- Konu Sahibi Handandandan
-
- #37.741
inandıktan sonra oluyor...ben diyete başladığımda etrafımda herkes babamlarda dahil en fazla 3 gün yaparsın dediler..:26: annemle beraber başladık annemde 88.5 di şuan tam 74.5 kilo bizi görenler şaşırıyorşimdi etrafımızdaki insanlarda başladı diyete..ben haftanın 6 günü sıkı diyet yapıyorum pazar günleri ara veriyorum istediğim herşeyi yiyorum sanırım o yüzden hiç sıkılmadan devam ediyorum ben hep pazar günleri mola vererek diyet yaptım....diyet yaptığım sürecede genelde her hafta kilo verdim Allah a şükür...spor+diyet=güzel bir hatun.....
inandıktan sonra oluyor...ben diyete başladığımda etrafımda herkes babamlarda dahil en fazla 3 gün yaparsın dediler..:26: annemle beraber başladık annemde 88.5 di şuan tam 74.5 kilo bizi görenler şaşırıyorşimdi etrafımızdaki insanlarda başladı diyete..ben haftanın 6 günü sıkı diyet yapıyorum pazar günleri ara veriyorum istediğim herşeyi yiyorum sanırım o yüzden hiç sıkılmadan devam ediyorum ben hep pazar günleri mola vererek diyet yaptım....diyet yaptığım sürecede genelde her hafta kilo verdim Allah a şükür...spor+diyet=güzel bir hatun.....
pazar günü tatilleri harika fikir...pazar aile kahvaltısına önem verdiğimiz için aynen uygulamayı düşünüyorum.. peki pazar günü kilo artışına sebep olmuyor değilmi?
sibelcim bir haftalık yada günlük örnek menün var mı anlatsana neler yiyosun :44:
canım ben genelde elma diyeti yaptım ama çok katı değil.
sabah uyanır uyanmaz 1 su bardağı ılık suya yarım limon sıkıp içip
yarım saat sonra kahvaltıda 2dilim çavdar yada yulaf ekmeği+1 adet haşlanmış yumurta
yarım domates+yarım salata+2 adet cin biberi(acı metabolizmayı çalıştırıyor) şekersiz çay.
ofise gelincede 1 fincan şekersiz sütlü nescafe içiyorum sonra akşama kadar 5 adet yeşil elma
2 fincan yeşil çay ve 3 litre su.6 gibi çok acıkırsam 1 bardak süt içiyorum . sonra 1 saat yürüyüş,20 dk parktaki aletleri yapıyorum
akşamda 5 kaşık yoğurt yiyip yatıyorum..
pazar günleride genelde protein ağırlıklı besleniyorum
ve akşam 2 saat yürüyorum..
canım ben genelde elma diyeti yaptım ama çok katı değil.
sabah uyanır uyanmaz 1 su bardağı ılık suya yarım limon sıkıp içip
yarım saat sonra kahvaltıda 2dilim çavdar yada yulaf ekmeği+1 adet haşlanmış yumurta
yarım domates+yarım salata+2 adet cin biberi(acı metabolizmayı çalıştırıyor) şekersiz çay.
ofise gelincede 1 fincan şekersiz sütlü nescafe içiyorum sonra akşama kadar 5 adet yeşil elma
2 fincan yeşil çay ve 3 litre su.6 gibi çok acıkırsam 1 bardak süt içiyorum . sonra 1 saat yürüyüş,20 dk parktaki aletleri yapıyorum
akşamda 5 kaşık yoğurt yiyip yatıyorum..
pazar günleride genelde protein ağırlıklı besleniyorum
ve akşam 2 saat yürüyorum..
sen bu işi biliyosun arkadaşım.. tebrik koydum :)) başarılarının devamını diliyorum :)
oo takdir ettim resmen aç geziyosun ben hayatta yapamam
Kızlr slmmm
Allahım saat 3 te ofısten bı cıktım seyyahlar gıbı gezdım durdum opnce gozlugumu degıstırmeye gıttım yenı gozlugumu aldım cok mutluyum numaram baya ılerlemıs yenı gozlugu taktıgımdan berı basım donuyor goz alısana kadar 5 6 saat zorluk olurmus...
Ordan tahlıl sonuclarımı almaya gıttım dahılıye uzmanı az kolestrolun yuksek dedı onun dısında bıseyın yok dıyetısyene sevk edebılır senı dedı.YTanındakı sekreter kız bu sefer dondu dr ye dedı kı dıyet uzmanı keyfıye zayıflamaya gelenlere bakmıyor seker dıyabet gıbı hastalıgı olanlara yanı zayıflamak zorunda olanlara bakıyormus sadece cok youn oldugu ıcın hasta kabul etmıyormus...Bı sınırlerım attıkı sormaYanı 2 dıyetısyen maceramda basarısızlıkla sonuclandı malesefkı .....
Neyse artık sonuc ıtıbarıyle sıcakta gezmek zor
Selam kızlar
Bugün bayağı yoğun bir gündü....
Eve geldiğimde 64.7 kiloydum bayağı mutluyum. İnşallah yarın sabah ta öyle hatta daha da az çıkarımvay be 64lere gelebileceğimi hiç düşünmüyordum
BUGÜNKÜ MENÜM:
SABAH: 1 kivi + 500 ml su
ÖĞLE: 7-8 kiraz + 4 yeşil erik + 500 ml su + 2 tane orta boy cappucino (yağsız sütlü)
ARA: 330 ml coca cola zero + 1 tabak ızgara tavuklu salata
AKŞAM: 3 kayısı + 4 yeşil erik + 15 kiraz
Fena değildi bugünkü menüm sanırım
Bunun haricinde gnlük 2 buçuk litre kadar sıvı almış oldum
15 dakika fitness + 45 dakika pilates yaptıım. Yani toplam 1 saat spor
Selamlar kızlar, bugünkü yoğunlukta pek giremedim, bugünkü menümü paylaşıcam,
Sabah
1 dilim kepek ekmeği
1 yumurta
5 zeytin
Öğle
1 kase çorba
3-4 kaşık kadar döner
Ara: 1 kase yoğurt
Akşam: 1 domates+1 elma+6-7 tane erik
+ufak bir külah dondurma
Spor:1 saat yürüyüş.
Akşam menüm baya kalabalıktı, aslında acıkmıyorum sadece gözüm aç ya,yani meyveleri yemesem yemezdim ama işte maksat birşeyler yemek ya hemen yeniliyorum mideme...
Neyse moralimi bozmuyorum bu hafta sonuncu oldum ama önümüzdeki hafta 1 kilo vermem lazım...
Bu arada yeni biri katılmış aramıza hoşgeldin morburcak
hoşbulduk canım.Evet benimde çok kötüydü önceden 1.55 boy ve 77 kilo olunca düşün artık...ama öyle bir hırsla başladım ki diyete şuan 66.8 im ama sporla birlikte diyet yaptığım için çok fazla inceldim... eskiden akrabalar zayıfla diyordu şimdide böyle iyisin 5 kilo daha ver yeter diyorlar.ama durmak yok hedef 50. yarın halamın oğlu nişanlanıyor sade siyah bir elbise aldım ..eskiden XL giyerdim mağazada önce L beden denedim büyük geldi ..ve M beden aldım..harika bir duygu...yarını iple çekiyorum
allahım ben de görecekmiyim o günleri? canım ne kadar zamandaa verdin 10 kiloyu?
canım ben de spor yapıyorum.sabahları 1 saat faalan yürüyüş ve spor aletlerinde yürüyordum.ama nedense pek fayda göremedim. 2 gündür akşam 7 de çıkıyorum. 8.30 gibi dönüyorum. bakalım faydası olacak mı?
sabah yürüyüşü sağlık, akşam yürüyüşü kilo vermek içinmiş :26::26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?