- 11 Mayıs 2009
- 27.408
- 92.964
- 1.123
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #376.101
mutfağı temizleyip tontişimle oturdum :))hangisini yaptin abla mesajlarda farkinda degilim.
Dun annemler geldi sarma sardik biraz daha.
Pogaca kurabiye yaptim buzluga koydum.
Biraz yemiste olabilirim
Simdi hala kahvalti basindayim kalkarsam is yapacagim ins
gecmis olsun canim.
Kucuk pasa simdiden yaramazim diyor demekki. Saglikla gelecek ins dunyaya pasa
cokk gecmis olsun canimmm benim. Bugun nasil
sorun hallolmus canim sevindim
anladim canim
ilabilir canim. Emzirme dogru beslenmeyle tabiki kilo veriminde cok faydali.
Kizlarrr tebrikler ne guzel
temizlik hiç biter miiiiii niranım evde 3 kişi yaşıyoruz hava aşırı sıcak nem de var benimkiler atletle dolanıyor hatta oğlan üstü çıplak dolanıyor ve tüyü kılı boyuna dökülüyor her yer yumak sanki her gün dip bucak temizlesem olur yani bir de acayip toz var yağıyor sanki parmaklarımın kenarlarında deriler çatlamış toz bezi yıkayıp sıkmaktanBende temizliği bitiremedin sandıydım :))
Izine kac la ayrilmistinki cnm, ne durumdasinBi aklim gir listeye diyor, bi aklım biraz daha bekle duzenini oturt sınavları ver gel diyor. Msjlarda da anlaşıldığı üzere dengesiz bir ruh hali
Birazda tozlu oluversin cnm yaa bu kadar yipratma kendinitemizlik hiç biter miiiiii niranım evde 3 kişi yaşıyoruz hava aşırı sıcak nem de var benimkiler atletle dolanıyor hatta oğlan üstü çıplak dolanıyor ve tüyü kılı boyuna dökülüyor her yer yumak sanki her gün dip bucak temizlesem olur yani bir de acayip toz var yağıyor sanki parmaklarımın kenarlarında deriler çatlamış toz bezi yıkayıp sıkmaktan
78.7 ile ayrılmıştın izne canım.Bi aklim gir listeye diyor, bi aklım biraz daha bekle duzenini oturt sınavları ver gel diyor. Msjlarda da anlaşıldığı üzere dengesiz bir ruh hali
amin canimYa çok daralmıştır Kadın zor hayat arkadaşını o halde görmek ölümünü beklemek Allah yardımcısı olsun
gecmis olsun kuzuya . 6.hastalik derken o neki canimKizlar bebeğimin 4 günlük dirençli ateşten sonra vücudu komple döktü sanirim 6.hastalik geçirdi. Ama şöyle bir şey var ek gidaya ağzını acmazken sürekli süt emdi. 6.hastalikta istahsizlik oluyo mu hatirlamiyorum
En guzelini yapmissin ablamutfağı temizleyip tontişimle oturdum :))
Olsun cnm artida degilsin yaçok şaşıraraktan kilo bildirimimi yapayım
geçen cuma 87.3
bu cuma 87.3
sabitim yaa gram değişmemiş stres bana yaramamış herhalde ondan, ben de saf saf 86 lı rakam görürüm diye baskülün üzerine çıktım(
Artida degilsin ya abla bence oda guzelçok şaşıraraktan kilo bildirimimi yapayım
geçen cuma 87.3
bu cuma 87.3
sabitim yaa gram değişmemiş stres bana yaramamış herhalde ondan, ben de saf saf 86 lı rakam görürüm diye baskülün üzerine çıktım(
Bazen ateş sonrasi dokuntuler olabiliyor cnmKizlar bebeğimin 4 günlük dirençli ateşten sonra vücudu komple döktü sanirim 6.hastalik geçirdi. Ama şöyle bir şey var ek gidaya ağzını acmazken sürekli süt emdi. 6.hastalikta istahsizlik oluyo mu hatirlamiyorum
teşekkürler canımşahanesin kuzumm tebrikler
tebrikler canım
tebrikler tatlım
teşekkürler canimSupersinnn
öncelik bebeğin sagligi tabi. Sonrasında kesinlikle tavsiye ederim canimVe yineeee harikasinnnnn süpersinnnnn dehsetsinnnn motivasyon kaynagisinnnn orneksinemziriyor olmasam kesin yapardim senin yaptığını cok tebriklerrr
Teşekkür ederim ablacimyine vurduuuuu golllll olduuuuuharikasin tatlim
bende yürüyüşten geldim. Evi temizlemeye simdi başlayacağımmutfağı temizleyip tontişimle oturdum :))
78.6 ile ayrilmistim. Şu an 78.4Izine kac la ayrilmistinki cnm, ne durumdasin
benimkilerin ev tozlarına da alerjisi var ya gülüm mecbur ondanBirazda tozlu oluversin cnm yaa bu kadar yipratma kendini
Perdon 78.7 imişIzine kac la ayrilmistinki cnm, ne durumdasin
O kadar ateslendi doktora goturmedin mi canım doktor ne dediKizlar bebeğimin 4 günlük dirençli ateşten sonra vücudu komple döktü sanirim 6.hastalik geçirdi. Ama şöyle bir şey var ek gidaya ağzını acmazken sürekli süt emdi. 6.hastalikta istahsizlik oluyo mu hatirlamiyorum
Canim 3 4 gunluk direncli ateş sonrasi vucutta döküntüamin canim
gecmis olsun kuzuya . 6.hastalik derken o neki canim
En guzelini yapmissin abla
Goturdum canim. Tahlilleri temiz çıktı. Doktorda diş olabilir dedi.O kadar ateslendi doktora goturmedin mi canım doktor ne dedi
maske takıp yürümek çin işkencesi gibi maskeyle duramıyorum mefkuşum hatta bu aralar baş örtüsü bile beni boğuyor çok sıcak , sırf başımı örtmemek için tontişim çağırdığın da sen gel ben gelmeyeyim diyorum yaavf:)))Olsun cnm artida degilsin ya
Eşinle niye yürüyüşe gitmiyon :)
Evett bencedeee once sbebegimteşekkürler canım
teşekkürler canim
öncelik bebeğin sagligi tabi. Sonrasında kesinlikle tavsiye ederim canim
Teşekkür ederim ablacim
bende yürüyüşten geldim. Evi temizlemeye simdi başlayacağım
sen daha güzelini yapmışsın sarma sarıp kurabiye poğaça yapıp dondurucıya bile atmışsın afiyetle yiyin gülüm şifa olsun :)amin canim
gecmis olsun kuzuya . 6.hastalik derken o neki canim
En guzelini yapmissin abla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?