Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Rumeysa hosgeldın canım ben Merve 31 yasındayım ıkı kızım var. Merak etme kısa zamanda ıstegın ideal kılona ulaşırsın

Kendime bir diyet listesi yaptım
Sabah:iki kupa su
Kahvaltı :2 yumurta haşlama yada zeytin yağı veya tereyağı ile pişmiş olacak. 5zeytin peynir domates maydonoz
Kuşluk vakti:bir fincan sade Türk kahvesi
Öğlen bir kase sumak lı yoğurt
İkindi kuşluk :bir fincan yeşil çay
Akşam : zeytin yağlı salata bir kase çorba mevsim sebzesinden yemek/haşlanmış et

İlk sayfada takım kurallarımız var okuyup kabul edersen yine oradaki "9.Takım Tanıtım Formu" nu doldurabilirsen seni tanıyalım

Merhaba cok tesekkur ederim, bu gruba katilmak istiyorum ama sorun su ki evde tartimin pili bitti ve yasadigim koyde tartima uygun pil alacak bir dukkan yok. Yasadigim ulkedeki korona yasaklarindan dolayi sehre gidip almam da mumkun degil. Tartilacak bir yer de yok. (Cok izole, cogu gidanin veya urunun olmadigi bir koyde yasiyorum). Bu yuzden kilo bildirimi yapamiyorum. Umarim sadece yediklerimizi yazarak da grupta kalma sansimiz vardir.

Adı: En buyuk kk
Yaşı: 32
Evli/bekar:
Bekar
Çocuk/yaşları:
Yok
Emziriyormusun:
HAYIR
Meslek:
Insani yardim calisani (multeci kampi)
Şu anda çalışıyomusun:
Evet
Boy:1/64
Kilo:
80 civari
Hedef:
60
Daha önce başka takımda yarıştımı :HAYIR
Kilo alma nedeniniz : STRES KAYNAKLI YEME BOZUKLUGU
Bize kısaca kendini anlatırmısın:

32 yasindayim 5 sene once birden 40 kg aldim 98den 80-81 civarina dustum. Halihazirda dusuk karbonhidratli
bir diyet yapiyorum, 50 gr net karbonhidrati asmamaya calisiyorum. Kalori olarak 1350 kaloriyi asmiyorum, yag makrom 90 gr, protein makrom 60 gr civari.

Hosgeldin canım ben Merve emziren bı anne olarak daha kolay verirsin merak etme sadece yapmamız gereken ıradelı olmak bunu da birlikte yapıcaz ınsallah

Kopyala yapıştır yaparak doldurursan çok güzel olur, yapamazsan sıkıntı yok
Nevra hanım ben yarın sabahtan başlayacağım ya başlama kilomu yarın tekrar yazmak gerekir mi bugün kaçamalı geçmişti her cuma kilo bildirimi yapmak zorundayız dimi

Sen isteyeceksın bizde desteklıcez canjm hazırsan hosgeldın

İlk sayfada takım kurallarımız var okuyup kabul edersen yine oradaki "9.Takım Tanıtım Formu" nu doldurabilirsen seni tanıyalım

Adı: Şeyda
Yaşı: 32
Evli/bekar: evli
Çocuk/yaşları: 1 tane 3 yaşında
Emziriyormusun: hayır
Meslek: pedagog
Şu anda çalışıyomusun: hayır
Boy: 180
Kilo: 83
Hedef: 62
Daha önce başka takımda yarıştımı : hayır
Kilo alma nedeniniz : pastacılık eğitimi:)
Bize kısaca kendini anlatırmısın: hayatımda ilk defa bu kadar kilo aldım. Doğumdan 2 hafta sonra bile eski 36 beden kıyafetlerime girerdim. Özetle kendime yaptığım bu kötülüğe son vermek istiyorum:)

Nevra hanım ben yarın sabahtan başlayacağım ya başlama kilomu yarın tekrar yazmak gerekir mi bugün kaçamalı geçmişti her cuma kilo bildirimi yapmak zorundayız dimi
Her Pazartesi ve Cuma bildirim yapıyoruz canım.
Yarın sabah bildirim yaparak başlayabilirsin

Adı: DURU
Yaşı:27
Evli/bekar:EVLI
Çocuk/yaşları:1 OGLUM VAR YAŞI 6
Emziriyormusun:HAYIR
Meslek:EV HANIMI
Şu anda çalışıyomusun:HAYIR
Boy:1/70
Kilo:105
Hedef:85
Daha önce başka takımda yarıştımı :HAYIR
Kilo alma nedeniniz : 3 TÜP BEBEK SERÜVENI VE STRES KAYNAKLI YEME BOZUKLUGU
Bize kısaca kendini anlatırmısın:

8 yıllık evli bir Ev hanımıyım günlük rutin işlerimi yaptıktan sonra Kadınlar kulübüne giriyorum Oğlum ile ilgleniyorum yemek yapıyorum YouTube izliyorum daha önce Birçok Kez kilo verme sürecim oldu Hep kg verip geri aldım Umarım bu son kez kilo ver işim olur
__

__ teşekkürler

Şartlarını normale dönene kadar böyle kabul ederiz canım, sen yeterki diyete niyet et

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…