Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

U UcanSupurge zehraaaa genel bireysel siralamada 2.olmusun, cok tebrikler cnm

@medine66 sende 9.olmusun tatlim

Gorunmedin nerelerdesin cnm, insallah kötü bisey yoktur

Bizim takimdan 2 kisi ilk 10 da yer almış
Yaa kaç aydır takımdayım ilk defa derecem oldu bi mutlu oldum
benim sıralamam
43 . zumazuma ► 10.06.20 ► 68,00 ► 64,00 ► 4,00 ► 5,88%
Kuzum 20 gündür takımdaymışsın ve 20 günde 4 kilo süper ben yılbaşından beri buradayım ilk defa derecem oldu

Ben hep Leslie yapıyorum canım onun dışına çıkmadım senin bel ağrın var ona uygun bir egzersiz bulmaya çalış canım
aynen tam mekik yapamıyorum ama yarım mekik yapabiliyorum. youtube ta ilk çıkan ebru karaduman. onu bi deneyeceğim şimdi.

Kuzum 20 gündür takımdaymışsın ve 20 günde 4 kilo süper ben yılbaşından beri buradayım ilk defa derecem oldu
haha doğru söylüyorsunn

Günaydın herkese! Ben geldim :) sabah sabah enerjik yazmak istedim.

Gel canım nickini hatırlıyor gibiyim hoş geldin
Hoşbulduk:)

Hoşgeldin canım
Takımda yeni arkadaşlar var, seni tanımaları için ilk sayfadaki tanıtım formumuzu doldurur musun
hoşbulduk nirancım Dolduruyorum ve güne öyle başlıyorum

hoşgeldin canım
hoşbulduk dreamcım

hosgeldin hayalcim nasilsin kuzum ne var, ne yok
Mefkuremcim hoşbulduk sizleri özledim. İyiyim. Sen nasılsın?
Sıcaklar ile boğuşuyorum. Sizlerde durum nedir? Corona günleri nasıl geçti?

Kızlar sicaktan uyuyamiyorz ya
Oglanin donu iyice cikardim camide actim simdide hasta edersem diye korkuyorum ama yok duramiyorduk. Klima mantikli mi bu durumda diye dusunmeye basladm acikcasi. Ama oda vurabillir dmi
Camdan esen ruzgarfan korkuyorsan klima daha tehlikeli yaz hastalığının bas sebebi klima.tabi çok sıcak bir yerdeyseniz Adana gibi klima şart

Tekrardan hoşeldin Hayal. Ben Elif. 34 yaşındayım. Almanya'dayım. 2 oglum var. Gruba katılmak kesinlikle verdiğim en doğru kararlardan birisi oldu. Umarım sende tekrardan hedefine ulaşırsın
Hoşbulduk elifcim Almanya’nın neresinden?
ne güzel Allah bağışlasın çocuklarını
Amin inşallah
Hayyal
Hayırlısıyla bebeğini kucağına aldığın günleri de görürüz inşallah
Amin :) burada beraber olacağız o süreçte

Hoş geldin insallah tutar bebeğini kucagina sağlıkla alırsın
amin canım Çok teşekkür ederim

Hayır, kilo almak derken aslında kilomu mümkün mertebe almayarak, biraz da vererek hamilelik sürecine girmek istiyorum. Haftaya transferim olacak. Çok az kaldı, hareketsiz günler başlıyor...
Sonrasında da alacağım kiloları minimumda tutmak istiyorum. O yüzden öyle bir hedef belirledim.

ben kabak detoksu yapıyorum kuzum iki gündür bugünü de atlatırsam şahane olacak

Jasminium84 canım geçen yıl 12 Temmuzda 57.4 ile mezun olmuşsun
aaaaa senede bir kilo alıp veriyor muyum ben
mezuniyetimin yıldönümünde yine mezun olacağım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…