- 27 Kasım 2019
- 5.691
- 27.469
- 548
- 37
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #375.881
Bence pişince jellesiyorChiayi merak ediyorum aslında ama jelimsi yapısıyla bana hitap etmiyor gibi
Sizede geçmiş olsun canimm. Ateş zorluyor neyseki sizde yokgecmis olsun canim kuzuna.
Gecenleede benim minnosta kusma arti ishal vardi bende korktum baya bi ama hastaneler daha korkutucu geldi ateste olmayinca goturmedim.
İns hemencecik iyilesir bebisin bugun rahat uyursunuz
hep o agzimizin ayarsizligindan buralardayiz iste
sagolasin canim
Posetle denemedim canim. Minnosum oyalamasa daha rahat olacak ins.
Bende karisik yaparim.
Ben bi dha izliyim cocuk uyuyordu ses açmamıştımartik ne olursa bakalim
oy yavrum
gecmis olsun canim
Sana Zaten masallah
Ben sanirim o bayana devam ederim konusarak insani oyaliyor ve zaman geciyor
Sirke ve çamaşır suyu kullanınca garantiden çıkıyor makinalar canım.Makinenin içine bı bardak içinde sirke koyup o şekilde makineyi temeizleyip çalıştırmayı da deneyebilirsiniz
aynen yaa. ama bugün o kızın göbeğini gördüm ya acayip motive oldum bende o yağsız göbekten istiyorum :)Hem dun hem de bugün sekerli urun tüketmişsin toplam kalori miktarin az ama malesef bunlar yag depolamana sebep oluyor
gözlerinizi kapatıp biraz dinlenin. belki geçer. sürekli olan bir şey değil sanırım. ama geçmezse uzun sürerse doktora gitmekte yarar var.Çok fena başım ağrıyor ağrı kesici de aldım. Nafile. Bide başım dönüyor yerler kayıyor gibi sabahtan beridir. Tansiyonum da ölçtüm normal neden oluyor ki böyle anlamadım
Allah bütün yavrularımızı korusun. Müge Anlı bazen ailelere kızıyor. haksız da değil. çocuğu salmayacaksın çok fazla.Ben dün izledim ağladım resmen ya benim de o yaşta kızım var. Anne olunca hiç izleyemez oldum bu haberleri Allah tüm yavrularimizi korusun
o kadar masumca bir soru sormuşlar ki. ama dediğin gibi nasıl cevap vereceksin çocuklara. kimseye güven yok bu devirde.O kadar kötü bir zamanda yaşıyoruz ki..
Benim kızlar haberlerde okuyunca "bu büyükler neden çocukları öldürüyorlar" diye soruyorlar, cevap veremiyorum maalesef
offf ya. kendime çok kızdım. ama kesinlikle dengeleyeceğim. göbeğimde yağ görmek istemiyorum artık !!!Afiyet olsun Canım, yarın dengelersin
Yokk yaa bugun de vardi ateş ama 38 civari şurup fitil vermedimİnşallah düzelir hallolur canım üzme kendini
İnşallah güzel olur ablam Hayırlısı olsun
Çok sevindim canım
Uyma sen ona
Niran da böyle bir şeyden bahsetmişti diyecektim kendi yazmış zaten
Kıyamam canım daha toparlanamadı mı
Uymuş bile
Diş jelini doktorlar tavsiye etmiyor galiba canim. Kolyeden de ben korkarim. Biraz paniğim bu konularda. Çeker koparır falan onun stresini yasayamam. Sogani rendeleyip sürmek iyi geliyormus baya onu deniycemHadi bakalm insallah ama sen hep yiyorsn arti gelmiyorsun fazla
Ne dedi dr abla sonuclar ciktimi
Benim kesmiyor gunde 2 fincan iciyorm ama 1i genelde kafeinsiz oluyor cocuktan dolayı. Ama bu ay benmkide 10gune yakin geciktiseyahat stress vs etkiledi ama
Kolay gelsin cnm ben hic buzluga atmadm gecen gittigmizse kvde sarmis buzluga atmis cok da guzeldu aslinda yapmak lazim oyle bende severm ama bizde cok yenmiyor esim sarma degil dolmay daha cok sever
Kiyamam yavrum ya insallah iyi olur gecer canim. Dişler bazen mahvediyor kehribar kolye alsana bize sanki az da olsa iyi geldi ozellikle salyamiz azaldi. Bide diş jeli kullaniyorm ben oda iyi geliyor bu sabah aglayarak uyandi m3me istemiyor gozler kapali ama nask bagrip agluyor cani yaniyor direk dis jeli surdm bi 2-3 dkya sakinledi
Cok sevindm cnm hayirlisi olsun hakkinda
Ablam kullaniyordu cnm ama hic detayli sormadim bence 2 cizgi varsa tamamdir istersen sorabillrm
opsss ben çamaşır suyu her ay kullanıyorum. bunu bilmiyordum. bardaklarının halini gördüm ama bütün mesajlara bakamadım. durulama mı yapmıyor makina. daha önce hiç öyle bir şey görmemiştim.Sirke ve çamaşır suyu kullanınca garantiden çıkıyor makinalar canım.
Öyle yapayim ablammmmyok gülüm onun öyle etkisi yok sen yine de kararın da kullan zayıflamaya protein ve faydalı yağ bakımından zengin olduğu için faydası var
Bu sözünü tuttum kaptanim, cok doğru valla. Ayy birtanesiniz vallahiii yaa cok seviyorum siziKıyamam sana ben ya, istemez miyiz seni...
Mevlana misali "gel ne olursan ol gel"
Artı da olsan kabulümüzsün
Nazlayan kocalar bize denk gelmedi galiba, çok güçlü gözüken kadınları kim nazlar ki
Sende bendensin. Deneyelim bakalim belki işe yarar.Karşı komşum chia ile zayıfladı, nereye giderse gitsin yanında götürdü, "çok değil 1 yk chiayı 2 yk yoğurt ile karıştırıp anında yiyorum, midede şişiyor, yemek yiyemiyordum" diyordu, bende aldım ama hiç denemedim
Sagoll ablammm... evett yaaa maalesefff
Hadi ya bilmiyordum, çamaşır suyu belki zararlı olabilir ama aynı şey sirke için de geçerli olduğunu bilmiyordum.Ama ben ayda bir makinemi bu şekilde temizliyorum hiç sorun çıkarmadı bana . Hem makine pırıl pırıl oluyo hem bulaşıklar arindirmadan koymama rağmen çok temiz çıkarıyorSirke ve çamaşır suyu kullanınca garantiden çıkıyor makinalar canım.
Cok sagol ablacimm... Evettt kurallarrr maalesefff yoksa bilmez miyim
Pişince yada ıslanınca öyle oluyor galiba evetBence pişince jellesiyor
Evet görmüştüm yarın baktirayim birKüçük bebekle zorluk çekeceğin belliydi zaten canım.
Neyseki bitti, annende dinlenirsin artık.
Sanırım Bime tartı geliyor yine, Fakir marka..
A101 'e de geliyormuş, geçenki aldığından, tartı farkın olmaz
Yapışık dolaşıyoruz resmen canim. Bol su ve süt veriyorum. Onun dışında hiç bir şey istemiyor. Şurubu da kusuyor fitil veriyorum 39 üstü oluncacanım çok geçmiş olsun
emiyorsa bol bol emzir
ek gıda yiyorsa limonlu su verebilirsin
Sormaaa boynum göğsüm hep isilik oldu yaa. Ama iki gündür güzel esiyor. Bi ferahladim. Bebegimi surekli emzirdigim için ekstra sicakkkSıcaklarla aran nasıl canım
Tüh yaSelamm kızlar iyi akşamlar telde sıkıntı var pek geleniyorum dr gittim bugün ameliyat etmiyolarmış safra kaldı gene vakalar arttı diye
Aynen yine 55e odaklan bence canım esneme payı gibi olsunÇok zor geçti hiç bitmeyecek sandım çocuk daha çok yordu beni çok stresli ve bol yemeli geçti kilom 60 kg cumaya sabit gelirsem iyi inşallahama şöyle bir sorun var tartım kv de kaldı yeni tarrti aldiracagim yarın yine bu arada herkes kurumussun diyor bu ne diyor daha fazla verme diyor ama şöyle 3 4 kg versem yeterli gibi
Hadi hayırlı olsun bilgisayarın canım bol bereketli işlerin olsun inşallahiyi akşamlar kızlar nasılsınız. geçmişe çok bakamadım. Dün bugün giremedim siteye.
bilgisayar sipariş vermiştik dün geldi kargodan. bilgisayarcıya gidip kalıp-çizim programı yüklettirdim. işsizlik boyunca bilgilerimi taze tutmak istiyorum. şimdi size yeni bilgisayarımdan yazıyorum :)
ve bugün söz kıyafeti diktiğim kız provaya geldi. 1.75 boyu vardı ve çok zayıftı. göbeği o kadar kibar duruyordu ki. benim göbeğim aklıma geldi
kıza hasta oldum resmen. arkasından çok maşallah dedim nazar edecem diye
kızı gördüm ya çok pis gaza geldim. dün ve bugün ilk defa şekerli bir şeyler yedim. bir daha yemiycem.
o kız gibi göbeğimde yağ görmek istemiyorum
Allah’ın laneti onların üzerine olsun tiksiniyorum en psikolojimi bozan olaylar çok etkiliyor Allahım evlatlarımızı korusunve dünden beri Giresun da ölü bulunan İkranur un haberlerine bakıyorum. o kadar bal bir kız ki
eğer biri dokunduysa bu meleğe Allah onları bildiği gibi yapsın. bin beter olsunlar inşallah
Ya sabır pişmiş tavuk meselesi gibi bulaşıklardaki izler kalıcı mı oldu yoksa deterjan lekesi miydi canım ?Sabah arızaya bakmaya gelen arkadaş meğer tuz kapağını açık unutmuş, ondan böyle olmuş canım.
En son akıllarına geldi, bı baktım tam sıkmamış, sıkılaştırdım, başka bardak tabak dizdim, onlarda sıkıntı yoktu.
Servisi tekrar arayıp "elemanınızın hatası yüzünden ben bulaşıkları elimde yıkamak zorunda kaldım lekeleri geçsin diye, hatanızı telafi edin" dedim.
"Ne yapalım" dediler.
"Onu siz bileceksiniz" dedim.
Yarın tablet deterjan ve temizleyici gönderecekler
Benimde bi kere böyle oldu galiba tuz bitmişti galiba ondan dolayiydiKızlar sabah servis geldi, makinayı çalıştırdı, gitti.
Az önce yıkama bitti.
Şimdi de bulaşıklar üzerine süt dökülmüş gibi çıktı.
Ne yapayım, bana bir akıl verin
Eki Görüntüle 2656711
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?