Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Aa geçmiş olsn şimdi nasılsın?

Yaylaya gidin biraz kafa dinleyin belki iyi gelir

sarımsak limon eklersen tadı harika çorba gibi olur zaten hiç burnunu tutmana gerek kalmaz rahat içersin gülüm
demek ki annene kendinle ilgili neredeyse sıfır bilgi vermen gerekiyor bir lafı bile nasıl etkilemiş seni gülüm

Ben yumuşadım ayak işlerine çağırmaya başladılar hemen
zaten yuz verince astar isteniyor hemen. Mesafe iyidir ama bende o mesafeyi koruyamiyorum.
gecmis olsun canim. Simdi iyimisin
Kızlar bende an itibariyle dersleri bitirdim, şükürler olsun
Hem zihnen hem bedenen o kadar yorgunum ki uzun bir süre tembellik yapasım var
hadi gecmis olsun.
Su ara baya yogunsun normal tembellik istemen.
İns dinlenirsin onumuzdeki gunlerde
Aksam yemegi yemedim bugun disaridaydim, geldim malesef cips yedim ve ekmege krem peynir sürüp yedim suanda bile yiyesim var bireeyler
dahada yemedin inss.
Atistirmaliklar hep cazip geliyorlar ve doturmuyorlar nedense. Yedikce yiyesin geliyor. O yuzden ogun atlamamak sart
Ne guzel acik havanin tadini cikarmissiniz canim.

Hayvancagizinda sevabina girmissin o kofteler onun hakkitmis kedi dillli.

Kilomu bildireyim.
Geçen hafta:69.3
Bugun: 67.5
Fark: 1,8
Yüzde: 2,60
Yaaa süpersin elifff. Demekki gerçekten dikkat edince gidiyor. Emziriyor olmasam senin yöntemi kesin denerdim. Sen de zehra da bu yöntemle cok iyi verdiniz.Tebrikler valla Birde merak ettim kahvaltı ve akşam arası hiç bir şey yemiyor, içmiyor musun

pazartese artisi gitmedi malesef.
sporumuda yaptip ama gitmedi troude bagliyorum yine iyi degilim haftaya randevu aldim dr dan kan aldirip.baktircam yine
ilacin dozu yeterli olup olmadigina

gecen cuma 57.6
bu cuma 58
fark +400
%-0.69

mezun olmak istiyorum Handandandan
yada iznemi ayrilsam aslinda 55 olmak istiyorum ama haftaya da veremesem diye korkuyorum listeyide etkilemek istemiyorum
ilk baslardada 2 hafta verememistim boyle oldugumda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…