Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Simdi bu takım işi nasıl oluyor
Benim doğuma az kaldı ; sonra tam gaz inip eski parlak günlere geri dönmek istiyorum
Doğumdan sonra bekleriz
Her hafta verdiğimiz kilolar ile diğer takımlar arasında yarışma yaparak zayıflıyoruz.

Bildirim geldi 9.takıma gel diye istediğin kiloya indirelim diye ee geliyoruz sonra azcık diyeti bozuyoruz fırça yiyoruz hep istiyorum ama bu gruplara girmeye korkuyorum
Canım aldıgın da verdıgın kıloda kendine fırca yiyoruz ki cıs yemeye yer kalmasın korkma gel sen

Bildirimi gördüm ama hiç diyet yapacak havada değilim. Çocuklar büyüsün o zaman gelirim yaniii 2 sene falan sürebilir
Hayat ertelemeye gelmez canım cocuklar buyur zaman gecer ama onemli olan gun bugun neden saglıklı olup daha da guzel gorunup kendını uyu hissetmeyesın ki

9 benimde uğurlu sayım takımda 15 kilo kadar verdim
İlk sayfada takım kurallarımız var okuyup kabul edersen yine oradaki "9.Takım Tanıtım Formu" nu doldurabilirsen seni tanıyalım
Formu bulamadım kuralları okudum ama gözümden kaçtı sanırım form

Canım aldıgın da verdıgın kıloda kendine fırca yiyoruz ki cıs yemeye yer kalmasın korkma gel sen
Ama ben bikez girdim yedim ama ona göre sporumu yaptım yediğimi erittim diyeti uyguladıkları halde kilo veremeyenler varken ben haftada 1 kilo vermiştim günde 12000 adım yapıyordum eşim haftasonu dışarı yemeğe götürüyor lavaş yediğim için grupta dediler sen hazır olunca gel diye o gün bugündür motivasyonum kırıldı o zamandan beri yürümüyorum artık grupları görüyorum ama girmeye korkuyorum

Emziriyorum ama dengeli beslenme ile kilo vermek istiyorum bende katilabiliyom mu
Tabiki katılabilirsin
İlk sayfada takım kurallarımız var okuyup kabul edersen yine oradaki "9.Takım Tanıtım Formu" nu doldurabilirsen seni tanıyalım

Ideal kiloma indirin dileyin benden ne dilerseniz.cunku buaralar okadar azimsizim ki hiç diyet yapmadim dikkat etmeye calistim lakin aksam oldumu cayin yaninda aburcubur yerken buluyorum kendimi yok yani irade 0.haa birde emziriyorum ondan mı bilmem full iştah full aburcuburluyum buara

Haftada 1 gün normal ölçülerde kaçamağı kabul edebiliriz, hergün olursa aynı şeyi bizde söyleriz

Tabıkı canım ben buraya ilk kızım dort aylıkken geldım ve kısa surede fazla kilolarımın hepsini verdim hemde bol bol emzirdım
Ben dogum yapali 15 gün oldu zaten kilo almamistim hepsi gitti ama sknti kilolu hamile kalmamdi onceki halimde tontisdi

Davet etmişsiniz ama sanmıyorum kilo verebileceğimi. En unlu diyetisyenlerden biriyle çalışıyorum spor da yapıyorum. Gram oynamıyor sanırım problemim endokrin yani hormonal gebelikte diyet yapmama rağmen 19 kilo aldım. Bebeğim 8.5 aylık ve veremiyorum ne yaparsam olmuyor

Emziriyorum ama dengeli beslenme ile kilo vermek istiyorum bende katilabiliyom mu
Takımda hemen hemen herkes emziriyor, problem yok yani.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…