- 5 Ocak 2015
- 59.197
- 205.945
- 898
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #375.181
Insallah cnm yaaaBen buldum o Zuhal i suan klavyenin diğer ucundasen pes etmezsin sadece yorgunsun ve bu geçer biliyorum.
Napim Zuhal im ya aynı valla 84 ü vurunca ibre koş kızım kk ya dedim geldim
Umarim ciddi bir rahatsızlık falan yoktur kemikler iflas etti ne demek ya Allah korusun.
Çok geçmiş olsun canım ama kilo verince rahatlarsin kaçsın suan bilmiyorum ama bize sen hırs veriyordun biz gram gram sen kilo kilo verirdin.Insallah cnm yaaaartik hic istikrarli olamiyorum. Al - ver yalamaya döndüm bikkinlik gelince en fazla 3 hafta sürüyor
Ne güzeldi eski günler
Hep beraber cok güzel vermistik
Iyi yapmışın gelmekle
Bizim derdimizi, bizden baska kimse anlamiyor :))
Dizlerimde aşınma varmış
Bide şu anda sebebini bilmedigim ekstra bi aci var, mr a gidecem onun icin
Isterim kaptanımPembe Lotus
@zumazuma
Listeye girmek istiyor musunuz kızlar
İstiyorsanız takım kurallarına uymaya ve disiplinli olmaya, haber vermeden ortadan kaybolmayacağınıza söz veriyor musunuz
tebeikler canim cok guzelKilomu bildireyim.
Geçen hafta:69.3
Bugun: 67.5
Fark: 1,8
Yüzde: 2,60
tebrikler canimGünaydın
Geçen cuma 85.7
pazartesi 85.8
bugün 85
fark 700.gr
%86
inş doğru hesaplamisimdir
ilaclarin dozu ayarlanacak demekki canim gecmis olsunpazartese artisi gitmedi malesef.
sporumuda yaptip ama gitmedi troude bagliyorum yine iyi degilim haftaya randevu aldim dr dan kan aldirip.baktircam yine
ilacin dozu yeterli olup olmadigina
gecen cuma 57.6
bu cuma 58
fark +400
%-0.69
mezun olmak istiyorumHandandandan
yada iznemi ayrilsam aslinda 55 olmak istiyorum ama haftaya da veremesem diye korkuyorum listeyide etkilemek istemiyorum
ilk baslardada 2 hafta verememistim boyle oldugumda
yinede eksisin ya super bence.Gunaydin kızlar
Gecen cuma 71.5
Bugun 71.1
Dun aksam gec yememe ve ustelık ekmek ve kızartmama yememe baglı yorum bu kadar az gitmesini liste ye girmeye gelınce bir sure daha liste de olmadan devam etmeye karar verdim dalgalanmalar yasıyorum
gwcmis olsun ablam. Dunde vanda olmus heralde haberlerde goz uciyla gordum sonra pek bakamadimaz önce güzel sallandık nere de deprem oldu acaba
masallah sana beni yakaladinCuma:67.2
Bugün:66.4
Fark:800 gr
Yüzde:1.19
tebrikler canimHayırlı sabahlar kızlar
Geçen hafta 55
Bugün 54.6
Fark -400gr
Pazartesiden itibaren aktif olacağım inşallah
gezmeye gittin,evinin duzeni degisti yedigin ictigin normal bence. Bundan sonra eksi gelir artikGunaydin kizlar kilom bursadan beri aynı enazindan almadimda ama tabiki burdaki son kiloma gore artiyim malesef
2 hafta once cuma: 68.4
Bursadan sonra cumarts: 69.2
Bugun: 69.3
eksi candir abla tebriklerunutmadan bende bildirimi yapıp kalkayım benim oğlanın çenesi açıldı yine :)
geçen hafta 87.5
bu hafta 87.3
fark -200 gr :))
tebrikler canimgeçen cuma: 58,4
bugün: 58,1
fark: 300
yüzde: 0,51
eski eksidir ama neden az gittiki bi sebebi vardir dikkat ettiysen kilona gire az gitmis canimgeçen cuma 82.3
bugün 82
fark 300 gr
kacamaklara ragmen iyi eksidesin yineKilo bildirimi
Geçen cuma 73.0
Bu cuma 72.5
Fark -500 gr
Yüzde %82
Iki üç gün kacamak oldu yoksa 1 kilo giderdi hatta eksi çıkmayı bile beklemiyordum aslinda sevindim
tebrikler canimMerhabalar
Geçen cuma 67.4
Bu cuma. 66.9
Fark -500
halledersin sen 56 dan yukari cikmadinmi sorun yok benceBende yazayim
Gecen cuma : 55.3 kg
Bu hafta : 55.8 kg
Fark : +500 kg
son iki haftadir artiyim hep bi caresine bakmak lazim artik
eksi gelmis yinede. Ama bu kilolarda genelde eksiler daha cok gelir ,kacamak regl falan gibi bisey yoksa animGeçen hafta : 80,5
Bu hafta: 80,1
Fark: 0,4
Yüzde: 0,49
Bu hafta neredeyse hiç spor yapmadım. Yapsa idim daha fazlası giderdi
gayet iyi serbest gune gore o zamanGeçen hafta 96
Bu hafta 95
Fark -1
Geçen hafta serbest gün varda açlıkla artılar ve 1 kilo gitti
tebrikler canim su ara pek gorunmuyirsun takimda yada ben denkgelmiyorumgecen hafta 77.9
bugun 76.7
fark 1.2
%1.54
tebrikler canimMerhaba kızlar,
Gecen cuma 64. 7
Bu cuma 64
Fark -0.7
Yuzde %1.08
aleykum selam ablacim diger yazina dur nere gidiyon diye firsat bulamadan sen bunu yazmissin. Tabiki dene bir hafta daha.Slmmm guzellerimmmm
Gecmisi okudum molada, hizlica gecince beğeni alinti yapamadim :))
Kilo veren ve cabalayan herkesi cok tebrik ederim
Ben bugun yine işe geç kaldim 1 saat kadar
Saati kapatmisim hic farkinda degilim
O an tarti, cuma vs. Hic aklima gelmedi
Bildirim yapamicam o yüzden
Eğer sizin icinde uygunsa, kendime bu hafta bi şans daha vermeye niyetlendim
Umarim duzenimi oturtacam
@NiranNevra
Hem kv gidip gelmem etkiledi hem de motivasyonumda yok su aralar canim. Bilmiyorum kilo veremeyecekk gibi hissediyorum hafta basindan beri ki zaten tartiyida gorunce iyice canim sikilimsti kv eve gelincebigunlerde normal bence surekli kv gidip geliyos
Hoşgeldin Elif,Çok geçmiş olsun canım ama kilo verince rahatlarsin kaçsın suan bilmiyorum ama bize sen hırs veriyordun biz gram gram sen kilo kilo verirdin.
Gerçekten güzel günlerdiistersen yine yaparsın. İdolümsün kız
Kolay gelsin 1 taneyle kaal canim.Kızlar hepinizi tebrik ediyorum
Geçmişe fazla bakamadım
Akşama kizkardesim gelecek
Bugün pazar market kosturdum durdum
Aksam lahmacun var yiyebilurum bi tane ödül niyetine
Bu hafta daha sıkı tutacağım inş
İyi yolculuklar canim hayirlisiyla gel evineCanlar biz yoldayız çok çekmiyor telefon yine uğrarım fırsat buldukça öpüyorum sizi
Adet döneminde eksi olman bile güzel bence, bana sorarsan devam et, tabi yine de son karar senin canımHandandandan canim kaptanim
İzin demeye utaniyorum
Gecen haftada iyi degildi yuzdem bu haftada boyle.
Ve kp in durumu netlik kazanana kadar hicbir sekilde duzenim olmayacak.
Kacamak yapmadigim halde boyleyim haftaya da listwyi etkilemiyim su anda adet zamanim birde.
Freede takilayim bir sure burdan ayrilmayacagim icin sikinti olacagini sanmiyorum . ama listeyi etkiledikce suclu hissediyorum kendimi.
Bence bildirimde bulunmamaktan iyidir, haftaya az eksi gelirsinSabah tartilmadimki cnm, dogru sonuc olmaz
İzne cikiyim kafam rahat olsun canim boyle taktikcada veremiyorum su aralar heralde. Bide bu persembe gidecegim kv ye tarti gunleride sikinti oluyor.Adet döneminde eksi olman bile güzel bence, bana sorarsan devam et, tabi yine de son karar senin canım
Bu yıl izin kullanmış mıydın canımİzne cikiyim kafam rahat olsun canim boyle taktikcada veremiyorum su aralar heralde. Bide bu persembe gidecegim kv ye tarti gunleride sikinti oluyor.
Hayatim duzene girince daha iyi olacak benim icin.
Bu 2. Olacak yanlis bilmiyorsam canimBu yıl izin kullanmış mıydın canım
Hoşbuldum.Hoşgeldin Elif,
Yeniden buralara düştüğüne göre tam bize göresin, ilk sayfadaki tanıtım formumuzu doldur da seni tanıyalım
ilk iznim abal
Hastaneye yatistan dolayı olan izni sayma canımBu 2. Olacak yanlis bilmiyorsam canim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?