- 29 Mart 2015
- 20.192
- 101.414
- 598
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #375.901
Tuz lekesi canım, süngerle ovalaya ovalaya geçtilerYa sabır pişmiş tavuk meselesi gibi bulaşıklardaki izler kalıcı mı oldu yoksa deterjan lekesi miydi canım ?
Çamaşır suyu kullanamıyorum ama parlatıcı gözüne sirke koyuyorum, en son sirke ile yıkanması için..opsss ben çamaşır suyu her ay kullanıyorum. bunu bilmiyordum. bardaklarının halini gördüm ama bütün mesajlara bakamadım. durulama mı yapmıyor makina. daha önce hiç öyle bir şey görmemiştim.
Sicakmi dokundu acaba cnmÇok fena başım ağrıyor ağrı kesici de aldım. Nafile. Bide başım dönüyor yerler kayıyor gibi sabahtan beridir. Tansiyonum da ölçtüm normal neden oluyor ki böyle anlamadım
Tuz bitince de oluyor ama bu kadar olmuyorBenimde bi kere böyle oldu galiba tuz bitmişti galiba ondan dolayiydi
Hemen uyu, sabaha o aclik gidiyor cnmBugün çok açım kızlar cumaya kadar 400 gr daha vereyim diye akşamı çok hafif tuttum ama o beni tutmadı. Bugünkü yediklerim bana yetmedi başım dönüyor hep gidip de yatayım bari iyi geceler herkese
Jasminium84 (58,3/57.4/0.9/%1.54)mezun olmak istiyor
acil bisey olsa ne yapacaklarki cnmSelamm kızlar iyi akşamlar telde sıkıntı var pek geleniyorum dr gittim bugün ameliyat etmiyolarmış safra kaldı gene vakalar arttı diye
Hem gaza gelip hemxe biskuvimi yediniyi akşamlar kızlar nasılsınız. geçmişe çok bakamadım. Dün bugün giremedim siteye.
bilgisayar sipariş vermiştik dün geldi kargodan. bilgisayarcıya gidip kalıp-çizim programı yüklettirdim. işsizlik boyunca bilgilerimi taze tutmak istiyorum. şimdi size yeni bilgisayarımdan yazıyorum :)
ve bugün söz kıyafeti diktiğim kız provaya geldi. 1.75 boyu vardı ve çok zayıftı. göbeği o kadar kibar duruyordu ki. benim göbeğim aklıma geldi
kıza hasta oldum resmen. arkasından çok maşallah dedim nazar edecem diye
kızı gördüm ya çok pis gaza geldim. dün ve bugün ilk defa şekerli bir şeyler yedim. bir daha yemiycem.
o kız gibi göbeğimde yağ görmek istemiyorum
Mecbur dayanacağım bu saatte hicbir şey yemem normalde de yemezdim simdi hic yiyememHemen uyu, sabaha o aclik gidiyor cnm
Dayanamazsan bikac kaşık yogurt ye
kötü bi durum bütün günü berbat ediyor bu ağrıDün de, ben öyleydim. Aksam yürüyüşüne bile gidemedim. Agri kesici içip, uyudum. Rahatladım biraz.
yok cnm bilemedim bugünü hafif tutmaya çalıştım ama olabilirde.Çok mu az yiyorsun acaba
yok kaptanım bişeye canım sıkılmadı şükür. Baş dönmem de çok oluyor öğle namazını zor kıldım secdeye varıp kalkınca çok fena başım dönüyordu nerdeyse namazı bırakacaktım.Canını mı sıktın birşeylere
gözlerinizi kapatıp biraz dinlenin. belki geçer. sürekli olan bir şey değil sanırım. ama geçmezse uzun sürerse doktora gitmekte yarar var.
Dönem dönem oluyor cnm bana böyle. Doktora çok gittim bunun için ama hiç bişey anlamıyorlar.
Yok abla dışarı çıkmadım. Bazen ara ara böyle oluyorum ama baş ağrım olmuyordu. Sadece baş dönmesi, uyku hali, halsizlikSicakmi dokundu acaba cnm
Güneşte falanmi durdun
Ya tam emin değilim ya tuz bitti yada eşim bilememişti dandik bir marka tuz almış ti ikisinden biriydi galiba tam da emin degilim.neyse ki halletmissiniz. Sizin başınıza da bu ara çok şey geliyor. Sende gergindir biraz. Rahatlayabildin mi. Insan gerginkem böyle şeyler çok oluyor sanki.Tuz bitince de oluyor ama bu kadar olmuyor
Ben de neden oldugunu bilemedim o zaman. Çamaşır suyuyla falab gecmeyince sirke limontuzu na batırmıştım. Batırıp çıkardığım gibi mis gibi parlamisti cok sevinmistimTuz lekesi canım, süngerle ovalaya ovalaya geçtiler
Ben bugün pek dikkat etmedim. Bebeğim çok emince bende cok acıkıyorum. Birdr tartida gittiğini görünce bi rahatlamami geldi ne oldu coştum resmen.U UcanSupurge
Jasminium84
Elif yildizz
lina0156
Pembe Lotus
zumazuma
Listedeki kızlar yarın menülerinize extra dikkat edelim, şişlik yapacak besinler tüketmeyelim ve akşamı 5-6 gibi erken kapatalım.
İzinden dönüp listeye girmek isteyen arkadaşları listeye alabilmemiz sizin gayretinize bağlı.
teşekkür ederim.Hadi hayırlı olsun bilgisayarın canım bol bereketli işlerin olsun inşallah
amin inşallah. benimde psikolojimi bozuyor...Allah’ın laneti onların üzerine olsun tiksiniyorum en psikolojimi bozan olaylar çok etkiliyor Allahım evlatlarımızı korusun
bardaklar çizilmemiştir inşallah.Çamaşır suyu kullanamıyorum ama parlatıcı gözüne sirke koyuyorum, en son sirke ile yıkanması için..
Dün makina çalışmayınca servis çağırmıştım, gelen eleman tuz kapağını tam sıkmamış, makinanın tuzu da tüm kaplara bulaşmış canım.
iyi geceler. aç yatmakta çok zor. su içip yatabilirsin.Bugün çok açım kızlar cumaya kadar 400 gr daha vereyim diye akşamı çok hafif tuttum ama o beni tutmadı. Bugünkü yediklerim bana yetmedi başım dönüyor hep gidip de yatayım bari iyi geceler herkese
tamamdır. sindirim sistemini çalıştıran bir çay var onuda içeyim. inşallah iyi bir eksi olacak.U UcanSupurge
Jasminium84
Elif yildizz
lina0156
Pembe Lotus
zumazuma
Listedeki kızlar yarın menülerinize extra dikkat edelim, şişlik yapacak besinler tüketmeyelim ve akşamı 5-6 gibi erken kapatalım.
İzinden dönüp listeye girmek isteyen arkadaşları listeye alabilmemiz sizin gayretinize bağlı.
kız evdeyken yemiştimHem gaza gelip hemxe biskuvimi yedin
Bide listedesin :)
iyi gecelerBen yatıyorum kızlar, hepinize iyi geceler
seni ancak ben anlarim çiğse
Cuma Zayıflama Yarışması Bireysel Sıralama Listesi
BUGÜNE KADAR KİM, KAÇ KİLO VERDİ ? 1 . LaydLiNe *13. Takım* " 20.01.12 " 82,30 " 64,00 " 18,30 " 22,24% 2 . dayko *14. Takım* " 02.05.14 " 109,20 " 84,80 " 24,40 " 22,34% 3 . buse8 *9. Takım* " 30.08.13 " 92,50 " 76,60 " 15,90 " 17,19% 4 . beril77 *4. Takım* " 23.11.12 "...www.kadinlarkulubu.com
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?