Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

üüüüü bunlarıdamı görecektimm....fadimetoş maşallah böyle devam..murçum iyi gidiyosun , şu an seninle aynıyız..grapişde büyük bir atılım gördüm , yaz iyice yaklaştığı için zaar(gelmişken grapişi kızdırayım azıcık)....genelde takımda herkesin maaşallahı var..ben gidince herkese bi hevesmi geldi uleynnn

ayy hopişim bizi bırakmamış yaşasın, zayıflıyoruz biz valla gram gram da olsa, darısı başına inşallah, evin halinden dolayı sende kafayı yiyip yiyip yemek yeme sakın ha
hem yiyorum hemde kocamın beynini yiyorum canım..ama şu an stresdenmi neden bilmem aynı kilodayım..geri döndüğümde tekrar kaldığım yerden , bıraktığım kilodan devam edicem inşallah...

Son düzenleyen: Moderatör:
yeni gelen arkadaşlara hoşgeldin der, başarılar dilerim..herkesin cuması mübarek olsun..kendinize iyi bakın anacım..haydin hoppiş kaçar

hoşgeldin cnm bol paylaşımlı bol kg kayıplı olur inş

afferim dimi yasemincim haftasonu regl olacak olmama rağmen iyi bir rakam gördüm

bu arada 29 yaşındayım ekimde 30 oluyorum kuzularda biri 7 diğeri 6 yaşında.. :)

anammmm yasemin biz çok geç kalmışız hele sen hepten geç kalmışsın bide diyoki yaşıt sayılırız sayılırız değil bebem yaşıtız ben 83 4.ay siz söleyin bakalım en büyük kim

hopişim hoşgeldin kg almadın dimi :44:

hoş bulmuşuum beybii.... oooo 800 gr tebrikleeer.....

he hee sana nispet yapıroz galiba, arada bi gelip baktığında diyesin ki " aman Allahım kızlar coşmuş, biran evvel yine girmeliyim sevgili topiğime, yoksa forumdaki en tontiş ben olacak" de diye seni gaza getirme zayıflaması bunlar şekerim. bak senin için çalıştık didindik eridik bittik gördünmü sevgiyi
elma yiyorum şu an.. birde iştahımı açmasından korkarak... öyle bir sorun var.. sabah bişey yiyince daha çabuk acıkıyorum sanki...
ayy varya eynen öyleyim bende, eskiden sabah kahvaltısı diye bişey hayatta yapmazdım 20 yaşıma kadar. fakat sonra reflü meflü vs olunca midem boş kalmaması gerektiği için kahvaltıya başladım napalım. ama benim sana önerim sabahları k-fleksli süt ye, muhteşem tok tutuyor ve biz kadınlar için süt şart biliyorsun kemik erimesi olmamamız için. hem ondan hemde tok tutup beni zayıflattı, o yüzden ben sabahları hafta içi yani hep onu yiyiorum. haftasonu normal kahvaltı yapıyorum sadece. sanada şiddetle tavsiye ederim oyacım.
hem yiyorum hemde kocamın beynini yiyorum canım..ama şu an stresdenmi neden bilmem aynı kilodayım..geri döndüğümde tekrar kaldığım yerden , bıraktığım kilodan devam edicem inşallah...

ahh inşalah kaldığın kilodan devam edebilirsin, oturup evin haline bakıp bakıp "ayy tamda kek yemelik bir ev " diyip lüp lüp götümeyesin sakın canım benim

merhaba arkadaşlar bende marttan beri diyetteyim 77 kilo ile başladım hatta diyet günlüğüm var şuan 66.8 im ...çok kararlı bir şekilde devam ediyorum hedefim 50 kilo olmak cuma yarışmasına da katılmak isterim..sizlerle birlikte olmak mutlu eder beni...

82/10 doğumluyum.. ben biraz acele ettim kızlar.. ben ettim siz etmeyin dermişim :)

oyacım ozaman sen benden 7 ay büyüksün. bende 83'ün 5. ayında bu güzel dünyamıza 10 aylık olarak zar zor istemeyerek, annemin karnından sezeryanla alınmak suretiyle mecburen getirilmiş bir insanım.

yani nagişimmmmm aranızdaki en küçük benmişim, demekki ozaman sıra doğru ilerliyor;
oya 1 numara ve 2 çocuğu var
sen 2 numarasın ve 1 çocuğun var
ben 3 numarayım ve hiç çocuğum yok

hayırlısını versin Rabbim.. isimin neydi acaba canım?

Yaşasınn bugün topiğimiz gülülk gülistanlık maşallah
ayy hoşuma gitti valla, zayıflama hissim arttı varya gerçekten, şuan durmadan su içiyorum lıkır lıkır..

canım hoşgeldin bizim grup mevlana gibi, gel ne olursan ol gel diyoruz
inşallah sende istediğin kiloya sağlıklı bir şekilde ve kolayca inersin bizlerle birlikte.

hayırlısını versin Rabbim.. isimin neydi acaba canım?

aa bendekide akla bak, kızcağız ne bilsin ismimi cismimi dimi, sanki kırk yıldır tanışıyormuşuz gibi daldık sohbete kusura bakma oyacım
ben yasemin, grafikerim, istanbul avrupa yakasından sizlere sesleniyorum. 29 yaşımdayım, 20li yaşlarımın son yılındayım
2 yıllık evliyim, artık çolukçocuğa karışmaya karar verdim bakalım olursa eğer güzel haberlerimi ilk sizlere ileteceğim inşallah, işte böyle

iyidir iyidir hayata erken başlamak benimde 2,5 yaşında bir oğlum var keşke daha önce olsaymış bak 2. ancak 30 yaşında olacak

aslında evet.. en azından sanırım torun sevebilecem.. ha birde ard arda oldu benim kızlar birden kurtulmuş oldum zor zamanlarından.. zaten daha çocukta düşünmediğim için verdimmi kiloları ver elini mükemmel kilo orantısı...:))))

oyyy maşallaaahh :) bende avrupa yakasındayım. güzel haberini bekliyoruz canımm ...

bu arada adım sibel Antalya da yaşıyorum.İlaç firmasında muhasebe sorumlusuyum....kilo konusunda çok kararlıyım...bütün gün masa başınca çalışınca kilo vermek zor oluyor ama sorun değil...hedefe ulaşmak için çalışmak lazım...herkese bol kilo vermeler diliyorum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…