- 3 Eylül 2015
- 3.329
- 11.077
- 208
- 34
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #375.861
Bari biraz serinliyorsunuzdur cnm. Ben şu an sıcaktan bunaldım. Klimayıda takmadık kiradayız diye. Çok sıcak terler akıyor iş güç de yapamıyorum sıcaktan.Bizim burada öyle. Arada dolu yağıyor, sona yağmura çeviriyoröğlen ne kadar sıcaktı halbuki
Çok zor geçti hiç bitmeyecek sandım çocuk daha çok yordu beni çok stresli ve bol yemeli geçti kilom 60 kg cumaya sabit gelirsem iyi inşallahGel artık ya valla nasıl geçti çok yoruldun mu kilodan ne haber ?
Öyle yapicam kaptanim yarın kahvaltida ekmek hıc yemiycem Aksamada yoğurtlu kabak yiyeceğimListedesin canım, artı gelme gibi bir lüksün yok maalesef
Artı gelme ihtimalin varsa yarını hafif geçirmelisin
Geçmiş olsun nerede oturuyorsunuz bilmiyorum ama diyarbakirda arkadasim daha gecen hafta oldu ozelde oldu ama bir de özel hastaneyle görüşün imkanınız varsaSelamm kızlar iyi akşamlar telde sıkıntı var pek geleniyorum dr gittim bugün ameliyat etmiyolarmış safra kaldı gene vakalar arttı diye
bugünkü menün gayet iyi sen bu işi kaptan artık1 Temmuz Çarşamba Menüm
13.00: 200 ml süt
1 ceviz
_________
15.00: 3 üçgen dilim karpuz
_______
19.00: 3 yk sebzeli bulgur pilavı
2 yk yoğurt
Fırında tavuk kanat patates (5 er tane)
______
20.00: 1 yk keçiboynuzu özü
1 şişe maden suyu
1,5 lt su
guzel canim afiyet olsun1 temmuz menüsü
Sabah 10:00
Sahanda yumurta peynir zeytin 1dilim tb ekmeği salatalik(domates yemiyorum el bileklerimde kaşıntı kabariklik var domatesi kestim hafifledi )
12::30 yeşil çay 3ceviz
15:30 Bi küçük kase kiraz 2 küçük kayısı
Sekersiz türk kahvesi
18:30 Bi tabak bol acılı lahana kavurması
21:30 soda
Spor yok
Su 3lt
Hem dun hem de bugün sekerli urun tüketmişsin toplam kalori miktarin az ama malesef bunlar yag depolamana sebep oluyor01.07.2020 Çarşamba
12:00 iki yumurta, 2 yk lor peynir, 1 domates, 2 salatalık, 4 adet zeytin, 2 adet ceviz.
17:00 4 adet Hindistan cevizli bisküvi
18:30 iki kepçe taze fasulye, 1 yk yoğurt, bir kase kiraz.
gündüz misafir vardı, anlarla birlikte dayanamayıp bisküvi yedim
Ben dün izledim ağladım resmen ya benim de o yaşta kızım var. Anne olunca hiç izleyemez oldum bu haberleri Allah tüm yavrularimizi korusunve dünden beri Giresun da ölü bulunan İkranur un haberlerine bakıyorum. o kadar bal bir kız ki
eğer biri dokunduysa bu meleğe Allah onları bildiği gibi yapsın. bin beter olsunlar inşallah
Dün de, ben öyleydim. Aksam yürüyüşüne bile gidemedim. Agri kesici içip, uyudum. Rahatladım biraz.Çok fena başım ağrıyor ağrı kesici de aldım. Nafile. Bide başım dönüyor yerler kayıyor gibi sabahtan beridir. Tansiyonum da ölçtüm normal neden oluyor ki böyle anlamadım
Sabah arızaya bakmaya gelen arkadaş meğer tuz kapağını açık unutmuş, ondan böyle olmuş canım.Handandandan
Canım daha çok makinanın durulamasinda sıkıntı var gibi pervanelerinin su çıkışı nasıl acaba
temizleyici al boş çalıştır desem bos cok yeni ne kullandinki kirlensin
Aradinmi tekrar servisi ne diyorlar
Çok mu az yiyorsun acabaÇok fena başım ağrıyor ağrı kesici de aldım. Nafile. Bide başım dönüyor yerler kayıyor gibi sabahtan beridir. Tansiyonum da ölçtüm normal neden oluyor ki böyle anlamadım
O kadar kötü bir zamanda yaşıyoruz ki..ve dünden beri Giresun da ölü bulunan İkranur un haberlerine bakıyorum. o kadar bal bir kız ki
eğer biri dokunduysa bu meleğe Allah onları bildiği gibi yapsın. bin beter olsunlar inşallah
Canını mı sıktın birşeylereÇok fena başım ağrıyor ağrı kesici de aldım. Nafile. Bide başım dönüyor yerler kayıyor gibi sabahtan beridir. Tansiyonum da ölçtüm normal neden oluyor ki böyle anlamadım
Evet canim galiba bu hafta sabit olmayi başardım. Aldığım 1 kilom gitti. Ekstra bir şey yapmadim ama 2 çocuğum var ilk defa emzirmenin kilo verdirdigini bu hafta gördüm. Kizim sanırım dişlerine de iyi geldiği için sürekli emiyor artik neredeyse yara olacaklar bu sayede verdim fazlami.Bende tam ne karar verdin diye sormustum.
Ama yinede sabit gelmen arti gelmenden cok cokkkk iyu masallah sana sen yaparsin
Küçük bebekle zorluk çekeceğin belliydi zaten canım.Çok zor geçti hiç bitmeyecek sandım çocuk daha çok yordu beni çok stresli ve bol yemeli geçti kilom 60 kg cumaya sabit gelirsem iyi inşallahama şöyle bir sorun var tartım kv de kaldı yeni tarrti aldiracagim yarın yine bu arada herkes kurumussun diyor bu ne diyor daha fazla verme diyor ama şöyle 3 4 kg versem yeterli gibi
Sagol canim benim. Bende kullanayim artik.chia yi bakalim insallah işe yararbiberiye de etkili idi galiba
benim büyük oğlum da çok sever sarmayı.
gecmis olsun canım
Chia tok tutuyor benim bildiğim
1 temmuz menüsü
Sabah 10:00
Sahanda yumurta peynir zeytin 1dilim tb ekmeği salatalik(domates yemiyorum el bileklerimde kaşıntı kabariklik var domatesi kestim hafifledi )
12::30 yeşil çay 3ceviz
15:30 Bi küçük kase kiraz 2 küçük kayısı
Sekersiz türk kahvesi
18:30 Bi tabak bol acılı lahana kavurması
21:30 soda
Spor yok
Su 3lt
Menü gayet güzel CanımAcı iyidir ben de bol bol tüketirim
Afiyet olsun Canım, yarın dengelersin01.07.2020 Çarşamba
12:00 iki yumurta, 2 yk lor peynir, 1 domates, 2 salatalık, 4 adet zeytin, 2 adet ceviz.
17:00 4 adet Hindistan cevizli bisküvi
18:30 iki kepçe taze fasulye, 1 yk yoğurt, bir kase kiraz.
gündüz misafir vardı, anlarla birlikte dayanamayıp bisküvi yedim
Sıcaklarla aran nasıl canımSagol canim benim. Bende kullanayim artik.chia yi bakalim insallah işe yarar
Cok sagol canim. Tahlilleri temiz canim doktorda diştir dedi. Ishal kusma cok halsiz düşürdü uyumak istiyor ateş varAslinda 94kaloriymis bugün bide artı çıktım
Öğreniyorum çok şükür
Dimi ama
Bizde cok seviyoruz kızım ekmeksiz yer
Bulgur pirinç karışık yapıyorum içini
Kışlık 5kilo aldım yetermi diye düşünüyorum
Şimdiden kolay gelsin
Posetle hiç sardinmi nette gördüm çabuk sarılıyor ben denemedim
Haklısın kaptanim ❤
Onuda denerim bugün aslında wc çıkamadım +o yüzden olabilir
Geçmiş olsun canım diştir büyük ihtimalle korkma dr ne diyor telefon açıp sorma imkanın varmi?
Keyfî nesesi yerinde mi bebisin
Chia ben kullandım bi ara tokluk hissi veriyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?