Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Camdan esen ruzgarfan korkuyorsan klima daha tehlikeli yaz hastalığının bas sebebi klima.tabi çok sıcak bir yerdeyseniz Adana gibi klima şart
Yok cnm istanbuldayiz haklisin aslinda ama klima alsak bile bulundugu odada degil yan odada olup ordan onun esintisi genede gelir gni dusunuyorm bilmiyorm nasl olcak ama uyuyamadk sicaktn ya

Kizlar sabah erken kalktik kahvalti yaptk kayinvakde gitti esim onu feribotla gondermek istemedigi icin bursaya kadr goturcek 1 gece kalip doncek bende hemen kendmi temizlige verdm camasir supurge sil toz al camlar vs derken 4 saate yakn temzlk yaptm tam bitmedi daha firin ocak vs el atcm tuvaleti dun temizlemistm. Cocuk uyuyor bende bi yorgunlk kahvesi iciyorm bugun dikkat edip yarina eksi gelmek istiyorm baklm gecen cumaya gore biraz eksideydm bugn.

di mi en azından veriyorum
ama sabitlesem artık ne şahane olur

Yokum canım baktım daha önceki listede 3. Sıradayım ama
Allah Allah ben mi yanlış gördüm acaba

Allah yardımcınız olsun öncelikle, hoşbulduk İnşallah herşey istediğin gibi olur. Bebek olayında herkesin hikayesi farklı...

3 Ay da ben evde oturdum. Kilo aldım aslında ama sonra corona zamanı spora başladım. Yediklerime çok dikkat edemesem de. Her gün 1-1.5 saat yürüdüm.
Dua edin bana mefkuremcim. Son 15 gün nasipse

Yok cnm istanbuldayiz haklisin aslinda ama klima alsak bile bulundugu odada degil yan odada olup ordan onun esintisi genede gelir gni dusunuyorm bilmiyorm nasl olcak ama uyuyamadk sicaktn ya
Klima diğer odaya etki etmez canım, birde İstanbul çok sıcak bir şehir değil, bence klimaya hiç gerek yok orada, klima hasta da eder çoğu zaman, Akdeniz'de olsan muhakkak almalısın derdim.
Bebeğine düzenli olarak su içir canım, yazın susuzlukta huysuzluk yaptırıyor

Son düzenleme:
Sabah erken bebeğimle birlikte yürüyüşü çıktım.
Eczanenin önünden geçerken aklıma d vitamini geldi.
Bir tane aldım, içtim, birkaç hafta boyunca hafta da 1 tane içeceğim
Ondan sonra muhtemelen kilo verimim yeniden başlar, bu tembellik psikolojisinden de çıkarım İnşallah

Bende temizliği bitiremedin sandıydım :))

Sizin başınıza da bu ara çok şey geliyor. Sende gergindir biraz. Rahatlayabildin mi. Insan gerginkem böyle şeyler çok oluyor sanki.
Gerginlik değilde uyuşukluk ve tembellik vardı, onu da d vitamini ile çözeceğim İnşallah

Hayyal hoşgeldin cnm. Rabbim hayırlısıyla seni yormadan bebek nasip etsin inşallah.

Ara ara oluyorsa doktora git canım, ihmal etme
Gitmediğim dr kalmadı cnm. Baş dönmesi göz kararmasıyla beraber bayılmalar oluyor bende dönem dönem.

Bu aralarda baş ağrısı çok yaşıyorum onun sebebini bilemedim bi türlü. Çok şiddetli bi şekilde baş ağrısı oluyor tansiyonla alakası var mı acaba.

Tansiyon ağrısı enseden girer canım.
Limonlu su içip limonun kabuğunu yersen faydasını görebilirsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…