- Konu Sahibi Handandandan
-
- #375.201
evet ben istiyorum. disiplinliyimdir ve işim olduğunda haber vereceğim :)@Beyazkugu87
zumazuma
Listeye girmek istiyor musunuz kızlar
İstiyorsanız takım kurallarına uymaya ve disiplinli olmaya, haber vermeden ortadan kaybolmayacağınıza söz veriyor musunuz
Adet de etkiler mi kilo veriminitebeikler canim cok guzel
tebrikler canim
ilaclarin dozu ayarlanacak demekki canim gecmis olsun
yinede eksisin ya super bence.
gwcmis olsun ablam. Dunde vanda olmus heralde haberlerde goz uciyla gordum sonra pek bakamadim
masallah sana beni yakaladin
tebrikler canim
gezmeye gittin,evinin duzeni degisti yedigin ictigin normal bence. Bundan sonra eksi gelir artik
eksi candir abla tebrikler
tebrikler canim
eski eksidir ama neden az gittiki bi sebebi vardir dikkat ettiysen kilona gire az gitmis canim
kacamaklara ragmen iyi eksidesin yine
tebrikler canim
halledersin sen 56 dan yukari cikmadinmi sorun yok bence
eksi gelmis yinede. Ama bu kilolarda genelde eksiler daha cok gelir ,kacamak regl falan gibi bisey yoksa anim
gayet iyi serbest gune gore o zaman
tebrikler canim su ara pek gorunmuyirsun takimda yada ben denkgelmiyorum
tebrikler canim
aleykum selam ablacim diger yazina dur nere gidiyon diye firsat bulamadan sen bunu yazmissin. Tabiki dene bir hafta daha.
Hepimizin inis cikislari var.
Hem kv gidip gelmem etkiledi hem de motivasyonumda yok su aralar canim. Bilmiyorum kilo veremeyecekk gibi hissediyorum hafta basindan beri ki zaten tartiyida gorunce iyice canim sikilimsti kv eve gelince
Esim surati asik geziyor babasina uzuldugu icin genel bi moral bozukluguda var. Su anda dolaptaki cikolata ve kolaya saldirmamak icin hemen buraya girip yaziyim bari dedim
yolunuz acik olsun iyi yolculuklar canim:)Canlar biz yoldayız çok çekmiyor telefon yine uğrarım fırsat buldukça öpüyorum sizi
gecmis olsun canim migrenmi varKilo veren arkadaşlari tebrik ediyorum. Alıntılayamadim. Acayip başım ağrıyor. Ilac içtim.Uyumaya çalışacağım
kolay gelsin canim.bitince bizede resim at:)arkadaşlar şuan eve arkadaşım geldi. söz kıyafetinin kalıbını çıkarıyoruz sabahtan beri çalışıyoruz. akşam msj ları okuyup geleceğim. öpüldünüz
anliyorum canimHem kv gidip gelmem etkiledi hem de motivasyonumda yok su aralar canim. Bilmiyorum kilo veremeyecekk gibi hissediyorum hafta basindan beri ki zaten tartiyida gorunce iyice canim sikilimsti kv eve gelince
Esim surati asik geziyor babasina uzuldugu icin genel bi moral bozukluguda var. Su anda dolaptaki cikolata ve kolaya saldirmamak icin hemen buraya girip yaziyim bari dedim
Yayla evini kapattım canım, artık yaylaya çıkmak yokYaylaya gidin biraz kafa dinleyin belki iyi gelir
Denemeye çalışacağım canım.sarımsak limon eklersen tadı harika çorba gibi olur zaten hiç burnunu tutmana gerek kalmaz rahat içersin gülüm
demek ki annene kendinle ilgili neredeyse sıfır bilgi vermen gerekiyor bir lafı bile nasıl etkilemiş seni gülüm
Bu günlerde diyet motivasyonunda değilsin zaten canım, sürekli kaçamak yapıyorsun maalesefpazartese artisi gitmedi malesef.
sporumuda yaptip ama gitmedi troude bagliyorum yine iyi degilim haftaya randevu aldim dr dan kan aldirip.baktircam yine
ilacin dozu yeterli olup olmadigina
gecen cuma 57.6
bu cuma 58
fark +400
%-0.69
mezun olmak istiyorumHandandandan
yada iznemi ayrilsam aslinda 55 olmak istiyorum ama haftaya da veremesem diye korkuyorum listeyide etkilemek istemiyorum
ilk baslardada 2 hafta verememistim boyle oldugumda
Maşallah canım sanaKilomu bildireyim.
Geçen hafta:69.3
Bugun: 67.5
Fark: 1,8
Yüzde: 2,60
O zaman ilktir canimHastaneye yatistan dolayı olan izni sayma canım
Arkadaşlar bekliyor. Yürüyüşe çıkacağım yine. Gelir gelmez yazarım inşallahMaşallah canım sana
Nedir böyle kilo kilo vermenin sırrı, merak ediyorum.
Yürüyüş yaptığını biliyorum, menülerini inceleme fırsatım olmadı, başka neler yapıyorsun, paylaşır mısın
gecmis olsun canim nasil oldunKilo veren arkadaşlari tebrik ediyorum. Alıntılayamadim. Acayip başım ağrıyor. Ilac içtim.Uyumaya çalışacağım
kolay gelsin. Bitince resiim isterizarkadaşlar şuan eve arkadaşım geldi. söz kıyafetinin kalıbını çıkarıyoruz sabahtan beri çalışıyoruz. akşam msj ları okuyup geleceğim. öpüldünüz
kimini etkiliyor sislik olursa,kimini etkilemiyor canimAdet de etkiler mi kilo verimini
Durmus canim. Ama iyiye giden bisey yok. Tansiyon cok dusuyormus genel durimu iyi degil diyorlar.anliyorum canimsimdi durumu nasil kp.kanamasi durdumu
Masallah sana iyi yuriyusler caninArkadaşlar bekliyor. Yürüyüşe çıkacağım yine. Gelir gelmez yazarım inşallah
allah iyiligini versin emi
Haklisin canim, Keske öyle yapsaydim
zaten yuz verince astar isteniyor hemen. Mesafe iyidir ama bende o mesafeyi koruyamiyorum.
gecmis olsun canim. Simdi iyimisin
hadi gecmis olsun.
Su ara baya yogunsun normal tembellik istemen.
İns dinlenirsin onumuzdeki gunlerde
dahada yemedin inss.
Atistirmaliklar hep cazip geliyorlar ve doturmuyorlar nedense. Yedikce yiyesin geliyor. O yuzden ogun atlamamak sart
Ne guzel acik havanin tadini cikarmissiniz canim.
Hayvancagizinda sevabina girmissin o kofteler onun hakkitmis kedi dillli.
az önce güzel sallandık nere de deprem oldu acaba
Ama bu ara hic duzenim kalmadi malesef cnmyemedim canim icebildigim kadar Su ictim, tartilip görecem ne yaptigimi herfände dondurma yedim
tüh tüh masallah
gayet iyi canim
moral bozmak yok canim, mezun olupta free de istedigim kiloya yavas yavas düsebilirim diyorsan daha mantikli
güzel Canim izinli olupta yine asilman
cok gecmis olsun ins bisey yoktur Etrafta
gayet iyi canim
masallah hedefe az kaldi
artik sana bisey demiyorum
Eksi olmam güzel abla
Dream00 Elif yildizz
Tabiki yazıp, karisacaksiniz canlarim
Aslinda şu ara evde fazla bisey yapmiyorum, disarinin pisligi bitmedigi icin, evde ne yapilsa boşa gidiyor
Benim niyetim uzun seneler calismak degil zaten cnm
Bi aksilik olmazsa en fazla 2 sene daha calissam yeter
Oglanin kizin altinlarini yapabilsem,
bide evin icini duzeltebilsek yeter :))
Uzun zaman calismayip birden 8 saat hep ayakta kosturunca aşırı yoruldum
Mr içinde randevu aldim
Kilo verme konusunda niye böyle isteksiz oldum bilmiyorum
Ben bu degilim aslinda
Ahhh ahhh nerde o 6 ayı sifir kacamakla gecirip 30 küsür kilo veren Zühal :)))
Ablaa son yazdigina okadar cok sevindimki kendim sanki yeniden moda girmis gibi oldum senin enerjin cok farklı yaSlmmm guzellerimmmm
Gecmisi okudum molada, hizlica gecince beğeni alinti yapamadim :))
Kilo veren ve cabalayan herkesi cok tebrik ederim
Ben bugun yine işe geç kaldim 1 saat kadar
Saati kapatmisim hic farkinda degilim
O an tarti, cuma vs. Hic aklima gelmedi
Bildirim yapamicam o yüzden
Eğer sizin icinde uygunsa, kendime bu hafta bi şans daha vermeye niyetlendim
Umarim duzenimi oturtacam
@NiranNevra
Bu ara tartıdan uzağım canım geçen hafta 2 gün üste 67.5 ile 73.5 arası rakamlar görünce moralim bozuldu, izin dönüşüne kadar tartilmama kararı aldımHandandandan kaptanim kilonu yazdnmi gormedim ne durumdasin
24 Ocakta mezun olmuşsun canım, 24 Temmuzda listeye girebilirsin.Kizlar kilo veren herkezi tbrk ederm bendede bu ara duzen yok kvnin 2 gune gidesi var giderse insallah bende yeniden bismillah diycem.Handandandan ben nezaman mezun olmusum kaptanim nezaman listeye girebillirm. Acaba hedefi 62 veyatta 60 deyip tekrar listeyemi girsem diyorm o şekilde daha hirsli sorumlulukla verebiliyorm hem kendimede 3 - 5 kg oynama payi birakmis olurm :)
ins haftaya daha fazla gider canimGeçen hafta : 80,5
Bu hafta: 80,1
Fark: 0,4
Yüzde: 0,49
Bu hafta neredeyse hiç spor yapmadım. Yapsa idim daha fazlası giderdi
Geçen hafta 96
Bu hafta 95
Fark -1
Geçen hafta serbest gün varda açlıkla artılar ve 1 kilo gitti
gayet güzel canlargecen hafta 77.9
bugun 76.7
fark 1.2
%1.54
ins toparlicaksin canim moral bozmaGecen cuma 66.2
Bu cuma 66
Fark -0.2
Yuzde %0.30
Kizlar kusura bakmayin duzen degisince herhelde bilmiyorum dun artiydim bugun azda olsa eksiye gecmisim
yine o zamanlardaki gibi yapabilirsin ablaDream00 Elif yildizz
Tabiki yazıp, karisacaksiniz canlarim
Aslinda şu ara evde fazla bisey yapmiyorum, disarinin pisligi bitmedigi icin, evde ne yapilsa boşa gidiyor
Benim niyetim uzun seneler calismak degil zaten cnm
Bi aksilik olmazsa en fazla 2 sene daha calissam yeter
Oglanin kizin altinlarini yapabilsem,
bide evin icini duzeltebilsek yeter :))
Uzun zaman calismayip birden 8 saat hep ayakta kosturunca aşırı yoruldum
Mr içinde randevu aldim
Kilo verme konusunda niye böyle isteksiz oldum bilmiyorum
Ben bu degilim aslinda
Ahhh ahhh nerde o 6 ayı sifir kacamakla gecirip 30 küsür kilo veren Zühal :)))
güzel canimMerhaba kızlar,
Gecen cuma 64. 7
Bu cuma 64
Fark -0.7
Yuzde %1.08
gecmis olsun canimKilo veren arkadaşlari tebrik ediyorum. Alıntılayamadim. Acayip başım ağrıyor. Ilac içtim.Uyumaya çalışacağım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?