Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Ece yedin içtn yattın mı bu ne
HEE aynen öyle oldu sanırım çok kötü fena
şu sirkadiyen beslenme şeklini araştırıyorum şimdi
bir iki gün denedim
en son 17.00 de yedim ama 21.00 gibi yine deli gibi acıktım yaaa
nasıl yapacağım iyice bir araştırmam lazım
vayyy benim dertli başımm vayy

sirkadiyen aralıklı oruç di mi canım?
daha bugün bir yazı okudum bununla ilgili insülin direnci olan kişiler 1-2 gün çok zorlanırmış ama eğer o 1-2 günü atlatırlarsa sonra çok güzel götürürlermiş
bence sabret derim
ben kilomu öyle verdim 2 öğün aralıklı oruç ile

Mis gibi yağmurlu havadan günaydın
Tam dışarı çıkıp ıslanmalık hava çok güzel
hiç sevmem yagmurlu havayı. Bugun güneşli burası ama yarın yağacakmış yine
onunla geçmiş olsun

şimdiye kadar hiç bu kadar hızlı ve görünür şekilde kilo verememiştim bende.Favorim aralikli oruç

Günaydın canım
Yağmur mu yağıyor sizin oralarda
Burada hava 44 derece, evde iki klima açık, hala sırtımızdan şıpır şıpır ter akıyor
Reva mı bu bize
Kaptanim sen hangi ildesin
Izmir,adana,urfa,diyarbakır vs o illerde çok sıcak olduğunu duymustum ev öyleyse dışarı hiç cikilmaz
Ist bugün çok sıcak

9 saatte 10 ar dk mola 20 dk yemek molası verıyorlar 10 dk da anca tuvalet ihtiyacımı gıderıyorum bakalım işi bırakmak istediğimi söyledim geçen hafta umarım çıkarırlar mahvettı benı bu iş

yok abla zaten esim asırı duzenlı biridir. Yapacagı ısı de baskasından asla beklemez kendi yapar ama silip iyice yaymış halıya olsun saglık olsjn. Benım babam da oyle dır kendi dusurur kırar ustune bagırıp cagırır cunkı baskası mutlaka bı yanlıs yapmıstır o da o sebeple dusurmustur
Seninki de Boschtu değil mi
bosh canım uc sepetli ve 6 programlı olan ama masallah iyi gidiyoruz
Canım sebzeli omlet çekti gece gece cok severimm
, bende cok severim o yuzden de sık sık yaparım
sevindim canım hallolmasına
Aynen canım hava kapalı arada serpiştiriyor yazın çok seviyorum burayı Allah yardımcınız olsun şu an hava 18 derece

Oh şükür gözün Aydın canım
Canım sen erzumda mıydın sanki oylr bı mesajını gormustum

Dun gece 2 sularında acayip acıktım cunkı spor listemi eklemiştim ama yaomadııfm vardı onları tamamlayıp uyumak istedım sonra bı acıkma ama inanılmaz. Bırde canım çikolata istedi regl donemim geliyor ondan sanırım dolabın kapağını actim ama geri kapadım su ıctım yattım kendime inanamıyorum

şimdiye kadar hiç bu kadar hızlı ve görünür şekilde kilo verememiştim bende.Favorim aralikli oruç
aynen öyle az az sık beslendiğim diyet listelerinde gr gr verirken aralıklı oruçla çok hızlı verdim
ve daha da güzeli saat aralığına uymak koşuluyla yemeyi kaçırsam bile kilo veremesem bile sabit kaldım ki diğer listelerde anında kilo alırdım azıcık kaçamakla

Tunaydın hanımlar erken kalktık ama buraya gec gırdım regl olucam bugun randevum da vardı ona da gidemıcem yine canımın hıc bırsey yapmak istemedıgı gunlerden bırgun. Kızlarla keyif yaparız artık
Benimde regl günüme az kaldı cuma cumartesi olmam gerekiyor
benim de yakın reglim kızlar belim çok ağrıyor

9 saatte 10 ar dk mola 20 dk yemek molası verıyorlar 10 dk da anca tuvalet ihtiyacımı gıderıyorum bakalım işi bırakmak istediğimi söyledim geçen hafta umarım çıkarırlar mahvettı benı bu iş
Allah yardımcın olsun canım, hakkında hayırlısı

hiç sevmem yagmurlu havayı. Bugun güneşli burası ama yarın yağacakmış yine
Demekki size gönderiyoruz yağmuru
Tunaydın hanımlar erken kalktık ama buraya gec gırdım regl olucam bugun randevum da vardı ona da gidemıcem yine canımın hıc bırsey yapmak istemedıgı gunlerden bırgun. Kızlarla keyif yaparız artık
Bende aynı durumdayım egzersiz yapamadım Bugun regl oldum çünkü, yarına inş. Yürüyüşle idare edecem

selam kızlaarr 75 ı gordum bugun pek bir mutluyum sıcaktan erimiş de olabilir de olabilirim tabi

cuma :76.4

bugun:75.8

fark:0,6

yüzde:0,79

yavaş gidiyor ama gıdıyor şükür
GüzeL canım ama keşke cuma paylaşsaydın sürprizli, dahada gider cumaya kadar

canım çok geçmiş olsun
emiyorsa bol bol emzir
ek gıda yiyorsa limonlu su verebilirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…