Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

kuzum sen hangi saatlerde yedin yemeğini
bir de her şeyi yedin mi yoksa özel bir diyet uyguladın mı
ben yiyip doyuyorum da sonra geç saatlerde acıkıyorum aslında insülin direnci yok bende resmen duygusal yeme var
başlayacam psikolojime deeee duygusal yememe deeee

Sirkadiyen beslenme farklı canım, hormonların salgılanma saatlerine ve sindirimin en iyi olduğu saatlerde beslenmeye göre ayarlanıyor.
aaaa öyle mi ben aynı zannediyordum, sağol kuzum uyardığın için, bi inceleyeyim nasıl b,r şeymiş

özel bi diyet uygulamadım ama tabii ne bulursam da yemedim
şekeri zaten tamamen çıkardım hayatımdan sadece meyveden alıyorum şekeri o da yine sınırlı sayıda eskisi gibi doyana kadar değil Mefkurem ablamın kulakları çınlasın
beyaz ekmeği kestim tb ekmeğini sadece ilk öğünümde yedim
sebzeyi soktum hayatıma
atıştırmalık niyetine kuruyemiş yedim
ama miktarlarına dikkat etmedim açıkcası doyana kadar yedim ama tıkabasa değil
saat olarak da o gün uyandığım vakte göre değişti
işteyken çoğunlukla 12-7 ya da 8 yaptım
ama karantina zamanında 10-17 ya da 18 yaptım ya da bazen 3-4 gibi kapattım günü

duygusal yeme ne yazık ki bende de var ve ben psikolğa gitmeyi düşünüyorum artık çünkü verip verip geri almaktan çok sıkldım ve kafamı düzeltmeden de kalıcı kilo vermelerim hiç olmayacak biliyorum

Sirkadiyen beslenme farklı canım, hormonların salgılanma saatlerine ve sindirimin en iyi olduğu saatlerde beslenmeye göre ayarlanıyor.
ilk kez duydum bu beslenmeyi. Hemen araştıracağım
Aynı ben vermeye veriliyor da, korumayı nasil yapacağımı araştırıyorum şimdiden

ben ikisi aynı şey sanıyordum
yani yaklaşık aynı şey
aaaa öyle mi ben aynı zannediyordum, sağol kuzum uyardığın için, bi inceleyeyim nasıl b,r şeymiş
Ayşegül Çoruhlu 'nun "Sirkadiyen Beslenme" diye bir kitabı var ama tavsiye etmem, o kadar tıbbi bilgilemw rağmen anlayana kadar beynim yandı.
Kadın resmen anlaşılmasın diye yazmış

Aynı ben vermeye veriliyor da, korumayı nasil yapacağımı araştırıyorum şimdiden
korumayı aralıklı oruca devam ederek yapmayı planlıyorum ben canım
çünkü dikkat etmesem de kilo almadım aralıklı oruçta tabii yemeklere saldırmamak gerekiyor yine de
bi de ilk önce kafamda çözeceğim bu işi kesin kararlıyım
işyerindeki kızdaki değişim muazzam çünkü, kilo anlamda evet zaten mükemmel ama kızın kafa da değişmiş belli

Ayşegül Çoruhlu 'nun "Sirkadiyen Beslenme" diye bir kitabı var ama tavsiye etmem, o kadar tıbbi bilgilemw rağmen anlayana kadar beynim yandı.
Kadın resmen anlaşılmasın diye yazmış
zaten vazgeçtim netten bakayım dedim ya kafam dolu almıyor beynim ya da hakikaten karışık anlatmışlar
aralıklı oruç neyime yetmiyro benim

9 saatte 10 ar dk mola 20 dk yemek molası verıyorlar 10 dk da anca tuvalet ihtiyacımı gıderıyorum bakalım işi bırakmak istediğimi söyledim geçen hafta umarım çıkarırlar mahvettı benı bu iş
O neymiş öyle ya insan haklarina bile aykırı bence. Emek sömürüyorlar resmen. Insallah şartları daha iyi olan bir iş bulursun

Hiç çıkarmadan bi daha çalıştırsan kuzum, belki ilk yıkamadan kaynaklı olmuştur
eğer yine aynı şekilde çıkarsa da iade hakkını dene bence bu ne böyle daha ilk kullanımlarda bunu yaşıyorsan sonrasında ne olacak

Servisi tekrar aradım, önerileri üzerine çıkarmadan 1 tur daha yıkadım, sonuç yine aynı...
Şimdide onları çıkarıp yenilerini dizdim, bunlarda aynı olacak mı diye

Merhaba! Kürkçü dükkanı diye bir deyim vardır bilir misiniz? Bir de beni kabul eder misiniz? :) Gelmek isterim izniniz olursa.
Hoşgeldin canım
Takımda yeni arkadaşlar var, seni tanımaları için ilk sayfadaki tanıtım formumuzu doldurur musun

GüzeL canım ama keşke cuma paylaşsaydın sürprizli, dahada gider cumaya kadar
ayyyyy ben sımdı anladımmm ben bugunu cuma sanıyorum yaaa çok utandım suaannnn bakmayın sonucaaaa sabah da kalktım tartıldım bır guzel azcık gıttı dıye uzuldum off

Merhaba! Kürkçü dükkanı diye bir deyim vardır bilir misiniz? Bir de beni kabul eder misiniz? :) Gelmek isterim izniniz olursa.
hoşgeldin canım
Servisi tekrar aradım, önerileri üzerine çıkarmadan 1 tur daha yıkadım, sonuç yine aynı...
Şimdide onları çıkarıp yenilerini dizdim, bunlarda aynı olacak mı diye
hiç uğraşmaya değmez belliki makina sorunlu, yenisini istemen daha mantıklı belliki bu makina uğraştıracak böyle
ayyyyy ben sımdı anladımmm ben bugunu cuma sanıyorum yaaa çok utandım suaannnn bakmayın sonucaaaa sabah da kalktım tartıldım bır guzel azcık gıttı dıye uzuldum off
Utanılacak bişey yokki canım cumaya daha eksi olcak işte ne güzel üzülmen boşuna olmuş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…