Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Birde bizimle dene istersen
İlk sayfada takım kurallarımız var okuyup kabul edersen yine oradaki "9.Takım Tanıtım Formu" nu doldurabilirsen seni tanıyalım

Haftada 1 gün normal ölçülerde kaçamağı kabul edebiliriz, hergün olursa aynı şeyi bizde söyleriz
2 gündü o hafta da günüm vardı ama günde yedikten sonra akşam 12000 adım yapmıştım pazar da eşim evdeydi dışarıda yemek yedik sadece bikez üst üste geldi

Ben uc yıldan fazladır burdayım boyle bı muamele yapıldığını hıc gormedım ben grup sayesinde kilo verdıgım ıcın mezun oldugum halde yine geldim hep gelıcem

9.TAKIM KATILIM FORMU

Adı:Rumeysa
Yaşı:22
Evli/bekar:evli
Çocuk/yaşları:çocuğum yok
Emziriyormusun:hayır
Meslek:çalışmıyor
Şu anda çalışıyomusun:-
Boy:1.64
Kilo:66
Hedef:55
Daha önce başka takımda yarıştımı :hayır
Kilo alma nedeniniz :tatlı ve hamur işine olan düşkünlük
Bize kısaca kendini anlatırmısın:kendimi bildim bileli hiç zayıf olmadım evlenmeden önce 55-58arasıydı kilom ancak evlenince bir sene içinde 8 kilo aldım vermek istiyorum

İlk sayfada takım kurallarımız var okuyup kabul edersen yine oradaki "9.Takım Tanıtım Formu" nu doldurabilirsen seni tanıyalım

Ya araştırım tabiki ama benim durumum stresten kaynaklı. Su an azim ve disiplin konusunda kendime güvenmiyorum.
Hazır hissedince insallah

Ben uc yıldan fazladır burdayım boyle bı muamele yapıldığını hıc gormedım ben grup sayesinde kilo verdıgım ıcın mezun oldugum halde yine geldim hep gelıcem
Hangi gruptu hatırlayamıyorum bi haftasonu kaçamağıydı kilo bile vermiştim fazla sporla geçen yazdı gerçekten korkuyorum ne yalan söyliyim eşim zaten kiloluyum diye fırçalıp başıma kakıp duruyor artık cesaretim bile yok 15 kilo fazlam var

Ben dogum yapali 15 gün oldu zaten kilo almamistim hepsi gitti ama sknti kilolu hamile kalmamdi onceki halimde tontisdi
Canım ben dogum sonrası 10gjn ıcınde tum kilomu verdim ama emzirirken aldım onemli olan emzirme faslında neler yıyıp ıctıgım. sonra burayı farkettım ve saglıkla hepsini verdim

O çikolatalar o abur cuburlar nasıl kesicez bilmiyorum ben de çok seviyorum gidip markete 1 poşet alasım var

Adı: bihter
Yaşı: 27
Evli/bekar: Evli
Çocuk/yaşları: 15 aylık
Emziriyormusun: evet
Meslek: İşsiz
Şu anda çalışıyomusun: hayır
Boy: 1.75
Kilo: 70.4
Hedef: 64
Daha önce başka takımda yarıştımı : Hayır
Kilo alma nedeniniz : Hamilelik
Bize kısaca kendini anlatırmısın: doğum sonrası 13 kiloyu pat diye veren ama 5 kilosu üzerine yapışmış bir anneyim günümün büyük çoğunluğunu kızımla ilgilenerek geçiriyorum Her gün 25-30 dakika bölgesel sıkılaşma amaçlı egzersiz yapıyorum. Umarım hep birlikte fazlalıklarımızdan kurtuluruz

Merhabalar ben de bu gruba katilmak istiyorum.

Ben dusuk karbonhidratli bir diyet yapiyorum, 50 gr net karbonhidrati asmamaya calisiyorum. Kalori olarak 1350 kaloriyi asmiyorum, yag makrom 90 gr, protein makrom 60 gr civari.

Bugun diyetimin ucuncu gunu ama doymuyorum valla ustelik kalori limitimi neredeyse doldurdum (fistik ve kefirden dolayi)

Sabah

500 ml kefir, bir avuc fistik (kahvalti etmeyince ise giderken yoldan bunlari aldim)

Oglen

1 yumurtali menemen, az lahana, bir kucuk muzun yarisi

Aksam: ne yerim bilmiyorum, muhtemelen yarim avokado, lahana, 1 yumurta yerim.

Yaklasik 1 saat yavas tempo yuruyus (ise yuruyorum).

Not: Arkadaslar evde tartimin pili bitti ve yasadigim koyde tartima uygun pil alacak bir dukkan yok. Yasadigim ulkedeki korona yasaklarindan dolayi sehre gidip almam da mumkun degil. Tartilacak bir yer de yok. Bu yuzden kilo bildirimi yapamiyorum. Umarim sadece yediklerimizi yazarak da grupta kalma sansimiz vardir.

Tatlım geçmişe takılıp kalırsak ölmemiz lazım.
Diyete niyetin var ise;

Adı: DURU
Yaşı:27
Evli/bekar:EVLI
Çocuk/yaşları:1 OGLUM VAR YAŞI 6
Emziriyormusun:HAYIR
Meslek:EV HANIMI
Şu anda çalışıyomusun:HAYIR
Boy:1/70
Kilo:105
Hedef:85
Daha önce başka takımda yarıştımı :HAYIR
Kilo alma nedeniniz : 3 TÜP BEBEK SERÜVENI VE STRES KAYNAKLI YEME BOZUKLUGU
Bize kısaca kendini anlatırmısın:

8 yıllık evli bir Ev hanımıyım günlük rutin işlerimi yaptıktan sonra Kadınlar kulübüne giriyorum Oğlum ile ilgleniyorum yemek yapıyorum YouTube izliyorum daha önce Birçok Kez kilo verme sürecim oldu Hep kg verip geri aldım Umarım bu son kez kilo ver işim olur
__

__ teşekkürler

O çikolatalar o abur cuburlar nasıl kesicez bilmiyorum ben de çok seviyorum gidip markete 1 poşet alasım var
Kilo verdıkce daha da hırs geliyor kendine dur diyorsun emeklerin bosa gitsin istemiyorsun. En onemlisı de takımda olmak sana dur dıyo burda olma amacımız da bu zaten birbirimızr destek olup ipin ucunu kaçırmamak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…