- 31 Ekim 2013
- 21.692
- 72.973
- 798
- 41
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #376.141
vicdan azabı gibi kadınsın ayol, daha yemeden boğazıma dizildi kaçamaklarımGeri gelir giden eksiler, emeklerine yazık değil mi?
maşallah ya çok iyi brovoYine kilomu ilk ben bildireyim
Geçen Cuma : 67.5
Bugün : 65.6
Fark :1.9
Yüzde: 2.81
Hedefime cok yaklaştım
süperGünaydın kızlar bende tartı bildireyim:
Gecen cuma: 69.5
Bugun: 68.9
Fark - 600gr
Ama burda en son 68.4 dum o yuzden hala artidaym artık kayinvaldem gitti, almanyaya da gidebillirsem agustost gbi dusunuyorm şu 1 ayda ne giderse cabaliycam
tebrik ederim süpersinKilo bildirimimi yapip kahvaltimi yapayım
Gecen cuma 72.5
Bugün 71.5
Fark -1 kg
Yüzde %1.37
tebrik ederim bravoCuma:66.4
Bugün:65.7
Fark:700 gr
Yüzde:1.05
olsun bazen böyle şeyler olabilir. ilerki haftalarda düzelir.çok şaşıraraktan kilo bildirimimi yapayım
geçen cuma 87.3
bu cuma 87.3
sabitim yaa gram değişmemiş stres bana yaramamış herhalde ondan, ben de saf saf 86 lı rakam görürüm diye baskülün üzerine çıktım(
aynen regl haftasında kilo verilmiyor.Hayırlı cumalar kızlar
Kilo veren herkesi tebrik ediyorum ❤
Geçen cuma 85
Pazartesi 85.4
Bugün 84.9
Fark 100gr
Bu kadar aç kaldım hiç mutlu degilim regl bağlıyorum pazartesi tartisini merak ediyorum şimdiden
Bugün pazar market alışveriş yapacağım müsait olunca yazarım
maşallah ya. bravo sanabu arada bildirimimi yapayım kızlar
geçen hafta: 58,1
bu hafta: 56,8
fark: 1,3
yüzde: 2,24
sağol canımmmaşallah ya çok iyi brovo
süper
tebrik ederim süpersin
tebrik ederim bravo
olsun bazen böyle şeyler olabilir. ilerki haftalarda düzelir.
aynen regl haftasında kilo verilmiyor.
maşallah ya. bravo sanabu kabak detoksunu 3 gün mü yaptın. nasıl yaptın :) bende haftaya yapsam mı acaba :)
ilk hafta 2 kilo felan vermiştim. yavaş yavaş düşüşe geçiyorum. ister istemez moral bozuyor. ama dediğin gibi ben onu duraksama döneminde yapayım en iyisi. kabak yemeğini tam olarak nasıl yaptın :) ve 3 kabaklı kabak yemeğini 3 gün boyunca mı yedinsağol canımm
kuzum senin kilo vermen maşallah çok iyi zaten
benim haftalardır gr gr veriyordum ya denemek istedim
bence sende duraksamaya girdiğinde yap
Yeme zaten, bugünki menünü özel olarak kontrol edeceğimvicdan azabı gibi kadınsın ayol, daha yemeden boğazıma dizildi kaçamaklarım
yok canım her gün 3 tane kabağı az yağla soteleyip 4 yk kaşığı yoğurt karıştırarak yedimilk hafta 2 kilo felan vermiştim. yavaş yavaş düşüşe geçiyorum. ister istemez moral bozuyor. ama dediğin gibi ben onu duraksama döneminde yapayım en iyisi. kabak yemeğini tam olarak nasıl yaptın :) ve 3 kabaklı kabak yemeğini 3 gün boyunca mı yedin
gözlerini dikmiş bana bakıyormuşsun gibi hissediyorum şu anYeme zaten, bugünki menünü özel olarak kontrol edeceğim
Güzel canımmerhaba kızlar. sabah 8 de 20 dk bir yürüyüş yaptım biraz kısa oldu. eve geldim ev işlerine giriştim. yuvarlak bir halı vardı banyoda yıkadım balkona astım, uzun zamandır halı yıkamamıştım :)
geçen hafta: 64
bu hafta: 63,5
fark: 0,5
yüzde: 0,78
süperyok canım her gün 3 tane kabağı az yağla soteleyip 4 yk kaşığı yoğurt karıştırarak yedim
toplamda 9 kabak yedim yani canım
sabahları 2 haşlanmış yumurta ve yeşillik
ara öğünde ceviz ve kayısı
akşam yemeğinde de kabak yedim
bol su içtim bi de
gunaydın canjmGünaydın kızlar hayırlı , bol eksili cumalar
gunaydın canım ben hzır degılimGünaydın hanimlar tartiya hazır mısınız
gunaydın canım
masallah elıfcım tebrik ederim azmini de tabıkıYine kilomu ilk ben bildireyim
Geçen Cuma : 67.5
Bugün : 65.6
Fark :1.9
Yüzde: 2.81
Hedefime cok yaklaştım
tebrikler pınarcım eksin guzel duzenıne kavuşsunca daha da verirsın ben eminimGünaydın kızlar bende tartı bildireyim:
Gecen cuma: 69.5
Bugun: 68.9
Fark - 600gr
Ama burda en son 68.4 dum o yuzden hala artidaym artık kayinvaldem gitti, almanyaya da gidebillirsem agustost gbi dusunuyorm şu 1 ayda ne giderse cabaliycam
, tebrikler canım cok guzel eksinKilo bildirimimi yapip kahvaltimi yapayım
Gecen cuma 72.5
Bugün 71.5
Fark -1 kg
Yüzde %1.37
, tebrikler canımCuma:66.4
Bugün:65.7
Fark:700 gr
Yüzde:1.05
gunaydın canım "günaydın kızlar
hayal hosgeldın canjm.GünaydınHerkese hayırlı mutlu huzurlu bir cuma olsun
Bugün hepimiz için harika bir gün olsun
Sabah 9000 adımımı attım da güne başladım :) 90 dakika normal tempo yürüyüş, son turlarım artık.
Bugün ile kilomu söylemeye başlayayım dedim.
Güncel kilom sabah itibariyle:63.1
gunaydın ablacımGunaydinnnn
Yine 9.takim süper başlamış güne
ben bu hafta kabak yapmayı dusunuyorum ustune ek olarak yagsız pısırılmıs Kıymalı domatesli sos yapsam cok etkiler mi kalorı olarakAz yağla sotelenmiş, sarımsaklı yoğurtlu haline bayılıyorum
gunaydın ablacım
masallah canjm bu kiloda boyle eski harika olmusbu arada bildirimimi yapayım kızlar
geçen hafta: 58,1
bu hafta: 56,8
fark: 1,3
yüzde: 2,24
Tebrikler canım guzel eksin. Bugun bende halıcıyımmerhaba kızlar. sabah 8 de 20 dk bir yürüyüş yaptım biraz kısa oldu. eve geldim ev işlerine giriştim. yuvarlak bir halı vardı banyoda yıkadım balkona astım, uzun zamandır halı yıkamamıştım :)
geçen hafta: 64
bu hafta: 63,5
fark: 0,5
yüzde: 0,78
Listeye girmiyor musun? Bacım bu muhteşem sonucu heba etmeyelimBildirim yapayım
Gecen cuma 68.7
Bugun 67.3
Fark. 1.4
%2.04
Gırcem canjm ben listesız yapamıyorum bu hafta da hep listede gibiydım zatenListeye girmiyor musun? Bacım bu muhteşem sonucu heba etmeyelim
Çok güzel vermişsin canımBildirim yapayım
Gecen cuma 68.7
Bugun 67.3
Fark. 1.4
%2.04
Valla canım ben memnun degılım aslında salı gunu bile 67.0 kıloydum Saka gibi ama haftaya acısı cıkar artık diyeyimÇok güzel vermişsin canım
Bugün takım olarak muhteşemiz
Bu yüzdenin heba olmaması lazım, seni alalım listeye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?