- 18 Şubat 2008
- 11.731
- 26.234
- 798
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #37.701
üüüüü
*** 9. Takım 260. Etap Sonuçları ***
Fadime02: (96,7/96/ 0,7/%0,72)
Hoppidicik (84,1) Geri dönmek üzere ayrıldı.
Mursh: (83,7/83 /0,7/%0,84)
Nagieymen (66,1/66/ 0,1/%0,15)
Doksanaltmısdoksan(65,9/65,1/0,8/%0,61)
graphicdesigner (63/62,2/ 0,8/1,27 )
Nora (69,3/69,8/-0,5/%-0,72)
Yirmi (85,7/85,6/0,1/%0,12)
Btlbetul (67,4/67,8/-0,4/%-0,59)
9.Takım Toplam % 0,37
hem yiyorum hemde kocamın beynini yiyorum canım..ama şu an stresdenmi neden bilmem aynı kilodayım..geri döndüğümde tekrar kaldığım yerden , bıraktığım kilodan devam edicem inşallah...ayy hopişim bizi bırakmamış yaşasın, zayıflıyoruz biz valla gram gram da olsa, darısı başına inşallah, evin halinden dolayı sende kafayı yiyip yiyip yemek yeme sakın ha
istanbulda 2 kız annesiyim.adım oya.grafikerim ama kızlar büyüyünceye kadar evde kalmam gerekiyor.. son doğumumu 6 sene önce yaptım ama kilolar yapıştı üzerime... spora başladım geçen hafta faydası olacağına inanıyorum.. henüz diyete başlamadım ama sizinla bugün başlıyorum.. haydi hayırlı olsun o zaman..inşallah manken gibi olalım beraber :)
teşekkürler bu arada :)
ah gamzecim sana sonuna kadar katılıyorum, bende alışverişe gidince bir zayıflama azmi geliyor sorma
bu arada menülerin çok güzel.
maşallah canım verelimde az çok fark etmez
maşallah sana yaa 41 kere maşallah takımımızın gururusun
nagişim canım afferim sana, bende aynı senin durumundaydım bu hafta pek dikkat etmedim ama bir öğün çok yediysem diğer öğün yemedim filan dengelemiş demekki kendi kendine çok şükü bu haftayıda yüzümüzn akıyla tamamladık
fadime ablacım yaa özledim seni bu senin yoğun spor tempon bizi ayırdı
canım sana resmen nazar değdi ben ona inanıyorum
bu arada 29 yaşındayım ekimde 30 oluyorum kuzularda biri 7 diğeri 6 yaşında.. :)
herkese merhaba canlar..alışkanlık olmuş n'apimm bilgisayarda sık kullanılanlarda ilk önce topiğim var..o yüzden elim ilkönce buraya geliyo..bi bakayım dedim benim tombul kelebklerim nasıllar..herkesin keyifler iyidir inşllah..
eline sağlık murscum, iyi bari 800 gr eksi çıktım çok şükür şu regl halimle
ayy betüş gelmiş,, hoşgelmiş. canım özlemişim senin şu güzel cümlelerini ya okurken bayılıyorum senin şu tabirlerine
yeni gelen arkadaşıda hemen bağrıma basıyorum hoşgeldin canım, biran evvel sokul aramıza
he heeüüüüübunlarıdamı görecektimm....fadimetoş maşallah böyle devam..murçum iyi gidiyosun , şu an seninle aynıyız..grapişde büyük bir atılım gördüm , yaz iyice yaklaştığı için zaar (gelmişken grapişi kızdırayım azıcık)....genelde takımda herkesin maaşallahı var..ben gidince herkese bi hevesmi geldi uleynnn
ayy varya eynen öyleyim bende, eskiden sabah kahvaltısı diye bişey hayatta yapmazdım 20 yaşıma kadar. fakat sonra reflü meflü vs olunca midem boş kalmaması gerektiği için kahvaltıya başladım napalım. ama benim sana önerim sabahları k-fleksli süt ye, muhteşem tok tutuyor ve biz kadınlar için süt şart biliyorsun kemik erimesi olmamamız için. hem ondan hemde tok tutup beni zayıflattı, o yüzden ben sabahları hafta içi yani hep onu yiyiorum. haftasonu normal kahvaltı yapıyorum sadece. sanada şiddetle tavsiye ederim oyacım.elma yiyorum şu an.. birde iştahımı açmasından korkarak... öyle bir sorun var.. sabah bişey yiyince daha çabuk acıkıyorum sanki...
hem yiyorum hemde kocamın beynini yiyorum canım..ama şu an stresdenmi neden bilmem aynı kilodayım..geri döndüğümde tekrar kaldığım yerden , bıraktığım kilodan devam edicem inşallah...
he heesana nispet yapıroz galiba, arada bi gelip baktığında diyesin ki " aman Allahım kızlar coşmuş, biran evvel yine girmeliyim sevgili topiğime, yoksa forumdaki en tontiş ben olacak" de diye seni gaza getirme zayıflaması bunlar şekerim. bak senin için çalıştık didindik eridik bittik gördünmü sevgiyi
ayy varya eynen öyleyim bende, eskiden sabah kahvaltısı diye bişey hayatta yapmazdım 20 yaşıma kadar. fakat sonra reflü meflü vs olunca midem boş kalmaması gerektiği için kahvaltıya başladım napalım. ama benim sana önerim sabahları k-fleksli süt ye, muhteşem tok tutuyor ve biz kadınlar için süt şart biliyorsun kemik erimesi olmamamız için. hem ondan hemde tok tutup beni zayıflattı, o yüzden ben sabahları hafta içi yani hep onu yiyiorum. haftasonu normal kahvaltı yapıyorum sadece. sanada şiddetle tavsiye ederim oyacım.
aaa işe yarıyormuydu onlaar... kessin denemeliyim.... :)))) sütü zaten severim...
82/10 doğumluyum.. ben biraz acele ettim kızlar.. ben ettim siz etmeyin dermişim :)
82/10 doğumluyum.. ben biraz acele ettim kızlar.. ben ettim siz etmeyin dermişim :)
oyacım ozaman sen benden 7 ay büyüksün. bende 83'ün 5. ayında bu güzel dünyamıza 10 aylık olarak zar zor istemeyerek, annemin karnından sezeryanla alınmak suretiyle mecburen getirilmiş bir insanım.
yani nagişimmmmm aranızdaki en küçük benmişim, demekki ozaman sıra doğru ilerliyor;
oya 1 numara ve 2 çocuğu var
sen 2 numarasın ve 1 çocuğun var
ben 3 numarayım ve hiç çocuğum yok
merhaba arkadaşlar bende marttan beri diyetteyim 77 kilo ile başladım hatta diyet günlüğüm var şuan 66.8 im ...çok kararlı bir şekilde devam ediyorum hedefim 50 kilo olmak cuma yarışmasına da katılmak isterim..sizlerle birlikte olmak mutlu eder beni...
hayırlısını versin Rabbim.. isimin neydi acaba canım?
iyidir iyidir hayata erken başlamakbenimde 2,5 yaşında bir oğlum var keşke daha önce olsaymış bak 2. ancak 30 yaşında olacak
he heesana nispet yapıroz galiba, arada bi gelip baktığında diyesin ki " aman Allahım kızlar coşmuş, biran evvel yine girmeliyim sevgili topiğime, yoksa forumdaki en tontiş ben olacak" de diye seni gaza getirme zayıflaması bunlar şekerim. bak senin için çalıştık didindik eridik bittik gördünmü sevgiyi
ayy varya eynen öyleyim bende, eskiden sabah kahvaltısı diye bişey hayatta yapmazdım 20 yaşıma kadar. fakat sonra reflü meflü vs olunca midem boş kalmaması gerektiği için kahvaltıya başladım napalım. ama benim sana önerim sabahları k-fleksli süt ye, muhteşem tok tutuyor ve biz kadınlar için süt şart biliyorsun kemik erimesi olmamamız için. hem ondan hemde tok tutup beni zayıflattı, o yüzden ben sabahları hafta içi yani hep onu yiyiorum. haftasonu normal kahvaltı yapıyorum sadece. sanada şiddetle tavsiye ederim oyacım.
aaa işe yarıyormuydu onlaar... kessin denemeliyim.... :)))) sütü zaten severim...
yarıyo yarıyo bende sabahları yiyorum
oyacım ozaman sen benden 7 ay büyüksün. bende 83'ün 5. ayında bu güzel dünyamıza 10 aylık olarak zar zor istemeyerek, annemin karnından sezeryanla alınmak suretiyle mecburen getirilmiş bir insanım.
yani nagişimmmmm aranızdaki en küçük benmişim, demekki ozaman sıra doğru ilerliyor;
oya 1 numara ve 2 çocuğu var
sen 2 numarasın ve 1 çocuğun var
ben 3 numarayım ve hiç çocuğum yok
hııımmm diyosun ki hala vaktim var
Yaşasınn bugün topiğimiz gülülk gülistanlık maşallah
ayy hoşuma gitti valla, zayıflama hissim arttı varya gerçekten, şuan durmadan su içiyorum lıkır lıkır..
canım hoşgeldin bizim grup mevlana gibi, gel ne olursan ol gel diyoruz
inşallah sende istediğin kiloya sağlıklı bir şekilde ve kolayca inersin bizlerle birlikte.
ayyy çok güldüm çokkk sesli güldüm
aa bendekide akla bak, kızcağız ne bilsin ismimi cismimi dimi, sanki kırk yıldır tanışıyormuşuz gibi daldık sohbete kusura bakma oyacım
ben yasemin, grafikerim, istanbul avrupa yakasından sizlere sesleniyorum. 29 yaşımdayım, 20li yaşlarımın son yılındayım
2 yıllık evliyim, artık çolukçocuğa karışmaya karar verdim bakalım olursa eğer güzel haberlerimi ilk sizlere ileteceğim inşallah, işte böyle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?