Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Kizlar siteye girince sayfayi yeniliyorum mutlaka ama gormedigim mesajlar oluyor sizlerin alintilardan okuyorum bu mesaj ne zaman yazildiki diye donup bakinca okumadigim gormedigim mesajlar cikiyor.
Neden acaba sizlerde de oluyormu yoksa benim tarayici yada telden girdigim icinmi acaba

Benim her iki göz 3.5 miyop 1-1.5 astigmat idi, çizdirdim canım
Çok iyi yapmışsın valla eşim yıllar önce yaptırmış onun da baya büyükmüş derecesi o da çok memnun ben de mi yaptırsam?
Eskiden güncellediğimde kaldığımız sayfadan direkt güncellerdi geçen bana sayfa atlatmış bi sayfa geride okunmamış mesajlarım vardı

Eskiden güncellediğimde kaldığımız sayfadan direkt güncellerdi geçen bana sayfa atlatmış bi sayfa geride okunmamış mesajlarım vardı
Bende rahatsızım bu yeni düzenden.
Okuduğum mesajları defalarca okumak zorunda kalıyorum.
Ağrımayan gözlerim ağrımaya başladı sayfada 20 mesajdan sonra

Ben de telden giriyorum bende de öyle oluyor hatta bazen bildirimlerde alıntı yapıldığı görünmüyor

Memnun musun? Bende de miyop var 1.5 iki gözde. Normalde gözlük kullanmiyorum. Sadece araba kullanırken takıyorum. Ama güneş gözlüğüm dereceli. Onunla rahat ediyorum
11 yıl oldu ben yaptıralı canım.
Ben gözlükle de lensle de rahat edemedim.
Biz ailecek yaptırdık.
20 yıl önce dayım, sonra teyzem, sonra annem, sonra diğer dayılarım, sonra ben yaptırdım.
Sadece teyzemin bir gözünde sıkıntı çıktı, o da ameliyattan çıkar çıkmaz gözünü ovalamış.

Çok iyi yapmışsın valla eşim yıllar önce yaptırmış onun da baya büyükmüş derecesi o da çok memnun ben de mi yaptırsam?
Gözlük ve lens hayat kalitesini düşürüyor insanın, ameliyattan sonra bunu daha iyi anladım canım.

Bende rahatsızım bu yeni düzenden.
Okuduğum mesajları defalarca okumak zorunda kalıyorum.
Ağrımayan gözlerim ağrımaya başladı sayfada 20 mesajdan sonra
Ben de sevmedim açıkçası
Gözlük ve lens hayat kalitesini düşürüyor insanın, ameliyattan sonra bunu daha iyi anladım canım.
Aynen öyle canım bi kere lens kabımı evde unutmuştum misafirliğe gitmiştik 2 günlüğüne görümceme evde bi dünya solüsyon olduğu halde yeni solüsyon aldım gece lensle uyuyunca ertesi gün çok kuru oluyor gözüm lens batıyor sanki gözlük desen hiç sevmiyorum kullanmayı
12 bin adım muhteşem detoks suyunu içme bence de canım maden suyuna biraz tuz katıp iç istersen sıcak ve terleme yüzünden kaybettiğin mineral ve tuzu dengeler belki

merhaba hanımlar bu aralar yogunuz ugrayamıyorum gunduz sohbetlerınıze menumu yazıp kacıyorum hep :)

09.07.2020
oglen
tavuk ızgara
salata
2 dılım ekmek
ayran

ara öğün
sodalı yesıl cay
4 kayısı

aksam
yogurtlu soguk corba

aksam 40 dk yuruyusle bırlıkte bugunu kapatıyorum ınsallah sabha tartıda hepımııız bool boool eksıler goruruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…