- 13 Haziran 2019
- 10.081
- 46.901
- 598
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #375.241
Kolay gelsin canim ins rahatlayinca burda olursungorunemıyorum aynen soylemıstım iş ve okul bu ay bıraz fazla yogun temmuzda rahatlıcam inşallah
sağolasın :) inşallah. teşekkür ederim.Hayirlisi olsun canim. İns isin hayirli olur pazartesi ararlar baslarsin
Maşallah yaa harikasin. Insan kendi vücudunu tanidimi, vücuduna uygun beslendi mi gerçekten oluyor. Darisi bize diyelimAynen. Emzirenlere önermiyorlar canim. Arada tarçınlı, türk kahvesi içiyorum. Bir de hazim süresi sebebinden, yemekten yarım saat önce ve 2 saat sonraya kadar hiçbir sıvı tüketiyorum. Benim bedenime uygun beslenme buymuş gerçekten. Normalde iki kilo verip, takılırdım. Bir de yağdan gidiyor. Bayagi inceldim. 63 kiloda iken olan kıyafetlerim de oluyor☺
yine harikasin canim. Kaç haftadır standart ya 800 ya 900 gidiyor.Cuma:67.2
Bugün:66.4
Fark:800 gr
Yüzde:1.19
evet biraz az ama haftaya daha cok dikkat eder daha fazla verirsin insallah.geçen cuma 82.3
bugün 82
fark 300 gr
Hafta da bir gün olsun kaçamağın canim iki üç gün cok fazla. Ama ekside olman guzel tebrikler.Kilo bildirimi
Geçen cuma 73.0
Bu cuma 72.5
Fark -500 gr
Yüzde %82
Iki üç gün kacamak oldu yoksa 1 kilo giderdi hatta eksi çıkmayı bile beklemiyordum aslinda sevindim
tebriklerMerhabalar
Geçen cuma 67.4
Bu cuma. 66.9
Fark -500
Bence de bak bi caresine. Engin Kırbaç yap meselaBende yazayim
Gecen cuma : 55.3 kg
Bu hafta : 55.8 kg
Fark : +500 kg
son iki haftadir artiyim hep bi caresine bakmak lazim artik
spor cok fatkediyor gerçekten yapmaya calis .Geçen hafta : 80,5
Bu hafta: 80,1
Fark: 0,4
Yüzde: 0,49
Bu hafta neredeyse hiç spor yapmadım. Yapsa idim daha fazlası giderdi
tebriklerrrGeçen hafta 96
Bu hafta 95
Fark -1
Geçen hafta serbest gün varda açlıkla artılar ve 1 kilo gitti
TebriklerrrNe ara 76 oldun yahu ben daha 80 lerde dolaniyorumgecen hafta 77.9
bugun 76.7
fark 1.2
%1.54
TebbriklerrrMerhaba kızlar,
Gecen cuma 64. 7
Bu cuma 64
Fark -0.7
Yuzde %1.08
Bende diliyorum bende Allahim kalemini kolaylastirsin hep doğru şıklari isaretlesin insallahhh..
Oy Oy deme Ama biyerden baslamak lazimBence de bak bi caresine. Engin Kırbaç yap mesela
Amin canim. InsallahMaşallah yaa harikasin. Insan kendi vücudunu tanidimi, vücuduna uygun beslendi mi gerçekten oluyor. Darisi bize diyelim
tabiki kilo cok etkiliyor cnm, verdigim dönem de cok hafiflemistimÇok geçmiş olsun canım ama kilo verince rahatlarsin kaçsın suan bilmiyorum ama bize sen hırs veriyordun biz gram gram sen kilo kilo verirdin.
Gerçekten güzel günlerdiistersen yine yaparsın. İdolümsün kız
bi yere gitmiyom burdayim tatlicimaleykum selam ablacim diger yazina dur nere gidiyon diye firsat bulamadan sen bunu yazmissin. Tabiki dene bir hafta daha.
Hepimizin inis cikislari var.
şu ara hiç eşine takilma, alinma, onu gormemeye calis cnmHem kv gidip gelmem etkiledi hem de motivasyonumda yok su aralar canim. Bilmiyorum kilo veremeyecekk gibi hissediyorum hafta basindan beri ki zaten tartiyida gorunce iyice canim sikilimsti kv eve gelince
Esim surati asik geziyor babasina uzuldugu icin genel bi moral bozukluguda var. Su anda dolaptaki cikolata ve kolaya saldirmamak icin hemen buraya girip yaziyim bari dedim
nasil gecti yolculuk eve vardinizmi cnmCanlar biz yoldayız çok çekmiyor telefon yine uğrarım fırsat buldukça öpüyorum sizi
dün cok sicak basıkdıya o da etkilemistir belki cnmKilo veren arkadaşlari tebrik ediyorum. Alıntılayamadim. Acayip başım ağrıyor. Ilac içtim.Uyumaya çalışacağım
listeden ciktim ama takimdayim bitanemAblaa son yazdigina okadar cok sevindimki kendim sanki yeniden moda girmis gibi oldum senin enerjin cok farklı ya
Az uz olsun ama gitsin sagligin icin birakma kendini bence takimdanda listedende
Kurallara tam uyamadigim icin takima haksizlik yapmak istemedim cnmMefkurem abla hani 1 hafta daha deneyecektin
Kendi isteginle ayrilinca listeye girebiliyormusun bidaha peki.
Kolay gelsin cnmGünaydın mutlu sabahlar
kahvaltımi yaptım dip köşe ev temizliği yapacağım
Sen nasilsin ne yaptin tatlim, daha evdemisinizHandandandan kaptanim bugün nasilsin. D vitamini demir falan baktirsaydin acaba onlar mi düştü. Ben fibromiyaljiden ddolayi sürekli o moddayim ve ne kadar kötü olduğunu iyi bilirim.
Dün aksam ustu baya bastirdi burda sizin orda yagmadimiHerkese günaydinlar
Güzel bi gün olsun insallah, Burda yagmur simsek falan bekleniyor bu sicaklarin acisi cikacakHadi hayirlisi
Hakkinda hayirlisi neyse o olsun cnmbugün ki sonuçlar için herkesi tebrik ederim arkadaşlar
Dün bir iş görüşmem vardı. olumlu geçti. pazartesi patrona onaylatıp belgeler için arayacaklar.
ama nedense korkuyorum. ilk okula yeni başlayacak çocuk gibi hissediyorum :)
halbuki 3 aydır çalışmıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?