Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Yenisini talep etme hakkımız var mı ki canım

Yenisini talep etme hakkımız var mı ki canım
Urun yeni sıfır urun annemler arcelkk almıstı onların da bı sorun oldu ve oyle bı hakkı vardı. Benım Bulasık makınam musterı hizmetli yetkilksı sayesinde servise gitmek zorunda kaldı ıcınde parca degısım oldj ıkı kez servise gıttı geldi en sonunda bı uzman geldi o adam eger bu kez de sorun verirse yenisini gondercez demıstı ama halloldu sukur

Olur inşallah cnm. Çok bi zaman geçmemiş evliliğinin üzerinden. Rabbim hayırlısıyla en kısa zamanda nasip etsin İnşallah tüp bebek aşamasına gerek kalmadan.

ayy yumurtanın düştüğü yeri iyi silinmezse berbat bir şey olup sonradan kokuyor senin halıya 20 yumurta düşmüş valla tam sıyırmalık tezgah bezi olsun iyice silmişse bir şey olmaz ama bak adamcağız temizlemeye çalışmış seni çağırıp sil dememiş iyi niyetini görmezden gelemeyiz :) , benim ki olsa ekim kalk halıya yumurta düştü sil der ayy yumurta mı düşürdün desem bilerek mi düşürdüm diye kızar bir ton kendi düştü der

Seninki de Boschtu değil mi

Bir ay olmadı bile, ya iki hafta ya 3 hafta.
Servisi aradım, yönlendirerek makinayı resetlememi istedi, ama resetlenmedi, sanırım ciddi bir arıza var
çook sinir bozucu eni sonu yaparlar olmadı değiştirirler de o zaman kadar elde yıkanacak bulaşık ayy ben bu ayın astroloji yorumuna inanacam neredeyse elektirikli elektronik eşyalar bozulacak yeni bir şey almayın v.s. diye okumuştum bir yerlerde

yufka ekmeği tazecik yapıp da yemeyeni döverler yaavf :)) kebap da kilo verdirir aldırmaz yanın da çok ekmek yemediysen hiç sorun olmaz bence ki bak çok yorulup sabaha her yerin şiş kalkmışsın yorgunluktan da ödem olmuşsun gülüm valla ben iyice inandım sen cumaya gayet güzel eksiye geçmiş olacaksın
cinsin tekiyim gülüm işte ,bilmişlik taslayıp göze de çok batmayan cinsinden hem de ama yine de kendimi seviyim yaaaa

Şu an 79 kiloyum 1.72 boy

Benim eşimde hareketsizlik problemi var, benim her hangi bir sorunum yok. Ama o dediklerini eşime ayrı ayrı gün içerisinde yediriyorum kendim de yiyorum ara ara. Olmadı bı de öyle karıştırıp da yiyebilriz .

bazlama olmamis ama azmista bilemedim. Aksamda hem patates var hem bezelye
Bu bazlamayı bır dıyetısyen sayfasından aldım canım 2 tanesı 40 kcal 2 kaşık mısır unu 1 kaşık yogurt 1 yumurta 1çay kaşığı kabartma tozu ile yapıyorsun hafıf bırsey arada denenebilir

Canım sebzeli omlet çekti gece gece cok severimm

Chia merakı bende de var acayıp tok tutuyor ama fazla tukettiği için hastanelik olan arkadaşım var dikkat etmek lazım 1 tk gunluk yeterli oluyor

Van da oturuyorum Canim

Tmm cnm

Maşallah saglikla gelsin paşa. Hayirli bir evlat olur inşallah canım

Cok olmus nekadar zamanda aldın onu bencede hemen önlem almalısın yoksa yerlesiyor

Bebeğim hâlâ ateşli cokkk yorgunum alıntılara döneceğim sonra

Acil şifalar diliyorm bebegine kuzum

Kızlar bulaşık makinam bozuldu
Sabah makinadaki bulaşıkları çıkarıp yıkayacağım
Çok canım sıkıldı, ne şanssızlık var bende ya

Harbiden niranim ya nekadar şansızsın herşey seni buluyor ya inşallah kucuk biseydir garanti servisi halleder

Kızlar bulaşık makinam bozuldu
Sabah makinadaki bulaşıkları çıkarıp yıkayacağım
Çok canım sıkıldı, ne şanssızlık var bende ya
Gecmis olsun. Bu sene benim ki de bozulmuştu. Yenisini aldım, çok memnunum. Aslında makineyi yeni aldin. Normalde hemen sıkıntı çıkarmaması lazımdı

cok guzel tam dengeli bir menü
malesef canım senin listelerin duzensiz oluyor. Çalıştığın yere evden yemek götürsen ve tek öğün yerine 2 öğün yemeyi denesen en azindan sanki daha iyi olacak. Bu şekilde çok sagliksiz ve kas kaybı da olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…