- 31 Ekim 2013
- 21.692
- 72.973
- 798
- 41
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #375.781
ahhh kuzum geçmiş olsunBebeğim hâlâ ateşli cokkk yorgunum alıntılara döneceğim sonra
Kızlar bulaşık makinam bozuldu
Sabah makinadaki bulaşıkları çıkarıp yıkayacağım
Çok canım sıkıldı, ne şanssızlık var bende ya
geçmiş olsun canım, yenisini verirler bence daha kaç kere kullandın ki, bence yok vermeyiz falan derlerse şikayetçi olacağını söyleBir ay olmadı bile, ya iki hafta ya 3 hafta.
Servisi aradım, yönlendirerek makinayı resetlememi istedi, ama resetlenmedi, sanırım ciddi bir arıza var
Maalesef yaramiyor. Hatta sürekli suyun altinda sudan çıkınca ayni. Islak havlu örtüyorum uyuyunca. Kiyamam ya şimdi nasilda üşüyordur.Ilık duş işe yaramiyormu cnm
ishal oldugu icin her altini açtığımda yikiyorum silmiyorum rahatlasın diye.ayy hala mı ateş gece daha fazla çıkmaz inşallah ara ara kasıklarını soğuk suyla yıka tahret aldırır gibi sirkeli suylada eklem kıvrımları koltuk altını sürekli sil gülüm inşallah gerek kalmaz da düşer ateşi
7 aylik olacak olur mu ki. Ek gıdaya yeni geçmiştik ama bir şey yemiyorNane-kekik-limon çayı bir nebze düşürüyor canım
sagolcanimTmm cnm
Maşallah saglikla gelsin paşa. Hayirli bir evlat olur inşallah canım
Cok olmus nekadar zamanda aldın onu bencede hemen önlem almalısın yoksa yerlesiyor
Acil şifalar diliyorm bebegine kuzum
Harbiden niranim ya nekadar şansızsın herşey seni buluyor yainşallah kucuk biseydir garanti servisi halleder
teşekkür ederim canımahhh kuzum geçmiş olsun
geçmiş olsun canım, yenisini verirler bence daha kaç kere kullandın ki, bence yok vermeyiz falan derlerse şikayetçi olacağını söyle
Büyük bi ihtimal diş yüzünden böyle canım, ateş ishal olması, ateş düşürücü veriyormusun?ishal oldugu icin her altini açtığımda yikiyorum silmiyorum rahatlasın diye.
yaptın mo canım sonra egzersizben olsam tontişi seçerdim
ben de işyerindeyim aklımda eve gidip ergin kırbaç yapmak var instada takip ediyorum da süper sonuç alıyor kadınlar
yemek olarak semizotum ve bulgur pilavım var kızlara ve eşime
ben de kabak yiyeceğim :)
maşallahanjm ınstagram da takip ettıgım hocalar var onlarla yag yakıcı harektelt yapıyorum en az 40dakıka ve bir gun arayla leslıe + yuruyus
Merve’ye katılıyorum canım makinan yeni bozulması şanssızlık olmuş, bence yenisini talep et birdefa daha hayır gelmez bana göreKızlar bulaşık makinam bozuldu
Niran canım elektronik eşya şans meselesi gerçektenBir ay olmadı bile, ya iki hafta ya 3 hafta.
Servisi aradım, yönlendirerek makinayı resetlememi istedi, ama resetlenmedi, sanırım ciddi bir arıza var
yok ayyy nerdeeeyaptın mo canım sonra egzersiz
maşallah
Merve’ye katılıyorum canım makinan yeni bozulması şanssızlık olmuş, bence yenisini talep et birdefa daha hayır gelmez bana göre
Günaydın canımGünaydın 🌧
Insallah basit biseydirde cabuk hallolur cnmKızlar bulaşık makinam bozuldu
Olur canım, korkuyorsan kekik ekleme7 aylik olacak olur mu ki. Ek gıdaya yeni geçmiştik ama bir şey yemiyor
Gelip baktılar şimdi, kapaklar mıknatıslı imiş, üst sepete koyduğum çaydanlık kapağın tam kapanmasını engellemiş, mıknatıslar birbirini algılamayınca çalışmamış.Insallah basit biseydirde cabuk hallolur cnm
Beyin ayarlarinda sorun vardir heralde
Neyi olduguna bakmadan yenisini vereceklerini sanmiyorum
Şükürler olsun birşey yokmuş canım.Niran canım elektronik eşya şans meselesi gerçekten
Yeni evlendim sene çamaşır makinesi buzdolabim bozulmuştu millet çamaşır makinasını senelerce kullanıyo benimki 4.senesinde degismedik parçası kalmamıştı
En son arçelik aldım 8sene oldu maşallah tamire hiç gitmedi bulaşık makinesinide degistireli 3sene olacak degistireli
Inş sorun çözülür biran önce
Canım sen oralarda hakiki bal bulursun, benim dediğim şekilde dene, aç karnına olmakta önemliBenim eşimde hareketsizlik problemi var, benim her hangi bir sorunum yok. Ama o dediklerini eşime ayrı ayrı gün içerisinde yediriyorum kendim de yiyorum ara ara. Olmadı bı de öyle karıştırıp da yiyebilriz .
Aynen canım hava kapalı arada serpiştiriyor yazın çok seviyorum burayı Allah yardımcınız olsun şu an hava 18 dereceGünaydın canım
Yağmur mu yağıyor sizin oralarda
Burada hava 44 derece, evde iki klima açık, hala sırtımızdan şıpır şıpır ter akıyor
Reva mı bu bize
Oh şükür gözün Aydın canımGelip baktılar şimdi, kapaklar mıknatıslı imiş, üst sepete koyduğum çaydanlık kapağın tam kapanmasını engellemiş, mıknatıslar birbirini algılamayınca çalışmamış.
Şükür ki halloldu, yoksa çıkarıp elimde yıkamak zorunda kalacaktım hepsini
Aman iyi bari, sevindim cnmGelip baktılar şimdi, kapaklar mıknatıslı imiş, üst sepete koyduğum çaydanlık kapağın tam kapanmasını engellemiş, mıknatıslar birbirini algılamayınca çalışmamış.
Şükür ki halloldu, yoksa çıkarıp elimde yıkamak zorunda kalacaktım hepsini
İnşallahyufka ekmeği tazecik yapıp da yemeyeni döverler yaavf :)) kebap da kilo verdirir aldırmaz yanın da çok ekmek yemediysen hiç sorun olmaz bence ki bak çok yorulup sabaha her yerin şiş kalkmışsın yorgunluktan da ödem olmuşsun gülüm valla ben iyice inandım sen cumaya gayet güzel eksiye geçmiş olacaksın
cinsin tekiyim gülüm işte ,bilmişlik taslayıp göze de çok batmayan cinsinden hem de ama yine de kendimi seviyim yaaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?