Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Handandandan belki mesajiniz bir vesiledir, zayiflamak yumurtaliklari olumlu etkiliyormus, dr.lar oyle derler.. Kilo 74 (tartiya pil alarak yinelemek daha iyi tabi) Hedef: 64, geleyim mi :))
Tabi ki gel
İlk sayfada takım kurallarımız var okuyup kabul edersen yine oradaki "9.Takım Tanıtım Formu" nu doldurabilirsen seni tanıyalım

Adı: Dila
Yaşı: 26
Evli/bekar: bekar
Çocuk/yaşları: yok
Emziriyormusun: hayır
Meslek: mühendis
Şu anda çalışıyomusun: hayır
Boy: 170
Kilo: 77
Hedef: 65
Daha önce başka takımda yarıştımı : hayır
Kilo alma nedeniniz : abur cubur ve çikolata.
Bize kısaca kendini anlatırmısın: bu aralar düğün arifesindeyim bu işlerle ugrasiyorum ve acilen kilo vermem gerekk :))

Olmaz mıııı
Çok istikrarlı değilim ama belki deneyebilirim
Hergün liste bildirip Cuma günleri de kilo bildirimimi yapılıyor
Evet
İlk sayfada takım kurallarımız var okuyup kabul edersen yine oradaki "9.Takım Tanıtım Formu" nu doldurabilirsen seni tanıyalım

Hosgeldin canım ben Merve emziren bı anne olarak daha kolay verirsin merak etme sadece yapmamız gereken ıradelı olmak bunu da birlikte yapıcaz ınsallah ☺
Hoşbuldum canım, umarım öyle olur ideal kiloma yaklaştığım için midir nedir aşırı yavaşladı kilo verme hızım

Bildirim geldi
Bende bi takıma girme vakti geldi diyordum
19 hazieandan beri diyetteyim baya verdim hedef 55 tabi altı da olabilir kk da günlükte menü yazıyodum bi takıma girip mezun olmak isterim

Adı: Certur
Yaşı: 35
Evli/bekar: Evli
Çocuk/yaşları: 1 tane 8yaş
Emziriyormusun: Hayir
Meslek: Akademisyen
Şu anda çalışıyomusun: Evet
Boy: 1.60
Kilo: 74'kontrol edilmesi lazim, yarin ancak :))
Hedef: 64
Daha önce başka takımda yarıştımı : Hayir
Kilo alma nedeniniz : Allah o Dukan diyeti sonrasi yoksunlugu bir de pandemiyi mahfetsin :))
Bize kısaca kendini anlatırmısın: KK eski mudavimlerindenim, bu yil geri dondüm :)) çok kolay kilo alir, zor veririm. Tatlidan nefret ederim kuruyemis, cips, tursu insaniyim
An itibariyle 2.cocuga hamile kalamiyorum. Kilo vermek onemli bir katkiymis, bi omuz verseniz ayaga kalkar, bi omur dua ederim.. Imza:depresyon baslangici :)

Adı: Attraente
Yaşı: 43
Evli/bekar: Evli
Çocuk/yaşları: Yok
Emziriyormusun: Hayır
Meslek: Shh operatörü
Şu anda çalışıyomusun: Şu an evden çalışıyorum, dikiş dikiyorum
Boy: 1.65
Kilo: 85
Hedef: 70
Daha önce başka takımda yarıştımı : Kısa süreli bir katılımım oldu özel sebeplerden ayrıldım
Kilo alma nedeniniz : Duygusal yeme durumum var ama oldum olası iştahlıyım da
Bize kısaca kendini anlatırmısın: Çok pozitif biri değilim, çok istikrarlı da değilim, ,ilk kilo alışım sporu bıraktıktan sonra oldu, 6 yaşımdan 24 e kadar Karate Do ile uğraştım, bıraktığımda 56 kiloydum üç yılda 70 e çıktım daha sonra ilerleyen yıllarda her yıl üç beş kilo üzerine geldi. 25 yıl ofis çalışma hayatım oldu, sporu bıraktıktan sonra asla spor yapmadım en fazla yürüyüş. 33 yaşımda iken orta dereceli bir diyetle 22 kilo verdim sonra zaman içinde tekrar aldım. Bu arada mide hastasıyım, detosks suları, yağ yaktıran karışımlar falan içemiyorum. Sigara kullanıyorum ve her gün galonla çay içiyorum, şekerli tabii çayda ki şekeri bırakamadım bir türlü. Tek iyi alışkanlığım paketli gıda ya da dışarıdan yemek yememek. Hamur işlerini de seviyorum. Bildiriminiz belki vesile olur, motive eder beni bir yerden başlarım. Kilo vermekte bu kadar gevşek davranmamın sebebi kaslı ve iri bir kadın olmam, olduğum kiloda göstermiyorum ama yıllar geçtikçe vehamete doğru gidiyor tabi sence umut var mıdır Handandandan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…