- 13 Haziran 2019
- 10.081
- 46.901
- 598
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #376.961
Benim her iki göz 3.5 miyop 1-1.5 astigmat idi, çizdirdim canım2.75 sol , 2.50 sağ gözüm miyop
0,75 de ikisinde de astigmant
Çok iyi yapmışsın valla eşim yıllar önce yaptırmış onun da baya büyükmüş derecesi o da çok memnun ben de mi yaptırsam?Benim her iki göz 3.5 miyop 1-1.5 astigmat idi, çizdirdim canım
Eskiden güncellediğimde kaldığımız sayfadan direkt güncellerdi geçen bana sayfa atlatmış bi sayfa geride okunmamış mesajlarım vardıKizlar siteye girince sayfayi yeniliyorum mutlaka ama gormedigim mesajlar oluyor sizlerin alintilardan okuyorum bu mesaj ne zaman yazildiki diye donup bakinca okumadigim gormedigim mesajlar cikiyor.
Neden acaba sizlerde de oluyormu yoksa benim tarayici yada telden girdigim icinmi acaba
Memnun musun? Bende de miyop var 1.5 iki gözde. Normalde gözlük kullanmiyorum. Sadece araba kullanırken takıyorum. Ama güneş gözlüğüm dereceli. Onunla rahat ediyorumBenim her iki göz 3.5 miyop 1-1.5 astigmat idi, çizdirdim canım
Kizlar siteye girince sayfayi yeniliyorum mutlaka ama gormedigim mesajlar oluyor sizlerin alintilardan okuyorum bu mesaj ne zaman yazildiki diye donup bakinca okumadigim gormedigim mesajlar cikiyor.
Neden acaba sizlerde de oluyormu yoksa benim tarayici yada telden girdigim icinmi acaba
Bende rahatsızım bu yeni düzenden.Eskiden güncellediğimde kaldığımız sayfadan direkt güncellerdi geçen bana sayfa atlatmış bi sayfa geride okunmamış mesajlarım vardı
Ben de telden giriyorum bende de öyle oluyor hatta bazen bildirimlerde alıntı yapıldığı görünmüyorKizlar siteye girince sayfayi yeniliyorum mutlaka ama gormedigim mesajlar oluyor sizlerin alintilardan okuyorum bu mesaj ne zaman yazildiki diye donup bakinca okumadigim gormedigim mesajlar cikiyor.
11 yıl oldu ben yaptıralı canım.Memnun musun? Bende de miyop var 1.5 iki gözde. Normalde gözlük kullanmiyorum. Sadece araba kullanırken takıyorum. Ama güneş gözlüğüm dereceli. Onunla rahat ediyorum
Gözlük ve lens hayat kalitesini düşürüyor insanın, ameliyattan sonra bunu daha iyi anladım canım.Çok iyi yapmışsın valla eşim yıllar önce yaptırmış onun da baya büyükmüş derecesi o da çok memnun ben de mi yaptırsam?
Ben de sevmedim açıkçasıBende rahatsızım bu yeni düzenden.
Okuduğum mesajları defalarca okumak zorunda kalıyorum.
Ağrımayan gözlerim ağrımaya başladı sayfada 20 mesajdan sonra
Aynen öyle canım bi kere lens kabımı evde unutmuştum misafirliğe gitmiştik 2 günlüğüne görümceme evde bi dünya solüsyon olduğu halde yeni solüsyon aldım gece lensle uyuyunca ertesi gün çok kuru oluyor gözüm lens batıyor sanki gözlük desen hiç sevmiyorum kullanmayıGözlük ve lens hayat kalitesini düşürüyor insanın, ameliyattan sonra bunu daha iyi anladım canım.
12 bin adım muhteşemKızlar bugun tansiyonum dusuyor nedense sureklı bas donmem var spor yapmıcam odem suyunu da ıcmedım bilerek zaten su saate kadar bile 12 bin adım atmısımyemegımı de erken yerim cok acıkırsam ceviz hurma yaparım sonrasında
Ne vardı acaba ?Gözlük ve lens hayat kalitesini düşürüyor insanın, ameliyattan sonra bunu daha iyi anladım canım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?