- 10 Nisan 2017
- 2.424
- 13.597
- 208
- 30
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #377.041
Rumeysa hosgeldın canım ben Merve 31 yasındayım ıkı kızım var. Merak etme kısa zamanda ıstegın ideal kılona ulaşırsın9.TAKIM KATILIM FORMU
Adı:Rumeysa
Yaşı:22
Evli/bekar:evli
Çocuk/yaşları:çocuğum yok
Emziriyormusun:hayır
Meslek:çalışmıyor
Şu anda çalışıyomusun:-
Boy:1.64
Kilo:66
Hedef:55
Daha önce başka takımda yarıştımı :hayır
Kilo alma nedeniniz :tatlı ve hamur işine olan düşkünlük
Bize kısaca kendini anlatırmısın:kendimi bildim bileli hiç zayıf olmadım evlenmeden önce 55-58arasıydı kilom ancak evlenince bir sene içinde 8 kilo aldım vermek istiyorum
İlk sayfada takım kurallarımız var okuyup kabul edersen yine oradaki "9.Takım Tanıtım Formu" nu doldurabilirsen seni tanıyalım
İlk sayfada takım kurallarımız var okuyup kabul edersen yine oradaki "9.Takım Tanıtım Formu" nu doldurabilirsen seni tanıyalımBende zayıflamak istiyorum 10 kilo
İnşAllah çok teşekkür ederimRumeysa hosgeldın canım ben Merve 31 yasındayım ıkı kızım var. Merak etme kısa zamanda ıstegın ideal kılona ulaşırsın
Hosgeldin canım ben Merve emziren bı anne olarak daha kolay verirsin merak etme sadece yapmamız gereken ıradelı olmak bunu da birlikte yapıcaz ınsallahAdı: bihter
Yaşı: 27
Evli/bekar: Evli
Çocuk/yaşları: 15 aylık
Emziriyormusun: evet
Meslek: İşsiz
Şu anda çalışıyomusun: hayır
Boy: 1.75
Kilo: 70.4
Hedef: 64
Daha önce başka takımda yarıştımı : Hayır
Kilo alma nedeniniz : Hamilelik
Bize kısaca kendini anlatırmısın: doğum sonrası 13 kiloyu pat diye veren ama 5 kilosu üzerine yapışmış bir anneyimgünümün büyük çoğunluğunu kızımla ilgilenerek geçiriyorum Her gün 25-30 dakika bölgesel sıkılaşma amaçlı egzersiz yapıyorum. Umarım hep birlikte fazlalıklarımızdan kurtuluruz
Nevra hanım ben yarın sabahtan başlayacağım ya başlama kilomu yarın tekrar yazmak gerekir mi bugün kaçamalı geçmişti her cuma kilo bildirimi yapmak zorundayız dimiKopyala yapıştır yaparak doldurursan çok güzel olur, yapamazsan sıkıntı yok
Sen isteyeceksın bizde desteklıcez canjm hazırsan hosgeldınIdeal kiloma indirin dileyin benden ne dilerseniz.cunku buaralar okadar azimsizim ki hiç diyet yapmadim dikkat etmeye calistim lakin aksam oldumu cayin yaninda aburcubur yerken buluyorum kendimi yok yani irade 0.haa birde emziriyorum ondan mı bilmem full iştah full aburcuburluyum buara
İlk sayfada takım kurallarımız var okuyup kabul edersen yine oradaki "9.Takım Tanıtım Formu" nu doldurabilirsen seni tanıyalımAslında bende bir aydır diyetteyim spor diyet baya da fark var ama şuan tartım çok sorunlu bı kaç hafta idare etmek zorunda kalabilirim kilo paylaşımı nasıl yapılıyor bide kaç günde bir oluyor. Çok isterim aslında.
Her Pazartesi ve Cuma bildirim yapıyoruz canım.Nevra hanım ben yarın sabahtan başlayacağım ya başlama kilomu yarın tekrar yazmak gerekir mi bugün kaçamalı geçmişti her cuma kilo bildirimi yapmak zorundayız dimi
Doğumdan sonra beklerizAyy ben7 aylık gebeyim dogumdan sonra zayıflarım insaAllah
Tamam teşekkür ederimHer Pazartesi ve Cuma bildirim yapıyoruz canım.
Yarın sabah bildirim yaparak başlayabilirsin
Şartlarını normale dönene kadar böyle kabul ederiz canım, sen yeterki diyete niyet etMerhaba cok tesekkur ederim, bu gruba katilmak istiyorum ama sorun su ki evde tartimin pili bitti ve yasadigim koyde tartima uygun pil alacak bir dukkan yok. Yasadigim ulkedeki korona yasaklarindan dolayi sehre gidip almam da mumkun degil. Tartilacak bir yer de yok. (Cok izole, cogu gidanin veya urunun olmadigi bir koyde yasiyorum). Bu yuzden kilo bildirimi yapamiyorum. Umarim sadece yediklerimizi yazarak da grupta kalma sansimiz vardir.
Adı: En buyuk kk
Yaşı: 32
Evli/bekar: Bekar
Çocuk/yaşları: Yok
Emziriyormusun: HAYIR
Meslek: Insani yardim calisani (multeci kampi)
Şu anda çalışıyomusun: Evet
Boy:1/64
Kilo: 80 civari
Hedef: 60
Daha önce başka takımda yarıştımı :HAYIR
Kilo alma nedeniniz : STRES KAYNAKLI YEME BOZUKLUGU
Bize kısaca kendini anlatırmısın:
32 yasindayim 5 sene once birden 40 kg aldim 98den 80-81 civarina dustum. Halihazirda dusuk karbonhidratli
bir diyet yapiyorum, 50 gr net karbonhidrati asmamaya calisiyorum. Kalori olarak 1350 kaloriyi asmiyorum, yag makrom 90 gr, protein makrom 60 gr civari.
Fazla kilon varsa diyete beklerizBildirimle geldim, neler oluyor burada
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?