- 24 Ocak 2012
- 14.421
- 50.809
- 798
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #375.101
Aa geçmiş olsn şimdi nasılsın?Bugün bir başağrısı gözümü açamadım yattım kalktim sürekli
Hatta bu ara korktum ateşimi ölçtüm bi kaç kere
Akşam yemeğinden sonra ağrı kesici ıctim iyi geldi
Akşam ekmek yemeseydim iyiydi baş ağrısı da olunca yedim
Dur abla azalsın artmasınhee nazara gelmişsin işte :) sen kendine nazar etme de cidden bu ara neredeyse gün aşırı kv ile görüşüyorsun allah muhabbettinizi arttırsın
Yaylaya gidin biraz kafa dinleyin belki iyi gelirKızlar kendimi hiç iyi hissetmiyorum
Her konuda modum yerlerde, ne yemek yapasım var ne temizlik, ne de diyet...
Dizlerim fena ağrıyor...
Kızkardeşim kemik suyu içmemi önerdi ama midem bulanır içemem diye düşünüyorum.
@eceboce sen kemik suyu içerdin canım, nasıl içiyordun, içine birşey katıyormuydun.
Ahmet APA kireç temizleme programını yayınlamış, yapmayı düşünüyorum ama KT yapılmadan etkili olur mu bilmiyorum
Sağol canım iyiyimAa geçmiş olsn şimdi nasılsın?
sarımsak limon eklersen tadı harika çorba gibi olur zaten hiç burnunu tutmana gerek kalmaz rahat içersin gülümEt ile ilgili olan nadir yemeği yerim canım.
Kelle paça yemeye kendimi adapte etmiştim, psikolojik olarak içecek duruma gelmiştim ki, annemle konuşurken konusu açıldı, "kelle paça içecem" dedim, "iiiiğğğ, nasıl içecen" diyince koptum canım, bir daha kendimi toplayamam o konuda ama belki kemik suyuna limon ve sarımsak ekleyip burnumu tutup tek seferde içebilirsem onu yapacağım
zaten yuz verince astar isteniyor hemen. Mesafe iyidir ama bende o mesafeyi koruyamiyorum.Ben yumuşadım ayak işlerine çağırmaya başladılar hemen
gecmis olsun canim. Simdi iyimisinBugün bir başağrısı gözümü açamadım yattım kalktim sürekli
Hatta bu ara korktum ateşimi ölçtüm bi kaç kere
Akşam yemeğinden sonra ağrı kesici ıctim iyi geldi
Akşam ekmek yemeseydim iyiydi baş ağrısı da olunca yedim
hadi gecmis olsun.Kızlar bende an itibariyle dersleri bitirdim, şükürler olsun
Hem zihnen hem bedenen o kadar yorgunum ki uzun bir süre tembellik yapasım var
dahada yemedin inss.Aksam yemegi yemedim bugun disaridaydim, geldim malesef cips yedim ve ekmege krem peynir sürüp yedimsuanda bile yiyesim var bireeyler
Ne guzel acik havanin tadini cikarmissiniz canim.Kızlar piknige gittik catalcaya cok guzeldi sakin biyer buldk pek kimse yoktu olanlarda baya mesafeliydi hatta esimle sık sık gelirz dedik. Tam mangal zamani cocuk uyuyordu sıcak sıcak iyi gitti biraz fazla yemis olabillrm
Bu arada koftelere galeta diye onceden rondodan cektigim kedidilli koymusum tatlimsiydi
Allahtan tavuk sucuk boldu kofte pek yenmedi cnku tatli tatli
Orda bi kopege attik oda kokladi yemedi gitti ac degilmis sanirm sonr bi 10 15 dk sonra geri dondu aldi kofteleri tek tek farkli yerlere gömdü saskinlikla izledik valla nekadar akilli ya sonra yemek icin sakladı kendisine resmen :)
her gün her gün ne oliyiiii kız bak şimdi ben nazar edecemDur abla azalsın artmasınbahçeye gidek diyolardı bugünde
aminnnİyi geceler herkese sabah guzel eksilerle uyanalim ins
Afiyet olsun Canım. Ben de dondurma hakkımi yarın öğlene saklıyorum inşallah25 haziran persembe
13:30 yarim poğça
17:00
1tabak taze fasulye
4kaşık yeşil mercimekli bulgur
21:00
1 tane patates ezmesi
2top dondurma
Harikasın canım yineKilomu bildireyim.
Geçen hafta:69.3
Bugun: 67.5
Fark: 1,8
Yüzde: 2,60
Sagol canim. Geçen hafta güzel gitti die bu hafta pek umudum yoktu. Daha çok sevindimHarikasın canım yine
Yaaa süpersin elifff. Demekki gerçekten dikkat edince gidiyor. Emziriyor olmasam senin yöntemi kesin denerdim. Sen de zehra da bu yöntemle cok iyi verdiniz.Tebrikler vallaKilomu bildireyim.
harikasin herzamanki gibiiKilomu bildireyim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?