- 8 Mart 2012
- 895
- 3.292
- 313
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #375.921
maasallah ne kadar kilo vermişsinizU UcanSupurge zehraaaa genel bireysel siralamada 2.olmusun, cok tebrikler cnm
@medine66 sende 9.olmusun tatlim
Gorunmedin nerelerdesin cnm, insallah kötü bisey yoktur
Bizim takimdan 2 kisi ilk 10 da yer almış
bizler yeniyiz daha. O yuzden normalbenim sıralamam
43 . zumazuma ► 10.06.20 ► 68,00 ► 64,00 ► 4,00 ► 5,88%
bize ilham oldunuz. tebrikler ve maşallahU UcanSupurge zehraaaa genel bireysel siralamada 2.olmusun, cok tebrikler cnm
aynen başlangıç tarihimiz yeni.bizler yeniyiz daha. O yuzden normal
Ben hep Leslie yapıyorum canım onun dışına çıkmadım senin bel ağrın var ona uygun bir egzersiz bulmaya çalış canımkızlar youtube tan önerdiğiniz biri var mı? uykum yok. bi yarım saat egzersiz yapayım diyorum.
Yaa kaç aydır takımdayım ilk defa derecem oldu bi mutlu oldumU UcanSupurge zehraaaa genel bireysel siralamada 2.olmusun, cok tebrikler cnm
Kuzum 20 gündür takımdaymışsın ve 20 günde 4 kilo süper ben yılbaşından beri buradayım ilk defa derecem oldubenim sıralamam
aynen tam mekik yapamıyorum ama yarım mekik yapabiliyorum. youtube ta ilk çıkan ebru karaduman. onu bi deneyeceğim şimdi.Ben hep Leslie yapıyorum canım onun dışına çıkmadım senin bel ağrın var ona uygun bir egzersiz bulmaya çalış canım
hahaKuzum 20 gündür takımdaymışsın ve 20 günde 4 kilo süper ben yılbaşından beri buradayım ilk defa derecem oldu
Hoşbulduk:)Gel canım nickini hatırlıyor gibiyim hoş geldin
hoşbulduk nirancımHoşgeldin canım
Takımda yeni arkadaşlar var, seni tanımaları için ilk sayfadaki tanıtım formumuzu doldurur musun
hoşbulduk dreamcımhoşgeldin canım
Mefkuremcim hoşbulduk sizleri özledim.hosgeldin hayalcimnasilsin kuzum ne var, ne yok
Adı: Hayal
Yaşı:34
Evli/bekar:evli
Çocuk/yaşları:Çocuk şimdilik yok, tüp bebek sürecindeyim.
Emziriyormusun:
Meslek:Mühendis
Şu anda çalışıyomusun:Evet
Boy:170
Kilo:63.2
Hedef:70 (hamilelik planlıyorum) maksimum alacağım kilo gibi düşünebilirsiniz.
Daha önce başka takımda yarıştımı :gene 9daydım.
Kilo alma nedeniniz :İnşallah hamilelik
Bize kısaca kendini anlatırmısın: Arkadaşlar burada olmak beni müthiş kamçıladı geçtiğimiz senelerde. Corona günlerinde evdeyken önce aldım sonra verdim derken artık tamamen bir düzene ihtiyacım olduğunu düşünüyorum. Tüp bebek tedavisindeyim. 4. Denemem ve son olmasını Ümit ediyorum. Yakın bir zamanda transferim olacak. Sonrasında da salmak istemiyorum. Bu sefer olacağını biliyorum. Sizin de bu dönemde yanımda olmanızı istiyorum :)
Ama sen daha yeni basladin 10 haziranda baslamissin diğeri aralıkta başlamış o yüzden canım. bir anda gelmedi bu kilolar bir anda da gitmez sabir ve istikrar önemlibenim sıralamam
Camdan esen ruzgarfan korkuyorsan klima daha tehlikeli yaz hastalığının bas sebebi klima.tabi çok sıcak bir yerdeyseniz Adana gibi klima şartKızlar sicaktan uyuyamiyorz ya
Oglanin donu iyice cikardim camide actim simdide hasta edersem diye korkuyorum ama yok duramiyorduk. Klima mantikli mi bu durumda diye dusunmeye basladm acikcasi. Ama oda vurabillir dmi
Hoşbulduk elifcim Almanya’nın neresinden?Tekrardan hoşeldin Hayal. Ben Elif. 34 yaşındayım. Almanya'dayım. 2 oglum var. Gruba katılmak kesinlikle verdiğim en doğru kararlardan birisi oldu. Umarım sende tekrardan hedefine ulaşırsın
Amin :) burada beraber olacağız o süreçte
amin canımHoş geldin insallah tutar bebeğini kucagina sağlıkla alırsın
Hayır, kilo almak derken aslında kilomu mümkün mertebe almayarak, biraz da vererek hamilelik sürecine girmek istiyorum. Haftaya transferim olacak. Çok az kaldı, hareketsiz günler başlıyor...Hayyal
Tekrardan hoş geldin canım inşallah her şey gönlüne göre hayırlısıyla olurYanlış anlamadım değil mi kilo mu almaya çalışıyorsun ? Boyuna göre şu anki kilon bana çok ideal geldi
ben kabak detoksu yapıyorum kuzum iki gündür bugünü de atlatırsam şahane olacakU UcanSupurge
Jasminium84
Elif yildizz
lina0156
@Beyazkugu87
zumazuma
Listedeki kızlar yarın menülerinize extra dikkat edelim, şişlik yapacak besinler tüketmeyelim ve akşamı 5-6 gibi erken kapatalım.
İzinden dönüp listeye girmek isteyen arkadaşları listeye alabilmemiz sizin gayretinize bağlı.
aaaaa senede bir kilo alıp veriyor muyum benJasminium84 canım geçen yıl 12 Temmuzda 57.4 ile mezun olmuşsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?