Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

ay durun ben gidip bi k-flex alayım o zamaaan ... 2 sene önce reductil diye bişey kullandım ve zayıfladım. sonra tekrar aldım. sonra fx15 kullandım. tartıda bişey değişmedi ama herkes zayıflamışsın diyo.. sanırım ödem söktürdü.. tekrar alayım diye düşünüyorum ondanda...

anam ben yokken neler kaynamış buralarda.

kilo veren arkadaşlarımı tebrik ediyorum. hadi bakalım artık önümüzdeki maçlara bakacağız

yeni gelen arkadaşlarımız olmuş.hoşgeldiniz arkadaşlar.

ben de öğrencilerime karnelerini verdim geldim. 1 yılın meyvelerini karne günü alıyoruz. üzerimden büyük bir yük kalktı. artık sporumu da diyetimi de rahatrahat yapabilirim..

hoşgeldin cnm evlimisin çoluk çombak var mı :)
yaş kaç mahallenin meraklısı gibi oldum

ilaç falan alma cnm ilk önce öyle dene k fleksin çikolatalısını al en güzeli o

hoşgeldin yirmicim hadi bakalım iyi tatiller yeni nesil sizlere emanet

Nagişim Allah hep güldürsün inşallah seni ve hepimizi canımmm. ayrıca dediğin gibi daha var benim zamanım 2012 yılı içinde herhangi bir zaman olabilir diyorum ben

Oyacım K-fleks gerçekten hem tadı güzel hemde bende kesinlikle işe yaradı. ben çikolata hastası olduğım için çikolatalısını alıyorum yerken bayılıyorum. ayrıca ikimizde avrupalıymışız kız pek havalıyız desene

sibelcim çok memnun oldum, bende senin gibi masa başında çalışıyorum, bel ve göbek bölgemden şikayetçiyim. ama azim ettikten sonra hepsi gidiyor ve gidecek Allahın izniyle, hoşgeldin aramıza, MUrsh var bizim ona söyle grupa giricem diye, 1 haftalık paylaşımlarından sonra önümüzdeki hafta alır senide. hep birlikte büyük bir diyet ailesi olacağız süper olacak.

ah canım benim hoşgeldin, ohh çok şükür ne güzel şimdi bol bol meyve ye bu vesile ile
artık iyice konsantre olursun diyetine dimi

Oyacım bence hap filan gibi şeylere hiç yönelme, Allah korusun ne kadar olsa yabancı madde yani. sen k-fleks ye zaten göreceksin değişimi

tamam öyle yapayım.. diyetin üstadı sizsiniz canlar...

burda hepimiz birer üstadız bir birimizi bazen güzellikle bazen kızarak uyarıyoruz menün olmamış diyoruz vs bu hafta topik biraz sessizdi yaz rehaveti ve kızların işlerinin yoğun olması sebebiyle taze kanlar bugün can verdi bize
murc yetiş bebem muhabbet gırla

hoşgeldin cnm evlimisin çoluk çombak var mı :)
yaş kaç mahallenin meraklısı gibi oldum

ilaç falan alma cnm ilk önce öyle dene k fleksin çikolatalısını al en güzeli o

32 yaşındayım evli değilim erkek arkadaşım var ama seneye düşünüyoruz evliliği kısmetse tabiki..Bu sene zaten yeterince evlenen var önce onları evlendirelim bende artık zayıflayınca evlenirim...

32 yaşındayım evli değilim erkek arkadaşım var ama seneye düşünüyoruz evliliği kısmetse tabiki..Bu sene zaten yeterince evlenen var önce onları evlendirelim bende artık zayıflayınca evlenirim...

hayırlısı olsun cnm Allah gönlüne göre versin

murccum kardeş takımımızda tık yok listeyide yapan olmamış bildirim yapanda bir bak istersen

valla ya maşallah bugün yeni canlar bizede moral oldu, gaza geldim, şimdi oya ile sibel yeni ya, bi diyete başlasalar tıkır tıkır verirler, biz yıllanmış yağlanmış kızlar olarak daha zor veriyoruz

hayırlısı olsun csibelcim inşallah. hayırlısıysa beri, hayırsızsa geri der büyüklerimiz
dediğin gibi bu yıl hakkaten evlilik patlaması var sende arada kaynamamaış olursun

sevgili canciğerlerim azıcık işlerim var, burda online görüneceğim ama yazamayabilirim, atkipteyim, arkamdan konuşmayın görürüm he

hoşbulduk canım.Evet benimde çok kötüydü önceden 1.55 boy ve 77 kilo olunca düşün artık...ama öyle bir hırsla başladım ki diyete şuan 66.8 im ama sporla birlikte diyet yaptığım için çok fazla inceldim... eskiden akrabalar zayıfla diyordu şimdide böyle iyisin 5 kilo daha ver yeter diyorlar.ama durmak yok hedef 50. yarın halamın oğlu nişanlanıyor sade siyah bir elbise aldım ..eskiden XL giyerdim mağazada önce L beden denedim büyük geldi ..ve M beden aldım..harika bir duygu...yarını iple çekiyorum

merhaba kızlar ben kardeş takımdanım
saat 2 oldu ama 3 kişi dışında kimse bildirim yapmadı
listeyi oluştururken bildirim yapmayanlar için izinli mi yazayım böyle durumlarda siz napıyorsunuz?

Sana ınat yapıyoruz hopıssımmmm

Hadı bıtır ıslerıde cabucanak don ayrıca bı kılo alıp gel valla cezan buyuk olacak bu sefer hbr olsunn ...

elma yiyorum şu an.. birde iştahımı açmasından korkarak... öyle bir sorun var.. sabah bişey yiyince daha çabuk acıkıyorum sanki...

82/10 doğumluyum.. ben biraz acele ettim kızlar.. ben ettim siz etmeyin dermişim :)

Ahhh cnmm yaa acele etmen ıyı olmus benım gıbı agırdan alırsan evde kalırsın Saka saka daha o kadar deıl.Cnm bu arada elma evet cabuk acıktırır yanında 3 4 tane badem yada bı tane uzun galeta ye mıdenı toplar

Ohhh ohh uye konusunda sanslıyız valla sıbelcım hosgeldın genel kuralları yapıstırıcam bırazdan 1 hafta deneme suresınden sonra genel yarıs lıstesıne eklerım cnm senı

Yok cnmm ılac alma gerek yok bunyeye hep zarar ... K fleks bızım takımdada favorıdır

Ahh ne gurur verıcı bı an valla zor meslek ama cokta keyıflı.Hadı bakalım hayırlısı olsun cnmmm

Yettım yettım muberekler ne yazmıssınız masallah Valla yopıgı kac haftadır bole gormemısıtım ıyı geldı banada...

hayırlısı olsun cnm Allah gönlüne göre versin

murccum kardeş takımımızda tık yok listeyide yapan olmamış bildirim yapanda bir bak istersen

aaa bakıyım cnm sımdı bnı aksılıkmı oldu acaba ?

merhaba kızlar ben kardeş takımdanım
saat 2 oldu ama 3 kişi dışında kimse bildirim yapmadı
listeyi oluştururken bildirim yapmayanlar için izinli mi yazayım böyle durumlarda siz napıyorsunuz?

Yok cnm kılo bıldırımı yapmadı yazacaksın yanına toplamdada o kısılerı sayaraktan bolme yapacaksın !

xl den m ye dusmek o neguzel bı duygudur ole Bende ıstıyorum bende bende

ay ne güzeel darısı başıma darısı başıma:)))

bu arada kızlar bana yarın kahvaltıda ne yiycem öneride bulunsanız? planım şu: 1 haşlanmış yumurta, 1 dilim ekmek, biraz peynir, salatalık domates,zeytin.....

Süper bı menu hazırlamıssın cnm kendıne...bı gun bole bı menu yapar yersın.
Bi gun kepeklı 2 dılım ekmekten yagsız beyez peynırlı tost yaparsın
bı gun muslı sutle karısıtır ıcınede elma cılek kıvı felan dograyıp yıyebılırsın
bı gun k fleks yıye bılırsın
bi gun sadece bı bardak sutle 1 porsıyon meyvayla gecırebılırsın bole bole cesıtlerndıre bılırsın onemlı olan az kcl doyurucu seyler tuketmek

xl den m ye dusmek o neguzel bı duygudur ole Bende ıstıyorum bende bende

inandıktan sonra oluyor...ben diyete başladığımda etrafımda herkes babamlarda dahil en fazla 3 gün yaparsın dediler..:26: annemle beraber başladık annemde 88.5 di şuan tam 74.5 kilo bizi görenler şaşırıyor şimdi etrafımızdaki insanlarda başladı diyete..ben haftanın 6 günü sıkı diyet yapıyorum pazar günleri ara veriyorum istediğim herşeyi yiyorum sanırım o yüzden hiç sıkılmadan devam ediyorum ben hep pazar günleri mola vererek diyet yaptım....diyet yaptığım sürecede genelde her hafta kilo verdim Allah a şükür...spor+diyet=güzel bir hatun.....

yaa süper menülerrr... valla çok teşekkür ederim... şu diyet konusunda yardımınız şart ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…