- 8 Mart 2020
- 5.930
- 28.567
- 548
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #375.941
Stuttgart a yakin bir ilçede oturuyorum canim.Hoşbulduk elifcim Almanya’nın neresinden?
ne güzel Allah bağışlasın çocuklarını
Amin inşallah
Ben de bugün kabak yiyeyim de, tartida daha hafif çıkmayı garantilemiş olayımben kabak detoksu yapıyorum kuzum iki gündür bugünü de atlatırsam şahane olacak
Anladım canım inşallah tutar Allah’ın izniyleHayır, kilo almak derken aslında kilomu mümkün mertebe almayarak, biraz da vererek hamilelik sürecine girmek istiyorum. Haftaya transferim olacak. Çok az kaldı, hareketsiz günler başlıyor...
Sonrasında da alacağım kiloları minimumda tutmak istiyorum. O yüzden öyle bir hedef belirledim.
inşallah öyle olur bakalımTüh yayine var mı ağrıların ?
Aynen yine 55e odaklan bence canım esneme payı gibi olsun
Hadi hayırlı olsun bilgisayarın canım bol bereketli işlerin olsun inşallah
Allah’ın laneti onların üzerine olsun tiksiniyorum en psikolojimi bozan olaylar çok etkiliyor Allahım evlatlarımızı korusun
Ya sabır pişmiş tavuk meselesi gibi bulaşıklardaki izler kalıcı mı oldu yoksa deterjan lekesi miydi canım ?
ben kendimi göremedim neden kiiCuma Zayıflama Yarışması Bireysel Sıralama Listesi
BUGÜNE KADAR KİM, KAÇ KİLO VERDİ ? 1 . LaydLiNe *13. Takım* " 20.01.12 " 82,30 " 64,00 " 18,30 " 22,24% 2 . dayko *14. Takım* " 02.05.14 " 109,20 " 84,80 " 24,40 " 22,34% 3 . buse8 *9. Takım* " 30.08.13 " 92,50 " 76,60 " 15,90 " 17,19% 4 . beril77 *4. Takım* " 23.11.12 "...www.kadinlarkulubu.com
38. sıradasın tatlıminşallah öyle olur bakalım
ben kendimi göremedim neden kii
hangisini yaptin abla mesajlarda farkinda degilim.yemeğimizi yedik(kahvaltı) kocayı da geri yolladım işe oğlan da yedi doydu çook şükür ( dün 3 de acıktı da) bulaşığı yalaşığı toplayıp önce mutfağı dip bucak temizleyip sonra da ya yatıcam ya tontişim arayacak ona gel diyecem ya da 2 odanın tül güneşliğine gözüm takılıp duruyor onları yıkayıp camı kapıyı silicem , hayat seçeneklerden ibaettir hangisini seçsem aceppp
akşama benim sıpa yemeğe yok olsa da onun yemeği var mantı, kocaya ne pişirsem bilmiyorum ben de süt yada yoğurda birşeyler katıp yiyeyim diyorum sabitten eksiye geçeyim garii :)
sizin planlar ne kızlar
gecmis olsun canim.Ablacım birkaç gündür iyi değildim kanama var malesefdün iyice artinca doktorum görmek istedi annemlere geldik yine bugün kontrole gittik. Çok şükür hiçbir sorun yok içimiz rahatladı. Cinsiyetini de öğrendik paşamız gelecek ❤❤ Biraz yaramaz bir cocuk, doğunca çok uslu olman gerek çünkü tüm yaramazlik haklarını tüketiyosun şu an diyorum
cokk gecmis olsun canimmm benim. Bugun nasilBebeğim hâlâ ateşli cokkk yorgunum alıntılara döneceğim sonra
sorun hallolmus canim sevindimKızlar bulaşık makinam bozuldu
Sabah makinadaki bulaşıkları çıkarıp yıkayacağım
Çok canım sıkıldı, ne şanssızlık var bende ya
anladim canimBu bazlamayı bır dıyetısyen sayfasından aldım canım 2 tanesı 40 kcal 2 kaşık mısır unu 1 kaşık yogurt 1 yumurta 1çay kaşığı kabartma tozu ile yapıyorsun hafıf bırsey arada denenebilir
ilabilir canim. Emzirme dogru beslenmeyle tabiki kilo veriminde cok faydali.Evet canim galiba bu hafta sabit olmayi başardım. Aldığım 1 kilom gitti. Ekstra bir şey yapmadim ama 2 çocuğum var ilk defa emzirmenin kilo verdirdigini bu hafta gördüm. Kizim sanırım dişlerine de iyi geldiği için sürekli emiyor artik neredeyse yara olacaklar bu sayede verdim fazlami.
U UcanSupurge zehraaaa genel bireysel siralamada 2.olmusun, cok tebrikler cnm
@medine66 sende 9.olmusun tatlim
Gorunmedin nerelerdesin cnm, insallah kötü bisey yoktur
Bizim takimdan 2 kisi ilk 10 da yer almış
kuzum seninki tam kölelikbugun sabah 10:30 da sınavım basladı aralarda 10 15 dk aralarla saat 15:10 da bıttı ben 15:14 de cagrıya gırdım su saat oldu hala çalısıyorum bır de dıyorlar 1 saat mesai var yemekten gectım artık ben azcık uzanmak ıstıyorum sadece popom acıyor artık
daha bismillah kuzum :)) bu liste 2-3 ay da 1 yapiliyorbenim sıralamam
43 . zumazuma ► 10.06.20 ► 68,00 ► 64,00 ► 4,00 ► 5,88%
sagol kuzum bende idare ederimMefkuremcim hoşbulduk sizleri özledim. ♥ İyiyim. Sen nasılsın?
Sıcaklar ile boğuşuyorum. Sizlerde durum nedir? Corona günleri nasıl geçti?
en azindan veriyosun cnmaaaaa senede bir kilo alıp veriyor muyum ben
mezuniyetimin yıldönümünde yine mezun olacağım
Bunu alintilatiydim, yasim söylemişben kendimi göremedim neden kii
Hoşbuldum ablakuzum seninki tam kölelik
Cok zorda degilsen orda calismasan keşke
Bizim en azindan wc moladan kesilmiyor
daha bismillah kuzum :)) bu liste 2-3 ay da 1 yapiliyor
sagol kuzum bende idare ederim
Ayniyim bende bi degisiklik yok
Coranada bikac ay calismadim, kapaliydi iş yeri, tekrar basladim
Burda maske zorunlulugu var, onun harici hersey normal
Seninde transfer sonucun insallah hayırlı olur
Güzel haberi aliriz senden
Masallah kiloda almamisin
Ben boyunu unutmuşum, süper gorunuyorsundur,
en azindan veriyosun cnm
Bunu alintilatiydim, yasim söylemiş
Sende tekrar hoşgeldin cnm :)
Yokum canım baktım daha önceki listede 3. Sıradayım ama38. sıradasın tatlım
Günaydın takımın güzel ablasıGunaydinnnn azimli sabirli 9.takimin fit adaylari
bravo :) bende dayanamayıp tartıldım 500 gr vermişim inşallah yarın 700 felan olur :)Dayanamayip bugun tartıldım 71.7 geldim gecen cuma 72.5ti 800gr fark var insallah yarina 1 kilo olur toplamda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?