- Konu Sahibi Handandandan
-
- #375.961
Yok cnm istanbuldayiz haklisin aslinda ama klima alsak bile bulundugu odada degil yan odada olup ordan onun esintisi genede gelir gni dusunuyorm bilmiyorm nasl olcak ama uyuyamadk sicaktn yaCamdan esen ruzgarfan korkuyorsan klima daha tehlikeli yaz hastalığının bas sebebi klima.tabi çok sıcak bir yerdeyseniz Adana gibi klima şart
di mi en azından veriyorumkuzum seninki tam kölelik
Cok zorda degilsen orda calismasan keşke
Bizim en azindan wc moladan kesilmiyor
daha bismillah kuzum :)) bu liste 2-3 ay da 1 yapiliyor
sagol kuzum bende idare ederim
Ayniyim bende bi degisiklik yok
Coranada bikac ay calismadim, kapaliydi iş yeri, tekrar basladim
Burda maske zorunlulugu var, onun harici hersey normal
Seninde transfer sonucun insallah hayırlı olur
Güzel haberi aliriz senden
Masallah kiloda almamisin
Ben boyunu unutmuşum, süper gorunuyorsundur,
en azindan veriyosun cnm
Bunu alintilatiydim, yasim söylemiş
Sende tekrar hoşgeldin cnm :)
Allah Allah ben mi yanlış gördüm acabaYokum canım baktım daha önceki listede 3. Sıradayım ama
Allah yardımcınız olsun öncelikle, hoşbulduk
3 Ay da ben evde oturdum. Kilo aldım aslında ama sonra corona zamanı spora başladım. Yediklerime çok dikkat edemesem de. Her gün 1-1.5 saat yürüdüm.sagol kuzum bende idare ederim
Ayniyim bende bi degisiklik yok
Coranada bikac ay calismadim, kapaliydi iş yeri, tekrar basladim
Burda maske zorunlulugu var, onun harici hersey normal
Seninde transfer sonucun insallah hayırlı olur
Güzel haberi aliriz senden
Masallah kiloda almamisin
Ben boyunu unutmuşum, süper gorunuyorsundur,
Amin inşallah...Hayyal
Hosgeldin canim ins hayirlisindan sagliklisindan bebegin olur. Burda birlikte hamileliginide ogreniriz
Klima diğer odaya etki etmez canım, birde İstanbul çok sıcak bir şehir değil, bence klimaya hiç gerek yok orada, klima hasta da eder çoğu zaman, Akdeniz'de olsan muhakkak almalısın derdim.Yok cnm istanbuldayiz haklisin aslinda ama klima alsak bile bulundugu odada degil yan odada olup ordan onun esintisi genede gelir gni dusunuyorm bilmiyorm nasl olcak ama uyuyamadk sicaktn ya
Bende temizliği bitiremedin sandıydım :))dün tüm gün hava kararanana kadar oğlan evdeydi ben yatak odasına gidiyorum çekmeceleri elden geçirdim oğlan dibim de vırvırr ediyor en son benim leptabı verdim bir de anime dizi buldum izle dedim sıpaya da Allahtan sevdi izledi biraz leptap onda olunca da dün bir selam bile veremedim haliyle :)
Ara ara oluyorsa doktora git canım, ihmal etmeYok abla dışarı çıkmadım. Bazen ara ara böyle oluyorum ama baş ağrım olmuyordu. Sadece baş dönmesi, uyku hali, halsizlik
Bu şekilde.
Gerginlik değilde uyuşukluk ve tembellik vardı, onu da d vitamini ile çözeceğim İnşallahSizin başınıza da bu ara çok şey geliyor. Sende gergindir biraz. Rahatlayabildin mi. Insan gerginkem böyle şeyler çok oluyor sanki.
Beni listeye almamış niyeyseCuma Zayıflama Yarışması Bireysel Sıralama Listesi
BUGÜNE KADAR KİM, KAÇ KİLO VERDİ ? 1 . LaydLiNe *13. Takım* " 20.01.12 " 82,30 " 64,00 " 18,30 " 22,24% 2 . dayko *14. Takım* " 02.05.14 " 109,20 " 84,80 " 24,40 " 22,34% 3 . buse8 *9. Takım* " 30.08.13 " 92,50 " 76,60 " 15,90 " 17,19% 4 . beril77 *4. Takım* " 23.11.12 "...www.kadinlarkulubu.com
Gitmediğim dr kalmadı cnm. Baş dönmesi göz kararmasıyla beraber bayılmalar oluyor bende dönem dönem.Ara ara oluyorsa doktora git canım, ihmal etme
Tansiyon ağrısı enseden girer canım.Gitmediğim dr kalmadı cnm. Baş dönmesi göz kararmasıyla beraber bayılmalar oluyor bende dönem dönem.
Bu aralarda baş ağrısı çok yaşıyorum onun sebebini bilemedim bi türlü. Çok şiddetli bi şekilde baş ağrısı oluyor tansiyonla alakası var mı acaba.
İnşallahTakımda yine Perşembe sessizliği var, İnşallah hayra alamettir
Sanırım canimmdi mi en azından veriyorum
ama sabitlesem artık ne şahane olur
Allah Allah ben mi yanlış gördüm acaba
kuzum seninki tam kölelik
Cok zorda degilsen orda calismasan keşke
Bizim en azindan wc moladan kesilmiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?