- Konu Sahibi Handandandan
-
- #37.721
bu arada adım sibel Antalya da yaşıyorum.İlaç firmasında muhasebe sorumlusuyum....kilo konusunda çok kararlıyım...bütün gün masa başınca çalışınca kilo vermek zor oluyor ama sorun değil...hedefe ulaşmak için çalışmak lazım...herkese bol kilo vermeler diliyorum..
ay durun ben gidip bi k-flex alayım o zamaaan ... 2 sene önce reductil diye bişey kullandım ve zayıfladım. sonra tekrar aldım. sonra fx15 kullandım. tartıda bişey değişmedi ama herkes zayıflamışsın diyo.. sanırım ödem söktürdü.. tekrar alayım diye düşünüyorum ondanda...
anam ben yokken neler kaynamış buralarda.
kilo veren arkadaşlarımı tebrik ediyorum. hadi bakalım artık önümüzdeki maçlara bakacağız
yeni gelen arkadaşlarımız olmuş.hoşgeldiniz arkadaşlar.
ben de öğrencilerime karnelerini verdim geldim. 1 yılın meyvelerini karne günü alıyoruz. üzerimden büyük bir yük kalktı. artık sporumu da diyetimi de rahatrahat yapabilirim..
bu arada adım sibel Antalya da yaşıyorum.İlaç firmasında muhasebe sorumlusuyum....kilo konusunda çok kararlıyım...bütün gün masa başınca çalışınca kilo vermek zor oluyor ama sorun değil...hedefe ulaşmak için çalışmak lazım...herkese bol kilo vermeler diliyorum..
hoşgeldin cnm evlimisin çoluk çombak var mı :)
yaş kaç mahallenin meraklısı gibi oldum
ilaç falan alma cnm ilk önce öyle dene k fleksin çikolatalısını al en güzeli o
kilo veren arkadaşlarımı tebrik ediyorum. hadi bakalım artık önümüzdeki maçlara bakacağız
ben de öğrencilerime karnelerini verdim geldim. 1 yılın meyvelerini karne günü alıyoruz. üzerimden büyük bir yük kalktı. artık sporumu da diyetimi de rahatrahat yapabilirim..
tamam öyle yapayım.. diyetin üstadı sizsiniz canlar...
hoşgeldin cnm evlimisin çoluk çombak var mı :)
yaş kaç mahallenin meraklısı gibi oldum
ilaç falan alma cnm ilk önce öyle dene k fleksin çikolatalısını al en güzeli o
32 yaşındayım evli değilim erkek arkadaşım var ama seneye düşünüyoruz evliliği kısmetse tabiki..Bu sene zaten yeterince evlenen varönce onları evlendirelim bende artık zayıflayınca evlenirim...
valla ya maşallah bugün yeni canlar bizede moral oldu, gaza geldim, şimdi oya ile sibel yeni ya, bi diyete başlasalar tıkır tıkır verirler, biz yıllanmış yağlanmış kızlar olarak daha zor veriyoruzburda hepimiz birer üstadızbir birimizi bazen güzellikle bazen kızarak uyarıyoruz menün olmamış diyoruz vs bu hafta topik biraz sessizdi yaz rehaveti ve kızların işlerinin yoğun olması sebebiyle taze kanlar bugün can verdi bize
murc yetiş bebem muhabbet gırla
32 yaşındayım evli değilim erkek arkadaşım var ama seneye düşünüyoruz evliliği kısmetse tabiki..Bu sene zaten yeterince evlenen varönce onları evlendirelim bende artık zayıflayınca evlenirim...
Nagişim Allah hep güldürsün inşallah seni ve hepimizi canımmm. ayrıca dediğin gibi daha var benim zamanım 2012 yılı içinde herhangi bir zaman olabilir diyorum ben
Oyacım K-fleks gerçekten hem tadı güzel hemde bende kesinlikle işe yaradı. ben çikolata hastası olduğım için çikolatalısını alıyorum yerken bayılıyorum. ayrıca ikimizde avrupalıymışız kız pek havalıyız desene
sibelcim çok memnun oldum, bende senin gibi masa başında çalışıyorum, bel ve göbek bölgemden şikayetçiyim. ama azim ettikten sonra hepsi gidiyor ve gidecek Allahın izniyle, hoşgeldin aramıza, MUrsh var bizim ona söyle grupa giricem diye, 1 haftalık paylaşımlarından sonra önümüzdeki hafta alır senide. hep birlikte büyük bir diyet ailesi olacağız süper olacak.
herkese merhaba canlar..alışkanlık olmuş n'apimm bilgisayarda sık kullanılanlarda ilk önce topiğim var..o yüzden elim ilkönce buraya geliyo..bi bakayım dedim benim tombul kelebklerim nasıllar..herkesin keyifler iyidir inşllah..
üüüüübunlarıdamı görecektimm....fadimetoş maşallah böyle devam..murçum iyi gidiyosun , şu an seninle aynıyız..grapişde büyük bir atılım gördüm , yaz iyice yaklaştığı için zaar (gelmişken grapişi kızdırayım azıcık)....genelde takımda herkesin maaşallahı var..ben gidince herkese bi hevesmi geldi uleynnn
elma yiyorum şu an.. birde iştahımı açmasından korkarak... öyle bir sorun var.. sabah bişey yiyince daha çabuk acıkıyorum sanki...
82/10 doğumluyum.. ben biraz acele ettim kızlar.. ben ettim siz etmeyin dermişim :)
merhaba arkadaşlar bende marttan beri diyetteyim 77 kilo ile başladım hatta diyet günlüğüm var şuan 66.8 im ...çok kararlı bir şekilde devam ediyorum hedefim 50 kilo olmak cuma yarışmasına da katılmak isterim..sizlerle birlikte olmak mutlu eder beni...
ay durun ben gidip bi k-flex alayım o zamaaan ... 2 sene önce reductil diye bişey kullandım ve zayıfladım. sonra tekrar aldım. sonra fx15 kullandım. tartıda bişey değişmedi ama herkes zayıflamışsın diyo.. sanırım ödem söktürdü.. tekrar alayım diye düşünüyorum ondanda...
burda hepimiz birer üstadızbir birimizi bazen güzellikle bazen kızarak uyarıyoruz menün olmamış diyoruz vs bu hafta topik biraz sessizdi yaz rehaveti ve kızların işlerinin yoğun olması sebebiyle taze kanlar bugün can verdi bize
murc yetiş bebem muhabbet gırla
hayırlısı olsun cnm Allah gönlüne göre versin
murccum kardeş takımımızda tık yok listeyide yapan olmamış bildirim yapanda bir bak istersen
merhaba kızlar ben kardeş takımdanım
saat 2 oldu ama 3 kişi dışında kimse bildirim yapmadı
listeyi oluştururken bildirim yapmayanlar için izinli mi yazayım böyle durumlarda siz napıyorsunuz?
hoşbulduk canım.Evet benimde çok kötüydü önceden 1.55 boy ve 77 kilo olunca düşün artık...ama öyle bir hırsla başladım ki diyete şuan 66.8 im ama sporla birlikte diyet yaptığım için çok fazla inceldim... eskiden akrabalar zayıfla diyordu şimdide böyle iyisin 5 kilo daha ver yeter diyorlar.ama durmak yok hedef 50. yarın halamın oğlu nişanlanıyor sade siyah bir elbise aldım ..eskiden XL giyerdim mağazada önce L beden denedim büyük geldi ..ve M beden aldım..harika bir duygu...yarını iple çekiyorum
hoşbulduk canım.Evet benimde çok kötüydü önceden 1.55 boy ve 77 kilo olunca düşün artık...ama öyle bir hırsla başladım ki diyete şuan 66.8 im ama sporla birlikte diyet yaptığım için çok fazla inceldim... eskiden akrabalar zayıfla diyordu şimdide böyle iyisin 5 kilo daha ver yeter diyorlar.ama durmak yok hedef 50. yarın halamın oğlu nişanlanıyor sade siyah bir elbise aldım ..eskiden XL giyerdim mağazada önce L beden denedim büyük geldi ..ve M beden aldım..harika bir duygu...yarını iple çekiyorum
ay ne güzeel darısı başıma darısı başıma:)))
bu arada kızlar bana yarın kahvaltıda ne yiycem öneride bulunsanız? planım şu: 1 haşlanmış yumurta, 1 dilim ekmek, biraz peynir, salatalık domates,zeytin.....
xl den m ye dusmek o neguzel bı duygudur oleBende ıstıyorum bende bende
Süper bı menu hazırlamıssın cnm kendıne...bı gun bole bı menu yapar yersın.
Bi gun kepeklı 2 dılım ekmekten yagsız beyez peynırlı tost yaparsın
bı gun muslı sutle karısıtır ıcınede elma cılek kıvı felan dograyıp yıyebılırsın
bı gun k fleks yıye bılırsın
bi gun sadece bı bardak sutle 1 porsıyon meyvayla gecırebılırsın bole bole cesıtlerndıre bılırsın onemlı olan az kcl doyurucu seyler tuketmek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?