versin emiKızlar piknige gittik catalcaya cok guzeldi sakin biyer buldk pek kimse yoktu olanlarda baya mesafeliydi hatta esimle sık sık gelirz dedik. Tam mangal zamani cocuk uyuyordu sıcak sıcak iyi gitti biraz fazla yemis olabillrm
Bu arada koftelere galeta diye onceden rondodan cektigim kedidilli koymusum tatlimsiydi
Allahtan tavuk sucuk boldu kofte pek yenmedi cnku tatli tatli
Orda bi kopege attik oda kokladi yemedi gitti ac degilmis sanirm sonr bi 10 15 dk sonra geri dondu aldi kofteleri tek tek farkli yerlere gömdü saskinlikla izledik valla nekadar akilli ya sonra yemek icin sakladı kendisine resmen :)
Haklisin canim, Keske öyle yapsaydimOyle atisdirma yapinca insan daha cok yiyesi geliyor herseyden keske oturup enazindan kahvalti gibibyapaydin cips vs yerine
hee nazara gelmişsin işte :) sen kendine nazar etme de cidden bu ara neredeyse gün aşırı kv ile görüşüyorsun allah muhabbettinizi arttırsınBilmiyorum ki ablam güneşten mi oldu. Nazardanda başım çok ağrır okulda göze mi geldim neherkes zayıflamşsın dediydi herüfe masaj yaptırdım yatmadan geçmiş sabaha şükür
allah razı olsun gülüm inşallah bu sene başarır umutluyuz geçen sene umudum yok çalışmadı diyordum ya , bu sene düzenli çalıştı virüsden dolayı bırakılana kadar her hafta sonu deneme sınavına gitti mezun olduğu liseye baya ilerleme vardıAllah sınavda oğluna dikkat ve zihin açıklığı versin ablam.
niye şaşırdın gülüm troid bezinden ameliyat olana kadar haşimatoydum panikatak da oluyordum eşim adımı seslense oğlan anne dese kapı çalsa telefona mesaj gelse bile ödüm kopuyordu kalp atışı 150 lere fırlıyordu ellerim bacaklarım herkesin farkedeceği kadar titriyordu çok şükür geldi geçti o dönemlerde nazara da iyi geliyormuş ametis taşı sen de tak :)Amatis mi abla? Çok şaşırdım
geçmiş olsun gülüm bence hem havanın etkisi hem de genel anlam da ülkenin negatif yüklü düşünce titreşimi bizi böyle yapıyor sürekli halsiz baş ağrısı kol bacak bir yerimizde ağrı sızlama ,sen bu ara haberleri izleme kendine komedi filmi bul izle bence gülümBugün bir başağrısı gözümü açamadım yattım kalktim sürekli
Hatta bu ara korktum ateşimi ölçtüm bi kaç kere
Akşam yemeğinden sonra ağrı kesici ıctim iyi geldi
Akşam ekmek yemeseydim iyiydi baş ağrısı da olunca yedim
geçmiş olsun niranım dersler bitti şükür dedik ama ağrılar artmış gülüm her gün nerde kemik suyu kaynatıp içeceksin çorbalara yemeğe katarsın ancak arada da yiyebiliyorsan kelle paçacıya git ye ,eşim bana hep derdi de bir kere gidip yemedim yemem de büyük ihtimal ama tadını seven çok kişi varKızlar kendimi hiç iyi hissetmiyorum
Dizlerim fena ağrıyor...
vaayy yatakta da iyonlarınımı kullanmışlar harikaymış yaaa bu ara bende çıkarayım kolyesini az suya tutup takayım :)Ben kolyesini takıyorum.
Yatağımda ametist iyonları kullanılmış, acaip rahat ettiriyor
Et ile ilgili olan nadir yemeği yerim canım.geçmiş olsun niranım dersler bitti şükür dedik ama ağrılar artmış gülüm her gün nerde kemik suyu kaynatıp içeceksin çorbalara yemeğe katarsın ancak arada da yiyebiliyorsan kelle paçacıya git ye ,eşim bana hep derdi de bir kere gidip yemedim yemem de büyük ihtimal ama tadını seven çok kişi var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?