- 18 Kasım 2019
- 5.656
- En iyi cevaplar
- 1
- 5.104
- 198
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #377.021
Birde bizimle dene istersenDavet etmişsiniz ama sanmıyorum kilo verebileceğimi. En unlu diyetisyenlerden biriyle çalışıyorum spor da yapıyorum. Gram oynamıyor sanırım problemim endokrin yani hormonal gebelikte diyet yapmama rağmen 19 kilo aldım. Bebeğim 8.5 aylık ve veremiyorum ne yaparsam olmuyor
2 gündü o hafta da günüm vardı ama günde yedikten sonra akşam 12000 adım yapmıştım pazar da eşim evdeydi dışarıda yemek yedik sadece bikez üst üste geldiHaftada 1 gün normal ölçülerde kaçamağı kabul edebiliriz, hergün olursa aynı şeyi bizde söyleriz
Ben uc yıldan fazladır burdayım boyle bı muamele yapıldığını hıc gormedımAma ben bikez girdim yedim ama ona göre sporumu yaptım yediğimi erittim diyeti uyguladıkları halde kilo veremeyenler varken ben haftada 1 kilo vermiştim günde 12000 adım yapıyordum eşim haftasonu dışarı yemeğe götürüyor lavaş yediğim için grupta dediler sen hazır olunca gel diyeo gün bugündür motivasyonum kırıldı o zamandan beri yürümüyorum artık grupları görüyorum ama girmeye korkuyorum
Kopyala yapıştır yaparak doldurursan çok güzel olur, yapamazsan sıkıntı yokHandandandan doldurdum :)
İlk sayfada takım kurallarımız var okuyup kabul edersen yine oradaki "9.Takım Tanıtım Formu" nu doldurabilirsen seni tanıyalımIdeal kiloma indirin dileyin benden ne dilerseniz.cunku buaralar okadar azimsizim ki hiç diyet yapmadim dikkat etmeye calistim lakin aksam oldumu cayin yaninda aburcubur yerken buluyorum kendimi yok yani irade 0.haa birde emziriyorum ondan mı bilmem full iştah full aburcuburluyum buara
Kıtlık psikolojisini biraz araştırır mısın
Diyet yapmak istiyorsan, azimli ve disiplinli olurum diyorsan;
İlk sayfada takım kurallarımız var okuyup kabul edersen yine oradaki "9.Takım Tanıtım Formu" nu doldurabilirsen seni tanıyalım
Hangi gruptu hatırlayamıyorum bi haftasonu kaçamağıydı kilo bile vermiştim fazla sporla geçen yazdı gerçekten korkuyorum ne yalan söyliyim eşim zaten kiloluyum diye fırçalıp başıma kakıp duruyor artık cesaretim bile yok 15 kilo fazlam varBen uc yıldan fazladır burdayım boyle bı muamele yapıldığını hıc gormedımben grup sayesinde kilo verdıgım ıcın mezun oldugum halde yine geldim hep gelıcem
Canım ben dogum sonrası 10gjn ıcınde tum kilomu verdim ama emzirirken aldım onemli olan emzirme faslında neler yıyıp ıctıgım. sonra burayı farkettım ve saglıkla hepsini verdimBen dogum yapali 15 gün oldu zaten kilo almamistim hepsi gitti ama sknti kilolu hamile kalmamdi onceki halimde tontisdi
O çikolatalar o abur cuburlar nasıl kesicez bilmiyorum ben de çok seviyorum gidip markete 1 poşet alasım varIdeal kiloma indirin dileyin benden ne dilerseniz.cunku buaralar okadar azimsizim ki hiç diyet yapmadim dikkat etmeye calistim lakin aksam oldumu cayin yaninda aburcubur yerken buluyorum kendimi yok yani irade 0.haa birde emziriyorum ondan mı bilmem full iştah full aburcuburluyum buara
9. TAKIMA SAĞLIKLI VE KEYİFLİ KİLO VERMELER DİLERİM.
seaBahAR
"Her üyenin, yarışma kurallllokuması zounludur
Kararların güncel hali her zaman son mesajdır."Cuma Zayıflama Yarışması Nedir? / Karar Defteri
CUMA YARIŞMASI KARAR DEFTERİ GENEL UYARI Bir yarışmacı, diğer yarışmacıya ve/ya takıma iğneyeleyici, hakaret içeren, küçümseyen, saygı yoksunu mesaj yazamaz. Takımlar arası bu türde tartışmalar olduğunda, ilgili kişiler site kuralları gereği ceza alır ve ilgili takımlar bir sonraki etapta...www.kadinlarkulubu.com
9. Takim kaptani
Handandandan
9.takim yardimciları
@GastrikAsit
@zsaracoglu
@askrhpozitif
9.Takım ailesine hoşgeldin sevgili kaderdaşım
Burada ruhumuzdaki ve bedenimizdeki fazlalıklardan kurtulup hayallerimizdeki bedene kavuşmak için dostluk kardeşlik havasında el ele verip birbirimize destek oluyoruz
Kilo vermek ve yarışmada olduğumuz için, takımımızın başarılı olması adına bazı kurallarımız var
9.TAKIM KURALLARI:
1-) Bizim için en önemli şeylerden biri buradaki sağladığımız devamlılık ,katılım , birbirimize verdiğimiz destek ve bu yüzden; üyelerimizden bol paylasim bekliyoruz ( kaptanın bilgilendirildiği ekstrem durumlar hariç )
Mazeretsiz takıma uğramama durumunda üye uyarılır, bu durumun devam etmesi halinde diskalifiye edilir
2-) Kilo vermemizde diğer bir faktör ise yediklerimiz içtiklerimizdir ve bu yüzden ;Her gün menü paylaşımı yapmak ve menülere yorum yapmak mecburidir
Öğünlerimiz her akşam saatleriyle birlikte liste halinde yazılmak zorunda
Mazeretsiz 2 gün üst üste menü yazmayan sarı kart alır
3 sarı kart alan kırmızı kartla takım kurallarına uymadığı için diskalifiye edilir
Menü Paylaşım Sayfası linktedir
9.Takım Menü ve Spor Listeleri
9.TAKIMIN MENÜ ve SPOR PAYLAŞIM SAYFASIDIR. @Dream00 @Furha63 @pamukseker11 @Ucmelekannesi @papatya_2014 @ela_2019 @UcanSupurge @medine66 @Beyazkugu87 @strontium @Pnrrr-20 @bi prenses annesi @hadikonusalim 9. Takımın Güzelleri, Menüleri ve yaptığımız sporları burada paylasıyoruz...www.kadinlarkulubu.com
ÖRNEK MENÜ(saatler farazidir , herkes kendine göre bir saat düzeni oluşturabilir, herkes 3 ana , 3 ara öğün yapmak zorunda değil)
Örnek :
1 Nisan Çarşamba Menüm
sabah(09:00)
öğle(13:00)
ara(15:00)
akşam(18:00)
içilen su:2lt.
yapılan spor dakikası:60 dk
3-) kilo vermek için SU olmazsa olmazımız.kişinin SU ihtiyacı kilo*0.33 ml dir. Emzirme, spor durumlarında bu oran artar
4-) Sağlıklı kilo vermek, kas kaybetmek istemiyorsak hafta da 3-4 kez min.45 dk SPOR yapılmalı 
5-) En can alıcı bir noktada kaçamaklar,Elimizden geldiği kadar kaçamak yapmamaya çalışıyoruz. Her yapılan kaçamak bizi geriye götürür, emeklerimizi çöpe atar.
Ayrıca takım sorumluluğunu bilen biri takım arkadaşlarının emeklerini zayi etmek istemez.
Kaçamaklı menülerle devam eden yeni üyelerin deneme süreleri uzar
6-)-Menüler deki faydalı karbonhidratlar sabah ve öğlen tüketilmeli çarşamba ve Perşembe günleri ise minimum karbonhidrat alınmalıdır. Perşembe günü Mümkün olduğunca akşam öğünü erken saate çekilmelidir.
7-) KİLO BİLDİRİMİ!!!
Yarışma için kilo bildirimi CUMA GÜNÜ EN GEÇ 14.00 DE KADAR YAPILMALIDIR. Mazeretsiz ve bilgi vermeden 2 defa kilo bildiriminde bulunmayan üyeler DİSKALİFİYE edilecektir
AYRICA PAZARTESİ ARA KONTROLÜ OLARAK TAKIM İÇİ KİLO BİLDİRİMİ YAPILMALIDIR.
Artı gelenlerin cezaları ortak karar ile belirlenmiş
Her haftanın artı gelenleri için geçerlidir.
1-) Cumartesi-Pazar 500 'er ip atlama (toplam 1000, ipli yada ipsiz farketmez, puan hesaplanmayacak, @zsaracoglu etiketlenecek.
2-) Çarşamba-Perşembe şeker orucu yapılacak (@zsaracoglu menülere etiketlenecek)
3-) "Ben nerede hata yaptım" başlıklı kendini değerlendirme mesajı yazılacak (en geç Salı gününe kadar)
ÖRNEKTİR
kilo bildirimim
geçen hafta :
bu hafta :
aradaki fark :
Yüzde :
8-)Her üye son yazdığı mesajdan itibaren yazılan mesajları okuyup gerektiğinde cevaplamakla yükümlüdür... Bu bir bütünün parçası olmak adına önemlidir.
9-)3 HAFTA ARKA ARKAYA KİLO VERMEYEN VE TAKIM YÜZDESİNİN ALTINDA YÜZDE YAPAN KİŞİ LİSTEDEN ÇIKARILIR ...(elinden geleni yapmadığı takdirde)
10-) yeni üyenin deneme süresi min. 2 haftadır,yeterli paylaşım ve takıma uyumu,diyetine sadık olması, kilo veriminin yeterli düzeyde olması durumunda 3.cuma bildiriminde listeye dahil edilir.
Kaptanın gerek duyduğu durumlarda deneme süresi uzayabilir
11-)Üyeler kilolarını verirken sağlıklı beslenmeye dikkat ederler. Şok diyetler yapamazlar.Gerektiğinde en fazla 3 günlük detoks yapılabilir
YARIŞMACININ VERDİĞİ/ALDIĞI KİLONUN YÜZDE HESABI NASIL YAPILIR?
Formülümüz şu şekilde:
[(Etap başlangıç kilosu - Etap bitiş kilosu) / Etap başlangıç kilosu] x 100
Örnek: Yarışmacı 61 kilo. Bir hafta sonra 60,5 kiloya düşmüş olsun.
61-60,5 = 0,5
0,5 / 61 = 0,008196721
0,008196721 x 100 = %0,82
Takım kurallarını okuyup kabul eden yeni arkadaşlar
Aşağıdaki formu kopyalayıp doldurarak giriş yaparsanız 9.Takım ailesine dahil olmuş olursunuz
Teşekkür ediyor ve hoşgeldiniz diyorum...
Kilo ve boy bilgilerinizi profilinizin altına yazarsanız memnun oluruz :)
9.TAKIM KATILIM FORMU
Adı: DURU
Yaşı:27
Evli/bekar:EVLI
Çocuk/yaşları:1 OGLUM VAR YAŞI 6
Emziriyormusun:HAYIR
Meslek:EV HANIMI
Şu anda çalışıyomusun:HAYIR
Boy:1/70
Kilo:105
Hedef:85
Daha önce başka takımda yarıştımı :HAYIR
Kilo alma nedeniniz : 3 TÜP BEBEK SERÜVENI VE STRES KAYNAKLI YEME BOZUKLUGU
Bize kısaca kendini anlatırmısın:
8 yıllık evli bir Ev hanımıyım günlük rutin işlerimi yaptıktan sonra Kadınlar kulübüne giriyorum Oğlum ile ilgleniyorum yemek yapıyorum YouTube izliyorum daha önce Birçok Kez kilo verme sürecim oldu Hep kg verip geri aldım Umarım bu son kez kilo ver işim olur
__
__ teşekkürler
Tatlım geçmişe takılıp kalırsak ölmemiz lazım.Hangi gruptu hatırlayamıyorum bi haftasonu kaçamağıydı kilo bile vermiştim fazla sporla geçen yazdı gerçekten korkuyorum ne yalan söyliyim eşim zaten kiloluyum diye fırçalıp başıma kakıp duruyor artık cesaretim bile yok 15 kilo fazlam var
İlk sayfada takım kurallarımız var okuyup kabul edersen yine oradaki "9.Takım Tanıtım Formu" nu doldurabilirsen seni tanıyalımMerhabalar ben de bu gruba katilmak istiyorum.
Ben dusuk karbonhidratli bir diyet yapiyorum, 50 gr net karbonhidrati asmamaya calisiyorum. Kalori olarak 1350 kaloriyi asmiyorum, yag makrom 90 gr, protein makrom 60 gr civari.
Bugun diyetimin ucuncu gunu ama doymuyorum valla ustelik kalori limitimi neredeyse doldurdum (fistik ve kefirden dolayi)
Sabah
500 ml kefir, bir avuc fistik (kahvalti etmeyince ise giderken yoldan bunlari aldim)
Oglen
1 yumurtali menemen, az lahana, bir kucuk muzun yarisi
Aksam: ne yerim bilmiyorum, muhtemelen yarim avokado, lahana, 1 yumurta yerim.
Yaklasik 1 saat yavas tempo yuruyus (ise yuruyorum).
Kilo verdıkce daha da hırs geliyor kendine dur diyorsun emeklerin bosa gitsin istemiyorsun. En onemlisı de takımda olmak sana dur dıyo burda olma amacımız da bu zaten birbirimızr destek olup ipin ucunu kaçırmamakO çikolatalar o abur cuburlar nasıl kesicez bilmiyorum ben de çok seviyorum gidip markete 1 poşet alasım var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?