Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

opsss ben çamaşır suyu her ay kullanıyorum. bunu bilmiyordum. bardaklarının halini gördüm ama bütün mesajlara bakamadım. durulama mı yapmıyor makina. daha önce hiç öyle bir şey görmemiştim.
Çamaşır suyu kullanamıyorum ama parlatıcı gözüne sirke koyuyorum, en son sirke ile yıkanması için..
Dün makina çalışmayınca servis çağırmıştım, gelen eleman tuz kapağını tam sıkmamış, makinanın tuzu da tüm kaplara bulaşmış canım.

Çok fena başım ağrıyor ağrı kesici de aldım. Nafile. Bide başım dönüyor yerler kayıyor gibi sabahtan beridir. Tansiyonum da ölçtüm normal neden oluyor ki böyle anlamadım
Sicakmi dokundu acaba cnm
Güneşte falanmi durdun

Bugün çok açım kızlar cumaya kadar 400 gr daha vereyim diye akşamı çok hafif tuttum ama o beni tutmadı. Bugünkü yediklerim bana yetmedi başım dönüyor hep gidip de yatayım bari iyi geceler herkese
Hemen uyu, sabaha o aclik gidiyor cnm

Dayanamazsan bikac kaşık yogurt ye

Selamm kızlar iyi akşamlar telde sıkıntı var pek geleniyorum dr gittim bugün ameliyat etmiyolarmış safra kaldı gene vakalar arttı diye
acil bisey olsa ne yapacaklarki cnm
Süre verdilermi
Hem gaza gelip hemxe biskuvimi yedin
Bide listedesin :)

Dün de, ben öyleydim. Aksam yürüyüşüne bile gidemedim. Agri kesici içip, uyudum. Rahatladım biraz.
kötü bi durum bütün günü berbat ediyor bu ağrı
Çok mu az yiyorsun acaba
yok cnm bilemedim bugünü hafif tutmaya çalıştım ama olabilirde.
Canını mı sıktın birşeylere
yok kaptanım bişeye canım sıkılmadı şükür. Baş dönmem de çok oluyor öğle namazını zor kıldım secdeye varıp kalkınca çok fena başım dönüyordu nerdeyse namazı bırakacaktım.
Sicakmi dokundu acaba cnm
Güneşte falanmi durdun
Yok abla dışarı çıkmadım. Bazen ara ara böyle oluyorum ama baş ağrım olmuyordu. Sadece baş dönmesi, uyku hali, halsizlik
Bu şekilde.

Tuz bitince de oluyor ama bu kadar olmuyor
Ya tam emin değilim ya tuz bitti yada eşim bilememişti dandik bir marka tuz almış ti ikisinden biriydi galiba tam da emin degilim.neyse ki halletmissiniz. Sizin başınıza da bu ara çok şey geliyor. Sende gergindir biraz. Rahatlayabildin mi. Insan gerginkem böyle şeyler çok oluyor sanki.

Tuz lekesi canım, süngerle ovalaya ovalaya geçtiler
Ben de neden oldugunu bilemedim o zaman. Çamaşır suyuyla falab gecmeyince sirke limontuzu na batırmıştım. Batırıp çıkardığım gibi mis gibi parlamisti cok sevinmistim

Ben bugün pek dikkat etmedim. Bebeğim çok emince bende cok acıkıyorum. Birdr tartida gittiğini görünce bi rahatlamami geldi ne oldu coştum resmen.
Bilmiyorum liste işinde kararsiz kaldim. Kizim çok emiyor listeye girip ekstra dikkat etmeye başlarsam yine sütüm azalir diye korkmuyor değilim. Iylesmesini beklesem daha iyi olacak gibi. Haftaua cuma da anneme gidecegim gidince bi orda da duruma bakmak istiyorum ona göre mi geleyim haftaya cuma sinavlarimda başlıyor. Galiba en mantiklisi o. Kizim iylessin sinavlari atlatayim. Annemlerde düzenimi kurayim geleyim.

Hadi hayırlı olsun bilgisayarın canım bol bereketli işlerin olsun inşallah
teşekkür ederim.

Allah’ın laneti onların üzerine olsun tiksiniyorum en psikolojimi bozan olaylar çok etkiliyor Allahım evlatlarımızı korusun
amin inşallah. benimde psikolojimi bozuyor...

bardaklar çizilmemiştir inşallah.

Bugün çok açım kızlar cumaya kadar 400 gr daha vereyim diye akşamı çok hafif tuttum ama o beni tutmadı. Bugünkü yediklerim bana yetmedi başım dönüyor hep gidip de yatayım bari iyi geceler herkese
iyi geceler. aç yatmakta çok zor. su içip yatabilirsin.

tamamdır. sindirim sistemini çalıştıran bir çay var onuda içeyim. inşallah iyi bir eksi olacak.

Hem gaza gelip hemxe biskuvimi yedin
Bide listedesin :)
kız evdeyken yemiştim ama yemiyeceğim kesinlikle. o göbekten istiyorum :)

Ben yatıyorum kızlar, hepinize iyi geceler
iyi geceler

seni ancak ben anlarim çiğse

bugun sabah 10:30 da sınavım basladı aralarda 10 15 dk aralarla saat 15:10 da bıttı ben 15:14 de cagrıya gırdım su saat oldu hala çalısıyorum bır de dıyorlar 1 saat mesai var yemekten gectım artık ben azcık uzanmak ıstıyorum sadece popom acıyor artık

benim sıralamam
43 . zumazuma ► 10.06.20 ► 68,00 ► 64,00 ► 4,00 ► 5,88%

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…