Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Adet de etkiler mi kilo verimini

Canlar biz yoldayız çok çekmiyor telefon yine uğrarım fırsat buldukça öpüyorum sizi
yolunuz acik olsun iyi yolculuklar canim:)
Kilo veren arkadaşlari tebrik ediyorum. Alıntılayamadim. Acayip başım ağrıyor. Ilac içtim.Uyumaya çalışacağım
gecmis olsun canim migrenmi var
arkadaşlar şuan eve arkadaşım geldi. söz kıyafetinin kalıbını çıkarıyoruz sabahtan beri çalışıyoruz. akşam msj ları okuyup geleceğim. öpüldünüz
kolay gelsin canim.bitince bizede resim at:)

anliyorum canim simdi durumu nasil kp.kanamasi durdumu

Denemeye çalışacağım canım.
"Nasılsın iyi misin" den başka birşey konuşmamak lazım, haklısın

Bu günlerde diyet motivasyonunda değilsin zaten canım, sürekli kaçamak yapıyorsun maalesef

Kilomu bildireyim.
Geçen hafta:69.3
Bugun: 67.5
Fark: 1,8
Yüzde: 2,60
Maşallah canım sana
Nedir böyle kilo kilo vermenin sırrı, merak ediyorum.
Yürüyüş yaptığını biliyorum, menülerini inceleme fırsatım olmadı, başka neler yapıyorsun, paylaşır mısın

Maşallah canım sana
Nedir böyle kilo kilo vermenin sırrı, merak ediyorum.
Yürüyüş yaptığını biliyorum, menülerini inceleme fırsatım olmadı, başka neler yapıyorsun, paylaşır mısın
Arkadaşlar bekliyor. Yürüyüşe çıkacağım yine. Gelir gelmez yazarım inşallah

Kilo veren arkadaşlari tebrik ediyorum. Alıntılayamadim. Acayip başım ağrıyor. Ilac içtim.Uyumaya çalışacağım
gecmis olsun canim nasil oldun
arkadaşlar şuan eve arkadaşım geldi. söz kıyafetinin kalıbını çıkarıyoruz sabahtan beri çalışıyoruz. akşam msj ları okuyup geleceğim. öpüldünüz
kolay gelsin. Bitince resiim isteriz
Adet de etkiler mi kilo verimini
kimini etkiliyor sislik olursa,kimini etkilemiyor canim
anliyorum canim simdi durumu nasil kp.kanamasi durdumu
Durmus canim. Ama iyiye giden bisey yok. Tansiyon cok dusuyormus genel durimu iyi degil diyorlar.
Doktorundan ozel izin aldilar aksan kv gorecek durumu iyi degil diye izin vermis doktoru 1 2 dk gorecek bakalim iyimi olur kotumu o halini de gormek bilmiyorumki
Boyle yani diken ustunde duruyorum evde bile heran haber gelirse hazirlikli olalim diye.

Kizlar kilo veren herkezi tbrk ederm bendede bu ara duzen yok kvnin 2 gune gidesi var giderse insallah bende yeniden bismillah diycem. Handandandan ben nezaman mezun olmusum kaptanim nezaman listeye girebillirm. Acaba hedefi 62 veyatta 60 deyip tekrar listeyemi girsem diyorm o şekilde daha hirsli sorumlulukla verebiliyorm hem kendimede 3 - 5 kg oynama payi birakmis olurm :)

allah iyiligini versin emi

Haklisin canim, Keske öyle yapsaydim

Aynen cnm onun hakkiymis
az önce güzel sallandık nere de deprem oldu acaba

Manisaymis cnm gecmis olsun

Ama bu ara hic duzenim kalmadi malesef cnm biyere gidince veya biri bana gelince hic diyet modu kalmiyor malesef bende

Ablaa son yazdigina okadar cok sevindimki kendim sanki yeniden moda girmis gibi oldum senin enerjin cok farklı ya
Az uz olsun ama gitsin sagligin icin birakma kendini bence takimdanda listedende cikma

Handandandan kaptanim kilonu yazdnmi gormedim ne durumdasin
Bu ara tartıdan uzağım canım geçen hafta 2 gün üste 67.5 ile 73.5 arası rakamlar görünce moralim bozuldu, izin dönüşüne kadar tartilmama kararı aldım

24 Ocakta mezun olmuşsun canım, 24 Temmuzda listeye girebilirsin.

Geçen hafta : 80,5
Bu hafta: 80,1
Fark: 0,4
Yüzde: 0,49

Bu hafta neredeyse hiç spor yapmadım. Yapsa idim daha fazlası giderdi
ins haftaya daha fazla gider canim
Geçen hafta 96
Bu hafta 95
Fark -1
Geçen hafta serbest gün varda açlıkla artılar ve 1 kilo gitti
gecen hafta 77.9
bugun 76.7
fark 1.2
%1.54
gayet güzel canlar
Gecen cuma 66.2
Bu cuma 66
Fark -0.2
Yuzde %0.30

Kizlar kusura bakmayin duzen degisince herhelde bilmiyorum dun artiydim bugun azda olsa eksiye gecmisim
ins toparlicaksin canim moral bozma
yine o zamanlardaki gibi yapabilirsin abla
Merhaba kızlar,
Gecen cuma 64. 7
Bu cuma 64
Fark -0.7
Yuzde %1.08
güzel canim
gecmis olsun canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…