Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

malesef etkili olmayacagini söylüyor ama bence 2 hafta tuzsuz beslenmesi yapip kt yapabilirisniz ardindanda kirec :) cünkü aidin salih kt yi direk yaptiriyor seviyesiz :)

Ben kolyesini takıyorum.
Yatağımda ametist iyonları kullanılmış, acaip rahat ettiriyor

malesef etkili olmayacagini söylüyor ama bence 2 hafta tuzsuz beslenmesi yapip kt yapabilirisniz ardindanda kirec :) cünkü aidin salih kt yi direk yaptiriyor seviyesiz :)
KT yapmak için 3 günlük açlık orucu yapmak lazım, açlık orucunu açtığın günün akşamı KT yapılıyor.
Benim bu sıcaklarda açlık orucu yapacak gücüm yok

Aksine bende tam zamanında girdiğini düşünüyorum.
Dizlerin fire vermeye başlamıştı, dizlerine artık bu yükü taşıtmayı istemiyordun.
Bence çocukların da dahil hiçbirsey sağlığını düşünmekten alıkoymamalı.
Diz sağlığı çok önemli, bu hayatı çocuklarımıza muhtaç olmadan yaşamak lazım
Listeden çıkma ve diyeti bırakma işini bir kere düşünmelisin

25 Haziran Perşembe
11:30
Bir yumurtadan menemen
1 dilim peynir
Yeşillik
2 ceviz
17:30
4 ızgara köfte
Bol salata
afiyet olsun güzel
Gayet güzel afiyet olsun

sonunu okumadan aynı şeyi düşündüm
Ben yumuşadım ayak işlerine çağırmaya başladılar hemen
hepsi aynı cins galiba bendekide yüz ver bişey deme hemen başlar yönetime Sonra Bende geri Vites olur
Gecmis olsun canim

iyiyim yani daha iyiyim çok şükür
akşamları huzursuzluğum oluyor biraz onun dışında çok şükür kuzum
sen nasılsın
Insallah onlarda kalmaz cok daha ixi olursun cnm. Brn iyiyim cok sukur bebisimde dis agrilari vardi gece gunduz mizmiz aglakti bu ara 41 masallah cok cok iyi nesesi uykusu vs :) degme keyfime yani ama bide almanya gidebilseydim ailemin yanina cok daha iyi olucaktim

Maşallah ona ya gercktn piskolojinin cok onemli oldugnu dusunuyorm bende nezaman mutsuz uzgun stressli yorgun vs olsam sanki daha cok ac oluyorum aksine mutluyken hersey yolundayken yemek dusunmuyorm fazla

ohh ohh hepinize çok iyi gelir piknik aman dikkat edin kalabalık ortam olmasın da, iyi eğlenceler gülümm

Sagol ablamm cok iyi geldi gercekten baya tenhaydi gorunurde 3 aile falan vardi ama en az 10 metre mesafedelerdi hepside

Hic senlik degil poni neden oyle oluyorki

Evlendi mi yeniden peki

Bi ara baya niyetlendi ama olmadı. Ikiside evlenmedi tekrardan

Bence bu ara hersey fazla geldi sana bi anda hep evdeyken iş yogunluk ev işi yemek stressi vs ust uste bindi. Sinavlar bittigine gore rahatlarsin inşallah.

Dizin icinde yapabildigin kadarini yap derm cnm kt olmadam etkili olmaz diye iyice birakma oldugu kadar olsun.

Kızlar piknige gittik catalcaya cok guzeldi sakin biyer buldk pek kimse yoktu olanlarda baya mesafeliydi hatta esimle sık sık gelirz dedik. Tam mangal zamani cocuk uyuyordu sıcak sıcak iyi gitti biraz fazla yemis olabillrm
Bu arada koftelere galeta diye onceden rondodan cektigim kedidilli koymusum tatlimsiydi
Allahtan tavuk sucuk boldu kofte pek yenmedi cnku tatli tatli
Orda bi kopege attik oda kokladi yemedi gitti ac degilmis sanirm sonr bi 10 15 dk sonra geri dondu aldi kofteleri tek tek farkli yerlere gömdü saskinlikla izledik valla nekadar akilli ya sonra yemek icin sakladı kendisine resmen :)

Aksam yemegi yemedim bugun disaridaydim, geldim malesef cips yedim ve ekmege krem peynir sürüp yedim suanda bile yiyesim var bireeyler
Oyle atisdirma yapinca insan daha cok yiyesi geliyor herseyden keske oturup enazindan kahvalti gibibyapaydin cips vs yerine

allah iyiligini versin emi

Oyle atisdirma yapinca insan daha cok yiyesi geliyor herseyden keske oturup enazindan kahvalti gibibyapaydin cips vs yerine
Haklisin canim, Keske öyle yapsaydim

Bilmiyorum ki ablam güneşten mi oldu. Nazardanda başım çok ağrır okulda göze mi geldim ne herkes zayıflamşsın dediydi herüfe masaj yaptırdım yatmadan geçmiş sabaha şükür
hee nazara gelmişsin işte :) sen kendine nazar etme de cidden bu ara neredeyse gün aşırı kv ile görüşüyorsun allah muhabbettinizi arttırsın

Allah sınavda oğluna dikkat ve zihin açıklığı versin ablam.
allah razı olsun gülüm inşallah bu sene başarır umutluyuz geçen sene umudum yok çalışmadı diyordum ya , bu sene düzenli çalıştı virüsden dolayı bırakılana kadar her hafta sonu deneme sınavına gitti mezun olduğu liseye baya ilerleme vardı

Amatis mi abla? Çok şaşırdım
niye şaşırdın gülüm troid bezinden ameliyat olana kadar haşimatoydum panikatak da oluyordum eşim adımı seslense oğlan anne dese kapı çalsa telefona mesaj gelse bile ödüm kopuyordu kalp atışı 150 lere fırlıyordu ellerim bacaklarım herkesin farkedeceği kadar titriyordu çok şükür geldi geçti o dönemlerde nazara da iyi geliyormuş ametis taşı sen de tak :)

geçmiş olsun gülüm bence hem havanın etkisi hem de genel anlam da ülkenin negatif yüklü düşünce titreşimi bizi böyle yapıyor sürekli halsiz baş ağrısı kol bacak bir yerimizde ağrı sızlama ,sen bu ara haberleri izleme kendine komedi filmi bul izle bence gülüm

geçmiş olsun niranım dersler bitti şükür dedik ama ağrılar artmış gülüm her gün nerde kemik suyu kaynatıp içeceksin çorbalara yemeğe katarsın ancak arada da yiyebiliyorsan kelle paçacıya git ye ,eşim bana hep derdi de bir kere gidip yemedim yemem de büyük ihtimal ama tadını seven çok kişi var

Mefkurem bacım iyi düşündün mü listeden çıkma işini , çıksan da burada olacaksan en azından dizlerin , sağlığın için zayıflamaya devam edeceksen tamam da yoksa her izne gittiğinde ki gibi olacaksa yok bacım yapışırım yakana bırakmam seni o canını yolda mı buldun heba ediyorsun sen kendini parala dur işe kıza oğlana eve ayrı ayrı kaç parçaya bölünüyorsun kim seni düşünüyor , sen kendini düşünmezsen kimse de düşünmez bacım yine çalışıp ağrıyan dizle eve gelip iş yapıp yemeği sen hazırlıyorsun ,herkes kendi derdine bakar
bacağının hali belli kim sana işi bırak boş ver biz çalışıyoruz daha fazla eve katkı da bulunuruz sana her ay düzenli para veririz diyor , allahını seversen bu defa bencil ol ki bencillik değil alışık olmadığın için sana öyle gelecek ama adı ne olursa işte kendini düşün 70 li rakamlara bu yaz bitmeden in allahın izniyle dizinde ki baskı da azalsın
bu kadar çok karışmayı kendime ruhen bacım olduğum için hak görüyorum

Et ile ilgili olan nadir yemeği yerim canım.
Kelle paça yemeye kendimi adapte etmiştim, psikolojik olarak içecek duruma gelmiştim ki, annemle konuşurken konusu açıldı, "kelle paça içecem" dedim, "iiiiğğğ, nasıl içecen" diyince koptum canım, bir daha kendimi toplayamam o konuda ama belki kemik suyuna limon ve sarımsak ekleyip burnumu tutup tek seferde içebilirsem onu yapacağım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…