- Konu Sahibi Handandandan
-
- #375.801
HEE aynen öyle oldu sanırım çok kötü fenaEce yedin içtn yattın mı bu ne
sirkadiyen aralıklı oruç di mi canım?HEE aynen öyle oldu sanırım çok kötü fena
şu sirkadiyen beslenme şeklini araştırıyorum şimdi
bir iki gün denedim
en son 17.00 de yedim ama 21.00 gibi yine deli gibi acıktım yaaa
nasıl yapacağım iyice bir araştırmam lazım
vayyy benim dertli başımm vayy
hiç sevmem yagmurlu havayı.Mis gibi yağmurlu havadan günaydın
Tam dışarı çıkıp ıslanmalık hava çok güzel
onunla geçmiş olsunGelip baktılar şimdi, kapaklar mıknatıslı imiş, üst sepete koyduğum çaydanlık kapağın tam kapanmasını engellemiş, mıknatıslar birbirini algılamayınca çalışmamış.
Şükür ki halloldu, yoksa çıkarıp elimde yıkamak zorunda kalacaktım hepsini
şimdiye kadar hiç bu kadar hızlı ve görünür şekilde kilo verememiştim bende.Favorim aralikli oruçsirkadiyen aralıklı oruç di mi canım?
daha bugün bir yazı okudum bununla ilgili insülin direnci olan kişiler 1-2 gün çok zorlanırmış ama eğer o 1-2 günü atlatırlarsa sonra çok güzel götürürlermiş
bence sabret derim
ben kilomu öyle verdim 2 öğün aralıklı oruç ile
Kaptanim sen hangi ildesinGünaydın canım
Yağmur mu yağıyor sizin oralarda
Burada hava 44 derece, evde iki klima açık, hala sırtımızdan şıpır şıpır ter akıyor
Reva mı bu bize
malesef canım senin listelerin duzensiz oluyor. Çalıştığın yere evden yemek götürsen ve tek öğün yerine 2 öğün yemeyi denesen en azindan sanki daha iyi olacak. Bu şekilde çok sagliksiz ve kas kaybı da olur
yok abla zaten esim asırı duzenlı biridir. Yapacagı ısı de baskasından asla beklemez kendi yapar ama silip iyice yaymış halıya olsun saglık olsjn. Benım babam da oyle dır kendi dusurur kırar ustune bagırıp cagırır cunkı baskası mutlaka bı yanlıs yapmıstır o da o sebeple dusurmusturayy yumurtanın düştüğü yeri iyi silinmezse berbat bir şey olup sonradan kokuyor senin halıya 20 yumurta düşmüş valla tam sıyırmalık tezgah bezi olsun iyice silmişse bir şey olmaz ama bak adamcağız temizlemeye çalışmış seni çağırıp sil dememiş iyi niyetini görmezden gelemeyiz :) , benim ki olsa ekim kalk halıya yumurta düştü sil der ayy yumurta mı düşürdün desem bilerek mi düşürdüm diye kızar bir ton kendi düştü der
bosh canım uc sepetli ve 6 programlı olan ama masallah iyi gidiyoruzSeninki de Boschtu değil mi
, bende cok severim o yuzden de sık sık yaparımCanım sebzeli omlet çekti gece gece cok severimm
sevindim canım hallolmasınaGelip baktılar şimdi, kapaklar mıknatıslı imiş, üst sepete koyduğum çaydanlık kapağın tam kapanmasını engellemiş, mıknatıslar birbirini algılamayınca çalışmamış.
Şükür ki halloldu, yoksa çıkarıp elimde yıkamak zorunda kalacaktım hepsini
Canım sen erzumda mıydın sanki oylr bı mesajını gormustumAynen canım hava kapalı arada serpiştiriyor yazın çok seviyorum burayı Allah yardımcınız olsun şu an hava 18 derece
Oh şükür gözün Aydın canım
Tebrik ederim canım bu eksilme pazartesi den beri miselam kızlaarr 75 ı gordum bugun pek bir mutluyum sıcaktan erimiş de olabilir de olabilirim tabi
cuma :76.4
bugun:75.8
fark:0,6
yüzde:0,79
yavaş gidiyor ama gıdıyor şükür
aynen öyle az az sık beslendiğim diyet listelerinde gr gr verirken aralıklı oruçla çok hızlı verdimşimdiye kadar hiç bu kadar hızlı ve görünür şekilde kilo verememiştim bende.Favorim aralikli oruç
Tunaydın hanımlar erken kalktık ama buraya gec gırdımregl olucam bugun randevum da vardı ona da gidemıcem yine canımın hıc bırsey yapmak istemedıgı gunlerden bırgun. Kızlarla keyif yaparız artık
benim de yakın reglim kızlar belim çok ağrıyorBenimde regl günüme az kaldı cuma cumartesi olmam gerekiyor
Allah yardımcın olsun canım, hakkında hayırlısı9 saatte 10 ar dk mola 20 dk yemek molası verıyorlar 10 dk da anca tuvalet ihtiyacımı gıderıyorum bakalım işi bırakmak istediğimi söyledim geçen hafta umarım çıkarırlar mahvettı benı bu iş
Demekki size gönderiyoruz yağmuruhiç sevmem yagmurlu havayı.Bugun güneşli burası ama yarın yağacakmış yine
Bende aynı durumdayım egzersiz yapamadım Bugun regl oldum çünkü, yarına inş. Yürüyüşle idare edecemTunaydın hanımlar erken kalktık ama buraya gec gırdımregl olucam bugun randevum da vardı ona da gidemıcem yine canımın hıc bırsey yapmak istemedıgı gunlerden bırgun. Kızlarla keyif yaparız artık
GüzeL canım ama keşke cuma paylaşsaydın sürprizli, dahada gider cumaya kadarselam kızlaarr 75 ı gordum bugun pek bir mutluyum sıcaktan erimiş de olabilir de olabilirim tabi
cuma :76.4
bugun:75.8
fark:0,6
yüzde:0,79
yavaş gidiyor ama gıdıyor şükür
canım çok geçmiş olsunMaalesef yaramiyor. Hatta sürekli suyun altinda sudan çıkınca ayni. Islak havlu örtüyorum uyuyunca. Kiyamam ya şimdi nasilda üşüyordur.
ishal oldugu icin her altini açtığımda yikiyorum silmiyorum rahatlasın diye.
7 aylik olacak olur mu ki. Ek gıdaya yeni geçmiştik ama bir şey yemiyor
sagolcanim
teşekkür ederim canım
geçmiş olsun canım ya markası neydiKızlar bulaşık makinam bozuldu
Sabah makinadaki bulaşıkları çıkarıp yıkayacağım
Çok canım sıkıldı, ne şanssızlık var bende ya
abovvv aman dikkat edin hasta olmayınGünaydın canım
Yağmur mu yağıyor sizin oralarda
Burada hava 44 derece, evde iki klima açık, hala sırtımızdan şıpır şıpır ter akıyor
Reva mı bu bize
Hataydayim canımKaptanim sen hangi ildesin
Izmir,adana,urfa,diyarbakır vs o illerde çok sıcak olduğunu duymustum ev öyleyse dışarı hiç cikilmaz
Ist bugün çok sıcak
Sirkadiyen beslenme farklı canım, hormonların salgılanma saatlerine ve sindirimin en iyi olduğu saatlerde beslenmeye göre ayarlanıyor.sirkadiyen aralıklı oruç di mi canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?