Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Sizede geçmiş olsun canimm. Ateş zorluyor neyseki sizde yok

artik ne olursa bakalim

oy yavrum
gecmis olsun canim

Sana Zaten masallah
Ben sanirim o bayana devam ederim konusarak insani oyaliyor ve zaman geciyor
Ben bi dha izliyim cocuk uyuyordu ses açmamıştım

Hem dun hem de bugün sekerli urun tüketmişsin toplam kalori miktarin az ama malesef bunlar yag depolamana sebep oluyor
aynen yaa. ama bugün o kızın göbeğini gördüm ya acayip motive oldum bende o yağsız göbekten istiyorum :)

Çok fena başım ağrıyor ağrı kesici de aldım. Nafile. Bide başım dönüyor yerler kayıyor gibi sabahtan beridir. Tansiyonum da ölçtüm normal neden oluyor ki böyle anlamadım
gözlerinizi kapatıp biraz dinlenin. belki geçer. sürekli olan bir şey değil sanırım. ama geçmezse uzun sürerse doktora gitmekte yarar var.

Ben dün izledim ağladım resmen ya benim de o yaşta kızım var. Anne olunca hiç izleyemez oldum bu haberleri Allah tüm yavrularimizi korusun
Allah bütün yavrularımızı korusun. Müge Anlı bazen ailelere kızıyor. haksız da değil. çocuğu salmayacaksın çok fazla.
devir eski devir değil. dikkatli olmalıyız.

O kadar kötü bir zamanda yaşıyoruz ki..
Benim kızlar haberlerde okuyunca "bu büyükler neden çocukları öldürüyorlar" diye soruyorlar, cevap veremiyorum maalesef
o kadar masumca bir soru sormuşlar ki. ama dediğin gibi nasıl cevap vereceksin çocuklara. kimseye güven yok bu devirde.

Afiyet olsun Canım, yarın dengelersin
offf ya. kendime çok kızdım. ama kesinlikle dengeleyeceğim. göbeğimde yağ görmek istemiyorum artık !!!

Yokk yaa bugun de vardi ateş ama 38 civari şurup fitil vermedim

Diş jelini doktorlar tavsiye etmiyor galiba canim. Kolyeden de ben korkarim. Biraz paniğim bu konularda. Çeker koparır falan onun stresini yasayamam. Sogani rendeleyip sürmek iyi geliyormus baya onu deniycem

Sirke ve çamaşır suyu kullanınca garantiden çıkıyor makinalar canım.
opsss ben çamaşır suyu her ay kullanıyorum. bunu bilmiyordum. bardaklarının halini gördüm ama bütün mesajlara bakamadım. durulama mı yapmıyor makina. daha önce hiç öyle bir şey görmemiştim.

Kıyamam sana ben ya, istemez miyiz seni...
Mevlana misali "gel ne olursan ol gel"
Artı da olsan kabulümüzsün
Nazlayan kocalar bize denk gelmedi galiba, çok güçlü gözüken kadınları kim nazlar ki
Bu sözünü tuttum kaptanim, cok doğru valla. Ayy birtanesiniz vallahiii yaa cok seviyorum sizi

Sende bendensin. Deneyelim bakalim belki işe yarar.

Sirke ve çamaşır suyu kullanınca garantiden çıkıyor makinalar canım.
Hadi ya bilmiyordum, çamaşır suyu belki zararlı olabilir ama aynı şey sirke için de geçerli olduğunu bilmiyordum.Ama ben ayda bir makinemi bu şekilde temizliyorum hiç sorun çıkarmadı bana . Hem makine pırıl pırıl oluyo hem bulaşıklar arindirmadan koymama rağmen çok temiz çıkarıyor

Evet görmüştüm yarın baktirayim bir

canım çok geçmiş olsun
emiyorsa bol bol emzir
ek gıda yiyorsa limonlu su verebilirsin
Yapışık dolaşıyoruz resmen canim. Bol su ve süt veriyorum. Onun dışında hiç bir şey istemiyor. Şurubu da kusuyor fitil veriyorum 39 üstü olunca

Selamm kızlar iyi akşamlar telde sıkıntı var pek geleniyorum dr gittim bugün ameliyat etmiyolarmış safra kaldı gene vakalar arttı diye
Tüh ya yine var mı ağrıların ?
Aynen yine 55e odaklan bence canım esneme payı gibi olsun
Hadi hayırlı olsun bilgisayarın canım bol bereketli işlerin olsun inşallah
ve dünden beri Giresun da ölü bulunan İkranur un haberlerine bakıyorum. o kadar bal bir kız ki
eğer biri dokunduysa bu meleğe Allah onları bildiği gibi yapsın. bin beter olsunlar inşallah
Allah’ın laneti onların üzerine olsun tiksiniyorum en psikolojimi bozan olaylar çok etkiliyor Allahım evlatlarımızı korusun
Ya sabır pişmiş tavuk meselesi gibi bulaşıklardaki izler kalıcı mı oldu yoksa deterjan lekesi miydi canım ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…