- Konu Sahibi Handandandan
-
- #377.061
Tabi ki gelHandandandan belki mesajiniz bir vesiledir, zayiflamak yumurtaliklari olumlu etkiliyormus, dr.lar oyle derler.. Kilo 74 (tartiya pil alarak yinelemek daha iyi tabi) Hedef: 64, geleyim mi :))
İlk sayfada takım kurallarımız var okuyup kabul edersen yine oradaki "9.Takım Tanıtım Formu" nu doldurabilirsen seni tanıyalımNasıl incez bilgi alabilir miyim
Fazla kilon varsa diyete bekleriz
EvetOlmaz mıııı
Çok istikrarlı değilim ama belki deneyebilirim
Hergün liste bildirip Cuma günleri de kilo bildirimimi yapılıyor
Estağfurullahbana sisko mu diyorsunuz yani:)
Hoşbuldum canım, umarım öyle olur ideal kiloma yaklaştığım için midir nedir aşırı yavaşladı kilo verme hızımHosgeldin canım ben Merve emziren bı anne olarak daha kolay verirsin merak etme sadece yapmamız gereken ıradelı olmak bunu da birlikte yapıcaz ınsallah ☺
İlk sayfada takım kurallarımız var okuyup kabul edersen yine oradaki "9.Takım Tanıtım Formu" nu doldurabilirsen seni tanıyalımBildirim geldi
Bende bi takıma girme vakti geldi diyordum
19 hazieandan beri diyetteyim baya verdim hedef 55 tabi altı da olabilir kk da günlükte menü yazıyodum bi takıma girip mezun olmak isterim
Azimli ve disiplinli olursan tabiki zayıflayacağızBeni zayiflatacakmissinizhadi bakalim
Bildirim geldi. İstediğiniz ideal kiloya düşürüyoruz diye. 9 takım beni de zayıflatın ne olur :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?