Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Gunaydinnnn

Yine 9.takim süper başlamış güne
Günaydın abla
ben bazen kendimi alintiliyorum
Bu daha beter
elife demisin ya bukadar azimli birini gormedi takim diye... Kendiine haksizlik yapma kuzum herzamanki gibi sende süpersin
Allah razı olsun abla ben hep standart %2 birkaç defa gördüm herhalde
Bi aklim gir listeye diyor, bi aklım biraz daha bekle duzenini oturt sınavları ver gel diyor. Msjlarda da anlaşıldığı üzere dengesiz bir ruh hali
Daha da izne ayırmayız ona göre kararını ver ve bi an önce dön bacım özledik seni nasıl geçiyor sınavların ?
Allah şifa versin canım sınavlar çocukların hastalığı memlekete gitme telaşesi Allah yardımcın olsun bizimkinin de bi kere çok uzun süre ateşli geçmişti vücudu dökmüştü alerji şurubu vermişlerdi iki kere yarım ölçü vermiştim geçmişti

teşekkürler canım
teşekkürler canim
öncelik bebeğin sagligi tabi. Sonrasında kesinlikle tavsiye ederim canim
Teşekkür ederim ablacim
bende yürüyüşten geldim. Evi temizlemeye simdi başlayacağım
o geçen öğleden sonra yaptığımdı gülüm maşallah sen yürüyüş bile yapmışsın bu gün ilk akşam yemeğini yapmaya karar verdim fasulye ayıkladım şimdi pişirmeye başlıyayım ki öğlen güneş olduğu gibi mutfağa girince nefes alınmıyor sıcaktan pişmeyeyim :))

Her bünye bir değil ayol, bende bana mısın demiyor kabak, belkide haftada 2 defa yemeğini yaptığım için bünyem alışıktır.
ondandır o zaman kuzum
ben kabağı anca kızartısak yerim başka türlü çok sevdiğim bişe değil hele bundan sonra hiç değil

ayyy evet ablam yaa cidden çok zorladı ama ne yapayım takımıma güzel bi yüzde için söz vermiştim
ama muhtemelen önümüzdeki iki gün 1 kilosunu geri alırım

6. hasatlık dediğin şey ne canım
geçmiş olsun kuzuya

eksi eksidir canım hem diyette bazen arti da olabilirsin bu vucudunun direnmesinden kaynakli sabirla gidecek inşallah
bu arada bildirimimi yapayım kızlar

geçen hafta: 58,1
bu hafta: 56,8
fark: 1,3
yüzde: 2,24
Kabak işe yaramış tebrikler

Şeker krizim tuttu diye yediğin meyvelerin ve kahve yanında tükettiğin paketli ürünlerin getirisi böyle oluyor canım.
Bu günden itibaren dikkatli olmanı istiyorum, eksi gelmene engel olacak birşey yediğinde listede olduğunu, muhakkak eksi olman gerektiğini aklına getir lütfen.
Aksi takdirde diğer arkadaşların gayreti boşa gidiyor
Pazartesiyi yazmama gerek bildirim yaparken, geçen Cuma ve bugün önemli bizim için

bu arada bildirimimi yapayım kızlar

geçen hafta: 58,1
bu hafta: 56,8
fark: 1,3
yüzde: 2,24
Tebrik ederim canım
Sakın kaçamak yapma eksi geldin diye
Kabak detoksu yaptığı için çok hızlıca gelebilir giden yağlar.
Bu haftada sık dişini, haftaya da senden güzel bir yüzde bekliyorum

Liste konusunda sen karar vereceksin cnm :) annengilde dikkat ederim diyorsan gir :)
Evet neyse biraz daha düşüneyim.
Aynennn öyle canim . Sagol Allah razı olsun. Alerji şurubu var ama vermedim canim. Ateş bitti şükür döküntüler de geçer inşallah. Bende özledim ama bakalim.
38.5 ustune çıkıyor mu canım dişte bu kadar dirençli ateş beklemiyor doktorlar baska doktora götür düzelmediyse
benimkilerde 39 buluyor canim. Oglumda da kızımda da. Bu sefer 39 üstü oldu ve cok zor düşürüyorduk.Ateşi bitti canim. Olmazsa gotururuz tekrar.
canim dirençli ateşten sonra vücutta döküntü oluyor.

Tebrik ederim canım
Sakın kaçamak yapma eksi geldin diye
Kabak detoksu yaptığı için çok hızlıca gelebilir giden yağlar.
Bu haftada sık dişini, haftaya da senden güzel bir yüzde bekliyorum
sağol canımm
bugünlük izin versem kendime, azıcık ipin ucunu kaçırsam kaptanım noluurrrr, 3 gündür içim çekildi kabaktan

Özelle görüştümde canm uçuk bi fiyat verdi
doğrudur canım insallah bir an evvel şifa bulursun
her çocuk farkli oluyor iste seninkiler zor diş cikaran türden Allah yardımcınız olsun umarım cabucak çıkarır dişleri de kurtulur minnoş

Allah razı olsun abla ben hep standart %2 birkaç defa gördüm herhalde
Onemli olan o standartta devamlı inmişsin canim. Senin başlangıç kilon ile şimdiki kilon arasında çok guzel eksilmişsin ki, zaten 2. olmuşsun. Benim vermem gereken kilom, daha az olduğundan da motive olmuş olabilirim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…