- 5 Ocak 2015
- 59.197
- 205.945
- 898
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #376.121
Liste konusunda sen karar vereceksin cnm :) annengilde dikkat ederim diyorsan gir :)78.6 ile ayrilmistim. Şu an 78.4
Günaydın ablaGunaydinnnn
Yine 9.takim süper başlamış güne
Bu daha beterben bazen kendimi alintiliyorum
Allah razı olsun abla ben hep standart %2 birkaç defa gördüm herhaldeelife demisin ya bukadar azimli birini gormedi takim diye... Kendiine haksizlik yapma kuzumherzamanki gibi sende süpersin
Daha da izne ayırmayız ona göre kararını ver ve bi an önce dön bacım özledik seni nasıl geçiyor sınavların ?Bi aklim gir listeye diyor, bi aklım biraz daha bekle duzenini oturt sınavları ver gel diyor. Msjlarda da anlaşıldığı üzere dengesiz bir ruh hali
Allah şifa versin canım sınavlar çocukların hastalığı memlekete gitme telaşesi Allah yardımcın olsun bizimkinin de bi kere çok uzun süre ateşli geçmişti vücudu dökmüştü alerji şurubu vermişlerdi iki kere yarım ölçü vermiştim geçmiştiKizlar bebeğimin 4 günlük dirençli ateşten sonra vücudu komple döktü sanirim 6.hastalik geçirdi. Ama şöyle bir şey var ek gidaya ağzını acmazken sürekli süt emdi. 6.hastalikta istahsizlik oluyo mu hatirlamiyorum
38.5 ustune çıkıyor mu canım dişte bu kadar dirençli ateş beklemiyor doktorlar baska doktora götür düzelmediyseGoturdum canim. Tahlilleri temiz çıktı. Doktorda diş olabilir dedi.
o geçen öğleden sonra yaptığımdı gülüm maşallah sen yürüyüş bile yapmışsın bu gün ilk akşam yemeğini yapmaya karar verdim fasulye ayıkladım şimdi pişirmeye başlıyayım ki öğlen güneş olduğu gibi mutfağa girince nefes alınmıyor sıcaktan pişmeyeyim :))teşekkürler canım
teşekkürler canim
öncelik bebeğin sagligi tabi. Sonrasında kesinlikle tavsiye ederim canim
Teşekkür ederim ablacim
bende yürüyüşten geldim. Evi temizlemeye simdi başlayacağım
ondandır o zaman kuzumHer bünye bir değil ayol, bende bana mısın demiyor kabak, belkide haftada 2 defa yemeğini yaptığım için bünyem alışıktır.
ayyy evet ablam yaa cidden çok zorladı ama ne yapayım takımıma güzel bi yüzde için söz vermiştim680.etapta listede olmayanlar dahil edilmiyor cnm
@Zeycan123
doğru seyleri doyuncaya kadar ye cnm
Mesela sebzeyi kaşık hesabi yapma
1 tabak ye, yogurdu 1 kase vs.
ben bazen kendimi alintiliyorum
yine vurduuuuu golllll olduuuuuharikasin tatlim
gecen haftaya göre eksidesin ya o da guzel cnm :)
Balkon varmiydi sizin
Kucuk havuz alip oglan icin koysaniz balkona
Biz eski evde halinin ustune musamba koyup ustune havuz koymustuk :)
cok guzel masallah cnm
elife demisin ya bukadar azimli birini gormedi takim diye... Kendiine haksizlik yapma kuzumherzamanki gibi sende süpersin
3 gün zor olur didim sana
Masallah sporu birakmamisin cnm, kilonda cok guzel
6. hasatlık dediğin şey ne canımKizlar bebeğimin 4 günlük dirençli ateşten sonra vücudu komple döktü sanirim 6.hastalik geçirdi. Ama şöyle bir şey var ek gidaya ağzını acmazken sürekli süt emdi. 6.hastalikta istahsizlik oluyo mu hatirlamiyorum
eksi eksidir canım hem diyette bazen arti da olabilirsin bu vucudunun direnmesinden kaynakli sabirla gidecek inşallahHayırlı cumalar kızlar
Kilo veren herkesi tebrik ediyorum ❤
Geçen cuma 85
Pazartesi 85.4
Bugün 84.9
Fark 100gr
Bu kadar aç kaldım hiç mutlu degilim regl bağlıyorum pazartesi tartisini merak ediyorum şimdiden
Bugün pazar market alışveriş yapacağım müsait olunca yazarım
Kabak işe yaramış tebriklerbu arada bildirimimi yapayım kızlar
geçen hafta: 58,1
bu hafta: 56,8
fark: 1,3
yüzde: 2,24
Inş canım direniyor resmen lanet yağlareksi eksidir canım hem diyette bazen arti da olabilirsin bu vucudunun direnmesinden kaynakli sabirla gidecek inşallah
Kabak işe yaramış tebrikler
evet canım sağoleksi eksidir canım hem diyette bazen arti da olabilirsin bu vucudunun direnmesinden kaynakli sabirla gidecek inşallah
Kabak işe yaramış tebrikler
Anladim canim. Ama atesten sonra dokuntu normal . ins hemen iyilesir canim yaCanim 3 4 gunluk direncli ateş sonrasi vucutta döküntü
Şeker krizim tuttu diye yediğin meyvelerin ve kahve yanında tükettiğin paketli ürünlerin getirisi böyle oluyor canım.Hayırlı cumalar kızlar
Kilo veren herkesi tebrik ediyorum ❤
Geçen cuma 85
Pazartesi 85.4
Bugün 84.9
Fark 100gr
Bu kadar aç kaldım hiç mutlu degilim regl bağlıyorum pazartesi tartisini merak ediyorum şimdiden
Bugün pazar market alışveriş yapacağım müsait olunca yazarım
Özelle görüştümde canm uçuk bi fiyat verdiGeçmiş olsun nerede oturuyorsunuz bilmiyorum ama diyarbakirda arkadasim daha gecen hafta oldu ozelde oldu ama bir de özel hastaneyle görüşün imkanınız varsa
Tebrik ederim canımbu arada bildirimimi yapayım kızlar
geçen hafta: 58,1
bu hafta: 56,8
fark: 1,3
yüzde: 2,24
Evet neyse biraz daha düşüneyim.Liste konusunda sen karar vereceksin cnm :) annengilde dikkat ederim diyorsan gir :)
Aynennn öyle canim . Sagol Allah razı olsun. Alerji şurubu var ama vermedim canim. Ateş bitti şükür döküntüler de geçer inşallah. Bende özledim ama bakalim.Günaydın abla
Bu daha beter
Allah razı olsun abla ben hep standart %2 birkaç defa gördüm herhalde
Daha da izne ayırmayız ona göre kararını ver ve bi an önce dön bacım özledik seni nasıl geçiyor sınavların ?
Allah şifa versin canım sınavlar çocukların hastalığı memlekete gitme telaşesi Allah yardımcın olsun bizimkinin de bi kere çok uzun süre ateşli geçmişti vücudu dökmüştü alerji şurubu vermişlerdi iki kere yarım ölçü vermiştim geçmişti
benimkilerde 39 buluyor canim. Oglumda da kızımda da. Bu sefer 39 üstü oldu ve cok zor düşürüyorduk.Ateşi bitti canim. Olmazsa gotururuz tekrar.38.5 ustune çıkıyor mu canım dişte bu kadar dirençli ateş beklemiyor doktorlar baska doktora götür düzelmediyse
canim dirençli ateşten sonra vücutta döküntü oluyor.ondandır o zaman kuzum
ben kabağı anca kızartısak yerim başka türlü çok sevdiğim bişe değil hele bundan sonra hiç değil
ayyy evet ablam yaa cidden çok zorladı ama ne yapayım takımıma güzel bi yüzde için söz vermiştim
ama muhtemelen önümüzdeki iki gün 1 kilosunu geri alırım
6. hasatlık dediğin şey ne canım
geçmiş olsun kuzuya
Insallah canim.Anladim canim. Ama atesten sonra dokuntu normal . ins hemen iyilesir canim ya
sağol canımmTebrik ederim canım
Sakın kaçamak yapma eksi geldin diye
Kabak detoksu yaptığı için çok hızlıca gelebilir giden yağlar.
Bu haftada sık dişini, haftaya da senden güzel bir yüzde bekliyorum
doğrudur canım insallah bir an evvel şifa bulursunÖzelle görüştümde canm uçuk bi fiyat verdi
her çocuk farkli oluyor iste seninkiler zor diş cikaran türden Allah yardımcınız olsun umarım cabucak çıkarır dişleri de kurtulur minnoşEvet neyse biraz daha düşüneyim.
Aynennn öyle canim . Sagol Allah razı olsun. Alerji şurubu var ama vermedim canim. Ateş bitti şükür döküntüler de geçer inşallah. Bende özledim ama bakalim.
benimkilerde 39 buluyor canim. Oglumda da kızımda da. Bu sefer 39 üstü oldu ve cok zor düşürüyorduk.Ateşi bitti canim. Olmazsa gotururuz tekrar.
canim dirençli ateşten sonra vücutta döküntü oluyor.
Onemli olan o standartta devamlı inmişsin canim. Senin başlangıç kilon ile şimdiki kilon arasında çok guzel eksilmişsin ki, zaten 2. olmuşsun. Benim vermem gereken kilom, daha az olduğundan da motive olmuş olabilirim.Allah razı olsun abla ben hep standart %2 birkaç defa gördüm herhalde
Geri gelir giden eksiler, emeklerine yazık değil mi?sağol canımm
bugünlük izin versem kendime, azıcık ipin ucunu kaçırsam kaptanım noluurrrr, 3 gündür içim çekildi kabaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?