- 11 Mayıs 2009
- 27.408
- 92.964
- 1.123
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #375.141
sağ ol gülüm ben öyle sallanmaya falan korkmam da asıl nerede oldu onu merak ettim ne şiddetle oldu diyeGeçmiş olsun canım
Daha kayıtlara geçmemiş
sağ ol gülüm sandalyeme biri alttan 3 kere tekme atmış gibi oldu huylandım ülen yoksa sonun da diğer boyutlardan varlıklar geldi de beni fark et mi diyor diye bir sevinmiştim ama yer sallanıyormuş yanım da kimsecikler yoktu bee 3. gözüm hala açılmamış demek kiiiCok gecmis olsun abla ins hasar yoktur olan yerdebu ara yine hep oluyor nedense, ama su anlatis tarzin komik ya
yemedim canim icebildigim kadar Su ictim, tartilip görecem ne yaptigimi herfände dondurma yedimdahada yemedin inss.
Atistirmaliklar hep cazip geliyorlar ve doturmuyorlar nedense. Yedikce yiyesin geliyor. O yuzden ogun atlamamak sart
tüh tüh masallahKilomu bildireyim.
Geçen hafta:69.3
Bugun: 67.5
Fark: 1,8
Yüzde: 2,60
gayet iyi canimGünaydın
Geçen cuma 85.7
pazartesi 85.8
bugün 85
fark 700.gr
%86
inş doğru hesaplamisimdir
moral bozmak yok canim, mezun olupta free de istedigim kiloya yavas yavas düsebilirim diyorsan daha mantiklipazartese artisi gitmedi malesef.
sporumuda yaptip ama gitmedi troude bagliyorum yine iyi degilim haftaya randevu aldim dr dan kan aldirip.baktircam yine
ilacin dozu yeterli olup olmadigina
gecen cuma 57.6
bu cuma 58
fark +400
%-0.69
mezun olmak istiyorumHandandandan
yada iznemi ayrilsam aslinda 55 olmak istiyorum ama haftaya da veremesem diye korkuyorum listeyide etkilemek istemiyorum
ilk baslardada 2 hafta verememistim boyle oldugumda
güzel Canim izinli olupta yine asilmanGunaydin kızlar
Gecen cuma 71.5
Bugun 71.1
Dun aksam gec yememe ve ustelık ekmek ve kızartmama yememe baglı yorum bu kadar az gitmesini liste ye girmeye gelınce bir sure daha liste de olmadan devam etmeye karar verdim dalgalanmalar yasıyorum
cok gecmis olsun ins bisey yoktur Etraftaaz önce güzel sallandık nere de deprem oldu acaba
gayet iyi canimCuma:67.2
Bugün:66.4
Fark:800 gr
Yüzde:1.19
masallah hedefe az kaldiHayırlı sabahlar kızlar
Geçen hafta 55
Bugün 54.6
Fark -400gr
Pazartesiden itibaren aktif olacağım inşallah
artik sana bisey demiyorumGunaydin kizlar kilom bursadan beri aynı enazindan almadimda ama tabiki burdaki son kiloma gore artiyim malesef
2 hafta once cuma: 68.4
Bursadan sonra cumarts: 69.2
Bugun: 69.3
Eksi olmam güzel ablaunutmadan bende bildirimi yapıp kalkayım benim oğlanın çenesi açıldı yine :)
geçen hafta 87.5
bu hafta 87.3
fark -200 gr :))
öğleye ve sonrasına daha sıcak olur eğer işin uzun sürmeyecekse şimdi çık yoksa da akşam 6 dan sonrasını bekle öğle kaç derece olur acaba hee bir de yüzüne güneş kremi sürmeyi unutma gülümHerkese günaydin, saat suan 09.43 ve 26 derece alisverise nasil gidecem diye düsünüyrijm
Sıcak mı yaniHerkese günaydin, saat suan 09.43 ve 26 derece alisverise nasil gidecem diye düsünüyrijm
hehehe sana serin bile denebilir 26 derece değil miii:))Sıcak mı yani
burda hava Gec karardigi icin o saatte bile sicak ablaöğleye ve sonrasına daha sıcak olur eğer işin uzun sürmeyecekse şimdi çık yoksa da akşam 6 dan sonrasını bekle öğle kaç derece olur acaba hee bir de yüzüne güneş kremi sürmeyi unutma gülüm
Sana göre sanirim degildirSıcak mı yani
tebrikler tatlımmKilomu bildireyim.
Geçen hafta:69.3
Bugun: 67.5
Fark: 1,8
Yüzde: 2,60
izmirde olmuş diye duydum kuzumaz önce güzel sallandık nere de deprem oldu acaba
tebrikler canımunutmadan bende bildirimi yapıp kalkayım benim oğlanın çenesi açıldı yine :)
geçen hafta 87.5
bu hafta 87.3
fark -200 gr :))
bu kiloda gayet güzel Canimgeçen cuma: 58,4
bugün: 58,1
fark: 300
yüzde: 0,51
az gitmis canim Ama en azindan eksigeçen cuma 82.3
bugün 82
fark 300 gr
kacamaklara ragmen güzel canimKilo bildirimi
Geçen cuma 73.0
Bu cuma 72.5
Fark -500 gr
Yüzde %82
Iki üç gün kacamak oldu yoksa 1 kilo giderdi hatta eksi çıkmayı bile beklemiyordum aslinda sevindim
Güzel CanimMerhabalar
Geçen cuma 67.4
Bu cuma. 66.9
Fark -500
Insallah canimBiri kilo bildirimi mi dedi
Gecen Cuma 102
Bugün 102.5
Fark +500
Benim bu bitmiyen kanamalrım beni çok etkiledi.Bu hafta fazla adapte olamadım.Ama bugünden itibaren daha siki sarılacagım Bu hafta 2 kilo vermeye odaklandım.Eminim bu rahatsızlığim bittikten sonra daha rahat kafayla kilolarımla savaşacağim
Burdayım canım çok şükür güzel gidiyorAk kelebek nerelerdesin canm seviyeler nasıl gidiyor?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?