Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Bebeğim hâlâ ateşli cokkk yorgunum alıntılara döneceğim sonra
ahhh kuzum geçmiş olsun

Kızlar bulaşık makinam bozuldu
Sabah makinadaki bulaşıkları çıkarıp yıkayacağım
Çok canım sıkıldı, ne şanssızlık var bende ya
Bir ay olmadı bile, ya iki hafta ya 3 hafta.
Servisi aradım, yönlendirerek makinayı resetlememi istedi, ama resetlenmedi, sanırım ciddi bir arıza var
geçmiş olsun canım, yenisini verirler bence daha kaç kere kullandın ki, bence yok vermeyiz falan derlerse şikayetçi olacağını söyle

Ilık duş işe yaramiyormu cnm
Maalesef yaramiyor. Hatta sürekli suyun altinda sudan çıkınca ayni. Islak havlu örtüyorum uyuyunca. Kiyamam ya şimdi nasilda üşüyordur.
ishal oldugu icin her altini açtığımda yikiyorum silmiyorum rahatlasın diye.
Nane-kekik-limon çayı bir nebze düşürüyor canım
7 aylik olacak olur mu ki. Ek gıdaya yeni geçmiştik ama bir şey yemiyor
sagolcanim
ahhh kuzum geçmiş olsun

geçmiş olsun canım, yenisini verirler bence daha kaç kere kullandın ki, bence yok vermeyiz falan derlerse şikayetçi olacağını söyle
teşekkür ederim canım

yaptın mo canım sonra egzersiz
anjm ınstagram da takip ettıgım hocalar var onlarla yag yakıcı harektelt yapıyorum en az 40dakıka ve bir gun arayla leslıe + yuruyus
maşallah
Merve’ye katılıyorum canım makinan yeni bozulması şanssızlık olmuş, bence yenisini talep et birdefa daha hayır gelmez bana göre

Bir ay olmadı bile, ya iki hafta ya 3 hafta.
Servisi aradım, yönlendirerek makinayı resetlememi istedi, ama resetlenmedi, sanırım ciddi bir arıza var
Niran canım elektronik eşya şans meselesi gerçekten
Yeni evlendim sene çamaşır makinesi buzdolabim bozulmuştu millet çamaşır makinasını senelerce kullanıyo benimki 4.senesinde degismedik parçası kalmamıştı

En son arçelik aldım 8sene oldu maşallah tamire hiç gitmedi bulaşık makinesinide degistireli 3sene olacak degistireli

Inş sorun çözülür biran önce

Insallah basit biseydirde cabuk hallolur cnm
Beyin ayarlarinda sorun vardir heralde

Neyi olduguna bakmadan yenisini vereceklerini sanmiyorum

Insallah basit biseydirde cabuk hallolur cnm
Beyin ayarlarinda sorun vardir heralde

Neyi olduguna bakmadan yenisini vereceklerini sanmiyorum
Gelip baktılar şimdi, kapaklar mıknatıslı imiş, üst sepete koyduğum çaydanlık kapağın tam kapanmasını engellemiş, mıknatıslar birbirini algılamayınca çalışmamış.
Şükür ki halloldu, yoksa çıkarıp elimde yıkamak zorunda kalacaktım hepsini

Şükürler olsun birşey yokmuş canım.
Benimde geçen yıl 6 aylık çamaşır makinamın ana kartı yanmıştı, aklıma o geldi, herhalde bununda ana kartı yandı diye düşünmüştüm

Benim eşimde hareketsizlik problemi var, benim her hangi bir sorunum yok. Ama o dediklerini eşime ayrı ayrı gün içerisinde yediriyorum kendim de yiyorum ara ara. Olmadı bı de öyle karıştırıp da yiyebilriz .
Canım sen oralarda hakiki bal bulursun, benim dediğim şekilde dene, aç karnına olmakta önemli

Günaydın canım
Yağmur mu yağıyor sizin oralarda
Burada hava 44 derece, evde iki klima açık, hala sırtımızdan şıpır şıpır ter akıyor
Reva mı bu bize
Aynen canım hava kapalı arada serpiştiriyor yazın çok seviyorum burayı Allah yardımcınız olsun şu an hava 18 derece
Oh şükür gözün Aydın canım

Aman iyi bari, sevindim cnm

İnşallah
Sen çook yaşaa ekim abla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…